برنامه 90 امشب به معنای واقعی كلمه فوق العاده بود .
شاید خیلی ها این جور مواقع كه زیاد بازی انجام نمیشه و بحث های 90 طولانی میشه قید دیدنش رو بزنن , ولی باز فكر می كنم برنامه امشب یه چیز دیگه ای بود .
عادل نزدیك 3 ساعت كامل رو به بحث منشور اخلاقی اختصاص داد , تحمل این زمان طولانی با حرف های فیروز كریمی كه خیلی وقت بود نشنیده بودیم راحت تر شد و برای دقایقی خنده ای كه داره خیلی كمیاب میشه رو به لب ها نشوند .
یك نمای كلی از فوتبال كه بخش كوچك اما زیر ذره بین جامعه است توی این برنامه بود , البته من بیشتر شبیه فیلم سینمایی دیدم , مثلا یه جور مستند اجتماعی , افرادی كه مهمان برنامه بودن واقعا به ( تیپ ) كه نماینده بخشی از جامعه است نزدیك بودن , برای همین برنامه كاملا برای قابل لمس بود , نظیر همین ادمها رو به طور روزانه سر راه زندگی ما توی ایران هستن .
یك مینیاتور زیبا از شرایطی كه امروز درگیرش هستیم , شاید برای كسانی كه خارج از ایران هستن یه جور دیگه ای به نظر بیاد , اما برای امثال من یك واقعیت تلخ بود كه با هزاران نمك و ترفند به خورد بیننده داده شد .
عادل هم امشب به نظرم از شب های خوبش بود , بدون حركت اضافه توپ رو وارد دروازه می كرد .
حالا شاید هم من دارم اغراق می كنم , نمی دونم , اما برای من این برنامه فراموش نشدنی خواهد بود , این كه قدرت دست كیه , تنوع جامعه ما در چه حد وسیعی هست , اگاهی ها كجاست , بین حرف و عمل چقدر فاصله است و چه كسی با چه تخصصی كجا نشسته , با چه منطقی می تونی باهاش حرف بزنی و .....
با این توضیحات پیشنهاد می كنم اگر این برنامه رو ندیدین , از دستش ندین .
در ساعت 2 بعد از نیمه شب ایران , اعلام می كنم كه افتاب درخشانی در اسمان دیده می شود و هوا به شدت گرم شده ,
صبور باشید و امیدوار .