![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#21 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
وحيد هاشميان در تهران؛ شايعه اخراج من فقط در ايران مطرح شد
مهاجم ايرانى تيم فوتبال بوخوم پس از پايان نيم فصل نخست بوندس ليگا،آلمان را ترك كرده و هم اكنون در تهران به سر مى برد. وحيد هاشميان مهاجم تيم ملى كشورمان پس از آنكه رقابت هاى نيم فصل نخست ليگ دسته اول آلمان خاتمه يافت و تعطيلات زمستانى آغاز گرديد،آلمان را ترك كرده و براى گذراندن تعطيلات هم اكنون در تهران حضور دارد.هاشميان امسال جايى در ميان نفرات اصلى بوخوم نداشت. حتى در طى روزهاى اخير شايعه شده بود كه وى از سوى «مارسل كولر» سرمربى تيم اخراج شده است اما اين مهاجم سرزن در اين خصوص گفت:بحث اخراج مساله اى بود كه در ايران به راه افتادوگرنه هرگز چنين موضوعى مطرح نشد و سرمربى تيم نمى تواند مرا اخراج كند. |
|
|
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Vahid (24-12-08)
|
|
|
#22 |
|
مدیر کل انجمن ها
احتمال جدايى «وحيد» از بوخوم
كيكر: اگر مشترى پيدا شود هاشميان رفتنى است پايگاه اينترنتى كيكر از رفتن وحيد هاشميان از بوخوم خبر داد. كيكر درباره جدايى احتمالى هاشميان از اين باشگاه آلمانى نوشت: «توماس ارنست، مدير ورزشى بوخوم پس از آخرين جلسه سران ورزشى اين باشگاه تاكيد كرد، بوخوم به هواى تازه نياز دارد.» كيكر اين گفته ارنست را به تغيير در ميان بازيكنان بوخوم مرتبط دانست و در ادامه نوشت: «بوخوم به يك يا ۲ بازيكن نياز دارد. براى يافتن جاى خالى بايد بازيكنانى از بوخوم جدا بشوند، يكى از آنها (براساس اطلاعات كيكر) به احتمال فراوان وحيد هاشميان ۳۲ ساله خواهد بود. هر چند اين خبر به صورت رسمى تاييد نشده است. درحالى كه اين بازيكن ايرانى با اميدهاى فراوانى به بوخوم بازگشته بود، در دور رفت بسيار پايين تر از حد انتظارها ظاهر شد. او قرار بود همانند فصل ۲۰۰۴ - ۲۰۰۳ يكى از ستون هاى مهم تيمش باشد. فصلى كه در آن ۱۶ گل براى بوخوم به ثمر رساند. كمردرد شديد و كشيدگى عضله و همچنين تمرين هاى بيش از حد ضعيف هاشميان با انتقاد مارسل كولر سرمربى بوخوم روبه رو شد. چنانكه مربى بوخوم گفت: «او در ۶ ماه گذشته تنها يك بار ۳ هفته پى در پى منظم تمرين كرد.» با اين همه «هلى كوپتر» از حضور اندكش در ميدان گلايه داشت و خواستار بازى بيشتر و حمايت بهتر از سوى مربى اش شد. اين انتقاد آشكار باعث واكنش باشگاه، محروميت و جريمه نقدى براى هاشميان شد. اگرچه اعلام شده هاشميان از دوم ژانويه دوباره در تمرين هاى بوخوم حاضر مى شود اما اين به ندرت پذيرفتنى است. چنانچه مشترى اى پيدا شود، همه چيز به رفتن بى درنگ اين ايرانى منجر خواهد شد. بازيكنى كه تابستان گذشته به عنوان بازيكن آزاد از هانوفر به بوخوم آمد.» پاسخ قاطعانه به كيكر؛ هاشميان: پيشنهاد دارم اما در بوخوم مى مانم وحيد هاشميان مهاجم ايرانى تيم بوخوم آلمان گفت: تا پايان قراردادم در بوخوم مى مانم و مبارزه مى كنم. وى درباره خبر پايگاه اينترنتى كيكر آلمان، اظهار كرد: در هر صورت اين نظر مربى تيم بوده و مربى وقتى از يك بازيكن ناراضى باشد هر صحبتى را به آن بازيكن نسبت مى دهد، در هر صورت من همين الان نيز پيشنهادى از باشگاه هاى ديگر آلمان دارم اما براى حضور ۲ ساله در بوخوم برنامه ريزى كرده ام و به همين دليل در اين تيم مى مانم و تا پايان قراردادم بازى مى كنم. وى افزود: در بوخوم مى مانم و با مطلب يكى، دو روزنامه ميدان را خالى نمى كنم. بازيكنى كه براى دفاع از حقش نايستد، بازيكن نيست. در هر صورت من تماشاگران بوخوم را دوست دارم و آنها نيز به من علاقه دارند. ضمن آن كه مسئولان قديمى باشگاه را به خوبى مى شناسم و تنها در اين بين يكى، دو نفر هستند كه شطينت مى كنند اما من در بوخوم مى مانم و مبارزه مى كنم. هاشميان ادامه داد: موضوعى كه درباره مصدوميت كمر من مطرح مى شود، مربوط به قبل از آغاز بوندس ليگا است كه پس از آن من ۳ بازى در بوندس ليگا انجام دادم و در بازى ايران مقابل عربستان نيز تيم ملى را همراهى كردم، با اين حال مربى درباره من كم لطفى هايى دارد كه به هيچ عنوان صحيح نيست. وى درباره نتايج ضعيف بوخوم و ناكامى مربى اين تيم نيز گفت: اين طور كه مشخص است در حال حاضر بازيكنان مقصر شناخته شده اند اما آينده همه چيز را مشخص مى كند. وحيد هاشميان درباره همراهى تيم ملى فوتبال ايران در مرحله مقدماتى جام ملت هاى آسيا و راهيابى به جام جهانى نيز گفت: تمامى لژيونرها براى حضور نيافتن در اردوى اسپانيا اجازه گرفته اند اما براى ديدارهاى آينده هر زمان كه كادر فنى صلاح بداند در خدمت تيم ملى خواهم بود. |
|
|
|
Vahid (24-12-08)
|
|
|
#23 |
|
مدیر کل انجمن ها
يك روز پس از اعلام فروش احتمالى هلى كوپتر ايرانى
دويسبورگ خواهان جذب وحيد هاشميان شد باشگاه دويسبورگ آلمان خواهان جذب هاشميان شد.به نقل از روزنامه گنرال آنتسايگه، باشگاه دويسبورگ كه چندى پيش پترنوى روور را به عنوان سرمربى به كار گمارد، تمايل دارد در صورتى كه مسأله خروج وحيد هاشميان از بوخوم قطعى شود، اين مهاجم ۳۲ ساله ايرانى را جذب كند. دويسبورگ پس از انتشار اظهارات توماس ارنست، مدير تيم بوخوم كه از خروج احتمالى هاشميان از اين تيم سخن گفته بود، تمايل خود را براى جذب مهاجمى كه در سال هاى گذشته با درخشش در بوخوم زير نظر مربى آن هنگام تيم (نوى روور) گلزن مطرحى شد و لقب هلى كوپتر ايرانى بوندس ليگا را به خود اختصاص داد، اعلام كرد. هاشميان كه پس از دوره نخست حضورش در بوخوم، بازى در تيم بايرن مونيخ و هانوفر را نيز تجربه كرد در تابستان سال جارى از هانوفر به بوخوم آمد. |
|
|
|
Vahid (24-12-08)
|
|
|
#24 |
|
مدیر کل انجمن ها
قصد جدايى ندارم
وحيد هاشميان: تا پايان قراردادم در بوخوم مى مانم وحيد هاشميان ، مهاجم ايرانى بوخوم شايعه جدايى خود از اين تيم را رد كرد و گفت: تا پايان قراردادم از تيم بوخوم جدا نمى شوم. اخيراً نشريه بيلد اعلام كرد كه تيم دسته دومى «دويسبورگ» كه سرمربيگرى آن را «پيتر نويرورر» برعهده دارد، خواهان عقد قرارداد با وحيد بوده و مى خواهد با در اختيار گرفتن چنين مهاجمى به فكر صعود به بوندس ليگا يك باشد. با اين حال وحيد هاشميان بار ديگر در گفت و گو با سايت شخصى خود اظهار داشت: من چند پيشنهاد از تيم هاى مختلف دريافت كرده ام و مى خواهم روشن كنم كه قصد ندارم تا پايان قراردادم از بوخوم جدا شوم. |
|
|
|
Vahid (24-12-08)
|
|
|
#25 |
|
مدیر کل انجمن ها
كيكر هم نشريه ايرانى است آقاى هاشميان؟!
وحيد هاشميان روزنامه هاى ايرانى را متهم به انتشار اخبار كذب كرده و مى گويد از دست آنها دلخورم چرا كه نوشته بودند من از بوخوم مى روم و مربيان بوخوم از من راضى نيستند. درست ۲۴ ساعت بعد از اظهار نظر هاشميان، نشريه كيكر مطلبى عليه او نوشت و عنوان كرد هاشميان از بوخوم رفتنى است و موقعيت چندان مطلوبى در اين باشگاه ندارد. ما واقعاً نمى دانيم چرا بعد از چاپ اين مطلب در كيكر، هاشميان سكوت كرد و هيچ نگفت اما مسلماً كيكر در ايران چاپ نمى شود و خبرنگار ايرانى هم ندارد. هاشميان بايد بداند تا نباشد چيزكى مردم نگويند چيزها. مسلماً او در بوخوم مشكلاتى دارد كه كارش به اينجا كشيده شده و چنين اخبارى در نشريات چاپ مى شود. حتى اگر بپذيريم كيكر با غير آلمانى ها مشكل دارد، بايد بگوييم دليلى ندارد مطبوعات ايرانى هم با وحيد مشكل داشته باشند و اساساً او هيچ گاه مشكل جدى با نشريات وطنى نداشته كه حالا كسى بخواهد عليه اين بازيكن جريان سازى كند. |
|
|
|
Vahid (24-12-08)
|
|
|
#26 |
|
مدیر کل انجمن ها
اخراج نشده ام، عذرخواهى نمى كنم و كارم را ادامه مى دهم
هاشميان: از جنگ كردن نمى ترسم اين روزها اطراف وحيد هاشميان حرف وحديث هاى بسيار زيادى وجود دارد كه اين شايعات باعث به وجود آمدن جنجال هاى زيادى اطراف او شده است. هاشميان با انگيزه بسيار زياد قصد دارد نيم فصل دوم بوندس ليگا را شروع كند. او معتقد است انگيزه اش را نمى توانند از او بگيرند. • نيم فصل اول با بوخوم چطور گذشت؟ - اصلا از نيم فصل اول راضى نيستم چون اين فصل با مصدوميت برايم شروع شد و مسائلى بين من و مربى به وجود آمد كه باعث بروز مشكلات شد. نه به لحاظ فوتبالى و نه غيرفوتبالى از اين نيم فصل راضى نيستم. • چه مشكلى بيشترين تأثير را در به وجود آمدن اين شرايط داشت؟ - چيزى كه براى مربى خيلى مهم است، علم مربيگرى است. ارتباط با بازيكن مهمترين مسأله براى مربى است. مربى مى تواند كارى كند كه بازيكن سرش را جلوى توپ بگذارد و هم اينكه كارى كند كه بازيكن بى انگيزه باشد. مربى بايد باز باشد و روحيه انتقاد پذيرى داشته باشد. من در اين فصل چند مصدوميت داشتم كه همه در تمرين بود و اصلاً در بازى ها مصدوم نشدم. كلاً امسال سال خوبى نبود البته فوتبال هميشه نمى تواند خوب باشد. فوتبال حرفه اى همين است. در فوتبال حرفه اى كسى به كسى رحم نمى كند و خودت بايد به خودت روحيه بدهى. • به عنوان يك بازيكن حرفه اى كه سال ها در سطح اول فوتبال اروپا بازى كرده ايد، كسى فكر نمى كرد از مربى تيم انتقاد كنيد. از اين كار پشيمان نيستيد؟ - اصلاً، شما ادعا كنيد كه وحيد با چاقو مرا زده است. همه صداى شما را مى شنوند، كسى صداى مرا نشنيد. فقط گفتم به نظر مربى احترام مى گذارم اما راضى نيستم. من بعد از تيم ملى با يك سرماخوردگى به بوخوم برگشتم اما مربى چند بازى از من استفاده نكرد. به نظر شما اين انتقاد است ؟ من فقط وضعيتم را گفتم اما روزنامه بيلد شيطنت كرد و تيتر مطلب را زياد كرد. وقتى جلسه گذاشتند گفتم من بى احترامى نكرده ام نه به مربى نه به تاكتيك تيم. انتقاد نكردم و فقط شرايطم را گفتم وگرنه مربى بايد آرزويش باشد كه بازيكن اينقدر انگيزه داشته باشد. شايد اختلافات گذشته بوده كه خواسته اند از من انتقام بگيرند. من واگذار مى كنم تا جواب بدى با بدى برگردد. • آخرين وضعيت شما در تيمتان به چه شكلى است؟ - دوم ژانويه اولين تمرينم را با تيم شروع مى كنم. من ۲ سال با بوخوم قرارداد دارم و كارم را مى كنم. حالا برخى روزنامه ها نوشته اند كه وحيد اخراج شده اما اصلاً چنين چيزى نبود. مربى مرا ۲ جلسه از تمرين اخراج كرد اما باشگاه اخراج نكرده است. مربى شايد خواست اينطورى حساب كار دست بقيه بيايد اما من صحبتم را پس نگرفتم. آدم بايد اشتباهش را قبول كند اما من اشتباه نكردم و عذرخواهى هم نمى كنم چون به كسى بى احترمى نكرده ام. • فكر مى كنيد نيم فصل دوم چه شرايطى در انتظارتان باشد؟ - كسى كه اين كار را مى كند طبيعى است كه شرايط سخت شود. من ۱۰ سال است در آلمان بازى مى كنم. مربيان مختلف و شرايط گوناگون را در آلمان ديده ام. از جنگ كردن نمى ترسم، اميدم به خداست و تلاشم را مى كنم. • اگر اين وضعيت ادامه داشته باشد تا چه زمانى اين شرايط را تحمل مى كنيد؟ - چرا اينقدر منفى فكر مى كنيد. من احتمال مى دهم همه چيز خوب خواهد شد. • شرايط تيم ملى را چطور مى بينيد؟ - ما ۳ بازى انجام داده ايم كه ۲ بازى ما خارج از خانه بوده است كه بازى هاى سختى هم بود. اگر در بازى مقابل كره جنوبى پيروز شويم فرصت خوبى است تا صدرنشين شويم. من به تيم ملى اميدوارم و بسيار خوشبينم كه به راحتى صعود كنيم اما به همين راحتى هم كه فكر مى كنيد، نيست. • شخصا براى حضور در تيم ملى چقدر انگيزه داريد؟ - من هميشه انگيزه دارم و هيچ وقت بى انگيزه و بى نظم نبوده و نيستم. كمى بى نظمى را به من تحميل كردند اما انگيزه ام را نمى توانند از من بگيرند. • يكسرى افراد هميشه از تيم ملى انتقاد مى كنند و الان هم شرايط را چندان مطلوب نمى دانند،براى اين افراد چه صحبتى داريد؟ - فوتبال آزاد است. من به ديد همه احترام مى گذارم. هر كسى مى تواند نظرش را بدهد اما وقتى نتيجه حاصل شد مشخص مى شود نظرات درست بوده يا اشتباه اما بايد به نظر همه احترام گذاشت. • در حال حاضر بزرگ ترين آرزوى ورزشى شما چيست؟ - آرزوهاى بزرگى دارم. دوست دارم با تيم ملى در جام جهانى خوب نتيجه بگيريم. قهرمان دنيا شدن رويا است اما مى توانيم خوب نتيجه بگيريم. دوست دارم آقاى گل بوندس ليگا شوم. در دوران مربيگرى هم از مربيان خوب و موفق باشم. • الان ۳۲ سال سن داريد. در چه سنى قصد داريد از فوتبال خداحافظى كنيد؟ - سن را در نظر نمى گيرم. تا هر وقت سنم بكشد و بدنم جواب دهد بازى مى كنم. خوشبختانه هميشه مراقب و مواظب بدنم بوده ام و حداقل ۲ ۳، سال ديگر مى توانم در سطح بالا بازى كنم. • احتمال بازگشت شما به فوتبال ايران به عنوان بازيكن وجود دارد؟ - همه چيز امكان دارد اما به اين مسأله فكر نمى كنم. • بزرگ ترين تيمى كه دوست داريد سرمربى آن باشيد؟ - تيم ملى ايران. |
|
|
|
Vahid (24-12-08)
|
|
|
#27 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Kuala lumpur
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard, Fernando Torres, Ali Karimi, Dirk kuyt
مربی محبوب: Rafa Benitez
مدير ورزشي بوخوم اعلام كرد:
"هاشميان" را نميفروشيم مدير ورزشي باشگاه بوخوم اعلام كرد: اين باشگاه قصد ندارد وحيد هاشميان را به تيم ديگري واگذار كند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "آنسگا شونكن" مدير باشگاه بوخوم دربارهي خبرهاي چند روز اخير در خصوص جدايي وحيد هاشميان مهاجم ايراني اين تيم و پيوستن به باشگاههايي همچون دويسبورگ گفت: اين خبر صحت ندارد و باشگاه بوخوم نيز تمايلي به واگذاري مهاجم ايراني خود ندارد. انتقاد هاشميان از مارسل كولر سرمربي بوخوم در خصوص حضور كم او در بازيهاي نيم فصل نخست تيمش باعث شد تا اين مهاجم با محروميت دو جلسهيي از همراهي تيم فوتبال بوخوم و همچنين پرداخت جريمهي نقدي روبرو شود. سوء تفاهمهاي به وجود آمده در اين رابطه گمانه زنيها دربارهي احتمال جدايي هاشميان از بوخوم را افزايش داد. حتي "پتر نويرورر" سرمربي دويسبورگ گفته بود از آمدن هاشميان به تيمش استقبال ميكند. اكنون مدير ورزشي بوخوم تمامي اين اخبار را رد كرد و گفت: اين خبر كه ما براي به دست آوردن پول مورد نياز براي به خدمت گرفتن مهاجم جديد قصد داريم هاشميان را به فروش برسانيم صحت ندارد. ما هيچ كجا نگفتيم كه ميخواهيم او را واگذار كنيم. هنوز برسر قولمان با او هستيم، او البته تاكيد كرد كه با بازيكنانش يك يا دو بار گفت وگو كرده و اعلام كرده است كه در صورتي كه بخواهند از اين تيم جدا شوند اين باشگاه مانعي در سر راه آنها نخواهد گذاشت اما هاشميان جزء اين بازيكنان نيست. شونكن در پايان گفت: نمي توانم تصور كنم كه وحيد را به دويسبورگ واگذار كنم. اين اصلا هدف ما نيست كه بخواهيم او را به تيم ديگري بدهيم
|
|
| کاربران زیر از vahid za برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (24-12-08)
|
|
|
#28 |
|
مدیر کل انجمن ها
تاكيد عضو شوراى هيات رئيسه باشگاه بوخوم
