Ariensport Forums

برگشت   Ariensport Forums > فوتبال داخلی > کلوپ هواداران پرسپولیس

عضویت سریع و رایگان
Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
با شرایط مندرج در اساسنامه موافقم 

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 07-03-10, 20:10   #941
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
51,816 تشکر در 29,699 ارسال
مدال
پیشفرض

خلیلی: بهتر است بعضی هواداران به ورزشگاه نیایند

محسن خلیلی گلزن محبوب پرسپولیس در دیدار با فولاد خوزستان نشان داد که به روزهای اوج خود رسیده است. مهاجمی که در دو فصل پیش نیز یکی از ارکان اصلی قهرمانی پرسپولیس بود و هواداران تیم سرخ‌پوش از او خاطره خوبی دارند.

خلیلی با گلزنی خود در برابر فولاد خوزستان،‌ هفتمین برد پی در پی پرسپولیس را برای تیمش و هواداران این تیم به ارمغان آورد. گلزن اول این روزهای پرسپولیس در گفت‌وگو با خبرنگاران به سئوالات پاسخ می‌دهد.

به نظر می‌رسد که این روزها تبدیل به همان خلیلی آماده‌ای شده‌ای که همه از تو انتظار داشتند؟
در وهله اول آمادگی خودم را مدیون هواداران تیم و دعای خیر آنها می دانم و از روزی که از آلمان به ایران برگشتم در واقع حمایت و دعای آنها بود که بتوانم هر روز بهتر از روز قبل تمرین کنم و سرانجام تبدیل به همان بازیکنی شوم که همه از من انتظار داشتند. از سوی دیگر حمایت حبیب کاشانی و اعتماد دایی واقعا در رسیدن من به روزهای اوج کمکم کرد. در ضمن بازی به بازی بهتر شوم.

کم شدن فاصله پرسپولیس و ذوب‌آهن با سپاهان باعث شده معادلات قهرمانی برای تیم‌های صدرنشین تغییر کند. این موضوع را قبول دارید؟
در فوتبال چیزی مشخص نیست. همه دیدند که سپاهان تا چند هفته قبل فاصله زیادی با تیم‌های تعقیب‌کننده‌اش داشت اما با یک یا دو بازی شانس قهرمانی سایر تیم‌های تغییرکننده نیز افزایش یافت. بنابراین باید دید در هفته های پایانی چه اتفاقاتی برای تیم صدرنشین و تیم‌های تعقیب‌کننده می‌افتد.

امیدوار نیستی تاریخ یک بار دیگر مانند دو فصل پیش برای پرسپولیس تکرار شود؟
مشخص نیست که تاریخ این بار چگونه برای پرسپولیس تکرار شود اما ما بازیکنان با امید زنده هستیم. شاید اگر از ابتدای فصل حبیب کاشانی،‌ مدیر پرسپولیس بود حالا وضعیت ما به مراتب بهتر از چیزی که الان بود می‌شد چون متعاقب آن علی دایی از ابتدا به پرسپولیس می‌آمد و هزاران اتفاق دیگر که حالا شاید پرسپولیس را در صدر جدول قرار داده بود.

این روزها بسیار بهتر از گذشته گل می‌زنی...
در ابتدا که به پرسپولیس برگشتم فشار زیادی برای گل زدن روی من بود و واقعا این موضوع برایم سخت بود که به سرعت به فرم مطلوب و به روزهای اوج بازگردم اما خدا را شکر با تلاش و دعای خیر هواداران به فرم ایده‌آل رسیدم و فکر می‌کنم هفت گلی که اخیرا به ثمر رساندم در 10 یا 11 بازی رقم خورد که اینها واقعا امیدوارکننده است.

فکر می کنی نهایتا در جام‌حذفی قهرمان شوید یا با کسب سهمیه آسیایی شوید؟
ما قول یکی از جام ها را به هواداران‌مان داده‌ایم و اگر در بازی‌های باقیمانده لیگ و جام حذفی مانند هفت هفته اخیر کار کنیم واقعا می‌توانیم تبدیل به همان تیم رویارویی شویم که همه از ما همان انتظار را دارند.

