![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1641 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: بارسلونا
بازیکن محبوب: ژاوی
دوست دارم روزى به پرسپوليس برگردم و مثمرثمر باشم
حميد استيلى:حتى اگر يك درصد هم احتمال بدهم براى تيم حاشيه درست مى كنم، به ورزشگاه نمى روم بعد از جدايى اجبارى از پرسپوليس، اين روزها سعى مى كند به دور از حاشيه روزگار سپرى كرده و همچنان در انتظار بماند. حميد استيلى پارسال شانس فراوانى داشت تا خودش را در رأس هدايت پرطرفدارترين تيم ايران ببيند اما شرايط به گونه اى نشد كه دلخواه او بود. فرصتى دست داد تا به سراغ بازيكن و مربى سابق پرسپوليس برويم و حرف هاى تازه او را در مورد خودش و پرسپوليس بشنويم. قطعاً خواندن اين مصاحبه كوتاه براى علاقه مندان فوتبال و پرسپوليس جالب توجه است: • همه مى خواهند بدانند حميد استيلى اين روزها چكار مى كند؟ - كار خاصى انجام نمى دهم. فوتبال مى بينم و مطالعه مى كنم. دوست ندارم در روزهاى بيكارى از فوتبال كاملاً فاصله بگيرم. تحقيق مى كنم و سعى دارم مطابق با علم روز فوتبال حركت كنم. • اما مثل اينكه مذاكراتى هم با تيم هاى مختلف براى همكارى داشته ايد؟ - بله. پيشنهاداتى ارائه شد و من هم در موردش فكر كردم و مذاكراتى داشتم. خب اول فصل ابومسلم به سراغم آمد و صحبت هايى شد اما در نهايت به توافق لازم نرسيديم. البته اين تيم با هدايت برگى زر توانست نتايج خوبى بگيرد و خدا را شكر از اعتماد به او ضرر نكرد. • ماجراى شما و سايپا چيست و مذاكراتتان به كجا رسيد؟ - نمى گويم صحبتى در اين مورد نشده است اما وقتى مذاكرات به نتيجه كامل نرسيده، درباره چه موضوعى صحبت كنم. اجازه بدهيد هر وقت مذاكراتم با هر تيمى به نتيجه رسيد، آن را به اطلاع همگان برسانم. حقيقتش دوست نداشته و ندارم كه اين موضوع رسانه اى شود. بى سروصدا انجام شدن كارها را ترجيح مى دهم. • حالا به غير از مطالعه و مذاكره چه برنامه هايى داريد؟ - خبردار شدم قرار است يكسرى كلاس ها در هلند و برزيل برگزار شود. ايميل فرستادم و درخواست كردم تاريخ دقيق برگزارى كلاس ها را به اطلاع من برسانند تا زمينه سفر و حضور در كلاس ها را فراهم كنم. البته چون با فدراسيون هلند بيشتر در ارتباطم فكر مى كنم بتوانم زودتر در كلاس هاى مربيگرى در اين كشور حضور پيدا كنم. • بازى پرسپوليس و ابومسلم را ديديد؟ - بله از تلويزيون تماشا كردم. • چرا پرسپوليس باخت؟ - چه بگويم. شايد بدشانسى عامل اصلى باخت پرسپوليسى ها بود. • يعنى تيم سابقت هيچ ضعفى نداشت؟ - دوست ندارم در مورد نقاط ضعف تيم صحبت كنم. مربيان پرسپوليس حتماً نقاط ضعف را فهميده اند و راهكار مناسبى هم براى رفع آن دارند. • خب از نقاط قوتش بگو! - خوشبختانه اين تيم در يارگيرى خوب عمل كرده و بازيكنان بسيار خوبى دارد. على كريمى به خوبى در تركيب پرسپوليس جا افتاده و بازى هاى خوبى براى اين تيم انجام داده است. از طرفى مى بينم بازيكنانى مثل كريمى و نيكبخت مقابل ابومسلم دائم با بازيكنان تيم صحبت مى كردند و از آنها مى خواستند با روحيه بالا سعى در جبران گل هاى خورده داشته باشند. اين يك امتياز بزرگ براى پرسپوليس است كه در داخل زمين هدايت كننده و ليدر قوى در اختيار دارد. • يعنى اگر از ضعف پرسپوليس حرف مى زدى اتفاقى مى افتاد؟ - شايد! ممكن بود از حرف هايم طور ديگرى برداشت شود. مطبوعات و كارشناسان فوتبال به حد كافى به اين مورد مى پردازند. چرا من چنين كارى را انجام دهم. • چرا اينقدر از پرسپوليس فاصله گرفته ايد. حتى شنيده ايم چندى قبل به اين دليل ديدن بازى راه آهن را به بازى پرسپوليس ترجيح داديد كه از حرف و حديث هاى حضور در آزادى نگران بوديد. - اجازه بدهيد يك چيزى را راحت بگويم. من خودم را مديون پرسپوليس و هوادارانش مى دانم و به اين تيم علاقه دارم. من حتى بازى پرسپوليس را از طريق تلويزيون مى بينم و آن را ضبط مى كنم. بنابراين دوست ندارم براى اين تيم حاشيه اى درست كنم. حتى اگر يك درصد احتمال بدهم كه با حضورم در ورزشگاه براى اين تيم حاشيه درست مى كنم هرگز پا به ورزشگاه نمى گذارم. • حالا خيال كنيد شما سرمربى پرسپوليس بوديد و قطبى كنار مى رفت. آيا توقع نداشتيد مربى فصل قبل تيم به آزادى بيايد و با حضورش به تيم روحيه دهد؟ - واقعيتش را بخواهيد اصلاً برايم فرقى نمى كرد به ورزشگاه بيايد يا نيايد. من به او احترام مى گذارم چون از نظر سنى بزرگتر از من است. • مثل اينكه اتفاقات فصل قبل را هنوز فراموش نكرده ايد؟ - نه، اين طور نيست. تا روز قهرمانى فشار سنگينى را روى خودم حس مى كردم. بعد از آن اين فشار برداشته شد و همه چيز از يادم رفت. • و بالاخره اينكه دوست داريد روزى به پرسپوليس برگرديد؟ - كدام پيشكسوت پرسپوليس چنين آرزويى ندارد. پرسپوليس خانه من است. اميدوارم هر جا هستم بتوانم براى اين تيم مثمرثمر باشم.
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#1642 |
|
مدیر کل انجمن ها
دخالت هدايتى ، ناراحتى مصطفوى!
همان طور كه در خبرها داشتيم مذاكرات پرسپوليس براى به خدمت گرفتن رحمان رضايى آغاز شده است. به دليل ضعف خط دفاع پرسپوليس مسئولان سخت به دنبال جذب رضايى هستند. اين در حالى است كه بر سر جذب اين بازيكن اختلافى بين اعضاى هيأت مديره به وجود آمده است. در حالى كه جذب بازيكن بايد از كانال مدير عامل صورت بگيرد، دخالت هدايتى و مذاكره او با رضايى موجب ناراحتى و اختلاف بين هيأت مديره شده است. ناگفته نماند كه پيش از اين نيز مذاكره با نفرات ديگر از جمله قطبى و كريمى بر عهده هدايتى بود. فرخزادى: حضور قطبى به معناى احضار كردنش نيست جلسه هيأت مديره پرسپوليس بعدازظهر امروز با حضور سرمربى اين تيم برگزار مى شود. مجيد فرخزادى عضو هيأت مديره در مورد حضور قطبى در جلسه اين هيأت اظهار داشت: حضور قطبى در جلسه هيأت مديره به معناى احضار ايشان نيست و تنها در راستاى تقويت تيم است به هرحال در خصوص موارد فنى توضيحاتى از ايشان خواهد گرديد تا با همفكرى يكديگر به نقطه نظر مشتركى براى بهبود وضعيت فعلى دست پيدا كنيم. فرخزادى در خصوص صحبت هاى دايى مبنى بر اينكه ديگر على كريمى را در زمان مربيگرى اش به اين تيم دعوت نخواهد كرد خاطر نشان كرد: على كريمى يكى از تأثيرگذارترين بازيكنان فوتبال ايران است كه در عرصه باشگاهى و ملى توانايى خودش را ثابت كرده است. به نظر من در گذشته برخورد خوبى در رابطه با حضور على كريمى در تيم ملى انجام نشد اما پس از اين موضوع گام هاى مثبتى در جهت حضور مجدد على كريمى در تيم ملى و حل مشكلات قبلى برداشته شد اما به اعتقاد من متأسفانه به مواضع قبلى برگشتيم در عين حال كه وظيفه خودم مى دانم از تيم ملى كشورم حمايت كنم وظيفه خودمان نيز مى دانم كه از على كريمى در اين برهه حساس حمايت كنيم.
|
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#1643 |
|
مدیر کل انجمن ها
علوى : مقابل ابومسلم توانايى هايم را ثابت كردم!
