![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#181 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: بارسلونا
بازیکن محبوب: ژاوی
روانخواه امروز طلب فصل پيش خود را مى گيرد
اميدرضا روانخواه هافبك استقلال كه با انجام فيزيوتراپى روند بهبودى اش بسيار خوب پيش مى رود، طى امروز و فردا به ملاقات واعظى آشتيانى مى رود. روانخواه تنها بازيكن استقلال است كه طلب فصل گذشته خود را دريافت نكرده است. گفتنى است طلب او از فصل پيش مبلغى در حدود ۷۰ ميليون تومان است. چك هاى بازيكنان استقلال برگشت خورد طبق شنيده هاى ما قرار بود چك هاى بازيكنان استقلال ديروز نقد شود. گفتنى است ديروز موعد نقد شدن چك هاى بازيكنان بود كه ظاهراً همه چك ها برگشت خورده است تا يك بحران ديگر براى استقلال در راه باشد. ديروز شنيديم همه بازيكنان از وضع موجود بشدت ناراحت هستند و مدعى هستند اگر تا چند روز آينده مشكلات مالى حل نشود در تمرينات حاضر نخواهند شد. بايد تا چند روز منتظر ماند و ديد چه اتفاقاتى در استقلال در راه شكل گرفتن است.
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
fery jo0on (13-10-08)
|
|
|
#182 |
|
مدیر کل انجمن ها
تقى پور: بازى كردن در استقلال براى هر كس افتخار است
ابراهيم تقى پور، مدافع تيم استقلال كه به تازگى از بند مصدوميت رهايى يافته است طى اظهارنظرى خاطرنشان كرد: ۱۵ روز از فوتبال دور بودم و اين دورى برايم بسيار ملال آور بود. خيلى بدشانس هستم. دوست داشتم در دربى بازى كنم اما مصدوميت اين اجازه را به من نداد. ۲ روز است كه با تيم تمرين مى كنم و خدا را شكر هيچ مشكلى از بابت مصدوميت ندارم. به بازى مقابل برق مى رسم اما بازى كردن من بستگى به نظر سرمربى تيم دارد.وى ديدار با برق را سخت دانست و گفت: برق تيم قدرتمندى است و بايد در مقابل آنها مراقب باشيم. آنها در ضدحملات بسيار خطرناك هستند و بايد تمام حواسمان را جمع كنيم تا روى اين تاكتيك غافلگير نشويم. اميدوارم با همت بچه ها و حمايت هواداران بازى خوبى را مقابل برق انجام دهيم و با كسب ۳ امتياز از زمين خارج شويم.
|
fery jo0on (13-10-08)
|
|
|
#183 |
|
مدیر کل انجمن ها
خسرو حيدرى: در ديدارى پرگل برق را شكست مى دهيم
" خسرو حيدرى " هافبك تيم استقلال در خصوص شرايط فعلى تيمش گفت: تعطيلى ليگ قطعاً به ما ضربه مى زند. به هر حال براى از دست ندادن آمادگى خود تمرينات را در ۲ نوبت و به صورت فشرده انجام مى دهيم و آماده ديدار با برق مى شويم. وى ادامه داد: بچه ها از نظر روحى و جسمى به خود باورى رسيده اند. با اين نگرش مقابل مقاومت سپاسى قرار گرفتيم و پيروز شديم اما مقابل برق شرايط متفاوت است. برق قدرتمندتر از مقاومت است. آنها خط حمله بسيار خوبى دارند. برق اگر تيم ضعيفى بود به هيچ وجه در رده هاى بالاى جدول قرار نمى گرفت. با اين حساب بازى سختى را پيش رو داريم اما با شناختى كه از بچه ها دارم مطمئن هستم كه بازى خوبى را مقابل برق انجام خواهيم داد و اميدوارم اين بازى خوب همراه با پيروزى استقلال نيز باشد. حیدی افزود: به هواداران قول مى دهم كه بازى با برق نيز ديدار پرگلى باشد و با پيروزى استقلال به پايان مى رسد. وی در مورد حضور در این دیدار گفت: خدا را شاكرم كه مربيان از عملكردم در بازى هاى قبلى راضى بودند اما اين موضوع دليل بر بازى كردن در بازى هاى آينده نيست. من تلاش خودم را انجام مى دهم و اميرخان تصميم مى گيرد به من بازى دهد يا خير. به هر حال هر تصميمى كه ايشان بگيرد به آن احترام مى گذارم. منبع: ابرار ورزشی
|
fery jo0on (13-10-08)
|
|
|
#184 |
|
مدیر کل انجمن ها
آناليزور تيم استقلال تهران در چهار ايالات برزيل
رجبي: به يك "ابراهيم توره" نياز داريم آناليزور باشگاه استقلال تهران براي جذب مهاجم به برزيل ميرود. " رضا رجبي " كه روز سهشنبه براي انتخاب مهاجم به كشور برزيل سفر ميكند ، اظهار كرد: نيمه شب سهشنبه عازم برزيل ميشوم و در طول سفر به اين كشور در چهار ايالات برزيل حاضر خواهم شد. خوشبختانه در حال حاضر بازيهاي نهايي ليگ فوتبال برزيل در جريان است و اين موضوع كمك ميكند تا بتوانيم بازيكنان خوبي را مورد بررسي قرار داده و انتخاب كنيم. وي افزود: در اين سفر دو بازيكن را براي شركت در تمرينات استقلال انتخاب ميكنم البته يكي از اين بازيكنان مشخص شده و قلعهنويي نيز فيلم بازيهاي او را ديده است و من قرار است با باشگاه اين بازيكن صحبت كنم ضمن آنكه يك بازيكن ديگر را نيز در طول اين سفر انتخاب خواهم كرد. رجبي خاطرنشان كرد: هدفمان از اين سفر اين است كه مهاجمي سطح بالا را كه بتواند به تيم كمك كند جذب كنيم بيترديد در انتخاب خود كوتاهي نخواهيم كرد و حاضر نيستيم پول بيتالمال را براي هر بازيكني هدر دهيم. معتقدم استقلال به مهاجمي چون "ابراهيم توره" نياز دارد كه شعور بالاي فوتبالي دارد و ميتواند به تيم كمك كند و بيترديد بازيكني در حد نام استقلال را جذب خواهيم كرد. منبع: ایسنا
|
fery jo0on (13-10-08)
|
|
|
#185 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
آناليزور تيم استقلال تهران در چهار ايالات برزيل
رجبي: به يك "ابراهيم توره" نياز داريم آناليزور باشگاه استقلال تهران براي جذب مهاجم به برزيل ميرود. رضا رجبي كه روز سهشنبه براي انتخاب مهاجم به كشور برزيل سفر ميكند در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: نيمه شب سهشنبه عازم برزيل ميشوم و در طول سفر به اين كشور در چهار ايالات برزيل حاضر خواهم شد. خوشبختانه در حال حاضر بازيهاي نهايي ليگ فوتبال برزيل در جريان است و اين موضوع كمك ميكند تا بتوانيم بازيكنان خوبي را مورد بررسي قرار داده و انتخاب كنيم. وي افزود: در اين سفر دو بازيكن را براي شركت در تمرينات استقلال انتخاب ميكنم البته يكي از اين بازيكنان مشخص شده و قلعهنويي نيز فيلم بازيهاي او را ديده است و من قرار است با باشگاه اين بازيكن صحبت كنم ضمن آنكه يك بازيكن ديگر را نيز در طول اين سفر انتخاب خواهم كرد. رجبي خاطرنشان كرد: هدفمان از اين سفر اين است كه مهاجمي سطح بالا را كه بتواند به تيم كمك كند جذب كنيم بيترديد در انتخاب خود كوتاهي نخواهيم كرد و حاضر نيستيم پول بيتالمال را براي هر بازيكني هدر دهيم. معتقدم استقلال به مهاجمي چون "ابراهيم توره" نياز دارد كه شعور بالاي فوتبالي دارد و ميتواند به تيم كمك كند و بيترديد بازيكني در حد نام استقلال را جذب خواهيم
|
| کاربران زیر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
fery jo0on (13-10-08)
|
|
|
#186 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
امير قلعهنويي:
اولويت اول استقلال، قهرماني ليگ است با "علي كريمي" در تيم ملي دوران خوبي داشتم براي خداحافظي كريم باقري و كريمي زمينه سازي كردند سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اولويت اول تيم ما در اين فصل قهرماني در ليگ برتر است. امير قلعهنويي درگفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: از همان ابتدا نسبت به موفقيت تيم استقلال اعتقاد داشتم و با وجود تمامي انتقادهايي كه بود معتقد بودم كه استقلال مدعي قهرماني است. درهر صورت انسان با اميد زنده است و من باور قطعي دارم كه اگر برخي اشكالات برطرف شود، استقلال صددرصد قابليت قهرماني در ليگ برتر را دارد. ما در اين فصل با توجه به حضور در سه جبهه اولويتبندي را انجام دادهايم و اولويت نخست ما قهرماني در ليگ برتر سپس موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا و اولويت سوم ما قهرماني جام حذفي است. وي دربارهي وقفه در مسابقات ليگ برتر نيز گفت: به هر حال با توجه به بازيهاي تيم ملي اين وقفه به وجود آمده كه ما نيز بايد تمكين كنيم مشكلي وجود ندارد و ما تمرينات استقلال را ادامه ميدهيم تا شرايط تيم حفظ شود از اين تعطيلي نيز استفاده ميكنيم تا برخي نقاط ضعف تيم را برطرف كرده و هماهنگي بازيكنان را افزايش دهيم. قلعهنويي درباره بازي استقلال مقابل برق شيراز نيز گفت: ابتدا بايد به محمد عباسي سرمربي برق شيراز تبريك بگويم از روزي كه به برق شيرازآمده است وضعيت اين تيم كاملا مثبت شده و من در ابتداي فصل نيز به مديران برق گفتم كه امسال تيم برق يكي از بهترينهاي تيمهاي ليگ برتر خواهد شد. عباسي مربي باهوشي است و تيم خوبي را جمع كرده است از هماكنون معتقدم كه بازي روز جمعه استقلال مقابل برق شيراز يكي از زيباترين بازيهاي اين فصل ليگ خواهد بود. سرمربي تيم استقلال تهران با رد برخي اظهارات منتشر شده از سوي وي به ايسنا،گفت: به هيچ عنوان از شبكهي سه يا برنامه 90 شكايت نكردهام. من تنها گفتم كه تريبوني در اختيار فردوسيپور قرار گرفته است. من با فردوسيپور و همچنين "زماني" مسئول گروه ورزش شبكه سه و "پورمحمدي" مدير اين شبكه دوست هستم و هيچ مشكلي ندارم. من شكايتي از صداوسيما نكردم و مشكلي نيز وجود ندارد و آن نقلوقولها صحبتهاي من نبوده است. وي افزود: اگر مصاحبه نكنم خبرنگاران به يك شكل انتقاد ميكنند و زماني كه مصاحبه ميكنم كه نيز صحبتهايم اين چنين منعكس ميشود. قلعهنويي درباره حضورش در كميتهي انضباطي نيز گفت: هيچ مشكل خاصي وجود ندارد و اين يك جلسه خوب براي همكاري با رييس كميته انضباطي بود. سرمربي استقلال درباره وضعيت بازيكنان اين تيم كه در اردوي تيم ملي حضور دارند نيز گفت: تيم ملي مسئول دارد و من در اين رابطه صحبتي نميكنم. قلعهنويي همچنين درباره خداحافظي علي كريمي از تيم ملي فوتبال نيز گفت: من با كريمي طي يك سال حضور در تيم ملي دوران خوبي را پشت سر گذاشتم او همواره به عنوان يك بزرگتر به تيم ملي كمك كرد و به هرحال معتقدم اين بازيكن ميتوانست در جام جهاني براي تيم ملي بسيار مفيد باشد. وي افزود: معتقدم بستري را آماده ساختند تا علي كريمي از تيم ملي خداحافظي كند كه بايد اين بسترسازي و علت تصميم كريمي را ريشهيابي كنيم. همان طور كه اين بسترسازي درباره كريم باقري نيز صورت گرفت و او به يك باره از تيم ملي خداحافظي كرد. بايد ديد اين اتفاقها به چه شكل رخ ميدهد كه به راحتي يك بازيكن را در دوران اوج از تيم ملي كنار ميگذاريم. قلعهنويي تصريح كرد: در اين باره مسئولين تيم ملي بايد پاسخگو باشند اما در هر صورت كريمي در زمان حضورش در تيم ملي ايران بسيار متعصبانه كار كرد و مهرهاي كارساز براي ما بود. حتي در بازي مقابل چين تايپه كه همگان تصور ميكردند ما بازيكنان تيم دوم خود را به ميدان ميفرستيم باز هم از اين بازيكنان دعوت كرديم كه نفراتي چون كريمي با رغبت هر چه تمام براي تيم ملي به ميدان رفتند. سرمربي تيم استقلال در پايان موفقيتهاي اخيرتيم ملي فوتسال و همچنين صعود تيم ملي نوجوانان به جام جهاني را به فوتبال دوستان تبريك گفت و براي اين تيمها آرزوي موفقيت
|
| 3 کاربر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#187 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard
مربی محبوب: Rafa Benitez
ميثم منيعي بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران در بيمارستان بستري شد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، ميثم منيعي هافبك تيم فوتبال استقلال تهران امروز به خاطر مسموميت شديد در بيمارستان آتيه بستري شده است. اين هافبك استقلالي در حال حاضر در بيمارستان بسر ميبرد و احتمالا بازي دوستانه امروز استقلال را نيز از دست خواهد داد. تيم فوتبال استقلال امروز در ديدارهاي دوستانه به مصاف استيل آذين خواهد رفت. گفتني است؛ اگر پزشك معالج منيعي صلاح بداند وي امروز در بيمارستان مرخصي خواهد شد
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
| 2 کاربر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
fery jo0on (13-10-08),
Shervin (13-10-08)
|
|
|
#188 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard
مربی محبوب: Rafa Benitez
مشكل مسكن جانواريو هنوز حل نشده است
مشكل مسكن جان واريو بازيكن استقلال تهران هنوز حل نشده و او را آزار ميدهد. به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، با وجود اينكه فصل رقابتهاي ليگ برتر در حال پايان است هنوز مشكل مسكن جان واريو هافبك استقلال تهران هنوز حل نشده و وي همچنان در هتل اقامت دارد. گفتني است اين بازيكن اروگوئهاي از اين وضعيت ناراضي است. قرار است وي جلسهاي را با مسئولان باشگاه استقلال برگزار كند تا مشكل اسكانش بهزودي حل شود.
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
| 2 کاربر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
fery jo0on (13-10-08),
Shervin (13-10-08)
|
|
|
#189 |
|
مدیر کل انجمن ها
روانخواه مطالباتش را دريافت كرد
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران با حضور در باشگاه مطالبات خود را دريافت كرد. " اميدرضا روانخواه " امروز با حضور در باشگاه استقلال مطالبات فصل گذشته خود را دريافت كرد. اين بازيكن كه در بازي اول اين فصل با مصدوميت پارگي رباط صليبي پا مواجه شد، بدهي هاي فصل قبل خود را به صورت چك دريافت كرد. روانخواه در حال حاضر با فيزيوتراپي و آب درماني در حال پشت سر گذاشتن دوران نقاهت خود است و از نيم فصل دوم مي تواند براي استقلال به ميدان برود. منبع: فارس
|
|
|
#190 |
|
مدیر کل انجمن ها
نوري از باشگاه استقلال خواستار رضايتنامه شد
خبرگزاري فارس: هافبك جوان تيم فوتبال استقلال از مسئولان اين باشگاه خواستار دريافت رضايتنامه شد. بهگزارش خبرگزاري فارس، ميلاد نوري كه امسال به عضويت استقلال درآمد، هنوز نتوانسته نظر امير قلعهنويي را به خود جلب كند و به همين دليل، هنوز در فصل جاري براي اين تيم به ميدان نيامده است. وي كه از اين وضعيت خسته شده، باتوجه به پيشنهاد ابومسلم به او، امروز در باشگاه استقلال حضور يافت و خواستار صادر شدن برگه رضايتنامه اش شد. مسئولان ابومسلم به اين بازيكن اعلام كرده اند در صورتي كه بتواند رضايتنامه اش را از اين تيم بگيرد، براي مذاكره با او آماده مي شوند. ميلاد نوري فصل گذشته از تيم استيل آذين به استقلال پيوست.
|