![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#311 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: بارسلونا
بازیکن محبوب: ژاوی
بايرن مسافر ابوظبى شد
تيم بايرن مونيخ آلمان در ژانويه سال ۲۰۰۹ به امارات سفر خواهد كرد. مسئولان باشگاه الجزيره امارات براى افتتاح ورزشگاه جديد خود يعنى «محمد بن زايد» از تيم صاحبنام بايرن مونيخ دعوت به عمل آورده اند. مسئولان تيم بايرن هم با اين سفر به امارات و انجام اين ديدار افتتاحيه موافقت كرده اند. تيم بايرن مونيخ در ۴ سال گذشته هم به كشور امارات سفر كرده در تعطيلات زمستانى فوتبال آلمان اردوى زمستانه خود را در شهر دبى برگزار مى كرد.
|
|
|
|
#312 |
|
کاپیتان تیم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
شواين اشتايگر: دلم براي كان تنگ ميشود شوان اشتايگر بازيكن خط مياني بايرن مونيخ و تيم ملي آلمان از جمله بازيكناني است كه با 24 سال سن هم از لحاظ ورزشي و هم اخلاقي روندي مثبت را طي كرده است. او كه تاكنون در 60 بازي ملي 17 گل به ثمر رسانده است در دو بازي ملي به عنوان بهترين بازيكن انتخاب شده است. در بازي ردهبندي جام جهاني 2006 كه آلمان مقام سوم را به دست آورد در پيروزي سه بر يك برابر پرتغال هر سه گل بازي را به ثمر رساند و در بازي يك چهارم نهايي يورو 2008 كه آلمان با نتيجه سه بر دو زمين را پيروز ترك كرد، گل اول بازي را به ثمر رساند و دو پاس گل به كلوزه و بالاك داد. لازم به گفتن است كه شوان اشتايگر در بازي دوم گروهي برابر كرواسي كه آلمان دو بر يك شكست خورد از داور كارت قرمز دريافت كرد و در بازي سوم گروهي برابر اتريش محروم بود.
آقاي شوان اشتايگر بايرن مونيخ اكنون بدترين شروع فصل خود را پس از 31 سال تجربه ميكند و در مقام يازدهم جدول قرار دارد. به عنوان فوتباليست در اين مورد رنج ميكشيد و آيا آن را به عهده هواداران ميگذاريد. راستش را بگويم من مدت زيادي نيست كه در بايرن مونيخ توپ ميزنم تا مانند ديگر بازيكنان قديمي بتوانم احساس هواداران درك كنم. ولي خوب بايد اعتراف كنم پس از گل خوردن و از دست دادن امتياز اخلاق من اصلا خوب نيست. و پس از دوش گرفتن در رختكن بازيكنان دوباره شوخي و خنده ميكنند. من اين عصبانيتها را با خودم به خانه ميبرم و جو اصلا خوب نيست. خوشبختانه در خانه در كنار اعضاي خانواده خود حالم تا حدودي بهتر ميشود. هر كس در مورد بحران بايرن مونيخ حدسهايي ميزند. شما به ما توضيح ميدهيد كه دليل آن چيست؟ اگر در بازي خانگي برابر بوخوم درآن پنج دقيقه لعنتي آن اتفاقات پيش نيامده بود و در حاليكه از حريف سه بر يك جلو بوديم دو گل دريافت نميكرديم اكنون اين همه بحث وجود نداشت و ما مقام بهتري در جدول داشتيم. بازي برابر بوخوم يك لغزش نبود بلكه يك سمبل براي يك شروع از هم گسيخته بود. مارك فان بومل به عنوان كاپيتان انتخاب شد و در بازي برابر بوخوم 90 دقيقه نيمكت نشين بود. خط دفاعي سه نفره انتخاب و سپس كنار گذاشته شد. آيا يورگن كلينزمان فاقد يك سيستم مشخص است. فقط نكات كوچكي هستند كه سرنوشت يك بازي را عوض ميكنند. اگر اوضاع مطابق ميل پيش نرود. برخي چيزها به يك باره انجام نميشوند. در حالي كه خيلي ساده به نظر ميآيند. اكنون اين كار من نيست در مورد اتفاقات نظري بدهم. اين فقط وظيفه مربي است. فكر ميكنيد كلينزمان به سرعت بتواند از پس اين بحران بربيايد؟ او اكنون يك وضعيت را مانند زماني كه مربي تيم ملي آلمان بود تجربه ميكند. من فكر ميكنم كه ما در بايرن مونيخ مشكلات را از بين ميبريم و دوباره موفق خواهيم بود. اوليور كان نيز اكنون مانند شما چنين پاسخي ميدهد. كمبود او در باشگاه و شما احساس ميشود؟ كمبود او همه جا احساس ميشود. كمبود او در زمين به ويژه براي من احساس ميشود. اكنون در رختكن دانيل فان بويتن كنار من مينشيند. اما اكنون شانس با من همراه است كه دانيل فان بويتن خيلي زياد جا پر نميكند. اوليور كان هميشه دستكش خود را به طرف من پرت ميكرد و من از او ميپرسيدم بهتر است نشسته لباس خود را عوض كنم و يا ايستاده. دلتان براي او تنگ ميشود؟ براي اوليور كان نه تنها دل من و بايرن مونيخ بلكه تمام بوندس ليگا تنگ ميشود. من خيلي خوشحال هستم كه اكنون به او خوش ميگذرد و مردم با اليوركان واقعي بيشتر آشنا ميشوند و بيشتر هوادار پيدا ميكند. به غيراز آن خوشحال هستم كه بازيهاي فوتبال را در تلويزيون تفسير ميكند. چرا؟ چون كه او ميداند در زمين چه اتفاقاتي ميافتد و در سر بازيكنان چه ميگذرد.
|
| 3 کاربر از Omid برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#313 |
|
کاپیتان تیم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
گومز پيش قرارداد با بايرن مونيخ را تكذيب كرد
ماريو گومز مهاجم ملي پوش فوتبال آلمان، گزارشهاي منتشره در مورد امضاي پيش قرارداد با تيم بايرن مونيخ را به شدت تكذيب كرد. به گزارش ايرنا به نقل از اشپيگل، مهاجم تيم اشتوتگارت كه انتظار ميرود در پايان فصل جاري اين تيم را ترك كند، چنين احتمالي را رد كرد و اظهار داشت كه از حضور در تيم كنونياش به قدري راضي است كه ممكن است حتي يك سال ديگر هم در آن بماند. وي در پاسخ به خبرهاي منتشره در مورد امضاي پيش قرارداد با بايرن مونيخ اظهار داشت: چنين چيزي كاملا غلط است. هرگونه احتمالي در مورد رفتن به آليانز آره نا را رد ميكنم البته شايد اين تيم يكي از گزينههاي آينده من باشد. اين بازيكن افزود: اگر اشتوتگارت تابستان آينده هم به سياستهاي كنوني خود ادامه بدهد، پيشنهاد آنها را خواهم پذيرفت. براي من خيلي مهم است كه همه چيز جفت و جور باشد و در اشتوتگارت اينگونه است. بنابراين گزارش، بهترين بازيكن آلمان در سال ۲۰۰۷تا سال ۲۰۱۲با اشتوتگارت قرارداد دارد.
|
| 3 کاربر از Omid برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#314 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: بارسلونا
بازیکن محبوب: ژاوی
بوندس ليگا در انتظار اوج گيرى بايرن
كلن و كوتبوس در بوندس ليگا با هم بازى مى كنند و هانوفر به مصاف هافنهايم تيم تازه صعود كرده و شگفتى ساز مى رود كه بر خلاف نظر عموم هنوز افت نكرده است. هرتا در شهر برلين پذيراى اشتوتگارت است كه تيم ميهمان يك پيروزى بزرگ را هفته قبل جشن گرفته و اميدوار است به كمك گومژ مهاجم ملى پوش خود در بازى امروز هم سربلند از ميدان خارج شود. كارلسروهه تيمى است كه مى تواند انتظار بوندس ليگا مبنى بر كسب پيروزى توسط بايرن مونيخ را از بين ببرد. كلينزمن و مردانش تحت فشار شديدى قرار دارند و حالا با اصلى ترين تركيب و حضور تمامى نفرات مى توانند ۳ امتياز شيرين را كسب كرده و جواب اعتماد مديران به كادرفنى را بدهند. تونى مقدارى آسيب ديدگى دارد و شايد غايب باشد اما زوج پودولسكى و كلوزه به همراه بازيسازى ريبرى خيال كلينزمن را آسوده ساخته است. «وردبرمن» در خانه از دورتموند پذيرايى مى كند. ۲ تيم زخم خورده كه براى رسيدن به تيم هاى بالاى جدول تلاش مى كنند و ۲ مربى جوان و جسور روى نيمكت خود دارند كه با قدرت ريسك پذيرى مى توانند تيم هاى خود را از شرايط فعلى خارج كنند. ولفسبورگ با ماگات به دنبال بالا رفتن در جدول است و بهترين فرصت را در اختيار دارد تا با پيروزى مقابل آرمينيا بيله فلد به اين مهم دست يابد و سير صعودى در جدول رده بندى داشته باشد. اينتراخت فرانكفورت در خانه از لوركوزن پذيرايى مى كند. ديدارى دشوار براى فونكل سرمربى ميزبان كه تلاش مى كند از اخراج خود جلوگيرى كند و بايد ديد آيا از مهدوى كيا در اين مسابقه استفاده مى كند يا خير؟ بدين ترتيب پرونده بازى هاى امروز در ۴ ليگ معتبر اروپايى بسته شده و مابقى بازى ها از عصر فردا تا ديدارهاى آخر شب پيگيرى مى شود.
|
|
| 2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Omid (20-10-08),
Omid Zamanipour (18-10-08)
|
|
|
#315 |
|
مدیر انجمن های فوتبال خارجی
![]() تاریخ عضویت: 04-10-07
موقعیت: آرين اسپورت
بايرن مونیخ به دنبال دروازه بان
رنه آدلر جدی ترین کاندید برای حضور در بایرن عملکرد ضعيف و بحث برانگيز ميشائيل رنسينگ در درون دروازه بايرن باعث شده تا مسوولان اين تيم جذب يک سنگربان مطمئن را در رأس برنامه هاى باشگاه در ماه ژانويه قرار دهند. به نقل از مطبوعات آلماني نامهايى همچون رنه آدلر تيمو هيلده براند و نويرر در ليست بايرني ها قرار دارند در اين بين رنه آدلر بيش از ديگر کانديدها مورد توجه بايرني ها قرار گرفته است |
|
|
|
| 2 کاربر از NIHAD برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Omid (20-10-08),
|
|
|
#316 |
|
بعد از انتقادات شدید از لوکا تونی
توني:جواب منتقدان را خواهم داد عملکرد ضعيف لوکا تونى در خط حمله بايرن و تيم ملى ايتاليا باعث شده تا اين مهاجم سرشناس زير تيغ انتقادات قرار بگيرد تونى در گفت و گو با بيلد در خصوص انتقاداتى که از او ميشود گفت در طول مدت حضورم در دنياى حرفهاى فوتبال بارها و بارها چنين اتفاقاتى را تجربه کرده ام و هر بار نيز با صبر و حوصله خودم توانسته ام جواب منتقدان را بدهم اين بار هم همين کار را خواهم کرد |
|
|
|
Omid (20-10-08),
|
|
|
#317 | |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
نقل قول:
![]()
|
|
|
|
|
#318 |
|
رنسینگ از لحاظ تجربه کوچکتر از اونه که به عنوان دروازه بان اصلی بایرن بازی کنه....
بوت هم میتونه انتخاب خوبی باشه وای اونم دروازه بان مطمئنی نیست.. بهترین خبر برای بایرنیها خرید رنه ادلر ستاره آلمانها در دو بازی این تیم مقابل روسیه و ولز میتونه باشه امیدوارم بایرن بتونه این سنگربان جوان و اینده دار رو جذب کنه.. ![]() |
|
|
|
Omid (20-10-08),
|
|
|
#319 |
|
نخستين پيروزي بايرن پس از 3 هفته
كلينزمن: معلوم بود يك نفر گل ميزند بايرن مونيخ پس از سه بازي بدون پيروزي توانست همه امتيازهاي ديدار برابر كارلسروهه را از آن خود كند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيروزي شاگردان كلينزمن در هفته هشتم رقابتهاي بوندسليگا با تك گل ديرهنگام دقيقه 86 ميروسلاو ك لوزه بدست آمد. سرمربي بايرن مونيخ پس از پيروزي بازيكنانش گفت: «پيروزي مهمي بود تا در جدول روبه بالا حركت كنيم. به ثمر رسيدن گل پيروزي از دقيقه 65 معلوم بود. پس از آن ميشد اميدوار بود كه يك نفر توپ را از خط دروازه عبور خواهد داد. در دو، سه بازي آخرمان در بوندسليگا توانمان را بروز نداديم. اكنون ما وارد هفتهاي انگليسي خواهيم شد. شروع كردن روندي تازه با پيروزي خارج از خانه مهم است.» ادموند بكر، سرمربي كارلسروهه هم در نشست خبري پايان بازي گفت: «اين شكست ناراحت كننده است. بايد فكر كنيم چرا نميتوانيم در يك بازي تا پايان با تمركز بالا بازي كنيم و در پايان هم همواره گل ميخوريم. از دقيقه 45 تا 65 بهترين فاز بازي ما بود. دست آخر نتيجهاي براي ما رقم خورد.» |
|
|
|
| کاربران زیر از NIHAD برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Omid (20-10-08)
|
|
|
#320 |
|
كلينزمان: از پيروزي برابر كارلسروهه خرسندم
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، يورگن كلينزمان اظهار داشت: براي برد مقابل كارلسروهه، مدت زيادي صبر كرديم. دقايقي قبل از خاتمه متوجه شديم، برنده هستيم. وي كه تيمش شنبه شب در بازي هفته هشتم با كارلسروهه به برتري يك بر صفر در زمين حريف با گل دقيقه 87 ميروسلاو كلوزه رسيد، افزود: از دقيقه 65 به بعد احتمال ميدادم گلي به نفع ما به ثبت رسد تا فاتح اين ديدار شويم. اين مربي اظهار اميدواري كرد كه پس از اين به بردهاي ديگري برسد و به تدريج از فضاي بحراني كه گرفتارش شد، فاصله گيرد. |
|
|
|
| کاربران زیر از NIHAD برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Omid (20-10-08)
|