شونكن: هاشميان را به هيچ تيمى نمى دهيم عضو شوراى هيات رئيسه باشگاه بوخوم آلمان گفت: هيچ وقت به وحيد هاشميان نگفته ايم مى خواهيم به همكارى با او خاتمه دهيم.آنگسار شونكن اظهار داشت: تا جايى كه به خاطر دارم، هيچ مقامى در باشگاه بوخوم نگفته وحيد هاشميان به فروش خواهد رسيد. وى افزود: در مناسبات كارى ميان بوخوم و هاشميان، مسائلى وجود دارد. مى توان با برگزارى چند جلسه، مشكلات را حل كرد. شونكن در مورد ابراز تمايل باشگاه دويسبورگ مبنى بر جذب هاشميان، عنوان كرد: باشگاه بوخوم نه به دويسبورگ و نه به هيچ تيم ديگرى هاشميان را نخواهد فروخت. اين باور من و همكارانم در بوخوم است. هاشميان چندى پيش به علت انتقاد از مارسل كولر، سرمربى سوئيسى تيمش، مورد خشم و غضب قرار گرفت و از تيم اخراج شد. پس از اين موضوع شايعه هاى در مورد واگذارى وى به تيم هاى ديگر مطرح شد. |
|
|
|
Steven Gerrard (03-01-09)
|
|
|
#29 |
|
اميدواري سرمربي بوخوم
كولر: منتظر ظهور هاشميان تازه اي هستم خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بوخوم گفت: اميدوارم وحيد هاشميان در سال نو نشان دهد بازيكن جديدي شده است. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه بوخوم، مارسل كولر، اظهار داشت: آدمي نيستم كه به خاطر گذشته، عرصه را تنگ و محدود كنم. از اين رو انتظار دارم وحيد هاشميان تلاش كند وضعيت بهتري بيابد. اين مربي عصر جمعه پس از آغاز تمرينات تيمش پس از وقفه اي سه هفته اي اظهار داشت: اين گوي و اين ميدان تا هاشميان خودش را ثابت كند. كولر كه سه هفته قبل، پيش از بازي بوخوم با كلن، وحيد هاشميان را از تركيب بازيكنان كنار گذاشت، افزود: ما اينك در سال نو هستيم. همه چيز به وحيد بستگي دارد كه تا خود را بر تيم تحميل كند. اين مربي سوئيسي اظهار داشت: در سال نو منتظر ورود و درخشش وحيد تازه اي هستم؛ بازيكني كه بسيار با انگيزه باشد و بخواهد خيلي سريع خود را بالا بكشد. در اولين جلسه تمريني سال نو تيم بوخوم كه عصر جمعه برگزار شد؛ هاشميان از سوي مارسل كولر بخشيده شد. هاشميان امروز (شنبه) همراه يارانش راهي تورنمنت فوتبال سالني دورتموند مي شود تا در اين جام شركت كند.
|
|
Shervin (03-01-09)
|
|
|
#30 |
|
در شرايط جوي سخت
هاشميان در اولين تمرين بوخوم شركت كرد خبرگزاري فارس: مهاجم ايراني تيم بوخوم آلمان در نخستين جلسه تمريني تيمش در سال نو ميلادي حضور يافت. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه بوخوم، وحيد هاشميان كه سه هفته قبل به خاطر انتقاد از مارسل كولر از كادر بازيكنان بوخوم اخراج شد، عصر روز جمعه در نخستين جلسه تمريني تيمش در هوايي بسيار سرد به تمرين پرداخت كرد. در اين جلسه تمريني، سه بازيكن همچون فراير (سرماخوردگي)، پاتريك فابيان و توماس سدابل (ادامه تعطيلات) غيبت داشتند. هاشميان امروز (شنبه) همراه يارانش راهي تورنمنت فوتبال سالني دورتموند مي شود تا در اين جام به ياري تيمش بشتابد.
|
|
Shervin (03-01-09)
|