در رابطه با بازی پتروشیمی در جام حذفی چه صحبتی دارید؟
فعلا که فاصله زیادی تا زمان بازی ما با پتروشیمی باقیمانده اما نکته حائز اهمیت به این موضوع بازمی‌گردد که شخصیت تیمی پرسپولیس این اجازه را به ما می‌دهد که حتی در زمین حریف نیز فقط به برد آن فکر کنیم.

با وجود آمادگی تو و کمبود مهاجم گلزن در تیم ملی، بحث احتمال دعوت تو به وجود آمده است. در این رابطه چه نظری داری؟
من دوست ندارم فعلا در رابطه با تیم ملی حرف بزنم چون فکر می‌کنم پرسپولیس در شرایط بسیار حساسی قرار دارد و من باید به عنوان مهاجمی که از آن انتظار بسیار زیاد است تمرکزم را در مورد گلزنی برای پرسپولیس معطوف کنم.

فکر نمی‌کنی غرور کاذب و مشکلات حاشیه‌ای پرسپولیس را از روند فعلی‌اش دور کند؟
قطعا پرسپولیس با مدیریت و کادر فنی باتجربه‌اش از سوی دیگر مهره‌های کارآمدی که در اختیار دارد دچار غرور کاذب نخواهد شد چون اگر این موضوع قرار بود برای تیم ما اتفاق بیفتد تا کنون این مسئله برای ما به وجود آمده بود.

تا پایان سال فکر می‌کنی بتوانی چند گل برای پرسپولیس بزنی؟
هیچ بازیکنی نمی‌تواند در مورد خودش پیش‌بینی کند. فعلا هفت گل برای پرسپولیس به ثمر رسانده‌ام اما نمی‌دانم که تا پایان فصل چند گل برای پرسپولیس بزنم.

از بین مهاجمان فعلی برتر دنیا چه بازیکنی الگوی توست؟
با وجود آنکه مهاجمان خوب زیادی خصوصا در تیم‌های اروپایی وجود دارند اما من هنوز گل‌های رویایی و صحنه‌های زیبای بازی رونالدو مهاجم برزیلی را در ذهنم قرار دارد که چگونه گاهی اوقات با بغل پا به زیبایی هر چه تمام‌تر و با سبک مخصوص خودش گل می‌زند و نکته جالب آنکه از بین شوت و بغل‌پا در بیشتر اوقات برای گلزنی در بیشتر موارد بغل پا را انتخاب می‌کرد.

در لحظاتی از بازی با فولاد به نظر رسید که بازیکنان پرسپولیس از تشویق خلعتبری و غلامرضا رضایی بسیار ناراحت شدند.
بله، من فکر می‌کنم تمامی بازیکنان تیم که در‌حال حاضر برای پیروزی تیمشان از جان و دل مایه می‌گذارند از تشویق بازیکنان دیگر تیم‌ها ناراحت بودند و صحبت من برای آن معدود هوادارانی که بازیکنان تیم‌های دیگر را تشویق می‌کنند این است که بهتر است دیگر برای تماشای بازی‌های پرسپولیس با پرچم قرمز به ورزشگاه نیایند.

منبع: فوتبال ایران

Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mina (10-03-10)
Old 10-03-10, 19:04   #942
mina
مدیر بخش كلوپ هواداران پرسپولیس

آواتار mina

تیم محبوب: Liverpool*Perspolis
بازیکن محبوب: Gerrard
مربی محبوب: Benitez
6,665 تشکر در 2,815 ارسال
مدال
پیشفرض

معمارزاده: به احتمال زياد به بازي با ملوان نمي‌رسم

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با مصدوميتي كه دارم به احتمال فراوان به بازي با ملوان نمي‌رسم.

ميثاق معمارزاده در خصوص مصدوميتش اظهار داشت: نمي‌توانم بي‌تفاوت در تمرينات ظاهر شوم و براي رفع تكليف تمرين كنم.
وي ادامه داد: تمرينات هم مثل بازي‌ها مي‌ماند و من اميدوارم مصدوميتم جدي نباشد. قرار است فردا mri بگيرم ولي به احتمال فراوان به بازي مقابل ملوان بندر انزلي نمي‌رسم. متاسفانه اين اتفاق افتاده ولي باعث نمي‌شود در آينده در تمرينات بي‌تفاوت باشم و باز هم پس از مصدوميت با انگيزه تمرين مي‌كنم.
معمارزاده در خصوص بازي روز جمعه با ملوان گفت: هر 11 بازيكن پرسپوليس دوست دارند تيم به پيروزي برسد. مي‌دانيم در انزلي كار بسيار دشواري پيش رو داريم. خوشبختانه همه بازيكنان به فكر كسب 3 امتياز هستند و مي‌دانند اگر نتيجه را واگذار كنيم در آينده جبران ناپذير خواهد بود.

انزلي‌چي‌ها مثل هواداران پرسپوليس هستند
زارع: منتظر نيستم بازيكني محروم شود تا بازي كنم

مهاجم پرسپوليس گفت: منتظر نيستم كسي 3 كارته شود و من بازي كنم.

مجتبي زارع در خصوص اينكه اين بازيكن به دليل 3 اخطاره شدن هادي نوروزي در تركيب پرسپوليس قرار مي‌گيرد، اظهار داشت: خوشبختانه تا به امروز هر وقت براي پرسپوليس بازي كردم، تاثيرگذار بودم و به دنبال اين نيستم كه يك بازيكن مصدوم و يا 3 كارته شود تا من در تركيب اصلي قرار بگيرم.
وي ادامه داد: از نظر بدني در شرايط خوبي هستم و هفته گذشته تمرينات خوبي را انجام دادم و حاضر هستم پاسخ اعتماد مربيان را بدهم.
زارع در خصوص شرايط بازي در انزلي گفت: من با راه‌آهن به اين شهر سفر كردم. تماشاگران انزلي‌چي درست مثل هواداران پرسپوليس از باتعصب‌ترين تماشاگران فوتبال هستند. اميدوارم در شهر انزلي شرايط جوي به ضرر ما نباشد.
زارع در پايان گفت: هواداران مطمئن باشند براي كسب هر 3 امتياز به زمين مي‌رويم و اميدوارم به روند رو به رشد خود ادامه دهيم.

mina آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از mina برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Shervin (11-03-10)
Old 10-03-10, 19:07   #943
mina

آواتار mina

مدال
پیشفرض

باشگاه پرسپوليس در پاسخ به سعداوي:
با اظهارات توخالي آرامش پرسپوليس را به هم نزنيد

معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: از سعداوي مي‌خواهم با اظهارات توخالي آرامش پرسپوليس را به هم نزند.

مصطفي شكري درباره شكايت سعداوي و اينكه اين مربي اعلام كرده در صورت پرداخت نشدن مطالباتش، باشگاه پرسپوليس تعليق و با كسر امتياز مواجه مي‌شود؛ اظهار داشت: حكمي كه آقاي سعداوي اعلام مي‌كنند من نديده‌ام ولي مگر به همين سادگي است كه ايشان ادعا مي‌كند پرسپوليس تعليق يا از اين تيم امتياز كسر ‌شود. برخي با مطرح كردن چنين صحبت‌هايي مي‌خواهند جو را به نفع خود تغيير دهند.

شكري عنوان كرد: قبول داريم پرسپوليس طلبكاراني دارند ولي ما در آرامش كامل به فكر تسويه حساب با آنها هستيم. در تيم ما پول مطرح نيست كه آقايان با چنين صحبت‌هايي قصد دارند خاطر هواداران را آزرده كنند. از نعيم سعداوي مي‌خواهم با مطرح كردن چنين صحبت‌هايي آرامش تيم پرسپوليس را بر هم نزند چون او خودش قبلا مربي پرسپوليس بوده و نبايد حرف‌هايي بزند كه بي‌اساس است.
وي گفت: در صورتي كه نامه‌اي به دست ما برسد، قطعا مانند تمامي طلبكاران باشگاه پرسپوليس براي آنها برنامه‌ريزي مي‌كنيم و اميدواريم آقايان ديگر چنين صحبت‌هايي را مطرح نكنند.

خبرگزاري فارس

Shervin (11-03-10)
Old 11-03-10, 03:27   #944
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

ملوان-پرسپولیس؛ طلسم می‌شکند یا رکورد دایی

هفته بیست و نهم لیگ برتر با دیدار حساس تیم های فوتبال پرسپولیس - ملوان بندرانزلی از روز جمعه آغاز می شود، مسابقه‌ای که سرخپوشان برای ماندن در کورس قهرمانی باید در آن پیروز شوند.
، پرسپولیس آخرین بار در دیدار برگشت فصل هفتم لیگ برتر مقابل ملوان در ورزشگاه آزادی با نتیجه 2 برصفر به پیروزی رسید و پس از آن در سه دیدار پی در پی مقابل این تیم متحمل یک شکست شده و دوبار نیز به نتیجه تساوی رضایت داده است. البته این نتایج در زمانی رقم خورده که هدایت تیم ملوان را محمد احمدزاده برعهده داشت و این تیم روز جمعه با فرهاد پورغلامی مقابل دایی و شاگردانش مقابل سرخپوشان صف آرایی خواهد کرد.

دیدار روز جمعه برای هر دو تیم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. پرسپولیس که می خواهد پیروزی‌های خود را تداوم بخشد و همچنان در کورس قهرمانی باقی بماند با هدف شکست ملوان به انزلی خواهد رفت. از سوی دیگر تیم پورغلامی پس از سه شکست پی در پی در مسابقات لیگ برتر و جام حذفی به پیروزی در این دیدار خانگی نیاز مبرم دارد و با اتکا به حمایت تماشاگران به دنبال برتری مقابل سرخپوشان خواهد بود.

پرسپولیس با علی دایی هفت بازی بدون شکست را پشت سرگذاشته است و نمی خواهد در دیدار برابر ملوان انزلی رکوردش شکسته شود. ملوان هم در صورت شکست در این دیدار تا حدودی وضعیتش برای نزدیک شدن به تیم های قعرنشین به خطر خواهد افتاد.

mina (14-03-10)
Old 11-03-10, 03:29   #945
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

عادل تا به من گیر ندهد تیتراژ پایانی را پخش نمی‌کند

شیث رضایی مدافع و کاپیتان دوم پرسپولیس که پیش از این اعلام کرده بود به عنوان بهترین مدافع آسیا حتما باید به تیم ملی دعوت شود از عدم حمایت عادل فردوسی پور ناراحت است.

شیث این بار هم مورد هدف عادل فردوسی‌پور قرار گرفت، اما به نظر شیث به این موضوع عادت کرده است و قصد موضع‌گیری علیه عادل را ندارد. این را حداقل خود او در مصاحبه با سایت گل می‌گوید.

باز هم که فردوسی‌پور علیه‌ات موضع‌گیری کرد؟

اتفاق جدیدی نیست، او تا به من گیر ندهد. تیتراژ پایانی‌اش را پخش نمی‌کند.

دلیلش چیست؟

نمی‌دانم. دنبال این هم نیستم که بفهمم دلیلش چیست. به خدا برایم اهمیتی ندارد.

اما شاید یک دلیلی داشته باشد؟

من نمی‌دانم از خودش بپرسید.

در برنامه قبلی‌اش نیز به عنوان یکی از مدعیان پوشیدن تیم ملی از تو هیچ حمایتی نکرد.

خدا آن بالاست و راجع به عملکرد هر کسی قضاوت می‌کند. ضمن اینکه برای دعوت به تیم ملی نیاز به حمایت هیچ کسی ندارم. خود افشین قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی با من کار کرده و خصوصیات فنی من را می‌شناسد.

محسن خلیلی نیز مدعی بود در چند نوبت شادی‌های تو نزدیک بود باعث قطع نخاع او شود.

شوخی کرد. از لحن و کلام محسن معلوم بود که شوخی می‌کند. او آنقدر آماده است که با این کارها نخاعش پاره نمی‌شود.

شنیدیم دیگر قصد نداری بعد از گلزنی‌های محسن به سراغش بروی؟

فکر نکنم! از این به بعد محسن گل بزند طوری به طرفش می‌روم که کمرش بشکند

منبع:فوتبال ایران

mina (14-03-10)
Old 12-03-10, 18:49   #946
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

ملوان نوار پيروزي‌هاي پرسپوليس را پاره كرد

تيم فوتبال پرسپوليس پس از 7 برد متوالي برابر ملوان با نتيجه تساوي يك بر يك متوقف شد.

اين ديدار از ساعت 15 در ورزشگاه تختي انزلي و در حضور حدود 13 هزار تماشاگر برگزار شد.
مهرداد اولادي در دقيقه 5 براي ملوان گلزني كرد و كريم باقري در دقيقه 66 گل پرسپوليس را به ثمر رساند.
دسوزا بازيكن برزيلي ملوان در دقيقه 60 يك ضربه پنالتي را از دست داد.

هدايت ممبيني داور مسابقه به مهرداد اولادي، پژمان نوري و بابك پورغلامي از ملوان و هوار ملا محمد از پرسپوليس كارت زرد نشان داد. شيث رضايي از پرسپوليس در دقيقه 90 با دريافت كارت زرد دوم از زمين اخراج شد.

پرسپوليس پيش از اين مسابقه با 5 برد در ليگ برتر و 2 پيروزي در جام حذفي در 7 مسابقه متوالي با مربيگري دايي به برتري رسيده بود اما با اين تساوي نوار موفقيت‌هاي پرسپوليس پاره شد.
با اين تساوي پرسپوليس 50 امتيازي شد و با يك بازي بيشتر نسبت به استقلال در مكان سوم جدول باقي‌ ماند و ملوان هم 37 امتيازي شد.

تركيب ملوان انزلي:
مهدي رحيم‌زاده، سيد جلال رافخايي، هادي تاميني، بابك پورغلامي، عليرضا رمضاني، محمد رستمي، فيلپ آلوز دسوزا، پژمان نوري( از دقيقه 77 محمد نزهتي)، حسين ابراهيمي، محمد حيدري (90+2 آدريانو آلوز) و مهرداد اولادي
سرمربي: فرهاد پورغلامي

تركيب پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، سپهر حيدري،شيث رضايي، ابراهيم شكوري، عليرضا محمد، عادل كلاه كج، حسين بادامكي، هوار ملامحمد (90+2 مجتبي شيري)، كريم باقري، مجتبي زارع( از دقيقه 80 حميد علي عسگر)، محسن خليلي
سرمربي: علي دايي

mina (14-03-10)
Old 12-03-10, 18:50   #947
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

علی دایی: داور به نفع ملوان سوت زد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران با انتقاد از عملکرد تیم داوری دیدار تیمش برابر ملوان بندر انزلی، گفت: تیم پرسپولیس در این دیدار فرصت‌های بسیاری از دست داد و مستحق پیروزی بود.

علی دایی پس از تساوی تیمش مقابل ملوان بندر انزلی ضمن بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: به نظرم تیم ما بازی خوبی را انجام داد و فقط در 10 دقیقه اول بازی به علت نداشتن تمرکز، حریف نسبت به ما برتر بود اما بعد از آن توپ و میدان کاملا در اختیار ما بود و موقعیت گلزنی خوبی را بدست آوردیم.

وی افزود: از نتیجه اصلا راضی نیستم زیرا می توانستیم در این دیدار پیروز شویم. ما عملکرد خوبی داشتیم اما متاسفانه نتوانستیم سه امتیاز مهم این بازی را کسب کنیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که "چرا تا این اندازه به استفاده از ضربات شروع مجدد تاکید داشتید؟"، گفت: ضربات شروع مجدد ایستگاهی یکی از تاکتیک‌های مهم در فوتبال دنیاست که بسیاری از تیم‌های بزرگ روی این ضربات بسیاری از گل‌های خود را به ثمر می رسانند. ضمن اینکه ما در طول بازی به غیر از استفاده از ضربات ایستگاهی از روی تاکتیک‌های دیگر هم فرصت‌های گلزنی برای خود ایجاد کردیم.

دایی در این خصوص اضافه کرد: به خوبی تیم ملوان را آنالیز کرده بودیم و مطمئن بودیم می توانیم با استفاده از ضربات ایستگاهی و ارسال از جناحین دروازه این تیم را باز کنیم. از این تاکتیک یکبار به گل رسیدیم و چند بار هم فرصت‌های خوب گلزنی را از دست دادیم.

وی تیمش را مستحق پیروزی در بازی مقابل ملوان دانست و در مورد قضاوت هدایت ممبینی اظهار داشت: داور با سوت‌های خود فشار حملات تیم ما را می گرفت اما از کنار خطاهای بازیکنان ملوان می گذشت و به نفع تیم میزبان سوت می زد.

دایی ادامه داد: کمیته داوران باید تمام لحظات یک دیدار را بررسی کند و تنها به تماشای یکی دو صحنه که در محوطه جریمه یا بخش‌های دیگری از زمین رخ می دهد اکتفا نکند زیرا سوت‌های وسط زمین می تواند روند بازی را به سود یک تیم کاملا عوض کند.

وی در این خصوص تاکید کرد: در لحظاتی از بازی ما در موقعیت حمله قرار داشتیم و داور خطای بازیکنان ما را می گرفت اما اصلا با خطاهای بازیکنان ملوان این گونه برخورد نمی کرد.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که "از دست دادن 2 امتیاز این دیدار می تواند شما را از رسیدن به قهرمانی محروم کند؟"، اظهار داشت: ما تا روز آخر می جنگیم. پنج بازی دیگر پیش رو داریم و با قدرت و برای پیروزی در این دیدارها به میدان خواهیم رفت.

دایی در پایان در مورد وضعیت زمین چمن ورزشگاه تختی انزلی گفت: من امروز روی این زمین بازی نکردم اما ظاهر آن نشان می دهد زمین وضعیت خوبی دارد. از مسئولان تشکر می کنم اما باید بگویم این ورزشگاه برای انزلی، تیم ملوان و تماشاگران این تیم که قدمت چندین ساله دارد کم است. آنها مستحق داشتن ورزشگاه بزرگتری هستند.

دیدار تیم‌های فوتبال ملوان بندرانزلی و پرسپولیس تهران که در چارچوب هفته بیست و نهم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه های کشور برگزار شد با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.

منبع:مهر

mina (14-03-10)
Old 14-03-10, 12:33   #948
mina

آواتار mina

مدال
پیشفرض

در واكنش به درگيري با اولادي
رضايي: به برادرم هم رحم نمي‌كنم

مدافع پرسپوليس گفت: اگر برادرم هم رودررويم بازي كند به خاطر پرسپوليس با او درگير مي‌شوم و به هيچ‌كس رحم نمي‌‍‌كنم.

شيث رضايي درباره بازي تساوي يك بر يك برابر ملوان خاطرنشان كرد: روز بد من و پرسپوليس بود و بازي خوبي برايمان نبود، چون 2 امتياز مسابقه را از دست داديم.
وي ادامه داد: براي 3 امتياز به زمين مسابقه رفته بوديم و آمادگي كامل داشتيم، اما متأسفانه با وجود شايستگي به خواسته خود نرسيديم و 2 امتياز بازي را به راحتي برابر ملوان از دست داديم. اگر 3 امتياز بازي را كسب مي‌كرديم به قهرماني خيلي اميدوار مي‌شديم، چون تيم صدر جدولي سپاهان شرايط خوبي ندارد.

رضايي درباره دريافت كارت قرمز و اخراج از زمين عنوان كرد: اخطار اول من صحيح بود، اما در اخطار دوم من خطا نكردم و كمك داور بيهوده پرچم زد و باعث شد داور به من كارت نشان دهد و هنوز هم معتقدم داور در دادن اخطار دوم اشتباه كرد.

مدافع پرسپوليس گفت: در بازي ديروز به هيچ‌وجه به داور بي‌احترامي و توهين نكردم. فقط گفتم اعلام خطاي من درست نبود و توپ را زدم. من هميشه به نظر داور احترام مي‌‌گذارم، چون آنها زحمات زياد مي‌كشند، اما معتقدم اخراجم درست نبود.

رضايي درباره درگيري‌هايي كه با مهرداد اولادي در زمين بازي داشت يادآور شد: برايم فرقي نمي‌كند مقابل من و پرسپوليس چه كسي قرار مي‌گيرد، اگر برادرم هم برابرم بازي كند مطمئن باشيد به خاطر پرسپوليس با او درگير مي‌شوم، چون در اين زمينه رحمي ندارم و دوست دارم تيم من موفق شود.

