![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#151 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
افشين قطبى: مذاكرات در كمال آرامش برگزار شد
سرمربى تيم ملى فوتبال ايران گفت: من عاشق وطنم هستم و بر خلاف شايعات اخير هيچ مشكلى با فدراسيون ندارم و مذاكرات در كمال آرامش برگزار مى شود. وى همچنين عنوان كرد: در خصوص تمديد قرارداد من با فدراسيون فوتبال عده اى جوسازى مى كنند و مى گويند درصد احتمال تمديد قرارداد قطبى با فدراسيون به صفر رسيده اما اين موضوع به هيچ عنوان صحت ندارد. بايد تاييد كنم روند مذاكرات در فضايى بسيار آرام و بدون هيچ مسأله اى پيش مى رود.او ادامه داد: مديربرنامه هايم مذاكرات اوليه را انجام داده و توافقات اوليه نيز انجام شده است اما دليل اين حساسيت عقد يك قرارداد حرفه اى است چون مى خواهم يك كار حرفه اى در ايران انجام دهم و براى تيم ملى برنامه اى مخصوص دارم.قطبى خاطرنشان كرد: اگر فدراسيون فوتبال بخواهد من به عنوان يك ايرانى تحت هر عنوانى كنار تيم ملى خواهم بود و به تيم ملى كمك مى كنم. در برنامه كوتاه مدت من قهرمانى در جام ملت هاى آسيا گنجانده شده و براى اين كه به چنين موفقيتى برسيم بايد همه چيز مهيا باشد و كادر فنى نيز قراردادى حرفه اى داشته باشد.سرمربى تيم ملى گفت: تا اين لحظه هيچ گونه اختلاف نظرى با فدراسيون فوتبال ندارم و طرفين شرايط يكديگر را مورد بررسى قرار داده ايم تا به اين ترتيب در آينده مشكل خاصى نداشته باشيم. خلعتبرى به تركيب تيم اميد اضافه شد محمدرضا خلعتبرى از ديروز به تمرينات تيم ملى اميد اضافه شد.محمدرضا خلعتبرى، براى حضور در تيم ملى اميد از ديروز در تمرينات تيم حاضر شد تا در كنار ساير بازيكنان براى آماده سازى به تمرين بپردازد.گفتنى است قبلاً جلال حسينى و مهدى رحمتى به اردوى تيم ملى اميد اضافه شده بودند .
|
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
mina (03-07-09)
|
|
|
#152 |
|
مدیر بخش لیگ برتر و فوتبال ملی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 16-03-09
موقعیت: Varamin
تیم محبوب: Esteghlal-Real-Barca
بازیکن محبوب: Majidi- Carlos -Zandi_Robinho -Ronaldo
مربی محبوب: Ghotbi-Ghalenoyi
المپيك آسيايي نوجوانان - سنگاپور/
كرهشمالي حريف ايران شد به گزارش خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در روز پاياني مسابقات فوتبال اولين دوره بازيهاي آسيايي نوجوانان، عصر پنجشنبه و از گروه (b) تيم فوتبال كره جنوبي با نتيجه 5 بر صفر عربستان را شكست داد. تيم فوتبال نوجوانان كره جنوبي با اين پيروزي 9 امتيازي و به عنوان صدرنشين راهي مرحله نيمه نهايي شد. در ديگر ديدار برگزار شده اين گروه تيم فوتبال نوجوانان كره شمالي با نتيجه 4 بر 2 از سد لائوس گذشت. كره شمالي با اين پيروزي 4 امتيازي شد و با تفاضل گل بهتر نسبت به عربستان دوم شد و به عنوان تيم دوم گروه (b) به نيمه نهايي صعود كرد. عربستان با 4 امتياز و تفاضل گل كمتر سوم و لائوس بدون امتياز چهارم شد. روز شنبه و در مرحله نيمه نهايي تيم ملي فوتبال نوجوانان ايران، از ساعت 17 به وقت سنگاپور به مصاف تيم فوتبال كره شمالي خواهد رفت و كره جنوبي نيز با چين ديدار مي كند. پيش از اين تيم ملي فوتبال نوجوانان ايران با كسب سه پيروزي پي در پي به عنوان تيم اول گروه (a) به نيمه نهايي صعود كرده بود.
|
|
|
#153 |
|
مدیر کل انجمن ها
او امتحانش را پس داده است
خداداد عزيزى: حالا كه قطبى را حفظ كردند، خودشان جواب مردم را بدهند خداداد عزيزى از روند اتفاقاتى كه در فصل نقل و انتقالات مى افتد اصلاً راضى نيست. او اين فصل را جنگ ضعيف و قوى مى داند و معتقد است كه آنها توان رقابت با تيم هاى صنعتى را ندارند. خداداد همچنان به نظر قبلى اش اصرار داشته و خيلى قاطع مى گويد كه افشين قطبى در فوتبال ما كارآيى ندارد. خواندن مصاحبه ابرارورزشى با خداداد خالى از لطف نيست: • از روند آماده سازى استقلال اهواز راضى هستيد؟ - شرايط ما در حال حاضر خوب است. از برنامه اى كه داشتيم جلوتر هستيم. ما يك ماه است كه كار مى كنيم و يك مقدار استراحت بچه ها را زياد كرده ايم. شرايط ما خوب است اما رسيدن به هدفى كه مدنظر خودمان و باشگاه است كمى سخت است چون بازيكنان مدنظرمان را هنوز نتوانسته ايم جذب كنيم. در حال حاضر ۴ بازيكن در ۳ پست مى خواهيم. • فصل نقل و انتقالات به نظر شما چطور فصلى است؟ - قبلاً شرايط خيلى بهتر بود. زمانى كه خودمان بوديم وضعيت خيلى بهتر بود اما الان خيلى بد شده است. بحث قيمت ها را ندارم چون هر قيمتى كه بازيكنان بگويند مى توان در مورد آن بحث كرد اما بازيكن امروز يك جا صحبت مى كند و به توافق مى رسد و اما فردا از يك باشگاه ديگر سردر مى آورد. بازيكن پول زياد مى خواهد كه همه جاى دنيا هم همين است. من هم بحثى ندارم چون بازيكن بايد راضى باشد اما بازيكنان ما با ۵ باشگاه صحبت مى كنند و در نهايت با تيمى قرارداد مى بندند كه اصلاً صحبت نكرده بودند. تيم هاى صنعتى الان پيشنهاد از ۴۰۰ ميليون تا ۶۰۰ ميليون مى دهند اما تيمى مثل استقلال اهواز نمى تواند ۶۰۰ ميليون به يك بازيكن بدهد اما تيم هاى صنعتى راحت چنين پول هايى مى دهند. اين معضل بايد حل شود. • شما چه راهكارى براى حل اين مشكل داريد؟ - يا تيم ها را كاملاً خصوصى كنند يا كاملاً دولتى. همه جاى دنيا تيم ها خصوصى هستند و هرچه بيشتر پول بدهند بيشتر آش مى خورند. من هم دوست دارم دروازه بانى مثل رحمتى درون دروازه تيمم باشد اما نمى توانيم ۶۰۰ ميليون تومان بدهيم. • اينكه پيشنهاد ۶۰۰ ميليونى در فوتبال ايران مطرح مى شود نگران كننده نيست؟ - نه، چرا نگران كننده باشد؟ وقتى رئال مادريد به رونالدو ۹۰ ميليون يورو مى دهد اين به نفع بازيكن است اما همه چيز بايد يكنواخت باشد. يك موقع باشگاه هاى صنعتى سر يك بازيكن با هم رقابت مى كنند و۵۰۰ ميليون پول مى دهند اما ما چه كار كنيم؟ • خب شما صبر كنيد تا آنها بازيكنان موردنظرشان را بگيرند و بعد شما بازيكن بگيريد؟ - نمى شود. هرچه بازيكن خوب است را آنها مى گيرند و بعد ما بايد بازيكن بگيريم. ما كسانى را مى گيريم كه مجبور هستيم بگيريم. ما روى يك بازيكن دست مى گذاريم و با او توافق مى كنيم اما يك تيم صنعتى مى آيد و ۲۰۰ ميليون بيشتر به همان بازيكن مى دهد و ما نمى توانيم كارى بكنيم. • وقتى اين ارقام در فوتبال مطرح مى شود نبايد نگران باشيم كه در آينده چه پيشنهادات نجومى مطرح خواهد شد؟ - دست ما نيست چون ما تعيين نمى كنيم. آنهايى كه اين ارقام را مى دهند بايد نگران باشند. اصلاً دست ما نيست چون از اين پول ها نمى دهيم اما وقتى مثلاً سپاهان اين پول ها را مى دهد كارى نمى توانيم بكنيم. • بحث رحمتى نيست اما واقعاً يك بازيكن در فوتبال ايران اينقدر مى ارزد؟ - اگر اين پول به بازيكن فوتبال برسد و پاى دلال وسط نباشد چون بازيكن زحمت مى كشد نوش جانش، من حرفى ندارم اما به اين رقم هاى عجيب و غريب اعتراض دارم. بازيكن بايد حقش را بگيرد در صورتى كه همه تيم ها اين توانايى را داشته باشند تا چنين پول هايى پرداخت كنند. الان جنگ ضعيف و قوى است و تيم هاى خصوصى مثل ما اين وسط مى سوزند. • به كفاشيان فشار مى آورند كه استعفا بدهد. نظر شما چيست؟ - همين طورى هم ما را زير سؤال مى برند. ما را از چاله به چاه نيندازيد. در اين رابطه هيچ نظرى ندارم. • به نظر مى رسد محتاط شده ايد؟ - نه. من نمى توانم جلوى زبانم را بگيرم و محروم مى شوم. • البته اين محروميت ها كه براى شما مهم نيست چون باز هم تيم گرفتيد و مشغول به كار شديد؟ - آن خواست خدا بود چون عزت و ذلت دست خداست. يك عده اى ما را محروم كردند اما يكى، دو ماه بعد تيم گرفتم و كار كردم. اتفاقاً براى من و استقلال اهواز مهم است كه روى نيمكت باشم. من محتاط نشده ام اما الان جواب نمى دهم .اين بحث مجلس و فدراسيون است. • به نظر شما كفاشيان بايد برود يا بماند؟ - باز هم نظرى ندارم. اين هم كه همان سؤال قبلى بود. • و بالاخره قطبى حفظ شد. - غلط است. خودشان مى دانند كه تيم ملى اگر نتيجه بگيرد فدراسيون برد كرده است و اگر نتيجه نگيرد فدراسيون ضرر مى كند .قطبى نمى تواند به فوتبال ما كمك كند.حالا كه او را نگه داشتند خودشان جواب مردم را بدهند. من مى گويم او در فوتبال ما كارآيى ندارد و امتحانش را پس داده است.
|
|
mina (06-07-09)
|
|
|
#154 |
|
مدیر کل انجمن ها
توافق دوباره فدراسيون و سرمربى تيم ملى
قطبى براى ۲ سال ۸۰۰ هزاردلار مى گيرد افشين قطبى سرمربى تيم ملى فوتبال كشورمان در مرحله نهايى مقدماتى جام جهانى به دنبال برطرف شدن اختلاف نظرش با فدراسيون فوتبال، قراردادش را به مدت ۲ سال ديگر و تا پايان رقابتهاى جام ملتهاى آسيا با فدراسيون به امضا خواهد رساند. پس از نشستى كه عصر چهارشنبه بين على كفاشيان و مهدى تاج به عنوان رييس و نايب رييس فدراسيون فوتبال با مدير برنامه هاى افشين قطبى برگزار شد، طرفين به توافق رسيدند تا اين مربى به مدت ۲ سال ديگر هدايت تيم ملى فوتبال ايران را برعهده داشته باشد. براساس توافق صورت گرفته قرارداد افشين قطبى نزديك به ۲ سال است و تا پايان رقابتهاى فوتبال جام ملتهاى ۲۰۱۱ آسيا كه در قطر برگزار مى شود اعتبار خواهد داشت.پس از رايزنى هاى صورت گرفته بر سر مبلغ قرارداد كه طرفين براى ۲ سال فعاليت اختلاف زيادى داشتند، در نهايت گفته مى شود قرار است قطبى براى اين ۲ سال مبلغى نزديك به ۸۰۰ هزار دلار دريافت كند.براساس توافق بين طرفين دستياران افشين قطبى ايرانى خواهند بود و او حق دارد دستيارانش را انتخاب كند. ضمن اينكه حضور مربى خارجى در كادر فنى تيم ملى منتفى شده است.قرار است با سفر افشين قطبى به ايران كه طى روزهاى آينده صورت خواهد گرفت قرارداد نهايى همكارى او با فدراسيون فوتبال به امضا برسد.
|
|
mina (06-07-09)
|
|
|
#155 |
|
مدیر کل انجمن ها
كفاشيان: قطبى بايد به طور دائم در ايران باشد
على كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال كه روز پنجشنبه جلسه اى با مدير برنامه هاى افشين قطبى داشت از ادامه همكارى اين مربى با تيم ملى فوتبال ايران خبر مى دهد و قرار است هفته جارى قراردادى به صورت رسمى امضا شود.وى پس از ناكامى ايران در راه رسيدن به جام جهانى حرف و حديث هاى زيادى در خصوص وضعيت قطبى به وجود آمد اما به نظر مى رسد كه او دوباره هدايت تيم ملى فوتبال ايران را برعهده خواهد گرفت و على كفاشيان رئيس فدراسيون هم چنين خبرى را تاييد مى كند. گفت وگو با كفاشيان را بخوانيد: • آيا ادامه همكارى قطبى با تيم ملى قطعى شده است؟ - در ايران معمولا كارها طورى پيش مى رود كه قبل از رسمى شدن هر موضوعى نمى توان با قاطعيت در آن مورد حرف زد اما بعيد مى دانم مشكل خاصى پيش بيايد. ما جلسه اى با مدير برنامه هاى قطبى داشتيم و به توافقاتى هم رسيديم و بايد با اين مربى هم حرف بزنيم. •اما در روزهاى گذشته مسائل زيادى مطرح شد مبنى بر اينكه فدراسيون با قطبى اختلاف مالى دارد. - به هرحال مشكلاتى وجود داشت اما با مديربرنامه هاى قطبى بر سر يك مبلغ به توافقاتى رسيده ايم و قرار است قرارداد ۲۰ ماهه با اين مربى امضا كنيم، يعنى تا پايان رقابت هاى جام ملت هاى آسيا. مبلغ قرارداد قطبى چيزى حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار دلار خواهد بود كه البته هنوز رقم قطعى مشخص نشده است و او خودش مى تواند در اين مورد صحبت كند. • پس ماندن قطبى در تيم ملى را بايد قطعى بدانيم، اينطور نيست؟ - بله فكر مى كنم همه چيز خوب پيش رفته و فقط بايد قرارداد رسمى امضا شود. در ضمن ما هم يك سرى شرط گذاشته ايم و بايد با قطبى هم حرف بزنيم. •چه شرط هايى؟ - به هرحال طرفين براى همكارى با يكديگر مسائل مختلفى را در نظر مى گيرند و ما هم به اين مربى گفته ايم كه بايد بطور دائم در ايران باشد، از كمك هاى ايرانى استفاده كند و تعامل مناسبى با ليگ برتر داشته باشد و مسائل مختلف ديگر كه بيشتر به جزئيات مربوط مى شود. •فكر نمى كنيد مبلغ قرارداد قطبى زياد است؟ - متاسفانه قيمت اكثر مربيان بالاست و فكر مى كنم اين موضوع چندان منطقى نيست. اكثر مربيان ايرانى چنين پول هايى را مى گيرند كه من فكر مى كنم زياد است اما به هرحال اين شرايطى است كه وجود دارد. •برخى معتقدند كه فدراسيون ديگر نبايد سراغ قطبى مى رفت و گزينه جديدى را انتخاب مى كرد در اين مورد چه صحبتى داريد؟ - من فكر مى كنم قطبى تعامل خوبى با فدراسيون دارد، آدم انتقادپذيرى است و مى تواند برنامه هايش را در تيم ملى پياده كند در ضمن اگر او از ابتدا سرمربى تيم ملى بود شايد اتفاقات ديگرى مى افتاد و ما به جام جهانى مى رفتيم و ديديد كه در ۳ بازى هم نتايج بدى نگرفت. • قطبى چه زمانى به ايران برمى گردد؟ -فكر مى كنم اين هفته بيايد تا قرارداد را امضا كنيم.
|
|
mina (06-07-09)
|
|
|
#156 |
|
مدیر کل انجمن ها
جام جهانى نه
با قطبى قرار است به جام ملت هاى آسيا برويم! آدم هاى بزرگ به خودشان سخت مى گيرند، آدم هاى كوچك به ديگران! .قرار است اين به ظاهر ضرب المثل هميشه همراه ما و علاقمندان به فوتبال در ايران باشد. وقتى تيم ملى ايران در ديدار با عربستان سعودى در تهران با حساب ۲ بر يك شكست خورد تا على دايى به خاطر آنچه اهالى فدراسيون نام آن را شوك بزرگ گذاشتند، از كار بركنار شود، فدراسيون نشين ها به دنبال كسى مى گشتند، كه بتواند خوب قول بدهد و تا حدودى بتواند افكار عمومى را متوجه خود كند. در آن برهه حساس و در حالى كه تنها ۳ بازى باقيمانده بود، هيچكدام از مربيان كوچك و بزرگ ايران و جهان حاضر نشدند كه قول صعود بدهند، حتى محمد مايلى كهن كه براى ۲ هفته به ظاهر سرمربى تيم ملى ايران بود هم حاضر نشد هيچ قولى را به مردم ايران بدهد كه متعاقب آن نتواند آن را به انجام برساند. در ميان تمامى مربيان مورد نظر تنها يك نفر مى توانست كه با ادبيات خود به نوعى افكار عمومى را فريب و با پشتوانه به ظاهر شناخت در كره و كسب ۷ امتياز قول حضور تيم ملى ايران را در جام جهانى بدهد و آن هم كسى نبود جز افشين قطبى. البته حضور افشين قطبى بر روى نيمكت مربيگرى تيم ملى فوتبال ايران هم چندان تصادفى و بى برنامه نبود. قطبى از مدت ها پيش به فكر نشستن بر روى نيمكت تيم صاحب نام ايران بود، درست از همان روزهايى كه پذيرفت تا بر روى نيمكت تيم پرسپوليس بنشيند، او در آن روزها پرسپوليس را راه ميانه اى براى رسيدن به تيم ملى فرض كرده بود و در تفكرات خود چنين مى پنداشت كه از پرسپوليس بسيار راحت تر از آن چيزى كه تصورش را مى كرد مى تواند به تيم ملى برسد. يك قهرمانى اتفاقى در آن سال به لطف گل دقيقه ۶+۹۰ سپهر حيدرى در بازى مقابل سپاهان در تهران باعث شد تا سرخپوشان در همان روز و در همان ورزشگاه جشن قهرمانى به پا كنند. در آن روز قطعاً افشين قطبى خوشحال تر از بقيه بود، چرا كه مى دانست اين قهرمانى مى تواند راه رسيدن او به تيم ملى را تسهيل بخشد. قطبى پس از آن عنوان قهرمانى و براى آنكه در فوتبال ايران به عنوان يك اسطوره از او نام برده شود، چند مدت بعد به گفته خودش براى هميشه تهران و پرسپوليس را رها كرد تا سرنوشت خود را در جاى ديگرى دنبال كند. قطبى به امارات رفت، تا بلكه با پذيرش يك عنوان سرمربيگرى از سوى يكى از تيم هاى اماراتى براى هميشه نام خود را بر سر زبان هاى اهالى فوتبال در ايران بياندازد اما اين اتفاق هرگز نيفتاد و قطبى با وجود مدت نسبتاً زيادى كه در دوبى بود هيچ مشترى دست به نقدى را از سوى تيم هاى اماراتى براى خود پيدا نكرد. در همان ايام پرسپوليس با تغيير مديريت به دنبال دفاع از عنوانى بود كه پس از سال ها قطبى موفق به كسب آن شده بود. مديران وقت پرسپوليس خوب مى دانستند كه كار بسيار سختى را پيش رو دارند و آنچه سختى كار آنها را مضاعف كرده بود، اثرى بود كه قطبى توانسته بود، در آن يك فصل بر روى تماشاگران پرتعداد اين تيم بگذارد. در ابتدا گزينه هاى بسيارى براى هدايت سرخپوشان مدنظر قرار گرفت اما مدير وقت پرسپوليس كه قواعد بازى حرفه اى را خوب مى دانست به هر شكل ممكن يكبار ديگر قطبى را به ايران آورد، تا ادامه كار براى او و مجموعه پرسپوليس راحت تر از قبل باشد. قطبى به ايران آمد و اين بار به جاى استيلى، پيروانى را در كنار خود ديد، كادرى كه مانند هميشه هيچكدام هماهنگى لازم را با يكديگر نداشت و همين مسأله باعث بروز حرف و حديث هاى بسيارى در اطراف طرفين ماجرا شده بود اما قطبى بسيار زرنگ تر و باهوش تر از اين بود كه بخواهد از اعتبارش براى پرسپوليس خرج كند. او در اواسط فصل و وقتى از اين موضوع اطمينان حاصل كرد كه پرسپوليس توفيقى را به دست نخواهد آورد، در يك زمان بسيار مناسب كه با ديدار رفت تيم ملى ايران با امارات در ابوظبى همزمان گشته بود، عطاى ماندن در پرسپوليس را به لقايش بخشيد و عنوان كرد كه ديگر بازگشتى به اين تيم پرطرفدار نخواهد داشت، هر چند كه مديران و مسئولان وقت پرسپوليس در آن برهه اعلام داشتند كه قطبى براى يك مرخصى چند روزه تهران را ترك كرده و به زودى به ايران بازخواهد گشت، در حالى كه مشخص بود كه اين رفتن قرار نيست كه با بازگشتى همراه باشد. قطبى در آن ايام اگر چه به ظاهر از ايران و پرسپوليس رفته بود اما همه فكر و ذكرش معطوف به هدفى بود كه او از مدت ها قبل در ذهن خود داشت. قطبى رفت و اين بار نيز مثل دفعه قبل مشترى خاصى را در فوتبال امارات پيدا نكرد اما اينها باعث نشد تا او اميد خود را از دست بدهد. او با دقت بسيار اخبار فوتبال ايران را دنبال مى كرد و به واسطه دوستانى كه در تهران داشت گاهاً اخبارى نيز از او منتشر مى شد اما اين آن چيزى نبود كه افشين قطبى به دنبال آن مى گشت. او خوب مى دانست كه اگر براى يكبار بر روى نيمكت تيم ملى ايران بنشيند، مى تواند براى مدت هاى مديد اين مسئوليت را از آن خود كند، سياستى كه دوستانش در ايران او را به خوبى توجيه كرده بودند و خوب مى دانستند كه تنها يك بار بايد اين اتفاق بيفتد. دوستى مى گفت: يكى از تيم هاى ليگ برترى براى يكى از سفرهاى اروپايش براى آنكه چند خبرنگار را با خود همراه سازد، اقدام به قرعه كشى كرد. مراسم قرعه كشى در حضور همگان برگزار شد و چند نفر كانديداى رفتن به آن سفر اروپايى شدند. دوست ما مى گفت: من در آن مراسم قرعه كشى با بدشانسى نامم از گوى بيرون نيآمد اما با مسئولان آن تيم صحبت كردم كه مى خواهم با هزينه خود به آن سفر بيايم، چرا كه خوب مى دانستيم اين حرف من درست مانند يك تعارف بسيار عاميانه است. وقتى اين حرف را با مسئولان آن تيم در ميان گذاشتم، آنها از من خواستند كه مدارك خودم را به آنها بدهم، من هم اين كار را كردم و منتظر نشستم تا اينكه يك روز به من زنگ زدند و اعلام داشتند كه براى گرفتن وسايل اوليه سفر به آن باشگاه بروم من هم رفتم اما هيچ صحبتى در اين ميان انجام نگرفت. فرداى آن روز از سوى آن باشگاه به من زنگ زدند كه فردا فلان ساعت فرودگاه باش و من هم به آن سفر اروپايى رفتم و برگشتم بدون اينكه دينارى را پرداخت كرده باشم و اين در صورتى بود كه در آن صفر از مسئولان آن تيم مبلغى را هم به عنوان پول تو جيبى دريافت كرده بودم. حكايت اين دوست خوش شانس ما چندان بى شباهت به وضعيت افشين قطبى در فوتبال ايران نيست. همان مربى كه اعلام كرد كه حاضر است مجانى هدايت تيم ملى ايران را بر عهده بگيرد و تيم را به جام جهانى ببرد و همان اتفاق باعث شد تا او ۲ سال ديگر هم باز در تهران و بر روى نيمكت تيم ملى بنشيند. اين شرايط در حالى براى قطبى رقم خورد كه او نتوانست به قولش مبنى بر بردن تيم ملى ايران به جام جهانى جامه عمل بپوشاند. البته از عملكرد فدراسيون فوتبال هم مى شد از مدت ها قبل اين را متوجه شد كه گزينه موردنظر آنها براى تيم ملى ايران افشين قطبى است. چرا كه بعد از ناكامى تيم ملى ايران در راه رسيدن به جام جهانى مسئولان فدراسيون فوتبال تنها از او برنامه خواستند و نام هيچ مربى ديگرى را در فهرست گزينه هاى خود قرار ندادند. تا مشخص شود انتخاب اول و آخر آنها براى هدايت تيم ملى ايران افشين قطبى است. قطبى قول داد كه فوتبال ما را جام جهانى ببرد كه اين اتفاق مبارك براى فوتبال ما نيفتاد اما او حالا سطح قولش را پايين تر آورده و مى خواهد تا ۲ سال ديگر ما را به رقابت هاى جام ملت هاى آسيا ببرد، رقابت هايى كه حضور در آن براى فوتبال ما با هر كسى كه عنوان سرمربى آن را داشته باشد كار چندان دشوارى نيست اما حالا كه قرار بر اين شده است كه قطبى سرمربى تيم ملى ايران باشد، اميدوارم سرنوشت فوتبال ما به گونه اى رقم نخورد كه ۲ سال ديگر دوباره قطبى با يك عذرخواهى مصلحتى همه چيز را تمام شده بداند.
|
|
mina (06-07-09)
|
|
|
#157 |
|
مدیر کل انجمن ها
تيم ايران تنها با ۱۶ بازيكن اميد به آفريقاى جنوبى رفت!
اميرحسين پيروانى: ۱۴ بازيكن مشكلات خروج از كشور داشتند كاروان ۲۰ نفره تيم ملى فوتبال اميد ايران پيش ازظهر ديروز براى برگزارى اردوى تداركاتى عازم آفريقاى جنوبى شد. ملى پوشان ايران، تهران را به مقصد دوبى ترك كردند و حدود ۲ ساعت پس از ورود به فرودگاه دوبى، عازم ژوهانسبورگ پايتخت آفريقاى جنوبى خواهند شد. تيم اميد بلافاصله از آنجا به كشور بوتسووانا مى رود تا آماده برگزارى اولين بازى تداركاتى مقابل تيم ملى اين كشور شود. ملى پوشان اميد ايران پس از اين بازى دوباره به ژوهانسبورگ بازگشته و اردوى آماده سازى ۱۰روزه اى را برگزار خواهند كرد. ديگر بازى تداركاتى اين تيم برابر تيم «كايزرچيف» قهرمان جام باشگاه هاى آفريقاى جنوبى خواهد بود. اميرحسين پيروانى، مربى تيم اميد پيرامون شرايط اين اردو گفت: خوشبختانه شرايط خوب است و اين اردو به لحاظ اينكه بازيكنان جوان تيم اميد با حال و هواى اردوها و بازى هاى بين المللى آشنا مى شوند، فايده بسيارى خواهد داشت. ما بايد با شركت در اردوها و تورنمنت هاى بين المللى مختلف، بازيكنان جوان را به شرايط بازى هاى خارجى عادت دهيم. وى در پاسخ به اين سؤال كه نبود تعداد قابل توجهى از بازيكنان حاضر در ليست تيم ملى اميد در اين اردو كه ظاهرا به عناوين مختلف نتوانستند مشكلات ادارى خروج از كشورشان را حل كنند، تاثيرى در نتيجه گيرى مربيان خواهد داشت، تصريح كرد: از ليست ۳۰ نفره اى كه براى تيم اميد اعلام كرديم حدود ۱۶ بازيكن مى توانند در اين اردو شركت كنند و مابقى بعضاً داراى مشكلات ادارى خروج از كشور اعم از مشكلات تحصيلى، خدمت سربازى و... بودند. متاسفانه حدود ۷ بازيكن اصلى و كليدى تيم اميد كه در بازى مقابل اندونزى هم به ميدان رفتند، در ميان اين ۱۴ بازيكن باقى مانده هستند. بالاخره اين خلاء در روند آماده سازى و هماهنگى بچه ها با يكديگر تاثيرگذار خواهد بود. پيروانى خاطرنشان كرد: متاسفانه ما تنها با يك دروازه بان در اين اردو شركت مى كنيم. سيدمهدى رحمتى، سيدجلال حسينى، محمدرضا خلعتبرى و حسين كاظمى چهار بازيكن بزرگسالى هستند كه تيم اميد را در اردوى آفريقاى جنوبى همراهى مى كنند. به علت اين كه اردوى تداركاتى آفريقاى جنوبى براى تيم ملى فوتبال بزرگسالان ايران در نظر گرفته شده بود، پس از ناكامى تيم ايران در صعود به جام جهانى ،۲۰۱۰ تيم اميد براى شركت در اين اردو جايگزين تيم بزرگسالان شد. ياورى: نوجوانان ايران مى خواهند قهرمان شوند محمد ياورى سرمربى تيم فوتبال زير ۱۴ سال ايران گفت: بازيكنان ما در سنگاپور به اين خودباورى رسيده اند كه بايد قهرمان اين بازى ها شوند. ياورى در ادامه گفت: اين باور بايد در مجموعه فوتبال كشور ايجاد شود كه مى تواند فوتبال ما جايگاه خوبى در تمامى سطوح داشته باشد. سرمربى تيم فوتبال زير ۱۴ سال ايران درباره حريف آينده تيمش، كره شمالى گفت: باور كنيد، نام حريفان اصلاً براى ما تفاوتى با يكديگر ندارند. من بارها گفته ام كه بايد به شكل سيلى باشيم كه مى خواهيم همه تيم ها را از مقابل خود برداريم.
|
|
mina (06-07-09)
|
|
|
#158 |
|
مدیر کل انجمن ها
گزارش فيفا از پرونده رقابت هاى انتخابى جام جهانى
دايى، باقرى، خداداد و مهدوى كيا افسانه هاى ايران پايگاه اينترنتى فدراسيون جهانى فوتبال در مطلبى به مرور ديدارهاى خاطره انگيز رقابت هاى انتخابى جام جهانى در قاره ى آسيا پرداخته است. در اين مطلب كه با عنوان«قهرمانان آسيا در انتخابى جام جهانى» منتشر شده است، درباره ى تيم ملى ايران هم مطالبى آمده و برخى از خاطرات بازيكنان سال هاى گذشته ى تيم ملى ايران درج شده است. در اين مطلب آمده است: آخرين بازى هاى انتخابى جام جهانى در قاره آسيا ماه گذشته به پايان رسيد. ۴ تيم استراليا، ژاپن، كره شمالى و جنوبى براى اين رقابت ها انتخاب شدند. قهرمانان زنده ايران: ايران تاكنون در ۳ دوره از رقابت هاى جام جهانى فوتبال حضور داشته و مى تواند با برخى از قهرمانان شناخته شده اش در دنيا در سال هاى گذشته منتظر بماند. جوان ترين نمونه شايد مهدى مهدوى كيا باشد كه به تازگى بازنشسته شد. اين بازيكن ۳۱ ساله در ۴ دوره اخير از رقابت هاى انتخابى جام هاى جهانى حضور داشت. همه چيز براى او از سال ۱۹۹۷ آغاز شد. زمانى كه او در نخستين بازى مقابل چين دو گل جنجالى را به ثمر رساند و در پايان همان سال به عنوان بهترين بازيكن جوان آسيا برگزيده شد. خلاقيت او در رقابت هاى انتخابى جام جهانى ۲۰۰۶ به بهترين شكل نمود پيدا كرد؛ زمانى كه او به عنوان يك متفكر و بازى ساز در خط ميانى سهمى تعيين كننده در راهيابى تيمش به جام جهانى آن هم يك بازى پيش از پايان رقابت هاى انتخابى داشت. انتخاب ايران براى جام جهانى ۱۹۹۸ تنها به ستارگانى همانند مهدى مهدوى كيا نياز نداشت بلكه سه قهرمان سال هاى گذشته نيز به افسانه هايى بدل شدند. صحبت از على دايى، كريم باقرى و خداداد عزيزى است. ايران در بازى برگشت پلى آف برابر استراليا در ملبورن در ۲۰ دقيقه مانده به پايان بازى ۲ گل از حريف عقب بود، آن وقت عزيزى در آن بازى باقرى را در موقعيت گلزنى قرار داد. تنها چند دقيقه بعد خود عزيزى موفق به گلزنى شد و در فهرست گلزنان بازى جاى گرفت. او با پاس على دايى زننده گل تساوى شد و تيم ملى در پايان به دليل قانون گل زده در خانه ى حريف به رقابت هاى جام جهانى راه يافت. عزيزى به تازگى در گفت وگويى با پايگاه اينترنتى فيفا عنوان كرده بود آن بازى در تمام دوران فوتبالم به يادمانى ترين بود. گل زندگى ام را زدم و خوشحالم كه در يك بازى با اهميت همانند آن مسابقه موفق به انجام اين كار شدم.
|
|
mina (06-07-09)
|
|
|
#159 |
|
مدیر کل انجمن ها
قرارداد قطبى تا پايان جام جهانى ۲۰۱۴ قابل تمديد است
مدير برنامه هاى قطبى: انتخاب دستيار برعهده افشين است مهدى حاج باقر، مدير برنامه هاى افشين قطبى طى اظهارنظرى گفت: فكر مى كنم اين براى نخستين بار است كه فدراسيون فوتبال براى ۴ سال آينده فكر مى كند و براساس آن برنامه هايش را پيش مى برد. وقتى افشين قطبى تهران را ترك كرد تمام امور مبنى بر انجام توافقات را به من سپرد و من هم وقتى حسن نيت فدراسيون را ديدم، احساس كردم اگر طرفين هر كدام مقدارى از مواضع خود عقب نشينى كنند، مى توانيم شاهد همكارى خوبى بين آنها بوده و به فوتبال كشور خدمت كنيم. وى ادامه داد: مدت قرارداد افشين به مدت يك سال و نيم و تا پايان جام ملت هاى آسيا است كه اين خود از خواسته هاى قطبى بود. همچنين انتخاب دستيارهاى افشين به طور كامل برعهده اوست و او مى تواند تمام دستيارانش ايرانى و يا خارجى انتخاب كند.وى افزود: طبق برنامه اى كه قطبى اعلام كرده، به هيچ وجه مسابقات ليگ برتر در اين مدت تعطيل نخواهد شد و او البته در همه تاريخ هاى «فيفادى» از فدراسيون بازى تداركاتى خواسته است. همچنين قرار شد طى اين مدت تيم ملى در ۲ تورنمنت بين المللى شركت كند. امكاناتى كه مقرر شد فدراسيون در اختيار تيم ملى بگذارد در بندهاى مختلف آمده است كه اگر ا ين تعهدات انجام نشود مشكلاتى را به وجود خواهد آورد. به هر حال ما سعى كرديم با ديد منفى به اين مسائل نگاه نكنيم و قرارداد را براساس قول هاى به عمل درآمده در آينده تنظيم كنيم.حاج باقر همچنين گفت: شروع قرارداد افشين از حدود ۲۲ روز ديگر است كه او تا پيش از اين مدت براى امضا قرارداد به تهران خواهد آمد. اين قرارداد تا پايان جام جهانى ۲۰۱۴ برزيل نيز قابل تمديد است.
|
|
mina (06-07-09)
|
|
|
#160 |
|
مدیر کل انجمن ها
فنايى : مى خواهيم با دست پر برگرديم
محمد فنايى سرپرست تيم ملى اميد روز گذشته پيش از سفر اين تيم به آفريقاى جنوبى گفت: اگرچه ما براى اين سفر نتوانستيم همه سرمايه هاى خود را همراه خود كنيم اما اين اطمينان را داريم كه اين بچه ها بهترين هاى رده سنى خودشان در سطح ايران هستند و ما مى توانيم به آينده آنها خوشبين باشيم.فنايى گفت: قرار است تيم هاى حريف تيم ملى اميد در آفريقاى جنوبى با تمامى نفرات اصلى خود مقابل ملى پوشان كشورمان قرار بگيرند كه اگر اين اتفاق بيفتد، قطعاً اين بازى ها مى تواند، بازى هاى بسيار خوبى براى ما بوده و پيشتر از پيش ما را به هدفى كه داريم نزديك سازد.فنايى در مورد عدم حضور چند تن از ملى پوشان اميد گفت: برخى از مشكلات ادارى مانع از حضور آنها در تيم ملى اميد شد اما مطمئن باشيد كه ديگر چنين اتفاقاتى نخواهد افتاد و ما با همه نفرات خود راهى چنين مسابقاتى خواهيم شد.سرپرست تيم ملى اميد درباره زمان انجام بازى هاى اين تيم گفت: ما ۲ روز ديگر نخستين بازى خود را انجام خواهيم داد و ۲ روز بعد از آن هم به ديدار دومين حريف و آخرين حريف خود خواهيم رفت. دوست دارم در بوندس ليگا بازى كنم فريدون زندى: قطبى قبول داشت كه در بازى ندادن من اشتباه كرد فريدون زندى كه اين بار فرصتى براى قرار گرفتن در تركيب ثابت تيم ملى را نداشت در حال حضر در دوبى به سر مى برد و مشغول بررسى چند پيشنهاد خارجى است،البته او تاكيد مى كند كه دوست دارد در بوندس ليگا فوتبال بازى كند.وى در مورد نيمكت نشينى اش در تيم ملى گفت: دوست ندارم با حرف هايى كه مى زنم به حاشيه بروم، اما واقعا تاسف خوردم كه نتوانستم براى تيم ملى بازى كنم. مى خواستم سهمى در صعود ايران به جام جهانى داشته باشم اما يكدفعه همه چيز به هم ريخت و نه تيم صعود كرد و نه من به خواسته ام رسيدم. روزى كه قطبى من را براى بازى كردن در تيم ملى دعوت كرد اميدوارى زيادى به من براى بازى كردن داد، اما با نزديك شدن به بازى ها هر روز از تركيب فاصله گرفتم و در ۳بازى حساس ايران اصلا بازى نكردم، من تنها نيمكت نشين محض تيم ملى بودم.او در پاسخ به اين سوال كه آيا از قطبى ناراحتى ، تاكيد كرد:كمى ناراحتم اما بايد به او هم حق داد كه در مقام سرمربى تيم ملى تصميمات خاص خودش را بگيرد.چند روز پيش كه با او تلفنى حرف مى زدم ناراحتى ام را انتقال دادم و قطبى هم قبول كرد كه در اين باره تا اندازه اى اشتباه كرده است.زندى در پاسخ به اين سوال كه نظر تو درباره حذف ايران چيست ادامه داد:واقعا ناراحت كننده بود. ما تمام شرايط را براى صعود به جام جهانى داشتيم اما واقعا نشد و نتوانستيم به خواسته مان برسيم. وى كه اين روز ها بحث حضورش در ليگ ايران شنيده مى شود تصريح كرد: پيشنهادهايى از ۲ تيم عربى دارم، اما همه چيز را به مدير برنامه هايم سپرده ام. هدف اولم كه اروپا و به ويژه آلمان است و يك بار ديگر تاكيد مى كنم كه دوست دارم در بوندس ليگا بازى كنم. اگر چنين اتفاقى نيفتاد پيشنهاد تيم هاى اتريشى در اولويت است بعد گزينه هاى ديگر. نمى شود هيچ چيز را پيش بينى كرد اما اين اتفاق هم ممكن است بيفتد كه در ليگ برتر ايران بازى كنم.
|
|