![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#11 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
حنیف عمرانزاده بخشیده شد
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد حنیف عمران زاده می تواند از هفته شانزدهم تیم فوتبال استقلال را در لیگ برتر همراهی کند. بر اساس اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این بازیکن می تواند با دریافت کارت بازی از سازمان لیگ، از مسابقه بعدی روز 11 آبان(هفته شانزدهم لیگ برتر) برای استقلال به میدان برود. حنیف عمران زاده در ابتدای فصل نهم رقابتهای لیگ برتر از تیم فوتبال پاس همدان به استقلال پیوست که با نظر کمیته فرهنگی سازمان لیگ برتر تا پایان نیم فصل از همراهی تیمش محروم شد. منبع:مهر |
|
|
|
| 2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
artoOr_talebloo (01-11-09),
Majid (01-11-09)
|
|
|
#12 |
|
مدیر کل انجمن ها
مرفاوی: بخاطر منافعم از کمله مردم استفاده نمیکنم
سرمربي تيم استقلال گفت: آدمي نيستم كه همه چيز خود را بزرگ جلوه دهم و به خاطر منافع خودم از كلمه مردم استفاده كنم. صمد مرفاوي پس از پايان تمرين امروز استقلال در گفتوگو با خبرنگاران درباره مسائل باشگاه استقلال صحبت كرد. گفت و گو با سرمربي استقلال را در زير ميخوانيد. *آخرين وضعيت استقلال را قبل از بازي با شاهين پاس جنوبي توضيح دهيد؟ شرايط بازيكنان ما خوب است. درست است كه در ديدار گذشته مقابل ذوبآهن مغلوب شديم اما حقمان باخت نبود. همه در تيم ما زحمت كشيدند و درست است كه شكست خورديم ولي ميتوانيم دوباره به صدر جدول برگرديم. * بازي فردا را چطور ميبينيد؟ تمام تلاشمان را ميكنيم تا سه امتياز بازي را نصيب خودمان كنيم. وضعيت جدول به شكلي است كه بايد با ارائه يك بازي منطقي حريف خود را در آزادي شكست دهيم. * از شاگردان محمود ياوري چقدر شناخت داريد؟ تيم آنها را به خوبي مي شناسم و مطمئن هستم بازي سختي پيش رو داريم. آنها خارج از خانه خوب نتيجه ميگيرند و توانستهاند با پرسپوليس مساوي كنند و راهآهن را شكست دهند اما ضمن احترامي كه به تيم فوتبال شاهين و مردم بوشهر ميگذارم تنها براي شكست اين تيم وارد ميدان خواهيم شد. * اين روزها حاشيههاي زيادي پيرامون تيم استقلال وجود دارد به خصوص اينكه هر روز يك نفر را به عنوان جانشين شما انتخاب ميكنند. من هيچ استرسي ندارم. تا روزي كه در استقلال هستم محكم كار خواهم كرد. ما در حال حاضر با يك بازي كمتر در رده دوم جدول هستيم و وضعيت بدي نداريم كه برايم جانشين انتخاب ميكنند. تا آنجا كه مسئوليت فني به عهده من است با جان و دل كار كرده و باعث سربلندي استقلال خواهم شد. اصلا به حاشيهها توجه ندارم. در تمام دنيا اين گونه است كه ممكن است يك تيم 4 هفته و بيشتر افت كند. بايد بگويم در اين چند هفته مشكلات زيادي داشتيم و كلا 16 بازيكن را در اختيار داشتم اما مطمئن باشيد صمد مرفاوي با تمام مشكلات مبارزه خواهد كرد. * در اين مدت با مديرعامل در خصوص نتايج استقلال صحبتي نكرديد؟ ما هميشه در تماس هستيم. ايشان هميشه از نزديك تمرينات و اردوهاي استقلال را زير نظر ميگيرند. مديريت واعظ به شكلي است كه تمام مديران ليگ برتري بايد از آن الگوبرداري كنند. خوشبختانه آقاي آشتياني هميشه شاهد گزارش فني ما هستند و صحبتهاي ايشان براي ما اميد بوده و به ما قوت قلب ميدهد. من هميشه از صحبت با ايشان لذت برده و از حرفهاي بزرگمنشانه او درس ميگيرم. * پنجشنبه گذشته يك جلسه روانشناسي براي بازيكنان برگزار شد. پيش از اين روانشاس استقلال گلايه خود را بابت منظم برگزار نشدن اين كلاسها اعلام كرده بود كه حالا چه طور شد كه به يك باره تصميم به برگزاري اين جلسات گرفتيد؟ ما از اول فصل در برنامههايي كه داشتيم جلسات روانشناسي را برگزار ميكرديم. شايد سوء تفاهم باشد. خود من چندين بار با آقاي منتظري تماس گرفتم اما ظاهرا ايشان مشغله فراواني داشتند و در واقع يك نوع سردرگمي هم براي ما و هم براي دوستان به وجود آمده بود. چون ما فكر ميكرديم ايشان مشغله دارند و آقاي منتظري فكر ميكرد ما تمايلي به برگزاري جلسات روانشناسي نداريم. البته آقاي آشتياني با دكتر منتظري صحبت كرد و مسئله از سر گرفته شد. اولين جلسه روانشناسي هفته گذشته پنجشنبه برگزار شد ولي من از متن جلسه باخبر نيستم چون ايشان صحبتهايشان را با بازيكنان به صورت خصوصي انجام ميدهند ولي اعتقاد دارم آن مسائلي كه مطبوعات در خصوص برگزاري اين جلسه مينويسند صحت ندارد و تنها حاشيهسازي است. *برخي شايعه كردهاند در صورتي كه نتايج استقلال همين گونه ادامه داشته باشد، روته مولر به عنوان سرمربي جانشين شما خواهد بود؟ من از اين مسئله اطلاعي ندارم و كار خودم را انجام ميدهم. اين مسائل برايم مهم نيست. از قول من بنويسيد مرفاوي از خداي بالاي سرش ميترسد. كاري كه بايد انجام دهم، با تمام وجود خواهم كرد و حرفهايي كه مطرح ميشود مهم نيست. اگر اين صندلي وفا داشت به نفر قبل از من وفا ميكرد. استقلال مانند يك قطار است كه تنها آدمهاي داخل آن عوض ميشوند. من زياد به فكر آمد و رفت نيستم و فقط به كارم تمركز دارم. اين صحبتها شيطنت است چون آدمهاي خناس را ميشناسم كه زيرزيركي كار ميكنند ولي فعلا اسمي از آنها نميبرم. * چرا آنها را معرفي نميكنيد؟ من فقط اين را ميگويم حتما كسي كه ميخواهد جانشين من شود، منافعي دارد. براي خودم سئوال است. من كه ميگويم ماندن يا رفتن من مهم نيست ولي چرا آنها اينقدر تلاش ميكنند؛ نميدانم. اگر روزي به من گفتند برو با افتخار ميروم اما نميدانم چرا اين صندلي پردرسر و حاشيه ساز شده كه دوست دارند به هر طريقي به آن چنگ بزنند. *نميخواهيد اسمي بياوريد؟ روزگار نام آنها را مشخص خواهد كرد ولي مطمئن باشيد من به موقع نام آنها را افشا خواهم كرد. مردم خوب همه چيز را ميفهمند و هواداراني كه ما داريم بسيار فهميده هستند. آنها هم مثل من آدمهاي خناس را ميشناسند و روزي به آن باورها ميرسند اما صمد مرفاوي آدمي نيست كه همه چيز خود را بزرگ جلوه دهد. اين آدمها انسانهايي هستند كه خداوند دستشان را رو خواهد كرد. فقط اين را بنويسيد كه من نميخواهم به خاطر منافع خودم از كلمه مردم استفاده كنم. من هم مثل خود مردم هستم و اگر روزي از استقلال رفتم مثل هواداران تيم را تشويق ميكنم. * يعني اگر روزي از استقلال رفتيد، مثل هواداران ميمانيد و كاري به اين تيم نداريد؟ مطمئن باشيد چوب لاي چرخ كسي نخواهم گذاشت. چرا بايد اين كار را بكنم. مگر خدايي وجود ندارد. * اين روزها نتايج سپاهان براي خيلي ها حساس شده و آنها ميگويند سپاهان برد؛ استقلال باخت و يا برعكس. در اين مورد چه نظري داريد؟ كاري به هيچ تيمي نداريم. هر تيمي مديريتي دارد و هر كس مسئول اعمال خودش است. چرا بايد بخواهم تيم ديگر ناموفق شود. من براي موفقيت استقلال به هر دري نميزنم. باور كنيد حواسمان به نتايج هيچ تيمي نيست اما از حريفانمان هرگز غافل نميشويم و كار خودمان را انجام ميدهيم. *شايعه شده در دفتر يكي از مسئولان سابق استقلال ليدرهاي اين تيم رفت و آمد ميكنند و قصد دارند به استقلال ضربه بزنند. من در جريان كامل اين قضيه نيستم اما حس ششمم خوب كار ميكند. من فقط به فكر مصلحت استقلال هستم و كار خودم را ميكنم. اينها هم شامل همان آدمهاي خناس هستند كه دست به هر كاري ميزنند البته منظور من ليدرها نيستند ولي در پايان اين را ميگويم ديگر زمان آن گذشته كه هر كاري كه ميخواهند انجام دهند، معلوم نشود. الان زمانه عوض شده و همين زمانه كار آنها را افشا خواهد كرد. |
|
|
|
Majid (01-11-09)
|
|
|
#13 |
|
مدیر کل انجمن ها
عمرانزاده: هواداران بيايند استقلال را با حنيف ببينند
حنيف عمرانزاده، مدافع مستحكم و آماده استقلال سرانجام حكم برائت و بيگناهي خود را گرفت و ثابت كرد كه 3 ماه بيگناه در انتظار بوده است. حنيف كه از این موضوع بسيار خوشحال به نظر ميرسيد در گفت و شنودي با خبرنگاران اينگونه پاسخ داده است: از اوضاع و احوال خودت بگو. اوضاع و احوالم شكر خدا خوب است و بسيار خوشحال هستم كه سرانجام بيگناهيام ثابت شد و اكنون با صدور كارت بازي آماده خدمت به استقلال و هواداران ميباشم. يعني در بازي استقلال-شاهين بوشهر ميتواني استقلال را همراهي ميكني؟ بله، چرا كه نه البته بستگي به نظر كادرفني دارد كه آيا در تركيب ثابت تيمي جايي را داشته باشم يا خير. ميزان آمادگيات چقدر است؟ خودت فكر ميكني در خط دفاعي استقلال مثمرثمر واقع شوي؟ مدت 3ماه است كه در جمع استقلاليها بيوقفه تمرين ميكنم و از آمادگي كامل برخوردار هستم و اكنون با روحيه بالا و انگيزه بسيار آماده بازي هستم و مطمئن باشيد كه اگر در تركيب استقلال قرار گرفتم بهترين بازي عمرم را ارائه خواهم داد. مشكلات خط دفاعي استقلال را در چه چيزهايي ميبيني؟ استقلال در خط دفاعي اصلا مشكلي ندارد. فقط حيف شد كه بيژن كوشكي مصدوم شد و من هم تلاش ميكنم در خط دفاعي استقلال سهم كوچكي را داشته باشم. بالاخره اكنون كه بيگناهيات ثابت شده با كساني كه برايت حاشيه سازي كردند چگونه رفتار ميكني؟ همه ميدانستند كه من ناحق محروم بودم. بعضيها بيجهت براي من حاشيه درست كردند من همه اين آقايان را نفرين نميكنم ولي نميبخشم. البته اعتقاد دارم برخي از اين آقايان چوب بيصداي خدا را خوردند و برخيها نيز خواهند خورد. چرا كه آبروي يك جوان را بي جهت بردند. با شاهين بوشهر بازي داريد در اين راستا چه نظري داري؟ شاهين بوشهر با آمدن محمودياوري، پير فوتبال ايران كاملاً احياء شده است. شاهينيها با انگيزه مقابل استقلال صفآرايي خواهند كرد ولي يادتان باشد نام تيم ما استقلال است به ويژه اينكه وضعيت جدول به گونهاي است كه ما بايد شاهين بوشهر را با بازي جوانمردانه و قدرتمندان با شكست بدرقه كنيم. با اين صحبتها آينده استقلال را چگونه ميبيني؟ آينده استقلال بسيار روشن است.هواداران نبايد به حاشيهها توجه كنند، تيم ما براي قهرماني بسته شده است و من قول قهرماني استقلال را ميدهم. با هواداران صحبت خاصي نداري؟ به هواداران بگوييد به ورزشگاه آزادي بيايند و حيف و استقلال را ببينند همانگونه كه گفتم استقلال قبل از اينكه فصل به پايان برسد جشن قهرماني ليگ را برپا خواهد داشت. حرف ناگفته؟ از شما و همه كساني كه از حل مشكل من و استقلال مساعدت كردند تشكر ميكنم. ****** مظلومي:عمرانزاده مشكلي براي بازي ندارد مدير تيم فوتبال استقلال هرگونه اظهارنظر درمورد حنيف عمرانزاده را تكذيب كرد. مظلومي در گفتگو با خبرنگاران در مورد اينكه عمرانزاده در ديدار فردا مقابل شاهينبوشهر به ميدان ميرود يا نه به سايت باشگاه استقلال گفت: حكم عمرانزاده از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام شده كه مطابق آن اين بازيكن از روز 11 آبان (فردا) ميتواند براي استقلال بازي كند. مدير تيم استقلال نيز در پايان گفت: كارت حنيف نيز مراحل اداري صدور خود را طي ميكند و هيچ منع قانوني براي عدم حضور او در ديدار فردا مقابل شاهينبوشهر نيست. منبع:فارس، سایت رسمی استقلال |
|
|
|
Majid (01-11-09)
|
|
|
#14 |
|
مدیر کل انجمن ها
حیدری فقط در یک بازی استقلال غایب خواهد بود
Ariensport.com: روز گذشته خبری در سایت ما منتشر شد مبنی بر اینکه خسرو حیدری هافبک تاثیرگذار استقلال به دلیل آسیب دیدگی دو بازی آینده استقلال را از دست خواهد داد. هر چند یکی از روزنامهها هم از دوری 4 هفتهای این بازیکن خبر داده بود. البته مصدومیت حیدری توسط امین نوروزی پزشک باشگاه استقلال تایید شده اما او فقط در بازی این هفته مقابل شاهین غایب است و از هفته شانزدهم با سلامت کامل در خدمت تیمش خواهد بود. حیدری امروز در گفتگو با یکی از خبرگزاریها گفت: « از ناحيهی رباط صليبي دچار كشيدگی شدم. متاسفانه يكی از روزنامههای ورزشی قبل از اينكه پزشك دربارهی پای مصدومم نظر بدهد، در خبری نوشت كه من چهار هفته نمیتوانم براي استقلال بازی كنم. نمیدانم آنها از روی چه حسابی اين خبر را منتشر كردهاند. براساس نظر پزشك من تنها بازی اين هفته برابر شاهين بوشهر را از دست دادم و از هفته شانزدهم میتوانم برای استقلال بازی كنم. در حال حاضر نيز مشغول فيزيوتراپی هستم و هفته آينده با نظر كادرفنی برای استقلال بازی خواهم كرد. » از سوی دیگر نیز امیرحسین صادقی که شب قبل از بازی با ذوب آهن از شدت تب زیر سرم رفته بود دیروز در تمرینات استقلال حاضر شد و به نظر میرسد قادر خواهد بود فردا تیمش را برابر شاهین همراهی کند. هاشمبیکزاده هم روز گذشته پس از پشت سر گذاشتن دوران آسیبدیدگیاش از ناحیه عضله شکم، در تمرین استقلال پابهپای سایرین دوید و کار با توپ را انجام داد. او که گفته میشود به اردوی تیم ملی هم دعوت خواهد شد فردا در ترکیب استقلال به میدان خواهد رفت. بیکزاده در مجموع 14 بازی این فصل فقط برابر استقلال اهواز و ذوب آهن به میدان نرفت که هر دو بازی با باخت تیمش همراه شد. محمد عزیزی |
|
|
|
Majid (01-11-09)
|
|
|
#15 |
|
مدیر کل انجمن ها
واعظ آشتیانی از قلعهنویی حلالیت طلبید!
اميررضا واعظ آشتياني پيش از سفر به حج تمتع با تماس با امير قلعهنويي، از او حلاليت طلبيد. مديرعامل باشگاه استقلال تهران كه با امير قلعهنويي اختلاف نظر داشت، امروز پيش از سفر به خانه خدا در تماس تلفني با سرمربي سپاهان اصفهان از او حلاليت گرفت. اين دو در گفتوگوي تلفني برخورد صميمانهاي با يكديگر داشتند. واعظي آشتيانی در اين گفتوگوي تلفني از قلعهنويي دعوت كرد تا در مراسم وليمهاي كه در بازگشت از سفر به خانه خدا خواهد داد حضور يابد. قلعهنويي نيز دعوت آشتياني را پذيرفت. واعظ آشتياني سه شنبه شب به عربستان سفر ميكند. منبع:ایسنا |
|
|
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
artoOr_talebloo (02-11-09)
|
|
|
#16 |
|
مدیر کل انجمن ها
استقلال 2-1 شاهین؛ خداحافظی آبیها با بحران
Ariensport.com: استقلال بعد از چهار هفته ناکامی، به یک پیروزی با ارزش دست یافت. استقلال که در 4 بازی اخیرش طعم برد را نچشیده بود در آخرین بازی هفته پانزدهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف شاهین بوشهر و در پایان به برتری 2-1 دست یافت. در نیمه اول، هر دو تیم بازی پایاپای و متعادلی ارائه کردند و بیشتر توپ در میانه میدان در گردش بود اما با صحبتهای صمد مرفاوی در بین دو نیمه، استقلال شروع خوبی در نیمه دوم داشت و دو گل پشت سر هم زد. ابتدا در دقیقه 48 شوت زمینی " آرش برهانی " از پشت محوطه جریمه توسط روشنگر بهطور ناقص دفع شد اما در ریباند " رضا عنایتی " با یک ضربه بغل پا دروازه خالی شاهین را باز کرد و استقلال را پیش انداخت. 9 دقیقه بعد " آرش برهانی " هشتمین گل این فصل خود را روی پاس " فرهاد مجیدی " به ثمر رساند تا استقلالیها نفس راحتی بکشند. بعد از این دو گل استقلال عقب نشست و شاهین با حملات احساسی خود سعی داشت نتیجه را جبران کنند. بوشهریها یک بار در دقیقه 65 توسط " احمدپوری " به گل رسیدند اما در ادامه حملات این تیم راه به جایی نبرد و در نهایت آبیپوشان پایتخت هفتمین برد این فصل خود را جشن گرفتند. با این برد استقلال 27 امتیازی شد و بعد از سپاهان 28 امتیازی در مکان دوم جدول ردهبندی ایستاد. استقلال 2-1 شاهین بوشهر ورزشگاه: آزادی تهران، 20 هزار نفر گل: رضا عنایتی 48 – آرش برهانی 57(استقلال) محمد احمدپوری 65(شاهین) کارت زرد: شکوری(استقلال) عبدی(شاهین) ترکیب استقلال: طالبلو، شکوری، صادقی، منتظری، یوسفی، کاظمی، رینالدو(63 اکبرپور)، جانواریو، مجیدی(79 سیدصالحی)، عنایتی(87 عمرانزاده)، برهانی سرمربی: صمد مرفاوی ترکیب شاهین: روشنگر، بازیاری، حقشناس، مهدی کیانی(90 حمیدی)، عبدی، نوری، ساندی(59 ایران نژاد)، عبدا... کرمی، پتروویچ، پورخسروانی، احمدپوری سرمربی: محمود یاوری |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
مدیر کل انجمن ها
مرفاوی: برای قهرمانی در نيم فصل تلاش میكنيم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: تلاش ميكنيم قهرمان نيم فصل شويم. صمد مرفاوي پس از پيروزي استقلال برابر شاهين در جمع خبرنگاران گفت: قبل از هرچيز بايد به شاهين، ياوري و مردم بوشهر تبريك بگويم. آنها تيم يكدست و خيلي خوبي دارند و در هر ديدار بازي خوب و منطقياي انجام ميدهند. از چند روز پيش فكر ميكردم كه اين ديدار بازي سختي براي ما خواهد بود. در نيمه اول عملكرد خوبي نداشتيم اما در نيمه دوم توانستيم از موقعيتها استفاده كنيم و به 3 امتيازي كه ميخواستيم دست پيدا كنيم. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا غيبت خسرو حيدري در بازي استقلال تاثير نداشت و عملكرد يوسفي در جناح چپ را چگونه ارزيابي ميكنيد؟ گفت: حيدري مهرهاي باارزش و مهم براي ماست و غيبت او احساس شد. در جناح چپ هم به دليل مصدوميت بيكزاده و ناآمادگي اميرآبادي مجبور شديم از يوسفي استفاده كنيم كه چند ماه است با ما تمرين ميكند، تغييرات اجبارياي بود كه انجام داديم و طبيعي بود كه مشكلاتي به وجود بيايد. مرفاوي در پاسخ به اين سوال كه آيا تعويض مهاجمان استقلال تاكتيك استقلال بود و يا براي راضي كردن آنها به زمين آمدند، گفت: ما به دنبال كسب 3 امتياز بوديم. شاهين عقب نميكشيد و بازي خوبي انجام ميداد. ما هم ميخواستيم بازي را كنترل كنيم و بر قدرت تهاجمي تيم بيفزاييم. بنابراين هدف ما آن چيزي نبود كه شما ميگوييد. وي درباره قهرماني نيم فصل هم گفت: تمام مربيان براي كل ليگ برنامهريزي ميكنند، با اين حال ما تلاش ميكنيم كه بتوانيم قهرمان نيم فصل شويم. اعتقاد دارم تا پايان ليگ بايد تلاش كنيم تا قهرماني را كسب كنيم. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فشردگي بازيها روي كيفيت مسابقهها تاثير نگذاشتهاست، گفت: طبيعي است كه هيچ كس از اين روند راضي نيست، ما هر 4، 5 روز يك بار بازي داريم كه اين مساله آسيب ديدهها را زياد ميكند و كيفيت ليگ را پايين ميآورد، ضمن آن كه تغييرات آب و هوايي و فشاري كه روي بازيكنان ايجاد ميكند احتمال مصدوميت را بالا ميبرد و با توجه به شيوع بيماريها اين فشردگي مسابقات روي بازيكنان تاثيرگذار است. فكر ميكنم اگر فاصله بين بازيها بيشتر بود شرايط بهتر ميشد. مرفاوي در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به بالارفتن تعداد سرماخوردههاي استقلال، فكري به حال اين مساله نكرده بوديد؟ گفت: گروه پزشكي ما و در راس آنها نوروزي، تلاش بسياري انجام ميدهند و آنها مثل فرزندان و برادران از بازيكنان مراقبت ميكنند، ولي بسياري از اين بيماريها در بيرون از زمين فوتبال و در جامعه به وجود ميآيد. پزشك تيم هم هميشه آماده است و با يك تلفن در جايي كه بايد حضور پيدا كند حاضر ميشود. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
مدیر کل انجمن ها
صادقی : مستحق برد بودیم / ثابت کردیم یک پای قهرمانی هستیم
امیرحسین صادقی مدافع تیم فوتبال استقلال با تمجید از بازی خوب این تیم مقابل شاهین بوشهر تاکید کرد: در این دیدار از هر نظر مستحق پیروزی و کسب سه امتیاز بودیم. صادقی اضافه کرد : یکی از دلایل افت استقلال درهفته های اخیر وجود بازیکنان محروم و مصدوم تیم بود که با برگشتن آنها استقلال دوباره به شرایط ایده آل بازمی گردد و می توانیم نتایج ضعیف گذشته را جبران کنیم . وی در پایان از حضور هواداران استقلال در ورزشگاه قدردانی کرد و یادآور شد : ما مدیون این هواداران هستیم که در هوای سرد و بارانی و با مشقات زیاد خودشان را به ورزشگاه می رسانند تا تیم محبوشان را تشویق کنند و امیدوارم این پیروزی دل آنها را خوشحال روانه خانه هایشان کند. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
مدیر کل انجمن ها
تازهترین ردهبندی جهانی فیفا/سقوط 24 پلهای استقلال
تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در رده بندی سایت بین المللی تاریخ و آمار فوتبال جهان صعود چشمگیری داشتند. تیم فوتبال پرسپولیس که در لیگ برتر ایران وضعیت چندان مساعدی ندارد از نظر سایت بین المللی تاریخ و آمار فوتبال جهان به عنوان بهترین تیم ایرانی معرفی شده است. این تیم با 5/78 امتیاز و 27 پله صعود در رده 250 تیم های فوتبال جهان قرار دارد. سپاهان صدرنشین رقابت های لیگ ایران، با 5/69 امتیاز در رده دوم تیم های ایرانی حاضر در این فهرست قرار دارد. این تیم صعودی 35 پله ای داشته و در رده 337 قرار دارد. استقلال تنها تیم فوتبال کشورمان است که در این رده بندی با سقوط همراه بوده است. این تیم با سقوطی 24 پله ای در رده 333 قرار دارد. منبع:مهر |
|
|
|
|
|
#20 |
|
مدیر کل انجمن ها
فابيو: گاهي بايد خون بدهيم
فابيوجانآريو ديروز بيش از آنكه يك برزيلي تكنيكي نشان دهد يك بازيكن خشن و تكلزن بود. او در چند صحنه متوسل به خطا روي بازيكنان حريف شد ودر نهايت يك كارت زرد هم گرفت و ديدار آينده آبيپوشان برابر راهآهن را از دست داد. شايعه شده كارت زرد را عمدي گرفتي تا از بازي بعد محروم شوي و فرصت بيشتري براي سفر به برزيل داشته باشي! حقيقتاً اينطور نبود. من بعد از بازي فهميدم كه سه اخطاره شدم در ذهنم اين بود كه فقط در بازي با تراكتورسازي كارت زرد دريافت كردم. گاهي اوقات بعضي بازيها خيلي مهم ميشود و شما بايد با جان و دل بازي كني. ما ميگوييم بايد براي خون بازي كني (منظور فابيو با تعصب بازي كردن است) ما از چهار بازي دو امتياز گرفته بوديم و بايد بازي ديروز را ميبرديم بنابراين گاهي اوقات براي گرفتن نتيجه محكم بازي كردن تنها چاره است. اين را ما بايد بپرسيم چرا از چهار بازي 2 امتياز؟ بيشتر بدشانسي بود. اما ديروز نتيجه را گرفتيم و فكر ميكنم تيم شرايط خيلي بهتري پيدا كرد. به برزيل سفر خواهي كرد؟ هنوز نميدانم، بايد با سرمربي صحبت كنم واگر آقاي مرفاوي اجازه داد براي چند روز به كشورم ميروم تا به كارهاي عقبافتادهام رسيدگي كنم. حقيقتاً يك فرصت استراحت اين چنيني لازم دارم. از نيمفصل اول راضي بودي؟ ما مدافع عنوان قهرماني هستيم و الان هم در كورس رقابتها قرار داريم. مطمئن باشيد استقلال توان قهرمان شدن را دارد و اين را ثابت ميكنيم. ***** اردوي احتمالي استقلال در كيش اردوي نيمفصل تيم فوتبال استقلال احتمالاً در جزيره كيش برگزار ميشود. به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال، طبق هماهنگيهاي انجام شده و موافقت شفاهي مديران استقلال و مسئولان ورزش كيش به احتمال فراوان استقلال اردوي يكهفتهاي خود را در تعطيلات نيمفصل در جزيره كيش، مرواريد خليجفارس برگزار خواهد كرد. مسابقات ليگ برتر پس از ديدار و راهآهن در روز شنبه 16آبان تعطيل ميشود و استقلاليها تا 6 آذر فرصت استراحت و تجديدقوا خواهند داشت. همچنين با توجه به برپايي اردوي تيم ملي احتمالاً استقلال اين اردو را بدون مليپوشانش برپا ميكند. ***** تشكيل ستاد ويژه جام باشگاههاي آسيا با توجه به حضور استقلال در فصل جديد ليگ قهرمانان آسيا ستاد ليگ قهرمانان آسيا در باشگاه استقلال تشكيل ميشود. به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال، در اولين نشست كميته راهبردي اين ستاد كه صبح امروز برگزار شد اميررضاواعظيآشتياني،مدي عامل باشگاه، هادي مباشري، مدير اداري و پشتيباني، غلامحسين مظلومي، مدير تيم استقلال، علياصغرمانوسيفر، مشاوربينالملل مديرعامل و محمدحيراني مدير روابط عمومي حضور داشتند. در اين نشست ضرورتهاي اوليه حضور شايسته استقلال در ليگ قهرمانان با استفاده از تجربيات فصل گذشته رقابتها و همچنين فراهم ساختن زمينه ميزباني شايسته استقلال مورد بررسي قرار گرفت. اولين مصوبه ستاد ليگ قهرمانان آسيا تأييد پيشنهاد فدراسيون فوتبال براي برگزاري بازيهاي استقلال در ورزشگاه آزادي تهران بود كه مدارك معرفي اين ورزشگاه به afc توسط مديرعامل استقلال امضاء شد. منبع:سایت رسمی استقلال |
|
|
|