Ariensport Forums

برگشت   Ariensport Forums > فوتبال خارجی > مباحث عمومی

عضویت سریع و رایگان
Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
با شرایط مندرج در اساسنامه موافقم 

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 17-07-08, 09:38   #131
Omid Zamanipour
سرمربی

آواتار Omid Zamanipour

موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
33,241 تشکر در 14,618 ارسال
مدال
پیشفرض

نقل قول:
ارسالی توسط pourya مشاهده موضوع

دادا امید میتونیم از زاوایای دیگه ای هم به این قضیه نگاه کنیم!

ریوالدو واسه چی از بارسا جدا شد؟!... به خاطر اختلاف با کادر بارسلونا ... یعنی چی؟! یعنی دلش با بارسا بود و جدا شد! اما رونی دلش با بارسا نبود!!! در واقع تو بارسا دیگه تموم شده بود!

ریوالدو وقتی اومد میلان 30 سال سن داشت!!! اما رونی 28 سال داره!

از همه مهمتر وجود بریزیلی زیاد تو میلان از جمله کاکا که بارها گفته خیلی دوست داره در کنارش بازی کنه!!
خب درسته، اما اینم درنظر بگیر که ریوالدو خیلی آماده تر از رونالدینیوی امروز بود!!

درضمن رونالدینیو خیلی چاق شده و - اگر - بتونه وزن خودش رو کم کنه، حداقل یک نیم فصل گذشته!

Omid Zamanipour آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
red phoenix (17-07-08)
Old 17-07-08, 10:48   #132
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
51,732 تشکر در 29,642 ارسال
مدال
پیشفرض

رونالدینیو در میلانو

Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
POURYA (17-07-08), red phoenix (17-07-08), Vahid (19-07-08)
Old 17-07-08, 19:49   #133
POURYA
کاپیتان تیم

آواتار POURYA

تیم محبوب: تاج - میلان - رئال
بازیکن محبوب: مالدینی - کاکا
مربی محبوب: لئوناردو - کارلتو
1,137 تشکر در 603 ارسال
POURYA ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

نقل قول:
ارسالی توسط red phoenix مشاهده موضوع
بحث ریوالدو با رونالدینیو جداست. این که برزیلی های زیادی تو تیم میلان هستن فقط از این لحاظ خوبه که رونالدینیو احساس نکنه یه تازه وارده. که این احساس رو تو بارسا هم نداشت وگرنه کمک خاص دیگه ای بهش نمیشه!!!
به قول خودت تو میلان احساس تازه وارد بودن نمیکنه.... این خودش نکته مهمیه برای راحت بازی کردن!

نقل قول:
ارسالی توسط Omid Zamanipour مشاهده موضوع
خب درسته، اما اینم درنظر بگیر که ریوالدو خیلی آماده تر از رونالدینیوی امروز بود!!

درضمن رونالدینیو خیلی چاق شده و - اگر - بتونه وزن خودش رو کم کنه، حداقل یک نیم فصل گذشته!
ریوالدو اماده بود! اما اون انگیزه و شادابی که تو بارسا داشت رو تو میلان نداشت!! اونم به خاطر مسائلی که گفتم!

اما رونالدینیو الان سرشار از انگیزس!!!

چاق تر از رونالدو بود؟! ... رونالدو با اون وزنش خیلی موثر بازی میکرد چه بسا اینکه اون رونالدوی 32 ساله بود این رونی 28 ساله!!

آخرین ویرایش توسط POURYA در تاریخ 17-07-08 انجام شده است.
POURYA آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از POURYA برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
red phoenix (17-07-08)
Old 17-07-08, 19:54   #134
Krisztian Nemeth
سرمربی

آواتار Krisztian Nemeth

موقعیت: Tehran
تیم محبوب: لیورپول - والنسیا
بازیکن محبوب: کنث متیسون دالگلیش - کریستین نمث - نبیل الزار
مربی محبوب: رافائل بنیتز
11,536 تشکر در 6,503 ارسال
Krisztian Nemeth ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

اگه بحث انگیزه باشه که من فکر می کنم تو بارسا واسه کم کردن روی رایکارد هم که شده انگیزه ش از همه جا بیشتر بود!!!

