مشاهده یک موضوع
Old 12-03-10, 17:54   #55
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
54,557 تشکر در 30,996 ارسال
مدال
مدال فوق حرفه ای مدال ویژه سایت مدال فعالیت مفید مدال مدیریت ویژه مدال مدیریت مدال ارسالهای برتر 
مجموع مدالها: 6
پیشفرض

نتیجه دیدار برگشت قابل پیش بینی نیست

پیروزی ای شیرین، زیبا و مهم برای یووه و ایتالیا، البرتو زاکه رونی که توانسته تیم را متحول سازد پس از کسب برتری مقابل فولهام در پاسخ به این سوال که این پیروزی، نتیجه ای مطمئن برای دیدار برگشت به شمار می رود گفت می بایست به دنبال نتیجه ای بزرگ و ایده ال به میدان می رفتیم، انها در خانه بسیار قدرتمند و خطرناک ظاهر می شوند و این پیروزی برای ما ارزش زیادی داشت.

امیدوارم که این طور باشد و ما بتوانیم به راحتی صعود کنیم. نمایش و دیدار زیبا و خوبی بود. خوب و دیدنی بازی کردیم اما باید به فکر دیدار برگشت باشیم زیرا هیچ چیز قابل پیش بینی نیست.

زاکه به این سوال که نتایج خوب و قابل توجه ادامه خواهد داشت نیز گفت که باید بتوانیم به راه خود ادامه دهیم، من که این طور فکر می کنم و تصور می کنم که می توانیم. تیم کامل و بزرگی را در اختیار دارم و همه در کنار یکدیگر می کوشیم که نیروی و قدرت یووه را نشان دهیم. در خط حمله و بازی تهاجمی بسیار خوب ظاهر می شویم و من از این بابت خرسندم. حس می کنم که در راه هموار و مقتدری گام گذاشتیم و می خواهیم این راه را پیش ببریم.
Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Majid (29-03-10), mina (14-03-10)