![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#381 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
فرناندو تورس ![]()
|
|
| 3 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#382 |
|
مدیر کل انجمن ها
تورس: با درد مقابل یونایتد بازی کردم!
Ariensport.com: " فرناندو تورس " مهاجم لیورپول اعلام کرد در پیروزی 2-0 مقابل منچستریونایتد با وجود مصدومیت گلزنی کرده است. او به سایت رسمی باشگاه گفت:« واقعا در بهترین شرایطم نبودم. قبل بازی میدانستیم من نمیتوانم 100% بازی کنم برای اینکه در چند صحنه احساس درد میکردم اما در دیداری به مانند این، درد مهم نیست.» " تورس " در مورد صحنه گل خود گفت:« زمانی که از راه دور شوت میزدم احساس درد میکردم بنابراین فقط میتوانستم در نزدیکی دروازه شوت بزنم. این تنها کاری بود که میتوانستم انجام دهم!» « دوباره در رقابت قهرمانی هستیم. پیش از بازی میدانستیم باید پیروز شویم و این کار را انجام دادیم. حالا ما یک مقدار اعتماد به نفس بیشتری داریم اما باید همین روند را در بازی چهارشنبه کارلینگ کاپ مقابل آرسنال ادامه دهیم.» « سپس ما باید برای بازی با فولهام تمرکز کنیم. اما بار دیگر احساس یک تیم قدرتمند را داریم برای اینکه مثل گذشته با هم تلاش میکنیم.» منبع:تیم تاک
|
|
|
|
#383 |
|
بازیکن ذخیره
![]() ![]() ![]() |
تورس با غيرت
![]()
|
| 3 کاربر از sir_man برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#384 |
|
مدیر بخش كلوپ هواداران پرسپولیس
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 19-11-08
تیم محبوب: Liverpool*Perspolis
بازیکن محبوب: Gerrard
مربی محبوب: Benitez
کول: اشتباه یونایتد در عدم خرید تورس اندی کول معتقد است که من یونایتد در عدم خرید فرناندو تورس مرتکب اشتباه بزرگی شد. مهاجم سابق من یونایتد از زمان انتقال تورس به انفیلد در سال 2007 تحت تأثیر شدید او قرار گرفته است و مدعی است که چندین ستاره من یونایتد نیز با او هم عقیده هستند. کول گفت:"عدم خرید تورس توسط یونایتد اشتباه بود چونکه در مورد او با چندین بازیکن فعلی من یونایتد صحبت کردم و همگی متفق القول می گویند که او بازیکن بسیار سطح بالایی است. "تورس وقتی از اتلتیکومادرید به لیورپول آمد مرا شدیداً تحت تأثیر قرار داد چونکه خیلی زود توانست خود را با شرایط فعلی وفق دهد. لیگ برتر کاملاً با لالیگا فرق دارد اما این را با دیدن بازیهای تورس نمی فهمید. "او مرا یاید یکی از گلزنان بزرگ تاریخ لیورپول ایان راش می اندازد. او همیشه برای خط دفاعی حریف تهدید جدی محسوب میشود. گاهی اوقات تورس میتواند طوری نشان دهد که علاقه ای به گرفتن پاس ندارد اما وقتی پا به توپ میشود با سرعت بسیار بالایی به سمت دروازه حریف یورش می برد. "بازی و مهارت تورس تنها به محوطه جریمه خلاصه نمیشود اما در آنجا خطرناکترین بازیکن است چونکه مهار توپ نزدیک او موجب میشود تا در مناطق بسته صاحب توپ شود. قادر است توپ را از پایی به پای دیگر منتقل کرده و برای خود ایجاد فضا نماید تا شوت بزند." liverpoolfc.ir |
|
|
|
|
|
#385 |
|
مدیر کل انجمن ها
بازگشت فرناندو تورس به تمرینات لیورپول
Ariensport.com: " فرناندو تورس " پس از یک دوره غیبت طولانی میتواند در دیدار مقابل بلکبرن برای لیورپول بازی کند. مهاجم اسپانیایی که به علت مصدومیت سه دیدار لیورپول را از دست داده، به تمرینات این تیم بازگشته است. " رافا بنیتز " سرمربی قرمزها میگوید او پیشرفت خوبی داشته و میتواند در ورزشگاه ایوود پارک به ترکیب تیم بازگردد. او گفت:« واکنش دیروز تورس بسیار مثبت بود و او احساس خوبی داشت. ما همچنان در تمرین بعدی خواهیم دید که او چگونه خواهد بود اما به نظر میرسد مشکلات به سوی خوبی پیش میروند.» زمانی که از " بنیتز " در مورد احتمال بازی کردن " تورس " مقابل بلکبرن پرسیده شد گفت:« این بستگی به این دیدار که در طول هفته چه احساسی داشته باشد. او باید تمرین کردن زیر نظر مربی بدنساز را ادامه دهد اما اگر او احساس بهتری داشته باشد شاید بتواند در تمرینات معمولی شرکت کند و پس از آن تصمیم گیری میکنیم.» " بنیتز " اعلام کرد که لیورپول هیچ مصدومی ندارد و امیدوارنه میتوانند با ترکیب کامل مقابل بلکبرن حضور پیدا کنند. او اضافه کرد:« ما دو یا سه بازیکن مصدوم داریم اما خوشبختانه مصدومیت آنها جزئی است. این که ترکیب کامل خود را در اختیار داشته باشید همیشه مثبت است اما تفاوت بزرگی میان بازیکنانی که در دسترس هستند و بازیکنانی که آماده هستند وجود دارد.» « زمانی که آنها از مصدومیت باز میگردند شما باید مراقب باشید اما حداقل گزینههایی داریم که در گذشته نداشتیم.» منبع:اسکای اسپورت
|
|
|
|
#386 |
|
مدیر کل انجمن ها
تورس: در لیگ اروپا و جام حذفی قهرمان میشویم!
Ariensport.com: " فرناندو تورس " ستاره لیورپول معتقد است مردان " رافائل بنیتز " باید به قهرمانی در لیگ اروپا و رقابتهای جام حذفی انگلیس فکر کنند. " تورس " به Sky Sports News گفت: « در اول فصل انتظار نداشتیم چنین فصلی را سپری کنیم، اما این چیزها اتفاق افتاده است. ما به قهرمانی فکر میکردیم؛ گزینه اول ما لیگ قهرمانان و لیگ برتر بود اما الان از لیگ قهرمانان حذف شدهایم و در لیگ برتر هم فاصلهمان با صدرنشینان واقعاً زیاد است بنابراین باید هدفمان را تغییر دهیم. ما باید به لیگ اروپا و Fa Cup فکر کنیم، دو رقابتی که این فصل میتوانیم در آن قهرمان شویم و البته باید تلاش کنیم در جمع 4 تیم اول لیگ برتر قرار بگیریم. » مهاجم اسپانیایی لیورپول با این وجود معتقد است تیمش میتواند در این فصل به عناوین مهمی دست یابد اما برای این کار باید متحد و هماهنگ باشد. وی افزود: « الان در کنار هم بودن مهمترین چیز است. اگر مربی، بازیکنان، کارمندان و همه اعضای باشگاه در کنار هم بمانند ما از کیفیت لازم برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان و بردن جام برخوردار هستیم. در پایان فصل اگر یک جام را ببریم؛ فصل خوبی برای ما بوده است، بنابراین باید روی هدفمان تمرکز کنیم. مردان لیورپول سزاوار حضور در فینال هستند، چه در اروپا و چه در انگلیس. زمان زیادی از آخرین حضورمان در فینال میگذرد اما شایسته جامهای بیشتری هستیم. » " تورس " در خصوص بازی روز یکشنبه در مقابل آرسنال هم گفت: « آرسنال در این فصل خیلی خوب کار کرده. آنها به صدر جدول نزدیکند و با جوانان خود خیلی خوب بازی میکنند. ذهنیت مربی و بازیکنان این تیم فوقالعاده است. اما ما در آنفیلد بازی میکنیم و به کمک هوادارانمان توانایی شکست هر تیمی را داریم. » منبع:تیم تاک
|
|
|
|
#387 |
|
تورس: دوست دارم زير نظر بنيتس كار كنم در ليورپول ميمانم گلزن اسپانيايي تيم فوتبال ليورپول گفت: تا چند سال ديگر عضو اين تيم قديمي انگليس باقي خواهم ماند. " فرناندو تورس " اظهار داشت: وضعيت نابسامان كنوني ليورپول به زودي برطرف خواهد شد و ما روزهاي درخشان گذشته را تكرار خواهيم كرد. دوست دارم سالها در خدمت اين تيم باقي بمانم و پيراهنش را به تن كنم. اين بازيكن افزود: مناسبات خوبي با باشگاه دارم و تحت اين شرايط فكر مي كنم در مقطع كنوني بهترين تيمي كه مي توانم در آن فعاليت كنم، ليورپول است. تورس كه هواداران به او لقب النينو(بچه) دادهاند، در مورد وضعيت متزلزل رافائل بنيتس عنوان كرد: روشن است در فصل جاري نتايج خوبي كسب نكردهايم. با اين حال گمان نكنم وي از كار بركنار شود. اين بازيكن كه از سال 2007 تاكنون در خدمت آنفيلديها است، ادامه داد: قراردادم با ليورپول تا 4 سال ديگر است. آرزو مي كنم اين دوره را زير نظر او به پايان رسانم. خبرگزاري فارس |
|
|
|
|
|
#388 |
|
مدیر کل انجمن ها
ال نینو: رکوردهای بیشتر لطفا!
