![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#191 | |
|
بازیکن ذخیره
![]() تاریخ عضویت: 20-08-08
موقعیت: milano
تیم محبوب: ac milan-real madrid-arsenal
بازیکن محبوب: fabregas-kaka-pirlo-pato-ronaldinho-casillas-ramos
مربی محبوب: venger
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قربون قد و بالای رعناش![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برم من .
|
|
| کاربران زیر از milano برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (20-08-08)
|
|
|
#192 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: بارسلونا
بازیکن محبوب: ژاوی
فکر نمی کنید این همه شکلک قلب و ... باعث میشه کاکا جونش رو از دست بده ؟
![]()
|
|
| 2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
red phoenix (20-08-08),
Vahid (27-08-08)
|
|
|
#193 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard
مربی محبوب: Rafa Benitez
کاکا : در میلان می مانم
تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: کاکا ستاره برزیلی تیم فوتبال میلان در واکنش به شایعاتی مبنی به ملحق شدنش به چلسی اعلام کرد، به طور قطع در این تیم می مانم. به گزارش روز چهارشنبه بخش فرانسه گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" به نقل از منابع ایتالیایی، پس از آنکه باشگاه چلسی روز گذشته مدعی شد کاکا هافبک تیم فوتبال میلان در سال آینده با مبلغ 100 میلیون یورو به لندن نقل مکان می کند این خبر در نشریات ایتالیا انعکاس سریعی پیدا کرد و شایعاتی مبنی بر توافق کاکا با این تیم لندنی منتشر شد. برنده توپ طلا در سال 2007 در مورد آینده خود گفت: " من به چلسی بروم؟ من بازیکن روسونری ها باقی می مانم. من در این فصل باید میلان را کمک کنم تا اسکودتو را در این فصل به دست آورد. من همیشه گفته ام که از بودن در میلان احساس خوشبختی می کنم و آرزو می کنم میلانی بمانم." به گزارش ایسکانیوز، پس از آنکه آندری شوچنکو پس از حضور ناموفق در چلسی بار دیگر به میلان بازگشت همگان تصورکردند ستاره برزیلی روسونه ریها این باشگاه را ترک خواهد کرد. کاکا 26 ساله در فصل جاری ششمین فصلی است که در این تیم به سر می برد و در این شش سال توانسته دو بار فاتح لیگ قهرمانان شود.
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
مدیر کل انجمن ها
كاكا هدف جديد منچسترسيتى
از روزى كه دكتر سليمان الفهيم اختيار اداره امور در منچسترسيتى را به دست گرفته است، اين باشگاه مجهز به بودجه نامحدودى است كه آنها را قادر به خريد نام هاى بزرگ مى كند. همين حالا مارك هيوز و مردانش، هدف دراز مدت چلسى را از چنگشان در آورده اند و روبينيو در تمرينات تيم شركت مى كند. از طرفى به نظر مى رسد، سران اين باشگاه اكنون تصميم دارند كاكا، ستاره برزيلى ميلان را كه تمام تابستان هدف درازمدت استمفوردبريج به شمار مى رفت را نيز خريدارى كنند. در همين راستا كوتچو مديربرنامه هاى كاكا گفت: به نظر نمى رسد منچسترسيتى انتخاب اول كاكا براى جابجايى باشد. او باشگاه هاى بزرگى چون چلسى، رئال مادريد يا ميلان را ترجيح مى دهد اما كسى چه مى داند! به هر حال به نظر مى رسد ستاره برزيلى تحت تأثير مديريت جديد اين تيم و شرايط تازه اى كه ممكن است منجر به تبديل اين باشگاه به يكى از مدعيان اروپايى شود قرار گرفته است. كوتچو در ادامه گفت: «به نظر من منچسترسيتى در مسير درستى قرار گرفته است اما راه سختى پيش رو دارد. رسيدن به سطحى كه اكنون باشگاه هاى بزرگ جهان در آن قرار دارند به اين سادگى ها نيست. در واقع فقط پول همه كار را آسان مى كند. اگر همه چيز درست پيش برود تا ۲ يا ۳ سال ديگر آن ها به جايگاه مورد نظرشان مى رسند. شايد اگر اين تيم براى سال آينده بتواند به ليگ قهرمانان راه پيدا كند ستارگان بيشترى در دنياى فوتبال مايل به بازى در آن باشند و از اين رو عقاب ها يك فصل كامل براى رسيدن به خانه سوم يا چهارم جدول وقت دارند.» سخنگوى كاكا در اين رابطه اظهار كرد:« اين فصل منچسترسيتى مى تواند به ليگ قهرمانان راه پيدا كند اميد است فصل آينده نيز همين طور باشد. آنچه كه آنها بدان نيازمندند يك برنامه درازمدت است كه به قهرمانان ليگ برتر و ليگ قهرمانى منتهى مى شود.»
|
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Vahid (10-09-08)
|
|
|
#195 |
|
برلوسكوني: هرگز قول كاكا را به چلسي نداده ام
رييس باشگاه فوتبال آث ميلان ايتاليا شايعات منتشره در مورد اينكه وي در ازاي بازگشت اندري شوچنكو به سن سيرو، قول كاكا را به چلسي داده است، تكذيب كرد. بازگشت شوچنكوي اوكرايني به آث ميلان به مسئله پيچيدهاي تبديل شده و آث ميلان در تابستان تلاش زيادي را براي متقاعد كردن چلسي در مورد انتقال وي انجام داد. خبرهاي منتشره در رسانههاي ايتاليا حاكي از اين است كه سيلويو برلوسكوني رييس باشگاه آث ميلان سعي ميكند اين موضوع به نفع باشگاهش حل شود و اينكه با رومن آبراموويچ مالك باشگاه چلسي نيز در مورد انتقال كاكا صحبت كرده است. با وجود اين وي در گفت و گو با شبكه تلويزيوني تللومبارديا ايتاليا چنين شايعاتي را رد و تاكيد كرد كه هرگز قول كاكا را به چلسي نداده است. وي گفت: هواداران ميلان هميشه راضي هستند و ما بسيار موفق بودهايم كه همين امر براي ما بسيار مهم است. شوچنكو بازيكن بزرگي است و من مطمئنم كه طرفدارانمان دوست دارند او برگردد. هواداران ما از آمدن رونالدينيو خيلي خوشحال شدند. آوردن او كار بزرگي بود. با اينكه انتقال كاكا به چلسي به تيتر همه روزنامههاي جهان تبديل شده اما بعيد است چنين انتقالي صورت بگيرد. اين ستاره برزيلي اعلام كرده است كه قصد رفتن از ميلان را ندارد و با توجه به مخالفت شديد باشگاه در مورد فروش او، آينده اين بازيكن كاملا تامين است
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
|
| 2 کاربر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Omid Zamanipour (16-10-08),
Shervin (10-09-08)
|
|
|
#196 |
|
مدیر کل انجمن ها
کاکا ![]()
|
|
Omid Zamanipour (09-10-08),
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#197 |
|
مدیر کل انجمن ها
اميدهاى دونگا به كاكا
سرمربى تيم فوتبال برزيل ابراز اميدوارى كرد كاكا در رقابت هاى مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ همان باشد كه هست.تيم فوتبال برزيل روز يكشنبه هفته آينده در زمين ونزوئلا به مصاف اين تيم مى رود. دونگا در كمپ تمرينى «ترسپوليس» گفت: ما همگى نگاه ويژه اى به كاكا داريم اما او متأسفانه به دليل مصدوميت مدت زمان زيادى مى شود كه تيم برزيل را همراهى نكرده است.وى افزود: اميدوارم كاكا در اين بازى ها همان كاكاى هميشگى باشد و نه چيزى بيش از آن. دونگا در پاسخ به اين سؤال كه آيا گفت و گويى با اين بازيكن داشته، افزود: ما صحبتى با هم نكرده ايم چون مسأله اى نداشته ايم. برزيل ماه گذشته در همين چهارچوب طى يك ديدار خانگى با نتيجه بدون گل مقابل بوليوى متوقف شد كه اين موضوع فشار انتقادات را بر روى سرمربى تيم افزوده است.
|
|
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#198 |
|
مدیر کل انجمن ها
منچستر سيتى و تلاش براى جذب كاكا
باشگاه منچسترسيتى آماده است تا يك پيشنهاد بزرگ را براى به خدمت گرفتن كاكا از ميلان ارائه دهد. باشگاه سيتى خود را آماده مى كند كه با پيشنهادى ۵۰ ميليون پوندى ريكاردو كاكا ستاره برزيلى ميلان را در تابستان به خدمت بگيرد. مارك هيوز سرمربى منچسترسيتى موافقت خود را با مالكان باشگاه در خصوص خريد يك فوق ستاره اعلام كرده است. وى در اين مورد با سران باشگاه گفت و گو كرده و به آنان پيشنهاد داده كه براى اين مهم تا پايان فصل صبر كنند. به رغم آنكه پول كافى در فصل نقل و انتقالات ژانويه نيز مهيا است. به نظر مى رسد باشگاه ميلان كه اين فصل در رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا هم حضور ندارد، نتواند مقابل اسكناس هاى سيتى مقاومت كند.
|
|
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#199 |
|
مدیر کل انجمن ها
خوشحالی کاکا بعد از گلزنی در بازی برزیل در مقابل ونزوئلا ![]()
|
|
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#200 |
|
میلان فروش کاکا را غیر ممکن خواند
اختصاصی آرین اسپورت دات کام – مسئولان میلان ایتالیا تاکید کردند که کاکا هافبک این تیم به هیچ قیمتی فروخته نمی شود و تا پایان قرارداد خود در این تیم باقی خواهد ماند. آمبرتو گاندینی مدیر ورزشی میلان در گفت و گو با "Sky Sport" تاکید کرد که میلان به هیچ عنوان قصد فروش کاکا را ندارد و وی تا پایان 2013 در میلان خواهد ماند. این بازیکن دیشب در بازی مقابل ونزوئلا برای تیم ملی کشورش گلزنی کرد. گزارشات روز یکشنبه حاکی از آن است که منچستر سیتی مبلغ کلانی برای انتقال این بازیساز به منچستر کنار گداشته است. بهرحال کاکا سطح لیگ برتر انگلستان را تحسین کرده است و ممکن است برای ادامه حرفه اش به یکی از باشگاه های بزرگ این کشور منتقل شود. منبع: تیم تاک ترجمه: آرین اسپورت دات کام – وحید زمانی پور
|
|
|
|
| 2 کاربر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Omid Zamanipour (13-10-08),
Shervin (13-10-08)
|