![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1101 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: بارسلونا
بازیکن محبوب: ژاوی
سرباز از اسب غرور پياده شو
تيم ملى «مغازه» على دايى است! كريمى هم «حق ورود» ندارد «تا من هستم على كريمى به تيم ملى دعوت نمى شود.» حرف فوق را على دايى به زبان آورده است. مردى كه هيچگاه در تمام زندگى اش -زندگى ورزشى اش- تحمل شنيدن و خواندن هيچ نقدى را نداشته است. مردى كه چون به يك نفر از جنس خودش برخورد كرده و طاقت ديدن كسى را كه بالاتر از اوست ندارد، در نتيجه مى خواهد با استفاده از سمتش در تيم كشورمان انتقام بگيرد و به همين خاطر به گونه اى حرف مى زند كه انگار اين تيم ملك پدرى او است و به همين سبب حق دارد هر جورى كه دلش خواست راجع به آن حرف بزند و تصميم بگيرد اما تجربه نشان مى دهد كه صاحبان چنين ديدگاه و طرز فكرى همواره رفتنى بوده اند و آنچه مانده حق و حقيقت و البته بازيكنانى بوده كه بعد از رفتن صاحبان ادبيات «قلدرمآب» به تيم ملى بازگشته و حقشان را گرفته اند. لياقت از دايى كه گفته «دعوت شدن به تيم ملى لياقت مى خواهد» مى پرسيم: آيا آن روزى كه امير قلعه نويى دعوتت نكرد و براى اولين بار در طول دوران بازيگرى ات پشت درهاى تيم ملى ماندى هم همين عقيده را داشتى؟ آيا آن دعوت نشدن كه متأثر از سليقه فنى امير بود خاطرت را مكدر نساخت و باعث يك تقابل و دعواى به ظاهر تمام نشدنى ميان تو با مربى استقلالى ها نگشت؟ على كه اين جور چيزها را فقط براى خود مى پسندد چرا خيال مى كند كه كريمى بايد به ظاهر رفتارى كه در اردوى اردبيل و پس از آن با او صورت گرفت خوشحال باشد؟ جادوگر گرچه گفته بود كه حقش اين باشد؟ و چرا دايى كه تحمل حمايت جامعه كارشناسان در رسانه ها و در حقيقت مردم از شماره ۸ را ندارد به جاى آنكه به خاطر مصالح تيم ملى سياست پيشه كند و مثل يك سرباز وطن عصبانيت خود را در رويارويى با خواست عمومى فروخورد مى كوشد تا از طريق واژه هاى مشمئز كننده اى چون «بى لياقت بودن» كسى كه به دعوت او جواب رد داده است، آب را بيش از پيش گل آلوده سازد؟ حمايت سرمربى تيم كشورمان در پايان صحبت هايش ابراز اميدوارى مى كند كه مردم را روز چهارشنبه در آزادى ببيند اما عمل او با آنچه مى گويد در تضاد است، زيرا دايى اگر به فكر مردم بود نبايد به ستاره هايشان اين طور مى تاخت و بى توجهى مى كرد.او با قطبى كه امپراطور پرسپوليسى ها است مشكل دارد و اين در حالى است كه دعوايش با قلعه نويى نيز هنوز به پايان نرسيده است. على حق تيم هاى بالاى جدولى را نداده و به درخشش بازيكنانى چون برهانى هم بى توجه بوده است، بنابراين وقتى رفتارها و گفتار دايى در جهت عكس نيات عمومى و باورهاى ملى است اين توقع كه «دوست دارم مردم را در آزادى حاضر ببينيم» قدرى به دور از انصاف و عقلانيت است.البته ايرانى ها با گذشت تر از آنند كه نخواهند دايى را ببخشند و يا در صدد بر آيند تا به خاطر رفتارهاى او با تيم ملى تسويه حساب كنند اما هميشه كه نبايد اشتباه از جانب سرمربى و بخشش از سوى ملت باشد و براى يك بار هم كه شده مرد مغرور بايد از اسب غرور پياده شود و به رأى اكثريت احترام بگذارد.
|
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#1102 |
|
مدیر کل انجمن ها
سيدمهدى رحمتى: فقط نگران مدافعانمان هستم
سيدمهدى رحمتى دروازه بان اول تيم ملى فوتبال ايران ابراز اميدوارى كرد تا در ديدار مقابل كره شمالى، مدافعان تيم ايران روز كم اشتباهى را سپرى كنند. وى گفت: من در آمادگى مطلوبى به سر مى برم و اطمينان دارم كه مى توانم روند رو به رشد چند ماه اخير را مقابل كره شمالى هم به نمايش بگذارم، البته اميدوارم بازيكنانى كه به عنوان مدافع در تركيب ثابت قرار مى گيرند، با هوشيارى لازم برنامه هاى دفاعى را به نحو مطلوبى به اجرا بگذارند. من فقط نگران همين موضوع هستم. اين بازيكن همچنين ادامه داد: تيم ملى ايران هيچ وقت نمى تواند در ورزشگاه آزادى به چيزى جز ۳ امتياز فكر كند، به همين دليل دايى در تمرينات توصيه كرده است كه از دقيقه اول شيوه اى هجومى داشته باشيم. رحمتى در پايان سخنانش با اشاره به استقبال نه چندان مورد توجه تماشاگران از بازى هاى ملى گفت: تيم ملى به همه مردم ايران تعلق دارد و مسائل حاشيه اى نبايد در تعداد تماشاگران تاثير منفى بگذارد. اميدوارم ورزشگاه آزادى بعد از مدت ها پر شود تا بتوانيم با استفاده از روحيه متزلزل بازيكنان حريف، به هدف خود برسيم.
|
|
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#1103 |
|
مدیر کل انجمن ها
پيروز قربانى: تنها هدفم باقى ماندن در جمع ملى پوشان است
پيروز قربانى بازيكن ملى پوش تيم فوتبال استقلال تهران، هدف اولش از حضور در تمرينات تيم ملى را خط نخوردن و باقى ماندن در جمع ملى پوشان عنوان كند.وى در اين باره گفت: تا به حال نتوانسته ام در هيچ مسابقه مهمى تيم ملى را همراهى كنم، به همين دليل اين بار سعى مى كنم تا با درخشش در تمرينات، نظر مثبت على دايى را براى ملى پوش ماندن جلب كنم و بعد از آن تلاشم را براى راه يابى به تركيب اصلى شروع خواهم كرد. قربانى همچنين ادامه داد: مدافعان فعلى تيم ملى به هماهنگى خوبى رسيده اند و به همين دليل قرار گرفتن در جمع ۱۱ بازيكن اصلى براى من و ساير بازيكنان دشوار شده است. اين بازيكن به ديدار تيم ايران مقابل كره شمالى اشاره كرد و گفت: آنها تيم ناشناخته اى براى همه تيم هاى گروه هستند و اگر به واسطه مطرح نبودن دست كم گرفته شوند، مى توانند حتى در ورزشگاه آزادى هم حرف هاى زيادى براى گفتن داشته باشند.
|
|
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#1104 |
|
مدیر کل انجمن ها
خطيبي:
بايد هر سه امتياز را به دست آوريم وضعيت تيم ملي فوتبال بسيار خوب است رسول خطيبي گفت: وضعيت تيم ملي ايران در آستانهي بازي با كره شمالي بسيار خوب است. رسول خطيبي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: روز شنبه نخستين حضور من در تمرينات تيم ملي بود اما، با توجه به عملكرد بازيكنان در بازي مقابل پيكان معتقدم شرايط تيم ملي بسيار خوب است. وي افزود: تفاوت نميكند كه در اين مقطع با چه تيمي بازي كنيم. بازي با پيكان نيز يك ديدار تداركاتي خوب براي ما بود چرا كه هدف از انجام چنين بازيهايي شناخت بيشتر كادرفني و انسجام بازيكنان است. خطيبي دربارهي بازي مقابل كره شمالي نيز گفت: در مرحلهي نهايي راهيابي به جام جهاني هيچ حريفي براي ما آسان نخواهد بود اما، ما با توجه به انجام اين بازي خانگي و حساسيت رقابتها بايد هر سه امتياز را بدست آوريم. خطيبي دربارهي وضعيت خود نيز گفت: آمادگي خوبي دارم و تلاش ميكنم ظرف چند روز آينده با ساير بازيكنان هماهنگي لازم را پيدا كنم. اميدواريم در صورت حضور مقابل كره شمالي عملكرد خوبي داشته باشم.