Ariensport.com: " فرناندو تورس " پس از آنکه توانست زودتر از هر بازیکنی پنجاهمین گل خود را برای قرمزها به ثمر برساند از جاه طلبی خود برای بازنویسی کتاب رکوردهای آنفیلد سخن گفته است... . گل " ال نینو " در ویلا پارک پنجاهمین گل او در هفتادمین بازیاش بود و توانست رکورد " سام ریبولد " و " آلبرت استوبینس " را با 8 بازی کمتر بشکند. این مهاجم اسپانیایی مدعی شده که این رکورد یکی از بزرگترین دست آوردهای او در فوتبال است. او به وب سایت رسمی باشگاه لیورپول گفت:« این برای من باورنکردنی است برای اینکه لیورپول باشگاه کوچکی نیست. لیورپول یکی از بزرگترین و تاریخی ترین باشگاه جهان است.» « تمام بازیکنانی که اینجا بازی کردهاند بازیکنان عالی بودند که گلهای زیادی به ثمر رساندند. حالا من از آنها بالاترم و این برای من یکی از مهمترین کارهایی است که در حرفهام انجام دادهام.» « میخواهم به شکستن این رکوردها ادامه دهم بنابراین همیشه در کتابها و خاطر مردم هستم. من تنها کار خودم را انجام میدهم و میخواهم به شکستن رکوردها و خوشحال کردن مردم ادامه دهم. » " تورس " با وجود مصدومیتهایی که داشته تا به اینجای فصل 12 گل به ثمر رسانده است. این بازیکن 25 ساله در پاسخ به این سوال که هدفی برای تعداد گلهای خود تعیین کرده گفت:« بیشتر از هرچیزی به حضور در جمع چهار تیم و قهرمانی جام حذفی احتیاج داریم.» « هرگز در مورد تعداد گلهایم صحبت نمیکنم اما همیشه دوست دارم بیشتر از فصل قبل گل بزنم. امیدوارنه این کار مشکلی نخواهد بود برای اینکه فصل گذشته پس از اتمام مصدومیتم تنها 17 گل زدم.» منبع: سایت رسمی باشگاه لیورپول
|
|
|
|
#389 |
|
درخواست بنیتس از دل بوسکه : به تورس فشار نیاورید
طبق گزارش منتشره در روزنامه دیلی تلگراف، مربی اسپانیایی لیورپول با سرمربی تیم ملی اسپانیا، ایئه رو و مینیانو صحبت خواهد کرد و تورس در دو بازی رسمی، پیش از دیدار دوستانه تیم ملی اسپانیا مقابل فرانسه روانه میدان خواهد شد. رافا بنیتس، سرمربی اسپانیایی لیورپول شاهد آن است که فرناندو تورس ، ستاره باتجربه تیمش از ابتدای این هفته به تمرینات لیورپول بازگشته و در صحبتهایی از بیسنته دل بوسکه ، سر مربی تیم ملی اسپانیا خواسته که در جریان دیدار دوستانه تیم ملی اسپانیا مقابل فرانسه، فشار زیادی برروی دوش این مهاجم باتجربه قرار ندهد. این دیدار دوستانه روز سوم ماه مارس برگزار خواهد شد و تا قبل از آن دیدار، تورس در دو دیدار برای لیورپول به میدان خواهد رفت. اولین دیدار او روز پنجشنبه و در جریان دیدار برگشت لیورپول مقابل اونیه را اورزیسنی از سری رقابتهای مرحله یک شانزدهم پایانی لیگ اروپا خواهد بود و دیگر دیدار نیز مقابل بلکبرن برگزار خواهد شد. تورس به تازگی از بند مصدومیتی 6 هفته ای رها شده و بنیتس نمی خواهد که این ستاره اسپانیایی در روزهای اوج گیری فشار زیادی به خود بیاورد. به همین دلیل نیز این مربی اسپانیایی در نظر دارد تا با بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، فرناندو ایئرو و خاویر مینیانو(فیزیوتراپ تیم) به صحبت بپردازد که فشار مضاعفی به این بازیکن وارد نشود. تورس روز شانزدهم ژانویه مورد عمل جراحی قرار گرفت و اکنون زودتر از زمان مقرر به روزهای اوجش بازگشته است. |
|
|
|
|
|
#390 |
|
مدیر کل انجمن ها