سيدمحمد علوى بازيكن اين فصل پرسپوليس مقابل ابومسلم اولين بازى خود را براى پرسپوليس انجام داد. او پيش از اينها اعلام كرده بود اگر به بازى گرفته نشود، پرسپوليس را ترك خواهد كرد. علوى در اين رابطه گفت: اين كه من قصد ترك پرسپوليس را داشتم، شايعه اى بيش نيست! پرسپوليس را دوست دارم و اصلاً نمى خواهم از اين تيم جدا شوم. مصاحبه هايى كه از طرف من در روزنامه ها به چاپ رسيد را رسماً تكذيب مى كنم! هيچ مشكلى با قطبى ندارم! علوى در مورد بازى مقابل ابومسلم افزود: ما خوب بازى كرديم اما بدشانسى هم در اين نتيجه گيرى دخيل بود. تمرينات خوبى را پشت سر مى گذاريم و مطمئناً از بازى هاى آينده همان پرسپوليس با قدرت سابق را خواهيد ديد.مدافع پرسپوليس در مورد وضعيت خود ادامه داد: با اينكه يك نيمه در زمين بودم اما توانايى هايم را به همه ثابت كردم! به عقيده خودم نمايش قابل قبولى مقابل ابومسلم داشتم. از بازى خودم راضى هستم. فكر مى كنم قطبى نسبت به بازى من شناخت پيدا كرده و از ديدارهاى بعدى در تركيب قرار خواهم گرفت. در هر صورت موفقيت تيم مهمتر از هر چيز ديگر است!
|
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#1644 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
خليلي دوشنبه هفته آينده راهي آلمان ميشود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران جهت بررسي وضعيتش دوشنبه هفته آينده راهي آلمان خواهد شد. به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي، مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران جهت مشخص شدن وضعيتش قرار است با توجه به اينكه بليت سفر به آلمان را روز گذشته تهيه كرد، روز دوشنبه هفته آينده ساعت 8 صبح راهي آلمان شود. پزشك اين مهاجم روز گذشته در تماسي تلفني، دقايقي با او در خصوص بهبودياش و تمريناتش به گفت و گو پرداخت. محسن خليلي رواديد خود را نيز از سفارت آلمان دريافت كرده است.
|
| کاربران زیر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#1645 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
سید محمد علوی در گفتگو با ایسکانیوز:
برخی ها می خواهند بین من و قطبی فاصله بیندازند! تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم پرسپولیس تهران گفت: برخی ها می خواهند با انتشار اخبار جدایی من از پرسپولیس رابطه من و قطبی شکر آب شود. سید محمد علوی درگفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، خاطرنشان ساخت: در بازی مقابل ابومسلم برای اثبات توانایی های به کادر فنی هر چه در توان داشتم روکردم ولیکن تیم ما نتوانست در مشهد نتیجه ایده آل خود را کسب کند و با قبول شکست تلخ از زمین مسابقه خارج شد. وی در خصوص عملکرد خود به ایسکانیوز گفت: در رویارویی با تیم ابومسلم فقط دستورات کادرفنی را در زمین مسابقه اجراء کردم وبه شخصه از بازی خودم راضی هستم. وی با اشاره به تعویضش تصریح کرد: در شرایطی که تیم ما بازی را از دست داده بود برای به نمایش گذاشتن یک فوتبال تهاجمی و تغییر سیستم قطبی صلاح به تعویض من دید و به نظرش احترام می گذارم. علوی تاکید کرد: به هر حال در تمرینات و بازی های آتی پرسپولیس تلاش می کنم که نظر قطبی و کادرفنی را به خودم جلب کنم تا در ترکیب اصلی حاضر باشم. وی در خصوص وضعیت پرسپولیس اظهار داشت: هنوز تیم ما چیزی را برای رسیدن به عنوان قهرمانی در لیگ از دست نداه و مطمئنم که اگر در بازی های آینده 50 درصد قابلیت های تیمی خود را ارائه کنیم دوباره صدر جدول را کسب خواهیم کرد. مدافع تیم پرسپولیس گفت: با آرامش خوبی که بر تیم حکم فرماست تمامی بازیکنان تمرکزشان را به تصاحب جام قهرمانی لیگ معطوف کره اند .
|
| کاربران زیر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#1646 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard
مربی محبوب: Rafa Benitez
جشن باشگاه پرسپوليس با حضور استقلاليها
باشگاه پرسپوليس درصدد است با همكاري اداره كل تربيت بدني استان تهران و شهرداري تهران مراسم جشني در مجموعه ورزشي انقلاب برگزار كند. به گزارش ايلنا، در اين جشن عدهاي از هواداران و همچنين بازيكنان و مربيان دو تيم استقلال و پرسپوليس حضور خواهند داشت. مسوولان برگزاري اين مراسم مصمم هستند از پيشكسوتان اين دو تيم نيز در اين مراسم دعوت كنند. البته هنوز علت برگزاري اين مراسم از سوي مسوولان باشگاه اعلام نشده است.
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
|
|
#1647 |
|
هفت غايب در تمرين پرسپوليس
نيكبخت تمرين نكرد خبرگزاري فوتبال ايران – تمرين صبح امروز پرسپوليس در غياب پنج بازيكن سرشناس و دو مربي اين تيم برگزار شد. به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، ماركو، توره، باقري، دو بازيكن مليپوش، واعظي و كماسي غايبان تمرين صبح امروز بودند بودند.زارعي، آتسو و شيري 3 بازيكن مصدوم پرسپوليس هم در تمرين گروهي پرسپوليس حضور يافتند.عليرضا نيكبختواحدي نيز به دليل كمردرد با اجازه قطبي تمرين نكرد و به رختكن رفت. همچنين محمود ياوري سرمربي راهآهن صبح امروز براي دومين روز متوالي در تمرين پرسپوليس حضور يافت و تمرين اين تيم را زيرنظر گرفت.
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
|
|
#1648 |
|
قطبي: فعلا درباره رحمان رضايي تصميمي نگرفتهام
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دليل ساده نبودن موضوع، در مورد رحمان رضايي فعلا تصميمي نگرفتهام. افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: جلسه خوبي همراه هيئت مديره داشتيم و به جمعبنديهاي خوبي براي موفقيت تيم رسيديم. وي افزود: هرگز نبايد فراموش كنيم باخت هم جزيي از فوتبال است. بهتر شد كه از ابتداي كار متوجه اشكالاتمان شديم تا در آينده قويتر ظاهر شويم. افشين قطبي در خصوص حضور رحمان رضايي در پرسپوليس، گفت: هيئت مديره حضور او را منوط به نظر من قرار داده است؛ مثل تمام دنيا كه سرمربي حرف آخر و اول را ميزند. به دليل پيچيدگي موضوع، درباره رحمان رضايي فعلا تصميمي نگرفتهام. سعي دارم با نشست با كادر فني و بررسي مسايل مختلف، نظرم را بدهم. سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره بازي روز چهارشنبه تيم ملي ايران مقابل كره شمالي، عنوان كرد: ايران با توجه به دو نتيجه خوب كره شمالي برابر كره جنوبي و امارات، روز آساني را در پيش ندارد و بايد با تيمي مقابله كند كه براي حضور در جام جهاني و زنگ تفريح نبودن برنامهريزي كرده است. وي افزود: با توجه به تجربهاي كه دارم، بازيكنان كره شمالي مانند يك سرباز براي تيم خود هستند و براي موفقيت، فوتبال را مانند ميدان جنگ ميدانند كه اگر بازنده باشند، يعني خودكشي كردند. قطبي اظهار داشت: هيچوقت بازيهاي تيم ملي را همانطور كه مقابل عربستان گفتم، با توجه به نزديكي فوتبال در حال حاضر، از قبل نبايد پيشبيني كرد؛ اما مطمئنم روز آساني مقابل شاگردان دايي قرار ندارد. اميدوارم با توجه به پتانسيل بالا تيم ايران، سه امتياز شيرين را كسب كند.
|
|
|
|
|
#1649 |
|
پیوستن رحمان رضایی به پرسپولیس قطعی شد
اعضا هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در جلسه روز گذشته خود با حضور رحمان رضایی در تیم فوتبال این باشگاه موافقت کردند. به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال ابراز تمایل رحمان رضایی برای بازگشت دوباره به فوتبال ایران، مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز مانند دیگر باشگاههای لیگ برتری برای عقد قرارداد با این بازیکن اقدام کردند. در جلسه روز گذشته هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نیز موضوع عقد قرارداد با رحمان رضایی مطرح شد که اعضا به عقد قرارداد با این بازیکن رای مثبت دادند. پس از مصوبه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مبنی بر عقد قرارداد با رضایی مقرر شد امروز قرارداد یکساله وی به امضا برسد. این در حالی است که گفته می شود مدیرعامل سرخپوشان تمایل چندانی به وقوع این اتفاق ندارد.
|
|
|
|
|
#1650 |
|