![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#21 | |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
![]()
آی شمایی که می گیرید رو دوشتون جنازه ی من دستای منُ از توی طابوت بیرون بذارید تا که بدونم هیچی از این دنیا نبردم، خالین این دستای من تو رو خدا موهای منُ شونه نکشید تا که بدونم دست نوازش می کشیدن رو سر من اگه کسی سراغمُ ازتون گرفت تو رو خدا نذارید بره، آخه اونه قاتل من |
|
|
|
|
| کاربران زیر از Krisztian Nemeth برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (23-07-08)
|
|
|
#22 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
|
|
|
|
| 2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
red phoenix (23-07-08),
Vahid (23-07-08)
|
|
|
#23 | |
|
سرمربی
نقل قول:
![]()
آی شمایی که می گیرید رو دوشتون جنازه ی من دستای منُ از توی طابوت بیرون بذارید تا که بدونم هیچی از این دنیا نبردم، خالین این دستای من تو رو خدا موهای منُ شونه نکشید تا که بدونم دست نوازش می کشیدن رو سر من اگه کسی سراغمُ ازتون گرفت تو رو خدا نذارید بره، آخه اونه قاتل من |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
سرمربی
دلتم بخواد. ملت دم خونه صف میکشن که من واسشون خواب تعریف کنم!!!
![]()
|
|
|
|
|
#26 |
|
مدیر کل انجمن ها
سسك فابرگاس جاي كريس رونالدو را ميگيرد
خبرگزاري فارس: به نظر مي رسد تيم فوتبال رئال مادريد پس از شكست در پروژه رونالدو به دنبال فابرگاس باشد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، در حالي كه مسئولان باشگاه رئال مادريد همچنان در مورد گزينه كريستيانو رونالدو نا اميد نيستند؛ اما براي جلب نظر هواداران خود ميكوشند به هر قيمتي سسك فابرگاس را به اردوي مادريد دعوت كنند. اين بازيكن 3 سال است در فهرست خريد تيم اسپانيايي قرار دارد و خود نيز براي انتقال به پايتخت كشورش راغب است. چند استعدادياب از رئال مادريد براي از سرگيري مذاكرات با آرسنال امروز راهي لندن شده اند. |
|
|
|
| 2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
red phoenix (27-07-08),
Vahid (20-08-08)
|
|
|
#27 |
|
مدیر کل انجمن ها
فابرگاس: آرسنال جديد همانند آژاكس دهه ۷۰
سسك فابرگاس اعتقاد دارد كه آرسنال مى تواند باعث تحول در فوتبال اروپا شود. با توجه به اينكه توپچى ها آخر اين هفته در جام امارات با يوونتوس و رئال مادريد ديدار خواهند كرد او مى تواند اين ادعاى خود را ثابت كند. اين هافبك اسپانيايى اعتقاد دارد كه تيم آرسن ونگر مى تواند مثل آژاكس ۷۰ باشد. آنها ۳ جام اروپايى را فتح كردند. اين تيم با سبك خاصى بازى مى كرد كه تا به حال ديده نشده بود. يوهان كرايف، پايت كيزر و رود كرول همگى از عناصر موفقيت آژاكس در آن زمان به حساب مى آمدند. تيم هاى كمى توانايى رسيدن به اين سطح از فوتبال را دارند اما فابرگاس مصمم است كه آرسنال اين پتانسيل را دارد. اين تيم لندنى كه اولين بازى خود را روز شنبه مقابل يوونتوس در چهارچوب رقابت هاى ۴ جانبه جام امارات برگزار خواهد كرد در حال حاضر يكى از بهترين تيم هاى اروپاست و فابرگاس انتظار دارد كه آنها فصل آينده حداقل يك جام را تصاحب كنند. او در اين خصوص گفت: «با افراد زيادى همكلام شدم و همه آنها از آژاكس دهه ۷۰ صحبت كردند كه چطور با يك تيم كاملاً جوان چند جام اروپايى را تصاحب كردند و سبك جديدى را به جهان فوتبال معرفى كردند. آنها مى گويند كه ما در چنين شرايطى هستيم و فقط نياز داريم تا يك جام معتبر را تصاحب كنيم. قبل از مسابقات يورو نمى دانستم قهرمانى چه مزه اى دارد اما حالا آن را تجربه كرده ام و ارزش آن را درك مى كنم چلسى هم براى مدت ها جامى را فتح نكرده بود اما با حضور بازيكنان باتجربه رو به رشد نهاد. آنها اعتماد به نفس خود را به دست آوردند و همين روند را ادامه دادند. بعضى وقت ها اين امر مثل يك سكوى پرتاب مى ماند. فصل قبل خيلى ها اعتقاد داشتند كه ما جزو ۴ تيم هم نخواهيم بود اما به آنها ثابت كرديم كه اشتباه مى كنند.» در حالى كه توپچى ها در شرايط خوبى قرار دارند رئالى ها بايد روز شنبه با هامبورگ بازى كنند، آنها تركيب خوبى دارند و از مدعيان اصلى ليگ قهرمانان اروپا در فصل بعد خواهند بود. البته اين امر باعث نمى شود كه قوهاى سپيد از خريد فوق ستارگانى چون رونالدو منصرف شوند و كلكسيون خود را كامل نكنند اما با توجه به سرسختى فرگوسن، برند شوستر توجه خود را به رافائل ون دروارت هافبك تيم هامبورگ معطوف كرده است. گزارش ها حاكى از آن است كه مسئولان ۲ باشگاه روى مبلغ ۱۰ ميليون پوند به توافق رسيده اند و اين مربى آلمانى مى تواند روز شنبه بازيكن آينده خود را به طور عملى بررسى كند. وزلى اسنايدر كه در مسابقات يورو با اين هافبك هلندى همبازى بوده است، اعتقاد دارد اين انتقال بسيار سودمند خواهد بود: «بسيار جالب است او مى تواند به عنوان يك مهاجم ميانى و يا پشت مهاجمان يعنى جايى كه رائول حضور دارد بازى كند. همچنين توانايى بازى در ۲ منطقه از ميانه زمين را دارد.» در راستاى مسابقات روز شنبه در انگلستان، كلوديو رانيه رى مربى تيم يوونتوس گفت: «من از ۲ تركيب متفاوت براى ۲ بازى استفاده مى كنم تا از نظر بدنى دچار مشكل نشويم ما تمام تلاش خود را به كار مى بريم تا براى دور مقدماتى ليگ قهرمانان اروپا آماده شويم اگرچه مى دانيم تا آن زمان به اوج نمى رسيم.» |
|
|
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Vahid (20-08-08)
|
|
|
#28 | |
|
بازیکن ذخیره
![]() تاریخ عضویت: 20-08-08
موقعیت: milano
تیم محبوب: ac milan-real madrid-arsenal
بازیکن محبوب: fabregas-kaka-pirlo-pato-ronaldinho-casillas-ramos
مربی محبوب: venger
نقل قول:
![]() ![]() فداش بشم من ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#29 |
|
مدیر کل انجمن ها
|
|
|
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
red phoenix (20-08-08)
|
|
|
#30 |
|
سرمربی
شروین چرا این تاپیک رو مثلا با تاپیک آرسنال ادغام نمی کنی؟؟؟ یا تاپیک های مشابه...
![]()
|
|
|
| کاربران زیر از Krisztian Nemeth برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (20-08-08)
|