تا که بدونم هیچی از این دنیا نبردم، خالین این دستای من
تو رو خدا موهای منُ شونه نکشید
تا که بدونم دست نوازش می کشیدن رو سر من
اگه کسی سراغمُ ازتون گرفت
تو رو خدا نذارید بره، آخه اونه قاتل من
Krisztian Nemeth آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از Krisztian Nemeth برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
POURYA (17-07-08), Shervin (17-07-08)
Old 17-07-08, 20:10   #135
POURYA
کاپیتان تیم

آواتار POURYA

تیم محبوب: تاج - میلان - رئال
بازیکن محبوب: مالدینی - کاکا
مربی محبوب: لئوناردو - کارلتو
1,137 تشکر در 603 ارسال
POURYA ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

نقل قول:
ارسالی توسط red phoenix مشاهده موضوع
اگه بحث انگیزه باشه که من فکر می کنم تو بارسا واسه کم کردن روی رایکارد هم که شده انگیزه ش از همه جا بیشتر بود!!!
خب مشکل اینجا بود که رایکارد بهش بازی نمیداد
POURYA آفلاین است   پاسخ با نقل قول
Old 17-07-08, 20:12   #136
Krisztian Nemeth
سرمربی

آواتار Krisztian Nemeth

موقعیت: Tehran
تیم محبوب: لیورپول - والنسیا
بازیکن محبوب: کنث متیسون دالگلیش - کریستین نمث - نبیل الزار
مربی محبوب: رافائل بنیتز
11,536 تشکر در 6,503 ارسال
Krisztian Nemeth ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

نقل قول:
ارسالی توسط POURYA مشاهده موضوع
خب مشکل اینجا بود که رایکارد بهش بازی نمیداد
مشکل اینجا بود که وقتی هم بازی میداد همه میگفتن کاش بازی نمیداد!!!

تا که بدونم هیچی از این دنیا نبردم، خالین این دستای من
تو رو خدا موهای منُ شونه نکشید
تا که بدونم دست نوازش می کشیدن رو سر من
اگه کسی سراغمُ ازتون گرفت
تو رو خدا نذارید بره، آخه اونه قاتل من
Krisztian Nemeth آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از Krisztian Nemeth برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
POURYA (17-07-08)
Old 19-07-08, 01:13   #137
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

آخرین وسایل باقی مانده از رونالدینیو در بارسا

2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
POURYA (20-07-08), Vahid (19-07-08)
Old 19-07-08, 06:17   #138
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

لاپورتا راضى از انتقال رونالدينيو به ميلان

رئيس باشگاه بارسلونا در حالى كه تنها چند ساعت از انتقال رونالدينيو به آث ميلان نمى گذشت،از اين مسأله ابراز رضايت نمود. «خوان لاپورتا» طى ۲ روز گذشته چندين بار با«آدريانو گاليانى» نايب رئيس آث ميلان ملاقات كرد و سرانجام شب گذشته دو طرف توافق كردند كه رونالدينيو راهى سن سيرو شود.اين انتقال در حالى صورت گرفت كه منچسترسيتى پيشنهادى به مراتب بالاتر را به سران آبى و انارى پوشان ارائه كرده بود اما رونالدينيو همواره خواستار اين بود كه پيراهن روسونرى را بر تن كند. لاپورتا در اين باره اظهار داشت:ما بر سر مسائل كلى به توافق رسيديم و رونالدينيو جهت حضور در تست پزشكى راهى شهر ميلان خواهد شد.وى افزود:مى خواهم از ميلانى در اين خصوص تشكر كنم كه چنين پيشنهادى را به ما دادند. گفتنى است رونالدينيو اگر از تست پزشكى سربلند بيرون بيايد،قراردادى ۳ ساله را با آث ميلان به امضا خواهد رساند.
2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
POURYA (20-07-08), Vahid (19-07-08)
Old 19-07-08, 12:31   #139
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

رونالدینیو با پیراهن میلان در سن سیرو

3 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
POURYA (20-07-08), red phoenix (19-07-08), Vahid (19-07-08)
Old 20-07-08, 05:29   #140
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

احساس مى كنم در خانه هستم

رونالدينيو: هنوز جوانم، باز هم مى درخشم

گاهى اوقات تلاش كردن هم افاقه نمى كند، حتماً بايد شانس خود را جاى ديگرى امتحان كرد. در واقع عوض كردن صورت مسأله يا اعمال تغييرات خيلى وقت ها بهتر جواب مى دهد. حكايت ميلان، بارسا و البته صورت مسأله اصلى، رونالدينيو هم به نحوى همين گونه است. قرمز و مشكى ها با وجود داشتن ستارگان جور واجور و درخشانشان باز هم به پله ۵ رضايت دادند و امثال كاكا، پاتو و پيرلو نتوانستند آنچه را كه سزاوار بازيكنان بزرگ است به انجام برسانند. داستان در تيم سابق رونالدينيو نيز به همين منوال بود اما آنها تصميم گرفتند طور ديگرى با قضايا برخورد كنند، پس از گذراندن ۲ فصل بدون دستيابى به هيچ جام قهرمانى همگى به اين نتيجه رسيدند كه هر كسى راه جديدى را در پيش بگيرد تا شايد بتواند ردپاى افتخارات را در جاى ديگرى پيدا كند. اينگونه بود كه جست و جو به دنبال راه هاى افتخار جديد،دكو را در ميان آبى هاى لندن انداخت و دينيو را به سن سيرو رساند. سن سيرو تقريباً تا نيمه براى خوش آمد گويى به اين مهاجم ۲۸ ساله برزيلى پر از شده بود و وقتى رونالدينيو با پيراهن ميلان به زمين چمن آمد و براى جمعيت دست تكان داد، ورزشگاه از هيجان به لرزه درآمد! حضور ستاره سابق كاتالان ها در ميلان باعث سرعت بى سابقه اى در پيش خريد بازى هاى اين تيم از سوى هواداران شده است. روز چهارشنبه وقتى رونالدينيو پا به خاك ايتاليا گذاشت طرفداران قرمز و مشكى ها بيش از ۵ هزار و ۲۳۰ بليت را در يك روز خريدند. سرانجام هيجانات وقتى به اوج خود رسيد كه آنچلوتى از احتمال بازى ۲ ستاره برزيلى يعنى كاكا و رونالدينيو در كنار يكديگر خبر داد برزيلى تازه وارد به سن سيرو ساعت ۸ و ۳۰ دقيقه پشت ميز كنفرانس مطبوعاتى نشست تا از حضور خود در مسير افتخارى ديگر صحبت كند. آنچه مى خوانيد حاصل سؤال، جواب هاى خبرنگاران ايتاليا با تازه وارد ميلانى است كه در سايت رسمى همين باشگاه درج شده بود:
• فكر مى كنى بازى با كاكا چگونه خواهد بود؟
- خيلى خوشحالم كه مى توانم در كنار كاكا بازى كنم. به نظر من او يكى از بهترين بازيكنان دنياست. از طرفى دوست بسيار خوبى هم هست. در ميلان دوستان زيادى دارم و فكر نمى كنم دچار مشكل خاصى شوم. بارها و بارها در تيم ملى برزيل با كاكا بازى كرده ام و ما جام هاى بسيارى را با هم برده ايم. روزى كه براى بازى خداحافظى دميتروآلبرتينى به سن سيرو آمديم با همين جمعيت خروشان مواجه شديد آيا آن روز را به ياد مى آوريد؟ بله. لحظه فوق العاده خاصى بود. اصلاً انتظار چنان استقبال پرشورى را نداشتم. چند دقيقه بعد از آن بازى شروع مى شد اما جمعيت از ابراز احساسات نسبت به من دست بر نمى داشتند. همين خاطرات باعث شده احساس كنم در خانه هستم. حتى شانس اين را هم پيدا كردم تا با بسيارى از برزيلى هاى ساكن ميلان صحبت كنم و همه آنها از جو مثبت حاكم در اينجا حرف مى زدند و به همين دليل اكنون انگيزه كافى براى ارائه نمايش هاى خوب دارم.
• طى چند ماه گذشته به پيوستن به منچسترسيتى فكر كرديد؟
- زمانى كه از مصدوميت رنج مى بردم تنها به بهبودى فكر مى كردم اما مى دانستم كه مذاكراتى هم در جريان است.
• چه شماره پيراهنى را انتخاب كرده ايد؟
- هنوز تصميمى بر سر شماره پيراهن نگرفته ام هر وقت به نتيجه اى رسيديم شما را هم خبردار مى كنيم.
• فكر نمى كنيد حضورتان در المپيك چنين زمان زيادى را براى خودى نشان دادن در ميلان از شما مى گيرد؟
- من المپيك را يك رقابت بسيار مهم مى دانم خصوصاً براى برزيل كه هيچ گاه مدالى در آن كسب نكرده است. اين لحظه حساسى در دوران حرفه اى من محسوب مى شود و مى تواند خيلى چيزها را برايم عوض كند و فكر هم نمى كنم لطمه اى به حضور در ميلان بزند.
• آيا انتظار چنين استقبال گرمى را از هواداران داشتيد؟
- من از هواداران به خاطر ابراز احساسات و خوش آمد گويى پرحرارتشان متشكرم. اين كار آنها انگيزه و اشتياق مرا دوچندان كرد.
• نظرتان در مورد فوتبال ايتاليا چيست؟
- سرى A يكى از حرفه اى ترين و رقابتى ترين ليگ هاى دنيا را دارد. نمى توانم خيلى در مورد ليگ ايتاليا نظر بدهم زيرا هيچ گاه پيش ازاين شانس بازى در آن را نداشته ام اما كلاً سعى مى كنم مثبت فكر كنم و مطمئنم همه چيز به بهترين نحو ممكن پيش مى رود.
• دلتان براى بازى در ليگ قهرمانان اروپا كه اين فصل با ميلان شانس حضور درآن را نداريد تنگ نخواهد شد؟
- هر كس كه تجربه بازى در ليگ قهرمانان را داشته باشد مى تواند به شما بگويد كه اين رقابت ها چقدر مهم هستند. عدم حضور در اين رقابت ها به ما انگيزه بيشترى براى بازگشت به دوران اوج و حضور دوباره در آن تورنمنت را مى دهد.
• احساستان در رويارويى با اينتر در حالى كه بسيارى از دوستانتان در آن تيم بازى مى كنند چه خواهد بود؟
- به نظر من هر بازى اهميت خاص خود را دارد. به نظرم هيچ بازى مهمتر از ديگرى نيست. شخصاً تنها به آمادگى در هر بازى فكر مى كنم و خوشحال مى شوم هموطنانم را در باشگاه هاى بزرگ ايتاليايى ببينم.
•رسانه هاى ايتاليايى زندگى خصوصى ستارگان فوتبال را به شدت دنبال مى كنند و زير ذره بين مى برند فكر مى كنيد اين مسأله در زندگى شما چه تأثيرى خواهد گذاشت؟
- هميشه زندگى ساده و معمولى داشتم و در ايتاليا هم همان رويه را ادامه مى دهم. هيچ وقت هم مشكلات معمول آدم هاى معروف برايم پيش نيامده است و اين جا هم پيش نخواهد آمد.
• مذاكره بر سر پيوستن شما به ميلان خيلى طول كشيد، اين طور نيست؟
- برادرم روبرتو هميشه برنامه هاى كارى مرا تنظيم مى كند و مذاكرات با اوست. در واقع وظيفه من هميشه تنها فوتبال بازى كردن بوده است. براى موفقيت به ميلان آمده ام و اميدوارم بتوانم عناوين بيشترى را به دست بياورم. گرچه پيش از اين نيز در كنار همتيمى هايم در بارسا جام هاى زيادى را به دست آورده ام اما مى خواهم باز هم تجربه كسب كنم. هنوز جوانم و مى توانم دوباره بدرخشم.

کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
POURYA (20-07-08)
پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال