Ariensport Forums

برگشت   Ariensport Forums > فوتبال خارجی > فوتبال ایتالیا

عضویت سریع و رایگان
Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
با شرایط مندرج در اساسنامه موافقم 

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 05-03-10, 06:48   #51
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
51,758 تشکر در 29,657 ارسال
مدال
پیشفرض

سخت تمرین کرد تا اماده بازگشت شد

خوش امد گویی وینچنزو یاکوئنتا به بازگشت دوباره به ترکیب تیم در استانه دیدار مقابل تیمی که اخرین مصاف فصل را برابر ان پیش از مصدومیت برگزار کرد می تواند جذابیت خاصی برای مهاجم بیانکونری داشته باشد.

17 اکتبر دیدار رفت میان یاس های بنفش و بیانکونری موجب شد تا یاکوئنتا غیبت طولانی را تجربه کند و حالا با گذشت ماه ها می تواند در این دیدار به میدان اید. وی برای بازگشت انگیزه بسیار بالایی دارد و می گوید: درست است کمی احساس درد و ناراحتی کردم اما پزشکان به من گفتند که این کاملا طبیعی ست و مشکلی نیست. مدتی ست که تمرینات مختلفی را پشت سر می گذارم تا به گروه بپیوندم و حالا اماده ام.

بلافاصله پس از جراحی تصور می کردم تنها 40 روز غایب خواهم بود اما پزشکان تشخص دادند که این طور پیش روم، به هر حال ارزو داشتم که تنها سه هفته دور بودم. خوشبختانه زاکرونی در کنار ماست و ما به اینده امیدواریم.

زمانی که تیم نتایج ضعیفی می گرفت و من نمی توانستم به تیم کمکی کنم بسیار ناراحت بودم، نمی توانستم به سایر هم تیمی هایم یاری دهم و در کنارشان باشم و این درداور بود. یک دوره ناخوش ایند و سیاه .

تنها و تنها کار و تمرین و تمرین ما را بازگرداند و من نیز از این مسئله دور نبودیم خیلی تمرین کردم و می توانم بگویم که یک ماه و نیم است که دو جلسه تمرین در روز دارم تا به شرایط بازی برگردم. باید از کلیه مربیان و کادر پزشکی متشکر باشم که به من کمک کردند و در کنارم بودند.

وینچنزو خواست از یکی از اعضای خانواده اش تشکر ویژه ای کند که در این دوران همواره در کنارش بوده، پدرش. خانواده ام و پدرم که تقریبا همیشه در کنار من و همسرم بود و تمام مسائل مربوط به مصدومیت مرا انجام داد. من و همسرم بسیار خوشحالیم که او در کنارمان بود چون من کمی عصبی بودم و زمانی که می دیدم نمی توانم به دوستانم در یووه کمک کنم بیشتر ناراحت می شدم. به هر حال یک فصل بسیار سیاه را پشت سر گذاشتم اما برای اینده امیدواریم و زمانی که زاکرونی امد پیروزی را شروع کردیم و به ان ادامه خواهیم داد.

Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
Old 05-03-10, 06:49   #52
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

نخستین ارزویم ماندن در یووه است

شکست برابر پالرمو پس از کسب شش نتیجه مناسب به دست امد و این نتیجه نیز از اشتباه ما سر گرفت به هر حال به دنبال پیشرفت و نتایج دلخواه هستیم. انتونیو کاندروا که نخستین گلش را برای یووه به ثمر رسانده در استانه دیدار سخت شنبه شب برابر فیورنتینا تاکید می کند که مجموعه هدفی برابر دارد و همگی به دنبال پیروزی همراه یوونتوس هستیم. مطمئنا دیدار شنبه شب سخت است و ما منتظر یک دیدار زیبا هستیم.

وی که جزی مهره های تازه یووه به شمار می رود می گوید: تغییری که در نیمکت یووه صورت گرفت فضا را تغییر داد، دیدار و نمایشی که از این تیم برابر اژاکس دیدید نشان از بزرگی تیم است و ما به اهداف بزرگ تر فکر می کنیم. باید ارامش خود را حفظ کنیم و به اینده امیدوار.

