10 نکته مهم از زندگي ستاره جدید رئال مادرید
کريم بنزما يکي از گزينه هاي اصلي فرگوسن براي فصل جديد بود. با رفتن رونالدو احتمال خريد او هم افزايش يافت، اما در نهايت به جمع کهکشاني ها پيوست. دانستن نکات زير درباره زندگي بنزما براي آنهايي که هوادار رئال هستند، جالب خواهد بود.
1- کريم بنزما. متولد 19دسامبر سال1987 ميلادي در رونه آلوز در شهر ليون. در واقع او هم مثل اکثر بازيکنان فرانسوي اصليت آفريقايي دارد. او الجزايري الاصل است. شديداً علاقه دارد شماره 10 هر تيم را بپوشد. خيلي کم پيدا مي شود که بازيکني را به زين الدين زيدان نسبت دهند اما با ظهور او اکثراً او را زيزو (لقب زيدان) جديد لقب گذاشتند.
2- خود کريم بنزما بارها عنوان کرده رونالدو برزيلي اسطوره اوست نه زيدان؛ رونالدويي که سه بار عنوان بهترين بازيکن سال جهان را کسب کرده. خود او در اين مورد مي گويد؛ او اسطوره من است، بهترين بازيکن از نظر من در تمام اعصار است. کلي از دي وي دي ها و حرکات زيبا و بازي هاي او را نزد خود دارم. بارها آنها را تماشا مي کنم و از ديدن آنها لذت مي برم. سعي مي کنم سخت تلاش کنم تا مثل او شوم که اگر اين اتفاق بيفتد خارق العاده خواهد بود.
3- مهاجم شش فوتي تيم ليون از 9سالگي وارد اين باشگاه شده. بنزما در 17 بازي براي تيم ملي زير 17ساله هاي فرانسه 14گل زد. (تيمي که سمير نصري هافبک کنوني آرسنال را هم داشت که توانست در سال2004 به همراه اين تيم قهرمان اروپا شود.)
4- بعد از موفقيت به همراه تيم زير 17ساله ها در فصل2005- 2004 به عضويت تيم بزرگسال ليون درآمد ولي بازي کمي به او رسيد. ژرار هوليه سرمربي عقيده داشت او هنوز خيلي جوان است اما او قدرت خود را به رخ همه کشاند.
5- بعد از ژرار هوليه، آلن پرين به بنزما فرصت بيشتري داد و وظايف بيشتري به او محول کرد طوري که در فصل2007- 2006 توانست 24 گل در 37 بازي براي تيم ليون به ثمر برساند،
6- اما فصل گذشته. فصل قبل بنزما 34 بار گلزني کرد، گل هاي او يک جور و يک قسم نبود. انواع و اقسام گل ها از ضربه با سر گرفته تا شوت با پاي چپ (که به زيبايي دروازه منچستر را باز کرد) شوت با پاي راست، گل چيپ، ضربه قيچي و البته به قول خودمان مرده خوري، با اين گل ها او عنوان آقاي گلي لوشامپيونا را کسب کرد در حالي که هنوز 20سالش نشده. او فصل قبل چهارمين قهرماني پياپي در ليگ فرانسه را به همراه ليون کسب کرد که هشتمين قهرماني پياپي اين تيم بود.
7- به سال هاي دورتر برگرديم. روز 28 مارس 2007 بود که بنزما اولين بازي ملي خود را براي تيم ملي فرانسه انجام داد؛ بازي که مقابل تيم اتريش بود و تک گل پيروزي بخش تيم فرانسه را او به ثمر رساند. هم اکنون بنزما در 22 بازي تيم ملي فرانسه پنج گل زده که برخلاف تيم باشگاهي اش ليون آمار جالبي به نظر نمي رسد.
8- جديداً هم سرالکس فرگوسن مربي پرآوازه يونايتدي ها مايل است او را به اولدترافورد بياورد اما تلاش هاي فرگي باعث شد فقط يک بار بنزما را به اولدترافورد بياورد. آن هم در يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، ولي گلي که بنزما سال گذشته در دور رفت يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان به منچستر با پاي چپ زد، علاقه فرگي به اين بازيکن را دوچندان کرده و فرگي خيلي دوست دارد باز هم او به اولدترافورد بيايد البته اين بار با پيراهن منچستر نه تيمي ديگر،
8- علاقه وافر يونايتد به بنزما باعث شد ميشل آلس رئيس باشگاه ليون روياي 40 ميليون پوند براي فروش او را در سر بپروراند، اما 13 مارس سال گذشته بنزما قرارداد خود را تمديد کرد و طي آن قرارداد تا سال2013 او بايد در ليون بماند. قرارداد او گران ترين مبلغ براي يک بازيکن در ليگ فرانسه بود.
10- بنزما اين فصل را خوب شروع کرد چرا که در پنج بازي اول شش گل به ثمر رساند. اين بازيکن جوان مورد علاقه باشگاه هاي بزرگ اروپايي قرار گرفته؛ منچستريونايتد، رئال مادريد، بارسلونا و آث ميلان باشگاه هاي خواهان بنزما هستند اما خود بنزما بارها عنوان کرده دوست دارد با پيراهن ليون قهرمان باشگاه هاي اروپا شود،
منبع:اعتماد
|