![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#481 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard
مربی محبوب: Rafa Benitez
واكنش مونيخي ها به درخواست اف.ث.كلن
10 ميليون يورو رقم فروش پودولوسكي خبرگزاري فارس: باشگاه بايرن مونيخ رقم فروش مهاجم ملي پوش خود را اعلام كرد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه مونشنر مركور، اولي هوينس ،مدير تيم بايرن اعلام كرد: لوكاس پودولوسكي مي تواند در ازاي 10 ميليون يورو راهي تيمي ديگر شود. هوينس افزود: در صورتي كه باشگاهي خواهان به خدمت گيري پودولوسكي باشد،مي تواند با پرداخت اين رقم نسبت به جذب اين بازيكن اقدام كند. مدير تيم بايرن با بيان اين اظهارات ، به باشگاه اف.ث.كلن كه به طور جدي خواهان به خدمت گيري پودولوسكي ، مهاجم ناراضي سرخ هاي بايرن است، چراغ سبز نشان داد. باشگاه كلن براي جذب پودولوسكي حاضر شده 7.5 ميليون يورو هزينه كند.
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
|
| 2 کاربر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Omid Zamanipour (دیروز),
Shervin (05-01-09)
|
|
|
#482 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
اولیچ: در پایان فصل به بایرن مونیخ می پیوندم
Ariensport.com: " اولیچ " ستاره کروات هامبورگ معتقد است تا قبل از پایان فصل پیراهن بایرن مونیخ را بر تن نخواهد کرد. شایعاتی در مورد انتقال " ایویکا اولیچ " مهاجم هامبورگ به بایرن مونیخ به گوش می رسید. رکورددار قهرمانی در بوندسلیگا تائید کرده که این مهاجم کروات تابستان آینده به عضویت بایرن مونیخ در خواهد آمد. " اولیچ " در این باره گفت: « پیوستن به بایرن در ژانویه هرگز امکان ندارد. این انتقال در تابستان آینده برای من و خانواده ام بهتر خواهد بود. » او افزود: « اگر هامبورگی می گفتند که مرا می خواهند می توانستیم در آن مورد مذاکره کنیم. » به گزارشات رسیده از آلمان، دستمزد " اولیچ " در بایرن مونیخ 4 میلیون یورو در سال خواهد بود. منبع:سایت گل ترجمه:آرین اسپورت دات کام
|
|
| 2 کاربر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (دیروز),
Steven Gerrard (دیروز)
|
|
|
#483 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
به نظر می رسه باشگاه بایرن مونیخ پیشنهاد یک ساله برای تمدید قرارداد ون بومل دادند در حالی که خودش انتظار داشته بهش پیشنهاد 2 ساله بدن...
|
|
| کاربران زیر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (دیروز)
|