|
|
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#1105 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard
مربی محبوب: Rafa Benitez
سايت گل: خطري متوجه علي دايي نيست
سايت گل در گزارشي با عنوان نفر بعدي چرخ و فلك مربيان فوتبال آسيا كيست؟ از علي دايي به عنوان يكي از مربياني كه در حال حاضر خطري متوجه او نيست ، ياد كرد. اين سايت افزود، در حالي كه فقط دو مسابقه از دور پاياني مسابقات مقدماتي جام جهاني ۲۰۱۰در آسيا گذشته است، مربيان سه تيم از ۱۰تيم حاضر در اين مرحله عوض شده اند. تاكنون هدايت تيمهاي ملي فوتبال قطر، امارات و ازبكستان به نفرات جديدي سپرده شده است و مطمئنا قبل از نشستن گرد و خاك مسابقات تا ژوئن آينده، مربيان بيشتري جايگزين خواهند شد. اين در حاليست كه جايگاه علي دايي به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در كنار مربياني چون كيم جونگ هون سرمربي كره شمالي و پيم وربيك سرمربي استراليا امن است و خطري متوجه او نيست. ايران بسيار صبورتر از بيشتر كشورهاي غرب آسياست و علي دايي نسبت به اكثر بازيكنان سابق اين قاره، يك اسطوره است. عمكلرد تيم ايران در نيمه دوم ديدار با عربستان، بسيار دلگرمكننده بود و تيم ملي و دايي با پيروزي مقابل كره شمالي در خانه، وضعيت خوبي براي مسابقات بعدي پيدا ميكنند. از سوي ديگر كيم جون هون سرمربي كم حرف كره شمالي دوست دارد بازيكنان تيمش با عملكردشان به جاي او حرف بزنند. وي تا كنون با پيروزي ۲بر يك مقابل امارات و سپس تساوي يك بر يك مقابل كره جنوبي، كارش را خيلي خوب انجام داده است. پيم وربيك سرمربي استراليا با اينكه تجربه اندكي در مسابقات مقدماتي جام جهاني دارد اما پس از پيروزي در ديدار دوستانه مقابل هلند و يك برد حساس برابر ازبكستان باعث شده آنهايي كه انتخاب او را زير سوال برده بودند، ساكت شوند. همه چيز در فوتبال خيلي سريع تغيير ميكند ولي اين مربي هلندي از اكنون به آفريقاي جنوبي فكر ميكند. سايت گل از ميلان ماچالا سرمربي بحرين، هو جونگ مو سرمربي كره جنوبي و ناصر الجوهر سرمربي عربستان نيز به عنوان مربياني كه موقعيت آنها در خطر است، نام برده است. ماچالا تا كنون بيشتر از يك مهاجم تازه وارد اخراج شده و هميشه خيلي زود تيم تازهاي پيدا كرده است. بحرين زياد براي انجام تغييرات منتظر نميشد به همين دليل وي به دنبال شكست در خانه مقابل ژاپن و تساوي خارج از خانه برابر قطر، براي بيشتر ماندن در منامه به يك پيروزي نياز دارد. اما وظيفه هو جونگ مو خيلي روشن است. او بايد چهارشنبه امارات را شكست دهد. شكست در سئول مقابل تيمي كه در قعر گروه دوم قرار دارد به بهاي از دست دادن پستش تمام خواهد شد. تساوي نيز نتيجه ديگري با همين پيامد است. وي از پارك جي سونگ و لي يونگ پيو دعوت كرده تا كره را براي هفتمين صعود پياپي به جام جهاني كمك كنند. ناصر الجوهر فقط يك بازي تا اخراج فاصله داد. حتي بعد از پيروزي ۲بر يك عربستان مقابل امارات در ماه سپتامبر نيز روبرتو دونادوني به مربيگري اين تيم نسبت داده شده بود. در اين ميان تاكشي اوكادا سرمربي ژاپن وضعيت بينابيني دارد. او كه سال گذشته براي دومين بار هدايت تيم ملي ژاپن را به دست گرفت در دور قبل مقابل بحرين به شكست يك بر صفر تن در داد و با يك شكست ديگر ممكن بود كارش را از دست بدهد. اين اتفاق نزديك بود در ديدار با عمان روي دهد اما اوكادا بعد از پيروزي شيرين ۳بر ۲ژاپن برابر بحرين در اولين مسابقه اين تيم در دور پاياني مقدماتي جام جهاني نفس راحتي كشيد.
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
|
| کاربران زیر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (13-10-08)
|
|
|
#1106 |
|
علی کریمی در گفتگو با مهر:
سکوتم دلیلی بر نداشتن پاسخ برای دایی نیست/ هیچ مصاحبه ای نکرده ام هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با تکذیب مصاحبه هایی که طی چند روز گذشته از وی در برخی روزنامه ها منتشر شده است گفت: اگر سکوت کرده ام تنها به خاطر منافع و مصالح ملی است. علی کریمی که هفته گذشته با انشتار نامه ای از تیم ملی خداحافظی کرد درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این مطلب گفت: فکر می کنم همه مواردی که لازم بود را در این نامه تشریح کرده ام و فکر نمی کنم، نیاز به توضیح بیشتری در این زمینه باشد. وی همچنین خاطرنشان کرد: هیچکدام از صحبت هایی که پس از انتشار این نامه از جانب من در قالب گفتگو در برخی روزنامه های ورزشی چاپ شده است واقعیت ندارد و همه آنها را تکذیب می کنم. هافبک شماره 8 تیم فوتبال پرسپولیس تهران در پایان گفت: اگر هم درحال حاضر سکوت کرده ام به این دلیل نیست که حرفی برای گفتن یا جوابی برای سرمربی محترم تیم ملی نداشته باشم، فقط و فقط به خاطر مصالح تیم ملی چیزی نمی گویم اما مطمئنا در آینده همه چیز برای مردم مشخص خواهد شد.
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
|
Shervin (13-10-08)
|
|
|
#1107 |
|
توانایی شکست کره شمالی را داریم
کفاشیان: در بازگشت کریمی هیچ دخالتی نکردم//مشکل ورود بانوان به استادیوم ها را به زودی حل می کنم تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: رییس فدراسیون فوتبال گفت: همانطور که در دعوت کریمی به تیم ملی هیچ دخالتی نداشتم در بازگشت او نیز هیچ دخالتی نکرده و نمی کنم. علی کفاشیان در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" افزود:پس از این که کریمی با ارسال نامه ای از تیم ملی کناره گیری کرد تصمیم گرفتم که با وی جلسه ای داشته باشم و مشکلات را برطرف کنم اما در مورد بازگشت کریمی به تیم ملی فقط یک نفر تصمیم می گیرد وآن هم شخص علی دایی است و من امیدوارم طی جلساتی که داریم بتوانیم این مشکل را برطرف سازیم. وی ادامه داد: در حال حاضر بازی بسیار حساسی مقابل کره شمالی داریم و فکر می کنم که پرداختن به آن مهمتر از هر چیزی است و بهتر است اینقدر انرژی خود را روی این مسئله نگذاریم. کفاشیان در خصوص بازی تیم ملی مقابل کره شمالی به ایسکانیوز گفت: بازی بسیار سختی پیش روی ماست و امیدوارم با همت کادر فنی و بازیکنان از میدان سربلند بیرون بیاییم. وی ادامه داد: فوتبال ما بسیار برتر از کره شمالی است و بدون شک توانایی شکست این تیم را داریم. کفاشیان درخصوص حضور بانوان در ورزشگاه ها با تاکید بر حل شدن این موضوع در آینده ای نزدیک خاطر نشان کرد: هم اکنون در خیلی از ورزشگاه ها ما از بانوان خود نیز پذیرایی می کنیم اما در ورزشگاه های بزرگ مانند آزادی هنوز مسائلی وجود دارد که ابتدا باید آنها رفع کرده و سپس حضور بانوان در این ورزشگاه ها را هم ببینیم. وی تصریح کرد : مطمئنا در آینده نزدیک موانع حضور بانوان در ورزشگاه ها را حل کرده تا این قشر از هواداران فوتبال نیز بدون هیچ مشکلی وارد استادیوم های ما بشوند. رییس فدراسیون فوتبال کشورمان در رابطه با پاداش های ملی پوشان در صورت پیروزی بر کره شمالی به ایسکانیوز گفت:ما طبق یک جدول از قبل تعیین شده عمل خواهیم کرد به طوریکه مرحله به مرحله مبالغی را به عنوان پاداش برای تیم در نظر گرفته ایم.
|
|
|
|
Shervin (13-10-08)
|
|
|
#1108 |
|
تمرين صبح امروز ملي پوشان لغو شد
تمرينات صبح امروز تيم ملي فوتبال كشورمان كه پيش از رويارويي براي تيم ملي كره شمالي دردو نوبت صبح و بعدازظهر پيگيري مي شد بنا به دستور كادر فني لغو شد. به گزارش ايلنا، ملي پوشان فوتبال ايران بنا به دستور علي دايي امروز فقط بعدازظهر تمرين خواهند كرد. تيم ملي فوتبال كشورمان در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 روز چهارشنبه دردومين ديدار خود دراين رقابت ها در ورزشگاه آزادي به مصاف تيم كره شمالي خواهند رفت. در حال حاضر تيم كره شمالي با كسب چهار امتياز از دو مسابقه گذشته خود در صدر جدول گروه يك قرار دارد.
|
|
|
|
Shervin (13-10-08)
|
|
|
#1109 |
|
بازیکن ذخیره
![]() ![]() تاریخ عضویت: 05-04-08
48 ساعت به تيم ملي آتش بس دهيد
حاج رضايي: براي تخريب "دايي" آرزوي ناكامي تيم ملي را دارند سرويس: ورزشي - فوتبال 1387/07/22 10-13-2008 15 35 8707-12472: كد خبر خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال كارشناس فوتبال گفت: در آستانه بازي حساس تيم ايران برابر كره شمالي پرداختن به مسايل حاشيهاي هيچ سودي نخواهد داشت. امير حاجرضايي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: اميدوارم حداقل در 48 ساعت باقيمانده برخي رسانهها فضاي منفي كه ميتواند عملكرد تيم ملي را تحت الشعاع قرار دهد كنار بگذارند و بهتر است به جاي پرداختن به بودن يا نبودن برخي بازيكنان بر روي مسايل فني بازي ايران تمركز كنيم. وي افزود: معناي حمايت از تيم ملي فوتبال ساكت ماندن در برابر تمامي فراز و نشيبهاي اين تيم نيست بلكه يك نقد منصفانه مبتني بر نيت پاك ميتواند حمايت از تيم ملي باشد. بيترديد اگر انتقاد در بطن خود آدرسهاي صحيحي براي تيم ايران داشته باشد از سوي كادر فني تيم ملي نيز با استقبال روبهرو ميشود. حاجرضايي خاطرنشان كرد: درست است كه بايد به مسالهاي چون خداحافظي كريمي پرداخته شود اما، نه آن كه دامنه اين موضوع تمامي مسايل تيم ملي را تحت تاثير خود قرار دهد. وي ادامه داد: من بيش از نيم قرن در فوتبال ايران زندگي كردهام و در اين مدت جريانهاي مختلفي را ديدهام كه آرزو داشتند تيم ملي ايران ببازد تا فردي كه موافقش نيستند ناكام بماند، در واقع اين افراد براي شكستن يك شيشه، كل ساختمان را ويران ميكنند. اما، بيترديد هيچ وجدان بيداري نميپذيرد كه وقتي اميد يك ملت به تيم ايران است كسي به دليل مشكلات شخصي آرزوي شكست اين تيم را داشته باشد. اين كارشناس فوتبال كشور در ادامه به ايسنا گفت: مردم ايران همان اندازه كه از شكستهاي المپيك و سپس عدم پاسخگويي مسوولان سرخورده شدند، از موفقيتهاي تيم ملي نوجوانان و فوتسال ايران شاد شدهاند اكنون هم نبايد يك موفقيت ملي را كه همان صعود به جام جهاني است با مسايل شخصي گره بزنيم. حاج رضايي افزود: اين حق برخي منتقدان است كه علي دايي را دوست نداشته باشند اما نبايد اين مساله را به سرنوشت تيم ملي پيوند زده و با حاشيهسازي براي تيم ايران مشكلات شخصي با او را برطرف كرد. انتهاي پيام
|