Ariensport Forums

برگشت   Ariensport Forums > فوتبال خارجی > مباحث عمومی

عضویت سریع و رایگان
Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
با شرایط مندرج در اساسنامه موافقم 

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 01-01-08, 12:30   #21
The Dark Lord
بازیکن ذخیره

آواتار The Dark Lord

موقعیت: لیتل هنگلتون
212 تشکر در 126 ارسال
The Dark Lord ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

نقل قول:
ارسالی توسط Nima مشاهده موضوع
من خیلی دوس داشتم بیاد بارسا...با سبك بازیش خیلی حال میكنم...به جای هانری میامد فك میكنم خیلی بهتر جواب میداد
آره منم موافقم. اگرچه فکر نمی کنم تورس تا آخر دوران بازیش به کیفیت زمان اوج آنری برسه، اما خب جیگرتره

The Dark Lord آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از The Dark Lord برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Nima (01-01-08)
Old 01-01-08, 19:06   #22
Steven Gerrard
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه

آواتار Steven Gerrard

موقعیت: Kuala lumpur
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard, Fernando Torres, Ali Karimi
مربی محبوب: Rafa Benitez
17,724 تشکر در 8,216 ارسال
مدال
پیشفرض

نقل قول:
ارسالی توسط The Dark Lord مشاهده موضوع
بازیکن فوق العاده ای نیست، اما بازیکن فوق العاده جیگریه
پس چه بازیكنی فوق العادس؟ همهی خصوصیات یك مهاجم كاملو داره!!!

We are backing Rafa
Steven Gerrard آفلاین است   پاسخ با نقل قول
Old 02-01-08, 00:47   #23
The Dark Lord
بازیکن ذخیره

آواتار The Dark Lord

212 تشکر در 126 ارسال
پیشفرض

نقل قول:
ارسالی توسط liverpool2007 مشاهده موضوع
من این بازیکن رو واقعا دوست دارم، مریض که نیستم چرت بگم. ولی باید قبول کرد تورس مهاجم کاملی نیست. نمونش بازی با نیوکاسل، وقتی یه موقعیت رو خراب کنه، اعصابش خورد میشه بقیه رو هم خراب می کنه. کنترل عوامل روحی روانیش به نظرم ضعیفه زود تحت تاثیر واقع میشه. گاهی هم واقعا گل نزن میشه!

liverpool2007 (02-01-08)
Old 02-01-08, 04:27   #24
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
51,816 تشکر در 29,699 ارسال
مدال
پیشفرض

فرناندو تورس از ليگ برتر مى گويد

اى كاش اتلتيكو به بزرگى ليورپول بود

۲۲ بازى، ۱۵ گل، آمار خوبى براى ال نينيو (بچه كوچولو) اسپانيا است. او مورد علاقه رافائل بنيتس، سرمربى تيم ليورپول است و اين براى انگيزه رشد كافى است. فرناندو تورس حالا پس از مدت ها كه از اتلتيكومادريد و اسپانيا جدا شده است، رود در روى خبرنگار« آس» نشسته و به سؤالات جواب مى دهد.

حدود ۶ ماه است كه در انگليس هستى. خود را با شرايط وفق داده اى؟
< همه چيز بسيار خوب است. سعى مى كنم با آداب و رسوم در انگليس آشنا بشوم. حقيقت اين است كه اوضاع نسبت به آنچه كه انتظار مى رفت بسيار راحت تر است.
چرا راحت تر؟
< فكر مى كردم كه با حضور در انگليس و ليگ برتر زندگى برايم سخت شود. به محض رسيدن به انگليس مى بايست خود را با شرايط يك كشور ديگر وفق مى دادم. بايد به زندگى در شهرى جديد عادت مى كردم. با زبانى جديد آشنا مى شدم. خب، افراد زيادى در اين راستا به من كمك كردند و حقيقت اين است كه اگر اوضاع بدون كمك افراد پيش مى رفت شرايط كنونى ام بسيار سخت تر مى شد.
اسپانيايى هايى كه در انگليس زندگى مى كنند هميشه مى گويند كه آداب معاشرت بازيكنان اسپانيايى در انگليس متفاوت است؟ آيا اين موضوع صحت دارد؟
< در انگليس فضا و آزادى عمل بيشترى دارى. شما را مى شناسند. با شما سلام و احوالپرسى مى كنند اما مدام بالاى سرتان نيستند اما در اسپانيا شما تحت فشاريد. در انگليس شما راحت مى توانيد به اين طرف و آن طرف برويد. بدون هيچ فشارى به رستوران برويد. به سوپر ماركت برويد و خريد كنيد، آن فشارى كه در اسپانيا تحمل مى كنيد در انگليس وجود ندارد.
در اتلتيكومادريد همه از پيشرفت تو خوشحال بودند. اين تيم به خاطر فروش تو به ليورپول پول خوبى به دست آورد، نظر خودت چيست؟
< به نظرم كاسبى بدى نبود. از فروش يك بازيكن پول خوبى به دست آورد و حالا از اين پول مى تواند بازيكنان ديگرى خريدارى كند. به نظرم اوضاع در اتلتيكومادريد بهتر مى شود. هميشه از اين موضوع خوشحال مى شوم كه ببينم اتلتيكو خوب بازى مى كند و خوب نتيجه مى گيرد. از خوب بازى كردن مى تواند به دنبال عناوين يا حتى در جهت قهرمانى گام بردارد. اين چيزى است كه همه طرفداران اتلتيكو خواهان آن هستند.
از رؤياهايت در ليورپول بگو. درست است كه اتلتيكومادريد تيم خوب و پرطرفدارى است اما قبول كنيم كه ليورپول تيم پر زرق و برقى است. اتلتيكو تيم تجملى بود اما به نظر مى رسد كه ديگر مانند سابق نيست. بزرگى اش را از دست داده ولى در اين سو ليورپول تيمى است كه هميشه بزرگ است، آيا اين طور نيست؟
< بله همين طور است. ليورپول تنها در انگليس تيم بزرگى نيست بلكه در جهان تيم مطرحى است. بزرگى تيم ليورپول را در مسابقات جام باشگاه هاى اروپا شاهد هستيد. هميشه در رؤياهايم تصور مى كردم كه اى كاش بزرگى ليورپول را اتلتيكو مى داشت كه تاكنون اين رؤيا به حقيقت نپيوسته است.
در مصاحبه هاى قبل از ترك اتلتيكو گفته بودى كه مجبور هستى اين تيم را ترك كنى، آيا واقعاً اينگونه است؟
< هيچ وقت مجبور نبودم اتلتيكو را ترك كنم. خوشحال هستم كه تصميم گرفتم به ليورپول بيايم و معتقدم كه در اين تيم مثمر ثمر هستم.
مى گويند در ليورپول با تورسى كه در اتلتيكو بودى متفاوتى. آيا درست است؟
< اين حقيقت دارد كه من از فوتبال لذت مى برم. سال هاست كه از بازى كردن لذت مى برم. آن چيزى كه در من فرق كرده اين است كه به شدت عادت كردم به دنبال هدف هاى جديدى باشم و اين حس را در درون قوت بدهم كه مى توانم همه چيز را به دست آورم. شما نيز مى دانيد كه مى توانم. اين چيزى است كه تمامى فوتباليست ها به دنبال آن هستند.
چه موضوعى باعث جذابيت ليورپول مى شود؟
< ليورپول باشگاهى بسيار بزرگ است با تاريخى غنى. در اين تيم هر فردى وظيفه اش را مى شناسد. اعضاى ليورپول وظايف شان را با صبورى انجام مى دهند. لابد مى پرسيد چرا؟ چون مربى مى تواند با آرامش كار كند. چند سال است كه رافائل در اين تيم بدون در نظر گرفتن نتايج به طور مستقل كار مى كند. به همين خاطر است كه ليورپول در چند سال اخير خوب نتيجه گرفته است. همه چيز براساس نظم و ترتيب است. نظم است كه باعث مى شود يك تيم خوب عمل كند و نتيجه بگيرد.
نظرت در مورد ليگ برتر چيست؟
< براى يك بازيكن اسپانيايى اين موضوع جذابى است كه خارج از لاليگا فوتبال بازى كند. در انگليس يك فوتبال متفاوت ارائه مى شود، فوتبالى جذاب. بازيكنان اسپانيايى بسيارى در انگليس هستند. بازيكنان اسپانيايى نيز در ليگ برتر حضور دارند كه پيش از آن در لاليگا نبوده اند. ليگ برتر يك ليگ بزرگ است، با تيم هاى قدرتمند. در لاليگا چيزى وجود ندارد كه بگوييم در ليگ برتر نمى توان سراغى از آن گرفت.
تفاوت مهمى ميان لاليگا و ليگ برتر وجود دارد؟
< از لحاظ تكنيكى در اسپانيا فوتبال بهتر از انگليس است. از لحاظ كيفيت لاليگا بهتر از ليگ برتر است. در لاليگا تيم هاى مهم در نهايت حق خود را مى گيرند. در لاليگا داور با سوت هاى زيادش در بازى وقفه ايجاد مى كند اما در انگليس فوتبالى پرتحرك، بسيار با سرعت و به شدت به دنبال گل را شاهد هستيم. در انگليس بيشتر بازى بدون دفاع و سراسر حمله مى بينيم. بازيكنان بدون وقفه و با شتاب زياد فوتبال بازى مى كنند اما اين بازى در لاليگا اغلب با وقفه توسط داور همراه است. از نظر بينندگان و بازيكنان در ليگ برتر فوتبال زيبا و جذاب ارائه مى شود. ليگ برتر از قدرت بسيار زيادترى از لاليگا برخوردار است.
اين يك قانون است: در ليگ برتر كسى كه قدرت جنگندگى ندارد نمى تواند دوام بياورد.
لحظه جدايى از اتلتيكو چگونه بود؟
< زمانى كه در حال ترك اتلتيكو بودم اوضاع خوب بود اما وقتى زمان جدايى رسيد لحظات بدى را تجربه كردم.
چالش ديگرى پيش روى توست؛ جام ملت هاى اروپا اين جام را چگونه مى بينى؟
< به سمت لحظات هيجان انگيزى مى رويم.اين جام مى تواند جام اسپانيا باشد. ايتاليا و فرانسه رقباى اصلى مان هستند اما من اميدوارم اين جام به اسپانيا برسد.
آيا زمانى دوست دارى به اتلتيكو بازگردى؟
< شايد يك روزى برگشتم. هميشه گفته ام كه اتلتيكو خانه من است. دوست دارم پيشرفت اتلتيكو را ببينم، قهرمانى اش را ببينم.

Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Arghavan (02-01-08), liverpool2007 (02-01-08)
Old 02-01-08, 12:48   #25
Steven Gerrard

آواتار Steven Gerrard

مدال
پیشفرض

نقل قول:
من این بازیکن رو واقعا دوست دارم، مریض که نیستم چرت بگم. ولی باید قبول کرد تورس مهاجم کاملی نیست. نمونش بازی با نیوکاسل، وقتی یه موقعیت رو خراب کنه، اعصابش خورد میشه بقیه رو هم خراب می کنه. کنترل عوامل روحی روانیش به نظرم ضعیفه زود تحت تاثیر واقع میشه. گاهی هم واقعا گل نزن میشه!
یعنی مهاجمی كه یكی دو بازی گل نزنه مهاجم نیست؟ پس رونی اصلاُ مهاجم نیست!!!! درباره ی اعصاب هم همینطوره بازم رونی مهاجم خوبی نیست!!!

We are backing Rafa
Old 02-01-08, 13:42   #26
Nima
سرمربی

آواتار Nima

تیم محبوب: قرمزته اسیدی
بازیکن محبوب: کاپیتان کریم
مربی محبوب: امپراتور-افشین با تعصب- عقاب آسیا
5,352 تشکر در 2,657 ارسال
پیشفرض

نقل قول:
مسی بازیكن فوق العادسالبته تورس اولین سال حضورش در لیگ برتره مطمئنا سال های بعدی امار بهتری از خودش به جا میزاره

Old 02-01-08, 15:07   #27
Arghavan
کاپیتان تیم

آواتار Arghavan

موقعیت: neverland
تیم محبوب: چلسی - والنسیا - رئال
بازیکن محبوب: لمپارد - تری - دروگبا - سرخیوراموس -
مربی محبوب: مورینیو (The Special One)
2,031 تشکر در 1,270 ارسال
پیشفرض

نقل قول:
به خاطر اینه كه سنش كمه و كم تجربه هستش... و هنوز احساسی بازی می كنه...

Arghavan آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از Arghavan برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
liverpool2007 (02-01-08)
Old 02-01-08, 16:02   #28
The Dark Lord
بازیکن ذخیره

آواتار The Dark Lord

212 تشکر در 126 ارسال
پیشفرض

نقل قول:
یعنی مهاجمی كه یكی دو بازی گل نزنه مهاجم نیست؟ پس رونی اصلاُ مهاجم نیست!!!! درباره ی اعصاب هم همینطوره بازم رونی مهاجم خوبی نیست!!!
رونی؟ وین رونی منظورته؟ اون که اصلا در سطحی نیست که بخواد با تورس مقایسه شه! من با سطح اول مقایسه کردم که گفتم، یعنی چیزی مثل انری یا اتووی در اوج، و گرنه با رونی مقایسه ش کنیم که میشه خداوندگار مهاجمین

2 کاربر از The Dark Lord برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
liverpool2007 (05-01-08), Nima (02-01-08)
Old 02-01-08, 16:04   #29
The Dark Lord
بازیکن ذخیره

آواتار The Dark Lord

212 تشکر در 126 ارسال
پیشفرض

نقل قول:
ارسالی توسط Arghavan مشاهده موضوع
به خاطر اینه كه سنش كمه و كم تجربه هستش... و هنوز احساسی بازی می كنه...
سنش کمه، ولی خب همچین کم تجربه هم نیست. چند ساله توی جام های بزرگ اروپایی و جهانی هم بازی کرده، به اون نسبت باید به نظرم بهتر از این می بود. اصولا بازیکنیه که نوسان زیادی داره، و این اصلا خوب نیست. اما در هر صورت جیگره

liverpool2007 (02-01-08)
Old 05-01-08, 19:14   #30
Steven Gerrard

آواتار Steven Gerrard

مدال
پیشفرض

امید اول گلزنی لیورپول

We are backing Rafa
2 کاربر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Arghavan (05-01-08), Shervin (05-01-08)
پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال