![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
در اینجا قصد داریم تمام نقل و انتقالات چهار لیگ بزرگ اروپایی یعنی آلمان، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا را پوشش دهیم...
|
| 3 کاربر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
تایپک خوبیه ، اما چنین تایپکی در بخش های فوتبال ، ایتالیا ، اسپانیا و ... هم هست
اگه موافق باشید و مدیرهای اون بخش ها هم موافقت کنن اونا رو ادغام میکنیم به این تایپک ![]() ![]() |
|
|
|
| 3 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
سرمربی
هر چی شما بگی
یه جا باشه بهتره![]()
|
| 2 کاربر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Mamad_Madrid (02-07-08),
Shervin (01-07-08)
|
|
|
#4 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
پس کودتا رو شروع کردین!!!
![]() خارج از شوخی دستتون درد نکنه!!!
آی شمایی که می گیرید رو دوشتون جنازه ی من دستای منُ از توی طابوت بیرون بذارید تا که بدونم هیچی از این دنیا نبردم، خالین این دستای من تو رو خدا موهای منُ شونه نکشید تا که بدونم دست نوازش می کشیدن رو سر من اگه کسی سراغمُ ازتون گرفت تو رو خدا نذارید بره، آخه اونه قاتل من |
|
|
|
| 3 کاربر از Krisztian Nemeth برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 |
|
سرمربی
سری آ ایتالیا:
جیلاردینیو ... از میلان به فیورنتینا راگی ... امپولی به پالرمو کاسانو ... رئال مادرید به سامپدوریا لانگلا ... اتالانتا به اودینزه جووتیک ... پارتیزان بلگراد به فیورنتینا زامبروتا ... بارسلونا به میلان رینادو ... پالرمو به ناپولی پورگوف ... میلان به بوردو(قرضی) لیورانی ... فیورنتینا به پالرمو آملیا ... لیورنو به پالرمو نیکولا آمورسو ... رجینا به لاتزیو میلونه ... ریمینی به لیوورنو گاسپارانی ... پارما به جنوا کاربونی ... سالزبورگ به کاتانیا . . .
|
| 4 کاربر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 |
|
مدیر کل انجمن ها
آتوبا با سليتك مذاكره ميكند
خبرگزاري فارس: قهرمان ليگ فوتبال اسكاتلند خواهان بخدمت گيري مدافع كامروني تيم هامبورگ آلمان است. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اسكاتيش ديلي اكسپرس، باشگاه «سلتيك گلاسكو» حاضر است بابت اين مدافع چپ 26 ساله رقمي بالغ 6/2 ميليون يورو بپردازد. اين بازيكن تكنيكي روز گذشته انجام مذاكره با تيم اسكاتلندي را تاييد كرد و اظهار داشت شرايطي قابل تامل را از تيم اسكاتلندي دريافت داشته است. آتوبا كه ظاهرا از حضور در هامبورگ دلخوشي ندارد، طي ماه هاي گذشته شرايط تيمهاي خارجي زيادي را مورد بررسي قرار داده است. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر کل انجمن ها
"بن عرفا" با مارسی قرارداد بست
حاتم بن عرفا، بازيكن مليپوش فرانسوي باشگاه ليون به باشگاه المپيك مارسي پيوست. در پي ملاقات روز سهشنبه ميان بن عرفا و سران باشگاه مارسي اين بازيكن با مبلغ 12 ميليون يورو به اين تيم پيوست. بالاترين قيمتي كه سران مارسي براي بن عرفا در نظر داشتهاند 20 ميليون يورو بوده است. اما ژان ميشل آولا با پيشنهاد 12 ميليون يورويي موافقت كرد. البته در صورتي كه مارسي بتواند فصل آينده جواز حضور در ليگ قهرمانان فصل 2010 - 2009 را كسب كند بايد 1 ميليون يوروي ديگر به ليون بپردازد. بن عرفا فصل گذشته از ستارگان المپيك ليون بود اما نتوانست در تركيب تيم ملي فرانسه در يورو 2008 جايي براي خود دست و پا كند. بن عرفا در كنار كريم بنزما به عنوان ستارگان آيندهدار فوتبال فرانسه شناخته ميشوند. منبع: ایسنا آخرین ویرایش توسط Shervin در تاریخ 02-07-08 انجام شده است. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
آی شمایی که می گیرید رو دوشتون جنازه ی من دستای منُ از توی طابوت بیرون بذارید تا که بدونم هیچی از این دنیا نبردم، خالین این دستای من تو رو خدا موهای منُ شونه نکشید تا که بدونم دست نوازش می کشیدن رو سر من اگه کسی سراغمُ ازتون گرفت تو رو خدا نذارید بره، آخه اونه قاتل من |
|
|
|
|
| 3 کاربر از Krisztian Nemeth برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#9 |
|
مدیر کل انجمن ها
|
|
|
|
| 2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
ho3in (04-07-08),
red phoenix (02-07-08)
|
|
|
#10 |
|
مدیر کل انجمن ها
"ايساكسون" با آيندهوون 4 ساله بست
آندرياس ايساكسون، سنگربان فصل پيش منچستر سيتي به طور رسمي راهي آيندهوون هلند شد. به گزارش ايسنا، اين دروازهبان سوئدي پس از پشت سر گذاشتن 2 فصل كمابيش ناموفق در فوتبال جزيره، ليگ برتر را ترك كرد و به آيندهوون پيوست. دروازهبان 26 ساله تيم ملي سوئد با نمايش خوب خود در رقابتهاي اخير يورو 2008 بار ديگر نگاهها را به خود جلب كرده، او اگر چه نتوانست از حذف تيم ملي كشورش در مرحله گروهي رقابتهاي جام ملتهاي اروپا جلوگيري كند با اين حال يكي از بهترينها در تيم پا به سن گذشته سوئد بود. قرارداد ايساكسون با باشگاه هلندي 4 ساله است و تا سال 2012 اعتبار دارد او كه در اين تيم زير نظر هوپ استيونس سرمربي فصل پيش هامبورگ كار خواهد كرد، ميخواهد هر چه زودتر روزهاي حضورش در فوتبال انگليس را فراموش كند. او در فصل نخست حضورش در ليگ برتر به خاطر آسيب ديدگي تنها 14 بار به ميدان رفت در سال دوم و پاياني حضورش در جزيره هم ناچار شد نيمكت نشين "كاسپار اشمايكل" و "جو هارت" باشد و در پايان فصل هم تنها 5 بار بازي براي منچستر سيتي در كارنامه او ثبت شد يكي از اين بازيها شكست 8 بر يك سيتي برابر ميدلز بورو در آخرين هفته از رقابتهاي فصل پيش ليگ برتر بود. او اكنون از پيوستن به آيندهوون بسيار خوشحال است. ايساكسون گفت: براي Psv تمام تلاشم را به كار خواهم بست، از همين روست كه اين جا هستم. اين سوئدي جانشين گومس شد كه چندي پيش از آيندهوون به مقصد تاتنهام جدا شد. |
|
|
|