Ariensport Forums

برگشت   Ariensport Forums > فوتبال خارجی > فوتبال ایتالیا

عضویت سریع و رایگان
Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
با شرایط مندرج در اساسنامه موافقم 

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 09-10-08, 16:45   #581
Omid Zamanipour
سرمربی

آواتار Omid Zamanipour

موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
26,889 تشکر در 12,524 ارسال
مدال
پیشفرض

ow...

برلوسکنی خیلی داره خرج میکنه .. اگه امسال هم نتونه به لیگ قهرمانان صعود کنه ورشکسته میشه

لقب: منصور جون
حوزه فعالیت: کلوپ پرسپولیس، فوتبال خارجی
Omid Zamanipour آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Shervin (09-10-08), Vahid (09-10-08)
Old 10-10-08, 03:33   #582
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: بارسلونا
بازیکن محبوب: ژاوی
24,473 تشکر در 14,516 ارسال
مدال
پیشفرض

رونالدینیو در کنار دو بازیکن گذشته میلان

abbas_ss (22-10-08), Omid Zamanipour (11-10-08), Vahid (13-10-08)
Old 11-10-08, 12:09   #583
Omid Zamanipour
سرمربی

آواتار Omid Zamanipour

مدال
پیشفرض

فلاميني يك هفته خانه نشين شد

خبرگزاري فارس: هافبك فرانسوي تيم آ.ث.ميلان ايتاليا به مدت يك هفته اجازه بازي و تمرين را ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه كوريردلواسپرت ايتاليا، ماتيو فلاميني روز گذشته در تمرينات گروهي ميلان شركت نكرد.
وي پس از اينكه در تمرين روز پنجشنبه ميلاني ها از ناحيه استخوان پاي راست صدمه ديد،‌ خانه نشين شد.
پزشك تيم ميلان اظهار داشت اين هافبك فرانسوي براي رفع مصدوميت خويش،‌ بايد يك هفته استراحت كند و از هفته آينده در تمرينات حضور يابد.
فلاميني در تابستان سال جاري از تيم آرسنال به ميلان ملحق شد

Shervin (11-10-08), Vahid (13-10-08)
Old 11-10-08, 16:09   #584
Omid Zamanipour
سرمربی

آواتار Omid Zamanipour

مدال
پیشفرض

میلان درصورتی که نتواند سسک فابرگاس را به خدمت بگیرد، به دنبال موتینیو خواهد رفت

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=906837

Old 11-10-08, 16:30   #585
Omid Zamanipour
سرمربی

آواتار Omid Zamanipour

مدال
پیشفرض

بازگشت دوباره به روسونري پس از 15سال
"رود گوليت" سفير جديد باشگاه ميلان

"رود گوليت" به عنوان سفير جديد باشگاه ميلان برگزيده شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "رود گوليت" پس از 15 سال به باشگاه ميلان بازگشت اما اين بار نه به عنوان بازيكن بلكه به عنوان سفير ميلان در جنوب اروپا.

وي در كنار استعدادياب هاي باشگاه انجام وظيفه خواهد كرد. گوليت همچنين قرار است بازي بازيكنان جوان ليگ هلند را زير نظر گرفته و دركنار جذب اين بازيكنان جوان به رشد و پيشرفت آنها كمك كند.

"گوليت" در دفتر باشگاه ميلان با "آدريانو گالياني" نايب رئيس و "آريدو برايدا" مسئول ميزباني از سران باشگاه هاي ديگر ديدار كرده و مورد استقبال آنها قرار گرفت.

وي همچنين به بازديد از اتاق جوايز باشگاه ميلان رفته و تصاوير سال هاي نه چندان دور خود را تماشا كرد. از اين پس "گوليت" بازهم در ميلان انجام وظيفه مي كند اما اين بار وظيفه اصلي او جذب هر بازيكن با استعدادي است كه مي تواند براي روسونري موثر باشد.

