اولادی: از هفته بعد در تمرینات ملوان شرکت می کنم
بازیکن سابق تیم الشباب امارات بعد از آنکه به دلیل نگذراندن خدمت سربازی پیشنهاد جالب تیم خهرس اسپانیا و حتی یکی از تیمهای بوندسلیگایی را رد کرد، حالا در آستانه حضور و بازی در تیم ملوان انزلی قرار گرفته است.
برخلاف گفته قبلیات هنوز در تمرینات ملوان حاضر نشدهای.
طبق هماهنگیهای به عمل آمده از هفته آینده در تمرینات این تیم شرکت میکنم و امیدوارم که بتوانم شروعی خوب در تیم پرطرفدار ملوان داشته باشم.
گویا هنوز قراردادت نیز با ملوان ثبت نشده؟
من حدودا یک ماه پیش تمام مدارک خود را برای ثبت قرارداد به سرمربی این تیم ارائه دادهام و منتظرم که در اولین فرصت قراردادم را رسما در هیات فوتبال ایران با ملوان ثبت کنم. پیگیر این موضوع نیز هستم و به زودی قراردادم رسما با ملوان ثبت خواهد شد.
به نظر هنوز هم درحال و هوای بازی در خارج از کشور هستی؟
به هر حال باید قبول کرد که من پیشنهادهای خوبی از اسپانیا، آلمان و دبی داشتم اما به هر حال به دلیل گذراندن خدمت سربازی باید به ایران میآمدم و این وظیفه و دین خود را ادا میکردم. ملوان تیم بزرگ و ریشهداری است و حضور در این تیم نیز قطعا انگیزههای خاص خود را برای من به همراه خواهد داشت.
در رابطه با وضعیت ملوان در پایان فصل چه صحبتی داری؟
من فکر میکنم حسن بزرگ این تیم به رابطه عاطفی بازیکنان و سرمربی این تیم بازمیگردد. بازیکنان ملوان به دلیل رابطه بسیار خوبی که با سرمربی تیمشان محمد احمدزاده دارند با جان و دل برای ملوان و سرمربیشان بازی میکنند به همین دلیل نیز من اعتقاد دارم ملوان در پایان فصل در نیمه بالایی جدول قرار خواهد گرفت.
منبع:فوتبال ایران
|