در حال حاضر بسیار خوب و سخت تمرین می کنیم و می دانیم که دیدار مهمی از راه رسیده و ما باید به حضور مجدد در لیگ قهرمانان فکر کنیم.

هافبک سیاه و سفیده ها به دیدار تیم ملی ایتالیا اشاره کرد و افزود: دیدار چهارشنبه شب را ندیدم اما بخش های مهم بازی را دیدم و من تیم اماده ای را حس کردم، به هر حال من هنوز به تیم ملی فکر نمی کنم و تنها می خواهم با یوونتوس به نتایج دلخواه دست یابم، مطمئنا هر مهره ای ارزو و رویایی دارد و برای من در وهله نخست ماندن در کنار بیانکونری ست.

Old دیروز, 18:53   #53
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

ابروداری به سبک یووه ( یووه 3 - 1 فولهام )

یووه به تیفوسی های خود و تمام ایتالیایی ها خیانت نکرد و مانند همیشه این بار نیز نوبت به این تیم بزرگ رسید تا کشورش را نجات دهد و حیثیت فوتبال سرزمین چکمه ای را بازگرداند. یک هفته اروپایی حساس اما تلخ برای ایتالیایی ها پشت سر گذاشته شد و با حذف دو نماینده این کشورامشب چشم امیدشان به سیاه و سفید پوشان یووه بود تا با یک نمایش دیدنی و جذاب پیروزی ارزشمند و ابرومندانه ای را به انان هدیه دهند.

بانوی پیر در خانه و پیش روی تیفوسی هایش نمایش زیبا و هماهنگی ارائه کرد و به پیروزی پر گل سه بر یک دست یافت تا دیدار برگشت و صعود به مرحله بعد مسابقات هموارتر شود. حالا در ورزشگاه المپیکو جشنی به پاست و حاضرین امیدوارند این جشن تا پایان رقابت ها ادامه داشته باشد.

دیدار با هجوم فولهام از همان دقیقه یک اغاز شد، افسایدی که گرفته شد و حملاتی که خیلی سریع توسط مهمان ترتیب داده می شد اما این حرکات تهاجمی تنها 5 دقیقه دوام داشت تا یووه خیلی زود بازی و کنترل توپ را از ان خود کرد و توانست با نخستین حمله جدی خود توسط مدافع پیش تاخته به گل نخست برسد. دقیقه 9 ضربه سر نیکولا لگروتالیه به گل تبدیل شد و با این گل حملات بیانکونری رنگ و بویی جدی به خود گرفت.

گل نخست اغاز گر نمایش هجومی تر از یووه بود و زاکه نشان داد که توجه ویژه ای به نمایش هجومی دارد. در ادامه بارها شاهد نمایش و حرکات بسیار دیدنی کاندروا و مارکیزیو در میانه میدان بودیم که در لحظاتی نیز با همکاری دیه گو صحنه های هیجان اوری خلق می شد. این حملات تا دقیقه 25 به خوبی پیش رفت تا زبینا دیگر مدافع تیم نیز به گل برسد تا یووه با دو گل از حریف پیش بیافتد.

فولهام با دریافت گل دوم به خود امد و کمی بهتر و دقیق تر به بازی ادامه داد و برای دقایقی بازی را در کنترل خود گرفت تا توانست در دقیقه 35 بازی به تک گل خود در این بازی دست یابد. اتوهو نیز در این صحنه از غفلت مدافعین بهره برد و دروازه منینگر که روز خوبی را پشت سر گذاشت باز کرد تا فاصله به حداقل برسد.

با این گل و با توجه به دقایق باقی مانده، یووه بازی را به میانه میدان کشاند و اهسته اهسته کنترل دقایق گذشته را به دست اورد و در حالی که به اخرین دقیقه زمان های اضافی نیمه نخست می رسیدیم و همه منتظر سوت اتمام این نیمه بودیم با کرنری که به دست امد، ترزگه به زیبایی بازگشت خود را جشن گرفت تا گل سوم تیمش را در دقیقه حساس به ثمر برساند.

با این نتیجه دو تیم راهی رختکن شدند و در برگشت زاکه دست به تعویض زد، صالی امیجیچ که همچنان امادگی کامل را به دست نیاورده جای خود را به کامورانزی تازه از بند مصدومیت بازگشته داد تا نیروی تهاجمی تیم کاسته نشود.

حملات دو تیم به خوبی ادامه داشت اما یووه بسیار هماهنگ و زیبا کار می کرد و یاران فولهام به راحتی دروازه میزبان را به خطر نمی انداختند. در طول رقابت نیز منینگر بسیار خوب ظاهر شد. تعویض های بعدی زاکه نیز موثر بود، ترزگه جای خود را به یاکوئنتا و در ادامه پولسن نیز از میدان خارج و سیسوکو جای او را در ترکیب گرفت.

دقایق پایانی نیز با نمایش خوب یوونتوسی ها سپری شد تا بانوی پیر اروپا پس از غلبه بر فیورنتینا، پیروزی پرگل و مهم دیگری را این بار در رقابت اروپایی تجربه و ثابت کند به حیات همیشگی خود بازگشته و جشن بزرگی را در المپیکو همراه تیفوسی هایی که پس از شنیدن سوت پایان بازی یکصدا بازیکنان را به سمت پیچ معروف و مشهور شیره آ دعوت می کردند، به پا کند.

ترکیب و نمرات بازیکنان یوونتوس
منینگر 6 - زبینا 7 - لگروتالیه 7 - کاناوارو 6.5 - گروسو 6 - امجیچ 6 ( کامورانزی 6 ) - پولسن 6 ( سیسوکو ) - مارکیزیو 6 - کاندورا 6 - ترزگه 6.5 ( یاکوئنتا 6 ) - دیه گو 6

Old دیروز, 18:54   #54
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

جشن نخستین گل با پیراهن بیانکونری

تقریبا شش سال است که در کنار یووه هستم اما این روزها بهتر از گذشته ظاهر می شوم. جاناتان زبینا مدافع فرانسوی بانوی پیر که روز گذشته توانست برابر فولهام گل دوم تیمش را به ثمر برساند و شادی بزرگی را به دلیل زدن نخستین گلش با پیراهن سیاه و سفید به پا کند می گوید نتیجه بسیار خوبی بود، از این بابت بسیار خرسندم نمی توانستیم بدون توجه به دیدار برگشت به میدان رویم و امیدواریم که این نتایج در دور برگشت نیز ادامه داشته باشد.

متاسفانه در طول این سال ها بارها به دلیل مصدومیت از اهداف دور شدم اما انی روزها سخت تلاش می کنم و روزهای خوبی را پشت سر می گذارم. خوشحالم که مربی به من اعتماد بسیار زیادی دارد و از این پیروزی واقعا خوشحالم و از بازی خود نیز راضی هستم. این جام هیجان زیادی دارد می توانیم و باید قهرمانی را از ان خود کنیم.

Old دیروز, 18:54   #55
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

نتیجه دیدار برگشت قابل پیش بینی نیست

پیروزی ای شیرین، زیبا و مهم برای یووه و ایتالیا، البرتو زاکه رونی که توانسته تیم را متحول سازد پس از کسب برتری مقابل فولهام در پاسخ به این سوال که این پیروزی، نتیجه ای مطمئن برای دیدار برگشت به شمار می رود گفت می بایست به دنبال نتیجه ای بزرگ و ایده ال به میدان می رفتیم، انها در خانه بسیار قدرتمند و خطرناک ظاهر می شوند و این پیروزی برای ما ارزش زیادی داشت.

امیدوارم که این طور باشد و ما بتوانیم به راحتی صعود کنیم. نمایش و دیدار زیبا و خوبی بود. خوب و دیدنی بازی کردیم اما باید به فکر دیدار برگشت باشیم زیرا هیچ چیز قابل پیش بینی نیست.

زاکه به این سوال که نتایج خوب و قابل توجه ادامه خواهد داشت نیز گفت که باید بتوانیم به راه خود ادامه دهیم، من که این طور فکر می کنم و تصور می کنم که می توانیم. تیم کامل و بزرگی را در اختیار دارم و همه در کنار یکدیگر می کوشیم که نیروی و قدرت یووه را نشان دهیم. در خط حمله و بازی تهاجمی بسیار خوب ظاهر می شویم و من از این بابت خرسندم. حس می کنم که در راه هموار و مقتدری گام گذاشتیم و می خواهیم این راه را پیش ببریم.

Old دیروز, 18:54   #56
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

ایتالیا به ما افتخار می کند

در رقابت های اروپایی خواهیم ماند و به راه خود ادامه می دهیم، این خواسته و عقیده زننده نخستین گل بانوی پیر در دیدار شب گذشته است. نیکولا لگروتالیه که به واقع با پیوستن زاکه حیات تازه ای را در کنار یووه اغاز کرده با بیان این نکته ادامه می دهد فوتبال ایتالیا می تواند به تیم ما افتخار کند.
ما نام ایتالیا را در اروپا نگاه داشتیم. فرصت خوب و بزرگی در اختیار داریم و می توانیم این جام را به خانه بیاوریم. مطمئنا یک جام اروپایی می تواند حس و قهرمانی زیبایی برای ما محسوب شود.

پس از سری b به سکوی سوم رسیدیم و بعد جایگاه دوم و حالا می توانیم یک قهرمانی اروپایی را جشن بگیریم. باید به پیشروی و رشد خود تا پایان راه ادامه دهیم.

مدافع بیانکونری بسیار خوشحال است زیرا تیمش بازی متفاوتی را اغاز کرده و در میدان مسابقه مانور زیبایی را ارائه می دهد. در حال حاضر می توانیم با قدرت و انگیزه بالا راهی لندن شویم، بسیار مطمئن و با اعتماد هستیم.

می دانیم که بازی اسانی نیست اما برای اینده و خواسته خود باید پیروز شویم. برای بازگشت کامورانزی بسیار خوشحالم وی در کنار یاکوئنتا نمایش خوبی داشتند، این دو بازیکنان بزرگی هستند و پس از دوران مصدومیت طولانی به ترکیب بازگشتند مانند سایر مهره های اسیب دیده که امسال تعدادشان زیاد بود.

Old دیروز, 18:55   #57
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

توان بهتر شدن را داریم

پیروزی شب گذشته مقابل حریف انگلیسی فولهام به عقیده بته گا ارزش زیادی داشت و می تواند انگیزه و فضای مناسبی را به بیانکونری هدیه دهد. یکی از مدیران ارشد یووه با لبخند رضایت بخشی رو به خبرنگاران می گوید زاکه در حال حاضر بسیار خوب و درخشان کار می کند و به کسب نتایج درخشان خود ادامه می دهد. می توانیم بهتر نیز شویم.

Old دیروز, 18:55   #58
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

براي پیروزی انگیزه بالایی داشتیم

با زدن گل در واپسین دقیقه نیمه نخست راه پیروزی را هموارتر کرد، ترزگل خود نیز این عقیده را دارد اما تاکید می کند بیش از گلی که به ثمر رسانده از پیروزی تیم خوشحال است. مهاجم فرانسوی که به گلی که در سال 2010 می خواست رسیده می گوید به دلیل مصدومیت ماه ها دور بودم و بی صبرانه به گل زدن فکر می کردم.

گلی که زدن راه را بر روی تهاجملات فولهام تنگ کرد، البته اینکه گل زدم یا گل نمی زدم زیاد مهم نیست بلکه انچه که بسیار پر اهمیت است پیروزی تیمی ست. بسیار خوب کار کردیم و می توانیم با این قدرت به پیشروی ادامه دهیم. در حال بهتر شدن هستیم، پیروزی در فلورانس به ما انگیزه داد تا با قدرت بیشتری راهی میدان شویم. در جاده مناسبی گام گذاشتیم و حضور داریم.

پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال