Ariensport Forums

برگشت   Ariensport Forums > فوتبال داخلی > کلوپ هواداران استقلال

عضویت سریع و رایگان
Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
با شرایط مندرج در اساسنامه موافقم 

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 27-02-10, 04:19   #531
miras
ذخیره طلایی

آواتار miras

1,191 تشکر در 438 ارسال
پیشفرض

عکسهای جدید از ناصر حجازی.

حجازی اگرچه چهره اش خیلی تغییر کرده اما چون همیشه نشان می دهد استوار می جنگد. اسطوره فوتبال ایران که حالا با بیماری دست در پنجه انداخته در این راه سخت نیاز به دعای خیر همه هموطنانی دارد که روزهای ایستادنش در چارچوب دروازه ملی، او را تنها نمی گذاشتند ...

حجازی دیشب بارها خندید، خاطرات خوش گذشته را در ذهن مرور و زنده کرد و شبی خاطره انگیز را پشت سر گذاشت و همه به لطف دو ستاره بزرگ عرصه هنر ایران بود که به ملاقات اسطوره فوتبال ایران آمده بودند. جمشید مشایخی، بازیگر بزرگ عرصه تئاتر، سینما و تلوزیون همراه با ایرج نوذری بازیگر سرشناس سینما و تلوزیون دیشب به خانه ناصر حجازی رفته بودند تا چند دقیقه ای را در کنار این چهره به یادماندنی فوتبال ایران باشند.

---------------------

نامه وارده: دیروز که تو می نوشتی، کسی به فریادمان نرسید...

امروز صبح، مثل هر روز صفحات روزنامه را ورق زدم، و فقط دنبال یک نام گشتم. ناصر حجازی. به یاد روزهای حضور حجازی در دی استرادا می افتم که بعد از 10 بازی شکست ناپذیری او و تیمش، هر روز دنبال مطلبی کوتاه در روزنامه ها می گشتیم و هیچ نمی یافتیم. آن روزها، همه دلمان خوش بود به سایت هواداران حجازی که اخبار او را بهتر از هر روزنامه ای پوشش می داد. دلمان خوش بود و به خود می گفتیم برای همین است که دوستش داریم. مظلومیت به خاطر صداقت. امروز اما اوضاع کمی متفاوت است. برای عکس گرفتن از او از ساعات اولیه صبح جلوی بیمارستان صف می کشند. دیگر گذشت روزهایی که برای چاپ عکس او روی نیمکت دی استرادا منتظر می ماندیم و پیروزی های او را از ستون حرف دل انعکاس می دادیم.

بگذریم. در همان صفحات اول. نامش نه، اما عکسش را می بینم. بدون تیتر، بدون شرح. جای نام او، نام تو را دیدم. زیر عکس او. تنم لرزید. خدایا، باز هم؟ باز هم مجبورم نوشته های تو را بخوانم و نیش و کنایه هایت را تحمل کنم؟ یادم نمی رود که هر بار، از هر چه نوشتی، گویی عهد و پیمان بسته بودی که بی رحمانه بر او بتازی. آن روزها بارها گوشی تلفن را برداشتم. خواستم فقط بگویم: به او بگویید، کینه های شخصی اش را در نوشته هایش دخالت ندهد. اما گوشی را گذاشتم. با خود گفتم: حجازی را دوست دارم، زیرا چون تویی هست که بی رحمانه بر او بتازد. می دانی چرا؟ چون به قول دوستی، برای ما، ناصر حجازی فقط یک قهرمان و اسطوره نیست، یک عقیده است، یک روش زندگی است!

نوشته ات را خواندم. باورش سخت است. هنوز همه حرفهایت در گوشمان هست. هنوز یادم هست روزهایی که تو می نوشتی، برادرم صبح زود زنگ می زد که امروز خبرورزشی نخر و من البته طاقت نداشتم و می خریدم تا با خواندن نوشته هایت، هر روز بیشتر حجازی را دوست داشته باشم. امروز می گویی: یکی به فریادم برسد، اما بدان دیروز که تو می نوشتی، کسی به فریادمان نرسید.

می دانی؟ روش زندگی ما این نیست که حالا بر تو بتازیم. امروز برای تو حتی عکس ها هم حرف می زنند اما فردا، چون دیروز همه چیز را فراموش می کنی. می دانم. بیماری اسطوره، حکمت خداوندی بود، برای بیداری خفتگانی که صداقتش را نمی دیدند. روزی، به زودی زود، حجازی بلند می شود. باز پیروز می شود. آن روز تو باز هم از جلوی پارک خانه او رد می شوی، اما همه آنچه را امروز گفتی فراموش کرده ای. آن روز باز هم ما، برای خواندن خبر موفقیت او روزنامه ها را ورق میزنیم. اما نام او را جز در میان مطالب تو نمی بینیم که ... امیدوارم آن روز به من و ما ثابت کنی که اشتباه می کردیم.

ع. ی – سایت هواداران ناصر حجازی

------------------------

بازیگران جوان سینما به دیدار حجازی می روند

تعدادی از هنرمندان جوان سینمای ایران تصمیم دارند با حضور درمنزل ناصر حجازی از وی عیادت کنند.
تعدادی از بازیگران مطرح سینمای ایران تصمیم گرفته اند بزودی در منزل ناصر حجازی سرمربی اسبق تیم فوتبال استقلال حاضر شوند و از وی که این روزها تحت درمان قرار دارد عیادت کنند.
کامبیز دیرباز بازیگر مطرح سینما و تلویزیون پیشنهاد این حرکت زیبا را داده اما هنوز زمان دقیق این ملاقات مشخص نشده است.
چندی پیش نیز " جمشید مشایخی" و" ایرج نوروزی" از حجازی عیادت کردند.

------------------------

فقط اسطوره ها می مانند

«این دنیا یک دانه ارزن است. دانه‌ای که در اقیانوسی به نام کهکشان رها شده. آن وقت در دل این دانه ارزن 7 میلیارد نفر کمتر یا بیشتر زندگی می‌کنند. سهم من از آن دانه ارزن چقدر است. چند درصدش مال من است؟ چقدر در آن دیده می‌شوم؟ این درصد اصلا ارزش مغرور شدن دارد؟ اینها چیزهایی است که من به آن فکر می‌کنم و بعد متوجه می‌شوم چیزی نیستم که بخواهم برایش مغرور شوم. اینها را برای جوانترها می‌گویم. آنها که در ورزش هستند و در سینما کار می‌کنند. سوپراستارها برای خودشان عمری دارند. اگر در آن عمر کوتاه، درست زندگی نکنند، یک عقبه سیاه برایشان می‌ماند که در آن دلی را به دست نیاورند».

هر چه از صحبت‌های پیر سینمای ایران می‌گذشت، بیشتر به دل من می‌نشست. من که برای بار اول بود جمشید مشایخی را می‌دیدم. تا آن شب هر چه ارتباط بود یا از راه سینما بود و یا تلویزیون. چون کارهای تئاتری‌اش را نه دیده‌ام و نه به خاطر دارم. گرایشم هم به هنر او نزدیک نبود تا از نزدیک کارهای ایشان را دنبال کنم. این بود که آن شب برای بار اول بود که از نزدیک، این چهره ماندگار سینما را می‌دیدم. ملاقاتی که عمرش بیش از دو ساعت نبود. خانه ناصر حجازی که این روزها از ته دل برای شفای او دعا می‌کنم. استاد در کنار ایرج نوذری به دعوت مجله دوست خوبم هرمز شجاعی‌مهر (خانواده سبز) آمده بود تا ناصر حجازی را ببیند و عیادت که نه دیداری دوستانه با او داشته باشد... و این حرفها را آنجا گفت. وقتی این حرفها را می‌زد، برخلاف برخی از هنرمندان و ورزشکاران که مدام لاف مردمی بودن را می‌زنند و در عمل همان کاری را می‌کنند که دلشان می‌خواهد، ذره‌ای تظاهر و دروغ در کلامش ندیدم. همان چیزی را گفت که در دلش بود. و این بود که بر دلم نشست.

ماندگاری اصلا فرمول پیچیده‌ای ندارد. اینکه یکی با وجود هزار هنر قابل تحسینش، بلافاصله بعد از عمر هنرش، محو می‌شود، حتما دلیل دارد. و اینکه چرا یکی می‌ماند و اسطوره می‌شود. اسطوره‌ای که همه برای دیدنش صف می‌کشند، برای بیماری‌اش نگران می‌شوند، برایش اشک می‌ریزند و برای عیادتش از صدها کیلومتر آنسوتر به تهران می‌آیند تا به اسطوره‌شان دلگرمی بدهند. اسطوره‌ای مثل ناصر حجازی که متاسفانه خیلی دیر شناختمش. زمانی که حبیب افتخاری او را برای گفتگو به دفتر روزنامه دعوت کرد و تازه آنجا بود که دیدم پشت ظاهر جدی این مرد، چه ذاتی و چه احساسی وجود دارد.

حرف‌های رد و بدل شده این دو سوپراستار دهه‌های قبل، درس‌های زیادی داشت و خیلی چیزها را ثابت کرد. آنها حتی اگر در این فوتبال کار نداشته باشند و مجبور بشوند برای مربیگری به اسلواکی بروند، حتی اگر یک تهیه کننده و کارگردان جسارتش را نداشته باشد که به آنها کار بدهد، اسطوره‌های دوست‌داشتنی و خواستنی این مردمند.

خبر آنلاین

-------------------------

برد استقلال تقدیم به ناصر حجازی

پیروزی استقلال در جده، تحت هر شرایطی مهم ترین برد این تیم در سالی که در انتهای آن هستیم محسوب می شود. به همین دلیل عجیب نیست که وب سایت استقلال با کلماتی تمجیدآمیز به استقبال این نتیجه رفته باشد.
آبی ها که قصد داشتند ناصر حجازی را با خود به عربستان ببرند، با توجه به شرایط سلامتی او موفق به این کار نشدند اما در حالی که ناصر حجازی با انتشار عکس های تازه اش دوباره مورد توجه مطبوعات قرار گرفته است، آبی ها نیز تصمیم گرفتند پیروزی خود را به این چهره اسطوره ای تاریخ خود تقدیم کنند.
سایت استقلال امروز این برد کم سابقه را به حجازی و روزبه بهرامی هواداری که سال گذشته در جریان تماشای یکی از بازی های این تیم درگذشت تقدیم کرد.

در ادامه این مطلب آمده است:«از خدای بزرگ ، نیایش هواداران دل شکسته ، کاپیتان فرهاد ، محمد محمدی و تک تک دلاوران میدان جده بابت بزرگترین پیروزی چند سال اخیر باشگاه استقلال سپاسگذاریم.»

همچنین در دقايقى از بازى سه شنبه شب هواداران اندك استقلال ناصر حجازى را مورد تشويق قرار دادند. آنها نیز به نوعى اين برد را به حجازى تقديم كردند.

-----------------------
مرحله نهایی درمان ناصر حجازی 18 اسفند آغاز می شود

به گزارش خبرنگار ورزشی پانا، ناصر حجازی که از چندی پیش به خاطر بیماری ریه در چند نوبت در بیمارستان بستری شده است، روز 18 اسفند مرحله نهایی درمان خود را آغاز می کند. وی پس از این مرحله، در صورت مساعد بودن حالش و اجازه پزشکان، برای همراهی تیم دی استرادا که مدیریت فنی آن را بر عهده دارد به اسلواکی می رود.

ناصر خان حجازی : می گن فوتبال ما ناپاكه , ما باید ببینیم جاهای دیگه مون پاك هست ؟ كه راجع به فوتبال نا پاك داریم صحبت می كنیم یا نه , این بحث خیلی مهمه .
miras آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از miras برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Shervin (27-02-10)
Old 27-02-10, 04:26   #532
miras
ذخیره طلایی

آواتار miras

1,191 تشکر در 438 ارسال
پیشفرض

-----------------------

------------------------

ناصر خان حجازی : می گن فوتبال ما ناپاكه , ما باید ببینیم جاهای دیگه مون پاك هست ؟ كه راجع به فوتبال نا پاك داریم صحبت می كنیم یا نه , این بحث خیلی مهمه .
2 کاربر از miras برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Majid (27-02-10), Shervin (27-02-10)
Old 27-02-10, 09:56   #533
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
54,557 تشکر در 30,996 ارسال
مدال
مدال فوق حرفه ای مدال ویژه سایت مدال فعالیت مفید مدال مدیریت ویژه مدال مدیریت مدال ارسالهای برتر 
مجموع مدالها: 6
پیشفرض

با دیدن این عکس ها خیلی ناراحت شدم ... امیدوارم که هرچه زودتر حالش بهتر بشه.

داشتن اسطوره مثل حجازی برای هر کشوری یه نعمت هست. ایشالا که حالش خوب بشه.
Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Majid (27-02-10), miras (10-03-10)
Old 10-03-10, 04:52   #534
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
54,557 تشکر در 30,996 ارسال
مدال
مدال فوق حرفه ای مدال ویژه سایت مدال فعالیت مفید مدال مدیریت ویژه مدال مدیریت مدال ارسالهای برتر 
مجموع مدالها: 6
پیشفرض

ناصر حجازی به رختکن استقلال رفت

ناصر حجازی کاپیتان و سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال قبل از شروع دیدار امروز برابر الجزیره در رختکن آبی پوشان حضور یافت.
ناصر حجازی سرمربی و کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال دقایقی پیش در میان تشویق هواداران استقلال وارد ورزشگاه آزادی شد و با استقرار در جایگاه ویژه به ابراز احساسات هواداران تیم استقلال پاسخ داد.

حجازی که دوران درمان را سپری می کند با حضور در ورزشگاه به همراه واعظی آشتیانی در رختکن استقلال حاضر شد و با بازیکنان این تیم دیدار و گفتگو کرد.

بازیکنان تیم فوتبال استقلال به مناسبت درگذشت منصور امیرآصفی بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران با بازوبند مشکی وارد زمین شدند.

حدود 30 هزار تماشاگر با حضور در ورزشگاه آزادی تهران دیدار تیم های الجزیره امارات و استقلال تهران را از نزدیک تماشا می کنند.

این دیدار از ساعت 17:30 دقیقه آغاز شده است

منبع:مهر
Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
miras (14-03-10)
Old 10-03-10, 10:12   #535
Mατατα
سرمربی

آواتار Mατατα

موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Chelsea - Inter - Barca - Esteghlal
مربی محبوب: Mourinho - Ghalenoyi
12,582 تشکر در 5,867 ارسال
پیشفرض

حجازي در ورزشگاه آزادي: استقلالي‌ها خودخواه نبودند، برنده مي‌شدند

سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اگر بازيكنان استقلال در بازي با الجزيره دقت بيشتري در ضربات آخر مي‌كردند و در دادن پاس‌هايشان از برخي خودخواهي‌ها مي‌كاستند، پيروز ميدان مي‌شدند.

به گزارش ايسنا، ناصر حجازي درباره عملكرد تيم فوتبال استقلال ايران مقابل تيم الجزيره امارات اظهار كرد: بازي خوبي بود و استقلال برابر حريف قدرتمندي از ليگ امارات قرار گرفت. هر دو تيم فوتبال منطقي‌اي را ارائه كردند. استقلال سعي داشت در حملات پياپي دروازه آنها را باز كند و در مقابل الجزيره هم در ضد حملات عملكرد فوق‌العاده‌اي داشت.

وي افزود: معتقدم اگر بازيكنان استقلال در بازي با الجزيره دقت بيشتري در ضربات آخر مي‌كردند و در دادن پاس‌هايشان از برخي خودخواهي‌ها مي‌كاستند، پيروز ميدان مي‌شدند.

حجازي تصريح كرد: استقلال در 20 دقيقه پاياني اين بازي شرايط بهتري پيدا كرد. مي‌توانست با استفاده بهتر از موقعيت‌هايش كار را تمام كند و بازيكنان اين تيم بايد در نظر داشته باشند كه اگر در اين مسابقه‌هاي بين‌المللي كمي دقت‌شان را بيشتر كنند، به گل خواهند رسيد.

سرمربي سابق تيم استقلال درباره تشويق‌هاي هواداران اين تيم براي او گفت: مردم و هواداران استقلال در جريان اين بازي كه به ورزشگاه آزادي آمدند لطف زيادي به من داشتند. از همه آنها تشكر مي‌كنم و مي‌گويم كه دوست‌شان دارم.

حجازي همچنين در واكنش به شعارهاي دوگانه طرفداران استقلال عليه صمد مرفاوي سرمربي اين تيم در پايان مسابقه اظهار كرد: هواداران تيم ما بايد صبور باشند. استقلال در اين مسابقه بد بازي نكرد و تنها كمي بدشانسي آورد و بازيكنان هم كمتر دقت كردند و نتيجه كنوني به دست آمد. ما مي‌توانيم در بازي‌هاي بعدي بهتر كار كنيم و نتايج خوبي بگيريم.
Mατατα آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از Mατατα برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
miras (14-03-10), Shervin (11-03-10)
Old 14-03-10, 10:58   #536
miras
ذخیره طلایی

آواتار miras

1,191 تشکر در 438 ارسال
پیشفرض

استقبال گرم از اسطوره با اشکهای هواداران

اشک بعضی از هواداران استقلال و شعارهای آنها در حمایت از ناصر حجازی باعث شد تا صحنه های زیبایی در ورزشگاه آزادی رقم بخورد.

امروز ورزشگاه آزادی یک مهمان ویژه داشت.مهمانی که ویژگی هایش قابل توصیف نیستند.شاید قیافه اش عوض شده باشد اما باطنش همانی بود که هست.تنها وجه تمایزش نسبت به قبل همان کلاهی بود که به سر داشت،اگر نه او مثل همیشه بود،خوش تیپ و با وقار.

صحبت از ناصر حجازی است.اسطوره فوتبال آبی پوشان که امروز دعوت واعظی آشتیانی را قبول کرد و راضی شد تا به همراه آنها به ورزشگاه برود.

حجازی که با بازیکنان به رختکن رفته بود از همان تونل معروف به همراه اعضای کادر فنی استقلال بالا آمد تا شاهد استقبال بی شمار هوادارن استقلال باشد.استقبال از حجازی آنقدر زیاد بود که خیلی از دیالوگ های ردو بدل شده بین او و هواداران به گوش نمی رسید اما آنها وقتی یک صدا شدند،به راحتی می شد تشخیص داد که شعار حجازی کاپلو(همان شعار زمانی که حجازی سرمربی استقلال بود) را سر می دادند.

اشک های بعضی از هواداران و ابراز احساسات آنها نسبت به دروازه بان سال های دور تیم ملی باعث شد تا صحنه هایی رقم بخورد که تا ابد از یاد کسی نمی رود. برای هوادارن استقلال حجازی هنور هم همان کاپلو است.

خبر آنلاین

Majid (21-03-10), Shervin (15-03-10)
Old 14-03-10, 18:41   #537
miras
ذخیره طلایی

آواتار miras

1,191 تشکر در 438 ارسال
پیشفرض

این هم عكسهای روز بازی :

نقل قول:
ارسالی توسط گل ناز مشاهده موضوع

Shervin (15-03-10)
Old 14-03-10, 18:54   #538
miras
ذخیره طلایی

آواتار miras

1,191 تشکر در 438 ارسال
پیشفرض

مرحله نهایی درمان در سال 88 / ناصر حجازی در بیمارستان بستری شد

آخرین مرحله درمانی ناصر حجازی در سال جاری پنجشنبه و جمعه پیگیری شد و این اسطوره پس از بستری شدن در بیمارستان تحت درمان متخصصان ریوی قرار گرفت. در صورت موفقیت در این مرحله حجازی روند بهبودی بسیار بهتری خواهد یافت.

---------------------

پروین و هدایتی در منزل حجازی

علی پروین و حسین هدایتی بیش از ظهر امروز به دیدار ناصر حجازی رفتند.

علی پروین سرمربی اسبق تیم فوتبال پرسپولیس به همراه حسین هدایتی مالک باشگاه استیل آذین قبل از ظهر امروز (یکشنبه) راهی منزل ناصر حجازی شدند تا از این چهره مطرح فوتبالی که به دلیل بیماری ریوی درمنزل استراحت می کند، عیادت کنند.
در این دیدار که حدود 45 دقیقه بطول انجامید پروین و حجازی خاطرات دوران بازیگری شان را مرور کردند و هدایتی نیز دقایقی به گفت و گو با ناصر حجازی پرداخت.

Majid (21-03-10), Shervin (15-03-10)
Old 21-03-10, 23:09   #539
Majid
مدیر بخش لیگ برتر و فوتبال ملی

آواتار Majid

تیم محبوب: Esteghlal-Real
بازیکن محبوب: Majidi- Carlos -Zandi_Robinho -Ronaldo
مربی محبوب: Ghalenoyi
9,105 تشکر در 4,459 ارسال
مدال
پیشفرض

حجازی: مسئولان ورزش فقط شعار می‏دهند!

ناصر حجازی می گوید هیچ نیازی به دلسوزی مدیران ورزش کشور ندارد

ناصرحجازی اسطوره دوست داشتنی استقلال از مسولان ورزش کشور گلایه دارد. او معتقد است اینان حتی از بیماری چهره های ورزش کشور هم برای رسیدن به شهرت استفاده می کنند. او که پس از تعطیلات ، یک مرحله دیگر باید مورد مداوای سخت قرار گیرد تا انشاالله با دعای خیر مردم بتواند بر بیماری سخت خود غلبه کند در این باره که مسولان ورزش گفته بودند هزینه های درمانی او را می پردازند گفت:« مثل بقیه کارهایشان فقط شعار می‌دهند. من نیازی به کمک آقایانی که درصدد شهرت‌طلبی و سوءاستفاده هستند ندارم اگر هم می‌خواستند کاری بکنند منتی نداشت پول بیت‌المال و حق مردم بود که خودم جزئی از آنها هستم.»

منبع: خبرآنلاین

Old 23-03-10, 03:44   #540
miras
ذخیره طلایی

آواتار miras

1,191 تشکر در 438 ارسال
پیشفرض

حجازى: استقلالى ها اگر تكروى نكنند الغرافه را مى برند

سال ۸۸ براى ناصر حجازى اصلاً خوب نبود. يعنى با سفر به اسلواكى و هدايت تيم دى استراداى انگار ۸۸ سال خوبى بود اما بيمارى كه سرك كشيده سال ۸۸ بد شد. نه فقط براى حجازى، بلكه براى تمامى آنهايى كه دوستش دارند و همواره او را به عنوان اسطوره مى شناسند. با حجازى حرف هايى زديم كه آنها را مى خوانيد:
ناصر خان اوضاع و احوال جسمانى تان چطور است؟
الحمدالله خيلى بهترم و شرايطم خوب است. فكر مى كنم دعاى مردم باعث شد تا اوضاع و احوالم بهتر شود كه جا دارد از تك تك آنها تشكر كنم.
مراحل درمانى تان به پايان رسيد؟
نه، يك نوبت ديگر آن باقى مانده كه بايد در فروردين ماه انجام بگيرد.پس از آن مراحل درمانى ام به پايان مى رسد و اميدوارم ديگر بدون مشكل بتوانم به فوتبال باز گردم.
بازى استقلال و پاس را ديديد؟
بازى خوبى بود و استقلال در نيمه دوم خيلى خوب كار كرد و يك نيمه متفاوت را از خود به نمايش گذاشت.
اما فقط يك گل به ثمر رساند.
براى استقلال همين يك گل بس بود و مهم ۳ امتياز بازى بود كه آبى ها به آن دست پيدا كردند اما با اين حال استقلالى ها بايد بيشتر تمرين گلزنى كنند تا فرصت هايشان را كمتر از دست بدهند.
چرا استقلال دو نيمه متفاوت را از خود به نمايش گذاشت؟
در نيمه اول برخى از بازيكنان بيش از حد با توپ كار مى كردند و متأسفانه بعضى ها فقط خواستند تكنيك هاى فردى خودشان را نشان دهند. همين تك روى ها باعث شد استقلال نتواند در نيمه اول خوب عمل كند اما در ۴۵ دقيقه دوم بازيكنان اين تيم بيشتر در كار هاى گروهى شركت كردند كه نتيجه اش هم برد استقلال شد.
فرهاد مجيدى به نسبت فصل گذشته خيلى به تحول رسيده و بازيكن كليدى استقلال به حساب مى آيد. چه نظرى در خصوص گلزنى او داريد؟
مجيدى بازيكن خوب و تكنيكى است و حضور او در استقلال خيلى به اين تيم كمك مى كند. او ۳۳ سالش است اما مى تواند فيكس تيم ملى باشد چرا كه سرعت و تجربه مجيدى را كمتر بازيكنى در تيم ملى دارد.
استقلال در انتهاى فصل به چه جايگاهى دست پيدا مى كند؟
در صحبتى كه من با واعظى داشتم به او گفتم كه فقط استقلال بايد به فكر كسب سهميه آسيايى باشد نه قهرمانى. اگر چه چند بازى باقى مانده و ممكن است هر اتفاقى صورت بگيرد اما به تيم قهرمان هيچ پولى نمى دهند و قهرمانى با دومى يا سومى هيچ فرقى ندارد. در كل استقلال اگر سهميه آسيايى كسب كند براى اين تيم بس است و نيازى نيست كه حتماً قهرمان شود.
بازى با الغرافه را چطور مى بينيد؟
تمام بازى هاى استقلال مشكل است و اين بازى هم مثل همه بازى ها براى استقلال سخت و دشوار به حساب مى آيد. با اين حال من فكر مى كنم بازى با الغرافه از همه بازى ها سخت تر باشد و استقلالى ها براى پيروزى در اين بازى بايد همه سعى و تلاششان را به كار بگيرند. آنها اگر كمتر دست به حركات انفرادى بزنند و بيشتر به صورت تيمى كار كنند مى توانند در اين ديدار به پيروزى برسند.
استقلال چقدر شانس صعود به مرحله بعد را دارد؟
الان شانس صعود استقلال ۵۰ به ۵۰ است اما اگر آنها الغرافه را شكست دهند وضعيت خيلى فرق مى كند و آبى ها خيالشان از بابت صعود تا حدودى راحت مى شود.
شما سوم فروردين ماه به استاديوم مى رويد؟
اگر جايى نرفته باشم حتماً براى حمايت از استقلال به استاديوم مى روم اما اگر به مسافرت رفته بودم از پاى تلويزيون اين بازى را تماشا مى كنم و آرزويم هم فقط پيروزى استقلال است.
ناصر خان ، سال نو هم در راه است. با فرا رسيدن عيد چه احساسى پيدا مى كنيد؟
احساس خاصى ندارم اما به هر حال عيد هميشه پر از خاطره بوده و است. همين كه سال نو مى شود و مردم لبخند به لب دارند براى من كافى است. اميدوارم شب عيد هيچ مردى شرمنده خانه و خانواده اش نباشد و سفر ما هم پر بركت باشد.
اولين دعاى شما سر سفره هفت سين چيست؟
سلامتى. اميدوارم همه سلامت باشند و بيمارى سراغ هيچ انسانى را نگيرد. همين كه مردم در سلامت باشند بهترين هديه خدا به آنها است و من اميدوارم هيچ فردى در سال جديد بيمار نشود.
بهترين و بد ترين خاطره نوروزى تان در سال ۸۸ چه بود؟
خاطره خوبى كه نداشتم اما بد ترين خاطره ام همين بيمارى بود كه اميدوارم در سال جديد بهبود پيدا كنم.

Shervin (23-03-10)
پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال