فنايى : مى خواهيم با دست پر برگرديم
محمد فنايى سرپرست تيم ملى اميد روز گذشته پيش از سفر اين تيم به آفريقاى جنوبى گفت: اگرچه ما براى اين سفر نتوانستيم همه سرمايه هاى خود را همراه خود كنيم اما اين اطمينان را داريم كه اين بچه ها بهترين هاى رده سنى خودشان در سطح ايران هستند و ما مى توانيم به آينده آنها خوشبين باشيم.فنايى گفت: قرار است تيم هاى حريف تيم ملى اميد در آفريقاى جنوبى با تمامى نفرات اصلى خود مقابل ملى پوشان كشورمان قرار بگيرند كه اگر اين اتفاق بيفتد، قطعاً اين بازى ها مى تواند، بازى هاى بسيار خوبى براى ما بوده و پيشتر از پيش ما را به هدفى كه داريم نزديك سازد.فنايى در مورد عدم حضور چند تن از ملى پوشان اميد گفت: برخى از مشكلات ادارى مانع از حضور آنها در تيم ملى اميد شد اما مطمئن باشيد كه ديگر چنين اتفاقاتى نخواهد افتاد و ما با همه نفرات خود راهى چنين مسابقاتى خواهيم شد.سرپرست تيم ملى اميد درباره زمان انجام بازى هاى اين تيم گفت: ما ۲ روز ديگر نخستين بازى خود را انجام خواهيم داد و ۲ روز بعد از آن هم به ديدار دومين حريف و آخرين حريف خود خواهيم رفت.
دوست دارم در بوندس ليگا بازى كنم
فريدون زندى: قطبى قبول داشت كه در بازى ندادن من اشتباه كرد
فريدون زندى كه اين بار فرصتى براى قرار گرفتن در تركيب ثابت تيم ملى را نداشت در حال حضر در دوبى به سر مى برد و مشغول بررسى چند پيشنهاد خارجى است،البته او تاكيد مى كند كه دوست دارد در بوندس ليگا فوتبال بازى كند.وى در مورد نيمكت نشينى اش در تيم ملى گفت: دوست ندارم با حرف هايى كه مى زنم به حاشيه بروم، اما واقعا تاسف خوردم كه نتوانستم براى تيم ملى بازى كنم. مى خواستم سهمى در صعود ايران به جام جهانى داشته باشم اما يكدفعه همه چيز به هم ريخت و نه تيم صعود كرد و نه من به خواسته ام رسيدم. روزى كه قطبى من را براى بازى كردن در تيم ملى دعوت كرد اميدوارى زيادى به من براى بازى كردن داد، اما با نزديك شدن به بازى ها هر روز از تركيب فاصله گرفتم و در ۳بازى حساس ايران اصلا بازى نكردم، من تنها نيمكت نشين محض تيم ملى بودم.او در پاسخ به اين سوال كه آيا از قطبى ناراحتى ، تاكيد كرد:كمى ناراحتم اما بايد به او هم حق داد كه در مقام سرمربى تيم ملى تصميمات خاص خودش را بگيرد.چند روز پيش كه با او تلفنى حرف مى زدم ناراحتى ام را انتقال دادم و قطبى هم قبول كرد كه در اين باره تا اندازه اى اشتباه كرده است.زندى در پاسخ به اين سوال كه نظر تو درباره حذف ايران چيست ادامه داد:واقعا ناراحت كننده بود. ما تمام شرايط را براى صعود به جام جهانى داشتيم اما واقعا نشد و نتوانستيم به خواسته مان برسيم. وى كه اين روز ها بحث حضورش در ليگ ايران شنيده مى شود تصريح كرد: پيشنهادهايى از ۲ تيم عربى دارم، اما همه چيز را به مدير برنامه هايم سپرده ام. هدف اولم كه اروپا و به ويژه آلمان است و يك بار ديگر تاكيد مى كنم كه دوست دارم در بوندس ليگا بازى كنم. اگر چنين اتفاقى نيفتاد پيشنهاد تيم هاى اتريشى در اولويت است بعد گزينه هاى ديگر. نمى شود هيچ چيز را پيش بينى كرد اما اين اتفاق هم ممكن است بيفتد كه در ليگ برتر ايران بازى كنم.
|