"كارلو آنجلوتي" سرمربي ميلان هم از دوستان صميمي "گوليت" بوده و از بابت حضور دوباره او در اين باشگاه بسيار خوشحال است

Old 12-10-08, 04:52   #586
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

گفت و گويى متفاوت با آلكساندر پاتو

در رؤياهايم مى خواستم مثل رونالدو باشم!

الكساندر رودريگوئس دا سيلوا ملقب به پاتو اكنون در ميلان تبديل به يكى از پديده هاى فوتبال جهان شده و در واقع جزو بازيكنان خودساخته و خوش شانس فوتبال برزيل است. او كه فوتبال حرفه اى را از باشگاه اينتر ناسيوناله پورتو آلگروى برزيل شروع كرد خيلى زود توانست به سطح اول فوتبال اروپا و يكى از ۳ ليگ معتبر آن يعنى سرى a ايتاليا راه يابد و در تيمى معتبر چون ميلان توپ بزند.هر چند كه جوانى او باعث شد زير سايه ستاره هاى بزرگ روسونرى خيلى به چشم نيايد اما به هرحال پاتو با توجه به استعدادى كه دارد و تجربه بزرگ بازى در يك تيم بزرگ اروپايى اين فرصت ارزشمند را دارد تا روزى به جايگاه بازيكنانى چون رونالدو، رونالدينيو و كاكا دست يابد. پاتو از زمان حضورش در ميلان در ژانويه ۲۰۰۷ ، در ۲۱ بازى موفق شده ۱۰ گل براى تيم روسونرى به ثمر برساند .در ۶ سپتامبر ۲۰۰۸ از جانب كارلوس دونگا سرمربى تيم ملى برزيل براى بازى دوستانه مقابل ايرلند در دوبلين دعوت شد تا اولين تجربه بازى در تيم ملى بزرگسالان كشورش را جشن بگيرد و اتفاقاً اولين گل ملى اش را هم در اين مسابقه به ثمر رساند.• پاتو، چه احساسى داشتيد وقتى لباس روسونرى را بر تن كرديد؟
- حس خيلى خوبى داشتم، من نشان دادم كه مى توانم در يك تيم بزرگ بازى كنم و جايى هم در باشگاه بزرگ ميلان داشته باشم. برخى مردم فكر مى كنند كه من به خاطر پول خواستم به ميلان بيايم اما من نشان دادم كه به اين مسأله ربطى نداشته است و همه به استعدادم مربوط بوده است. اگر شما آن را داشته باشيد، مى توانيد آن را در ميدان نشان دهيد. من افتخار مى كنم براى اينكه حتى بدون انتظارى طولانى براى يكى از پر افتخارترين باشگاه اروپايى بازى مى كنم و در تورنمنت هاى بزرگى چون ليگ قهرمانان اروپا نيز حضور يافته ام.
• از زمان ورودت به باشگاه ميلان آن هم با ستاره هاى زيادى كه دارد چه چيزى به ياد داريد؟
- در اولين روز من دوربينم را با خودم به تمرين بردم. من مى خواستم با همه همتيمى هايم عكس بگيرم. اين رؤياى من بود كه به حقيقت تبديل شده بود. من نگران بودم كه بيدار شوم و ببينم كه همه در تصوراتم روى داده است. ديدن بازيكنانى همچون رونالدو و كاكا كاملاً باورنكردنى بود. غير ممكن است كه احساس خجالت و كوچكى نكنى.
• آيا آنها استقبال گرمى از شما كردند؟
- بله. من دانستم كه بلافاصله بعد از تمرين با آنها من مى توانم خيلى چيزها از آنها ياد بگيرم. من از برداشتن اين گام خوشحال بودم و مى دانستم كه اين مسأله به من كمك خواهد كرد تا به مانند آنها شوم.
• كدام يك از بازيكنان ميلان شما را شگفت زده كرد؟
- آنها همه بازيكنان بزرگى هستند و ما دوران خوبى را داريم. مالدينى شايد بهترين نمونه در اين زمينه است براى اينكه او هميشه از من حمايت مى كند. اين باعث تعجب من مى شد و خيلى اوقات من احساس مى كنم ما همچون بچه هايى هستيم كه در راه مدرسه قرار داريم. من خودم كه لذت مى برم و كارهايى را انجام مى دهم كه آنها را زمانى كه بچه بودم آرزو مى كردم.
• شما به يكى از بازيكنان جوان برزيل تبديل شده ايد. چه چيزى تو را به اين سمت جذب كرد؟
- در برزيل تنها ورزشى كه هر كسى مى خواهد بازى كند فوتبال است. براى من نيز همين گونه بود و در حقيقت من هميشه مى خواستم تا شبيه ستاره هاى بزرگ فوتبال كشورم باشم. بازيكنان زيادى بودند كه الگوى من بودند از جمله رونالدو. من هميشه مى خواستم بازى اش را تماشا كنم از زمانى كه او در اينتر شروع به هنرنمايى كرد.
• قبل از پيوستن به ميلان شانس اين را داشته اى كه با او ملاقات كنيد؟
- بله. من بارها او را از نزديك ديده بودم. اولين بار در سال ۲۰۰۶ بود و آن هم هنگامى كه او در ريو دوژانيرو بود. من براى يك بازى دوستانه با اينتر ناسيوناله به آنجا رفته بودم و نزديك شدن به او و ديدن تمرين كردنش براى من باورنكردنى بود. من عادت داشتم تا در رؤيايم به مانند او باشم.
• بنابراين شما به خوبى مى دانيد كه وقتى هوادارى به شما نزديك مى شود چه احساسى دارد؟
- بله، وقتى شما يك فوتباليست هستيد نقش يك الگو و سمبل را داريد و اينها به اندازه كافى لازم است تا بچه هاى زيادى از برزيل بخواهند همانند من شوند اما من از آنها دور نمى شوم چراكه هنوز راه زيادى است كه بايد بروم و هنوز هم بايد ياد بگيرم. من مى خواهم پيشرفت كنم و يك ستاره واقعى شوم.
• آيا دوران مشكلى را در فوتبال داشته ايد؟
- وقتى يك بازيكن جوان هستيد و همه تمركزت هم بر روى فوتبال است و نه بر روى چيزهاى ديگر اين خيلى سخت است. من خوب بازى مى كردم و نيازى به آن نوع مسائل در دوران فوتبالى ام نبود. براى خانواده ام نيز مشكل بود كه به برزيل برگردند براى اينكه مردم درك نمى كردند.دورى از خانواده در سن ۱۸ سالگى به هيچ وجه آسان نيست اما به هر حال با كمك دوستانم در ميلان خيلى زود با محيط ، فرهنگ، آداب و رسوم و غذاى اين جا خو گرفتم.
• اكنون درباره آن روزها چه فكر مى كنى؟
- با نگاه به گذشته من صادقانه مى گويم كه من خوشحالم كه ميلان و ايتاليا را براى ادامه فوتبال و زندگى ام انتخاب كردم. قطعاً اين شانس من بوده است كه سرانجام براى يك تيم بزرگ اروپايى بازى كنم.
• اجازه بدهيد درباره مربيانى كه با آنها تاكنون كار كرده ايد صحبت بكنيم. كدام يك از آنها بيشترين تأثير را بر روى شما داشته است؟
- اولين مربى كه من با او كار كردم آلكساندر گالو بود. او به من اين شانس را داد كه در سطح بالايى بازى كنم . او هميشه عادت داشت تا چيزهاى غيرمنتظره درباره من بگويد، مى گفت تو به اهداف بزرگى دست خواهى يافت، اين را خواهى ديد. من كارم را شروع كردم و به جلوتر فكر نمى كنم. او به من اعتماد به نفس داد و فرصت اين را كه در ميان نام هاى بزرگ در سطح بالايى وارد بشوم. او تأثير زيادى بر روى من گذاشت اما فقط او نبود. من از كارلوس دونگا نيز درس هاى خوبى گرفتم.
• درباره كارلو آنچلوتى چه مى گوييد؟
- با برخى از مربيان شما مى توانيد صريح باشيد و اين احساسى است كه من درباره او دارم. در اولين جلسه ملاقاتم من او را مرد باهوشى ديدم . آنچلوتى مربى بزرگى است، در اين فصل خيلى از مردم فكر مى كردند كه ما نمى توانيم بازى جذابى را ارائه بدهيم اما ما اين ذهنيت ها را تغيير داديم و در بازى با لاتزيو بار ديگر قدرت خود را نشان داديم.
• اهدافت در اين فصل چه چيزهايى است؟
- مى خواهم مؤثرترين بازيكن ميلان باشم و انتظاراتى كه مردم از من را دارند برآورده كنم و تا جايى كه ممكن است در به دست آوردن قهرمانى ها سهيم باشم. من سخت كار مى كنم تا گل هاى زيادى بزنم و در ساختن تيم كمك كنم و اميدوارم كه ما بتوانيم همه رقابت هايى را كه در آنها سهيم هستيم پيروز شويم.با آمدن رونالدينيو و شوچنكو انگيزه هاى بيشترى پيدا كرده ام.
• مسابقات بزرگ ديگر را هم پيگيرى مى كنيد؟
- بله. من دوست دارم بازى ها را از تلويزيون تماشا كنم بنابراين مى توانم
تيم ها و بازيكنان را مقايسه كنم. من مى نشينم و فكر مى كنم كه چه كارى را من در آن موقعيت مى توانم انجام دهم و چگونه مى توانم پيشرفت كنم. بنابراين تلاشم را مى كنم و از آن الگوبردارى مى كنم.
• آيا آرزويى دارى كه رؤياى آن را در سر داشته باشيد ؟
- خيلى زياد. من تازه ۱۹ ساله شده ام. من عاشق فوتبال ايتاليا هستم ، زمانى كه در برزيل بودم تماشا كردن و بازى كردن آنها من را شگفت زده مى كرد. يكى ديگر از آرزوهايم اين است كه با برزيل قهرمان جام جهانى شوم.

Vahid (13-10-08)
Old 13-10-08, 03:31   #587
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

بازگشت نستا و بوريلو

تعطيلات يك هفته اى ليگ ايتاليا به خاطر انجام بازى هاى ملى فرصت خوبى براى بازيكنان آسيب ديده ميلان بود كه خود را به شرايط خوب آمادگى برسانند. آلساندرو نستا و ماركو بوريلو ۲ بازيكنى هستند كه به خوبى از اين فرصت استفاده كرده اند. در رابطه با نستا گفته مى شود احتمالاً در بازى دوستانه فردا او حداقل ۲۰ دقيقه اى را در زمين حاضر خواهد بود و سپس كادر فنى و تيم پزشكى در رابطه با او ارزيابى خود را اعلام خواهند كرد اما وضعيت بوريلو كمى بهتر است و به احتمال بسيار زياد او هفته آينده در تركيب اصلى ميلان حاضر خواهد بود. اين مهاجم همراه اعضاى تيم به آلبانى سفر نكرده و در ميلانو مانده تا همچنان تمرينات خود را به طور منظم ادامه دهد.

Vahid (13-10-08)
Old 13-10-08, 14:46   #588
Steven Gerrard
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه

آواتار Steven Gerrard

موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard
مربی محبوب: Rafa Benitez
13,951 تشکر در 6,926 ارسال
مدال
پیشفرض

بازگشت به گذشته ها
رود گوليت: آ.ث.ميلان خواهان همكاري با من است

خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم لس آنجلس گالكسي امريكا اظهار داشت: احتمال دارد پس از گذشت سال‌ها به ميلان برگردم و با باشگاه سابقم همكاري كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه داگبلات، رود گوليت اظهار داشت: شرايطي كه از طرف ميلان به من پيشنهاد شد، جالب توجه است.
گوليت كه در دهه نود براي تيم ميلان بازي كرد، چندي قبل از كادر فني تيم لس آنجلس گالكسي كنار گذاشته شد.
وي افزود: به دعوت باشگاه ميلان قرار است به ايتاليا بروم و مذاكراتي داشته باشم.
وي ادامه داد: هنوز مشخص نيست براي چه كاري به من توجه دارند و اين مسئله در مذاكرات مستقيم مشخص مي شود.
مطابق اظهارات اين مربي 46 ساله، قرار است وي هفته آتي در ميلان با سران باشگاه سابقش به مذاكره بنشيند.

از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی
با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری
بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی
بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
Steven Gerrard آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Shervin (13-10-08)
Old 16-10-08, 05:04   #589
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

نستا در اوج آمادگى جسمانى

آلساندرو نستا مدافع صاحبنام ميلان پس از مدت ها مصدوميت، سه شنبه شب گذشته در ديدارى دوستانه به ميدان رفت. بازيكن اسبق لاتزيو و تيم ملى ايتاليا در حدود ۵ ماه به خاطر آسيب ديدگى از ناحيه كمر قادر به حضور در هيچ مسابقه اى نبود اما سرانجام او با حضور در جدال دوستانه ميلان مقابل كراف تيرانا در آلبانى به اين دورى طولانى مدت پايان داد. در اين ديدار كه با شكست ۲ بر يك روسونرى خاتمه يافت، نستا در نيمه دوم وارد زمين شد و نشان داد در اوج آمادگى جسمانى قرار دارد. او مى گويد: از نظر فيزيكى در شرايط خوبى هستم و خوشحالم كه كمرم در طول بازى آزارم نداد اما به هرحال سرعتم كمتر شده است اما حالا آماده ام تا ۹۰ دقيقه كامل بازى كنم.

Vahid (18-10-08)
Old 18-10-08, 00:10   #590
Steven Gerrard
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه

آواتار Steven Gerrard

موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard
مربی محبوب: Rafa Benitez
13,951 تشکر در 6,926 ارسال
مدال
پیشفرض

دیوید بکام در ژانویه به میلان می پیوندد

اختصاصی آرین اسپورت دات کام – دیوید بکام در ژانویه برای تمرین کردن به جمع بازیکنان میلان می پیوندد و مسئولان روسونری در تلاش اند تا با این بازیکن انگلیسی قرارداد ببندد.

بازیکن تیم ملی انگلستان مورد توجه میلانی ها قرار گرفته است اما باشگاه به او اجازه می دهد تا خودش تصمیم بگیرد.
اکنون بکام قصد دارد برای حفظ آمادگی جسمانی خود در ژانویه با روسونری ها تمرین کند تا برای شروع فصل جدید در آپریل 2009 آماده باشد.
این بازیکن راست پا، ژانویه گذشته با بازیکنان آرسنال تمرین کرد و امسال می خواهد این کار را با میلانی ها تکرار کند.
آدریانو گالیانی، مدیر نقل و انتقالات میلان معتقد است باشگاه می تواند با بکام قرارداد امضا کند و این بازیکن را به ورزشگاه سن سیرو بکشاند.
گالیانی در این باره می گوید: " اگر بکام بخواهد برای بازی کردن در اروپا بماند، ما می توانیم با او قرارداد ببندیم. او بعد از تجربه بازی در رئال مادرید می تواند کمک زیادی به ما بکند. "
میلان بازیکن راست پای خوبی در اختیار ندارد و دیوید بکام می تواند گزینه خوبی برای تکمیل شدن ستاره های این تیم باشد.

منبع: سایت گل
ترجمه: آرین اسپورت دات کام - امید زمانی پور

از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی
با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری
بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی
بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
Steven Gerrard آفلاین است   پاسخ با نقل قول