وي گفت: در ديدار روز گذشته محكم بازي كردم و فكر مي‌كنم حريف كمي به دنبال اين بود كه پشت محوطه جريمه از بازيكنان ما خطا بگيرد.

کریم باقری:
مستحق پیروزی بودیم
ملوانی ها بیش از حد خودشان را به مصدومیت می زدند

گلزن پرسپولیس در برابر ملوان بندر انزلی، گفت: "پرسپولیس مستحق پیروزی در این بازی بود."

کریم باقری پس از تساوی یک بر یک تیم های ملوان و پرسپولیس، افزود:" تساوی در این بازی نتیجه عادلانه ای نبود و به جز صحنه ای که دروازه ما باز شد پرسپولیس مسلط بر بازی بود و سه امتیاز بازی نیز حق ما بود"

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد:" به هر حال خدا را شکر ما از این بازی دست خالی هم برنگشتیم و با کسب یک امتیاز، باید تمرکزمان را برای بازی های بعدی و کسب سهمیه برای لیگ قهرمانان آسیا حفظ کنیم."

کریم باقری درباره داوری این بازی نیز گفت:" به تیم داوری این بازی خسته نباشید می گویم و درباره کیفیت کار آنها هم کارشناسان باید نظر بدهند اما به نظرم داور در این بازی زیاد سوت زد و در برخی صحنه ها هم تصمیم ها به ضرر تیم ما بود."

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با انتقاد از شیوه تلف کردن وقت بازی از سوی بازیکنان تیم فوتبال ملوان، افزود:" متاسفانه مصدومیت های پیاپی بازیکنان ملوان باعث می شد تا ریتم تیمی ما که با هدف کسب پیروزی، حمله می کردیم کند شود. در بسیاری از صحنه ها هم دیدیم که بازیکنان حریف پس از تلف کردن مدتی از زمان بازی بدون مداوا به زمین بازی بر می گشتند."

خبرگزاري فارس
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس

Shervin (15-03-10)
Old دیروز, 19:22   #949
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

دايي: كفاشيان معني غرامت را نمي‌داند

سرمربي پيشين تيم ملي گفت: شايد كفاشيان قرارداد مرا نديده باشد، ضمن اينكه دوست دارم از او معني كلمه غرامت را بپرسيد.

علي دايي در خصوص آخرين ديدار پرسپوليس در سال 88 برابر پتروشيمي تبريز در چارچوب رقابت‌هاي جام حذفي اظهار داشت: خوشبختانه تيم وضعيت خوبي دارد و بازيكنان با آمادگي تمرينات را دنبال مي‌كنند. 2 بازيكن مصدوم داريم كه به ديدار روز پنجشنبه نمي‌رسند، اما ساير افراد با قدرت رودرروي پتروشيمي قرار خواهند گرفت.
وي ادامه داد: بازي برابر پتروشيمي آن هم در تبريز بسيار سخت است، اما ما براي پيروزي و صعود به مرحله بعدي به مصاف اين تيم خواهيم رفت.

دايي در مورد حضورش در تبريز خاطرنشان كرد: يقين داشته باشيد پرسپوليس و تراكتورسازي بهترين هواداران ايران را دارند. همواره تبريزي‌ها نسبت به من لطف زيادي داشتند و مطمئنم در اين بازي نيز جو بسيار خوبي در ورزشگاه حاكم خواهد شد. اميدوارم بازي زيبايي را شاهد باشيم و هر تيمي كه مستحق است به مرحله بعدي رقابت‌ها صعود كند.

سرمربي پرسپوليس درباره تلخ‌ترين و شيرين‌ترين خاطره ورزشي خود در سال 88 عنوان كرد: اجازه بدهيد يك سري حرف‌ها را نزنم. تا حدودي شكست برابر عربستان تلخ‌ترين خاطره امسالم بود، اما در كل سال خوبي را داشتم، مخصوصاً زماني كه به پرسپوليس آمدم.

دايي در پاسخ به اين سئوال كه آيا شكست استقلال در دربي خاطره شيريني نيست؛ يادآور شد: اين موضوع طبيعي است و خدا را شكر مي‌كنم كه پرسپوليس پس از سال‌ها توانست استقلال را شكست دهد. اين امتياز برايم در پرسپوليس بسيار ارزشمند بود.

سرمربي سابق تيم ملي درباره اظهار نظر كفاشيان مبني بر اينكه وي از فدراسيون فوتبال درخواست غرامت كرده است؛ به فارس گفت: نمي‌خواهم در اين مورد زياد صحبت كنم، زيرا كاملاً مشخص است. به نظرم كفاشيان در اين مورد كمي بي‌اطلاع است و يا با مسائل حقوقي آشنايي ندارد. شايد وي اصلاً قرارداد مرا نديده باشد.
وي افزود: قرارداد من 3 ساله بوده، در حالي كه پس از يك سال و 9 روز مرا اخراج كردند. فقط حق و حقوق سال اول خود را دريافت كردم و با توجه به اينكه مرا اخراج كردند بايد حقوق 2 سال ديگر را نيز بدهند.

دايي با خنده‌دار خواندن مسئله غرامت تصريح كرد: مگر جنگ جهاني دوم است كه به دنبال غرامت گرفتن باشم؟ كفاشيان همه چيز را به مزاح و خنده تلقي مي‌كند و شايد اين بار نيز موضوع مرا به مزاح گرفته است، اما او اشتباه مي‌كند. اصلاً برويد از او بپرسيد معني غرامت چيست؟ آيا مي‌تواند توضيح دهد؟ آقايان نمي‌دانند چه واژه را در چه جايي به كار ببرند.

سرمربي سابق تيم ملي عنوان كرد: مطمئن باشيد تمام حق و حقوق خودم را دريافت خواهم كرد. قراردادم موجود است و هر زماني كه لازم باشد آن را در اختيار مردم قرار خواهم داد. من يك ماه پيش به كميته انضباطي شكايتم را ارسال كردم و آنها اعلام كردند در حال پيگيري اين موضوع هستند، اما نمي‌دانم چرا تاكنون طول كشيده است. از شريفي در خواست دارم در اين هفته جواب مرا بدهد.

دايي با اشاره به ارسال شكايت به فيفا خاطرنشان كرد: مطمئن هستم در ايران به نتيجه خواهم رسيد، اما در صورتي كه به خواسته خود نرسم مطمئن باشيد از طريق مقامات بالاتر و فيفا شكايتم را پيگيري خواهم كرد. تا زماني كه حق و حقوقم را دريافت نكنم كنار نخواهم نشست.

وي در ادامه گفت: دوست دارم اين موضوع در ايران حل و فصل شود و به فيفا كشيده نشود. مطمئن باشيد اگر مي‌خواستم به فيفا شكايت كنم از ابتدا اين كار را مي‌كردم، زيرا تاكنون جواب خود را گرفته بودم، اما احترام گذاشتم و دوست دارم در مملكت خودم اين موضوع حل شود. اميدوارم آقايان به جاي راه‌هاي فرار از اين موضوع، به دنبال حل كردن آن باشند.

سرمربي پرسپوليس درباره اردوي تداركاتي اين تيم در امارات خاطرنشان كرد: برنامه‌هاي ويژه‌اي براي اين اردو در نظر گرفته‌ايم و اميدوارم در تعطيلات عيد با اين تمرينات به مرز آمادگي كامل برسيم و در رده‌هاي بالاي جدول قرار گيريم

منبع:فارس

Old دیروز, 19:28   #950
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

عابدزاده به پرسپوليس بازگشت

احمدرضا عابدزاده به تيم فوتبال پرسپوليس بازگشت.
احمدرضا عابدزاده امروز (دوشنبه) در باشگاه پرسپوليس حضور يافت و با توجه به راي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال به وي ابلاغ شد که بايد ضمن هماهنگي با محمود خوردبين سرپرست تيم، آمادگي لازم را جهت حضور در تمرينات تيم و ارائه خدمات حسب تشخيص علي دايي سرمربي تيم داشته و جهت انجام وظايف محوله سريعا خود را به وي معرفي كند

منبع:ایسنا

پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال