Ariensport Forums

برگشت   Ariensport Forums > فوتبال خارجی > فوتبال انگلستان

عضویت سریع و رایگان
Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
با شرایط مندرج در اساسنامه موافقم 

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 04-02-10, 15:29   #711
NIHAD
مدیر انجمن

آواتار NIHAD

مربی محبوب: سلطان احمد آبی
11,434 تشکر در 4,728 ارسال
مدال
پیشفرض

دوری سه ماهه بنتنر از فوتبال،همانند جهنمی برای او سپری شد...

نیکلاس بنتنر معتقد است که بعد از پشت سر گذاشتن این جهنم سه ماهه،او فقط می تواند بهتر شود تا به شرایط قبلی اش برگردد.
این فصل برای نیک بسیار خاص و فراموش نشدنی بود،اول از همه چند مصدومیت گاه و بیگاه که وی را از ترکیب دور کرد و بعد از این دوره که خیلی کم در ترکیب حضور داشت،از یک سانحه رانندگی به طرز معجزه آسایی جان سالم به در برد و فقط دچار کوفتگی در چند ناحیه بدنش شد،اما این برای بنتنر پایان کار نبود و سریال بدشانسی های او هم چنان ادامه داشت تا اینکه در بازی مقابل تاتنهام دچار مصدومیتی جدی از ناحیه کشاله ران شد و بعد از آن هم نتیجه این مصدومیت،عمل جراحی و غیبتی سه ماهه برای وی بود.
بنتنر در دو دیدار مقابل استون ویلا و منچستر بصورت بازیکن تعویضی دقایقی را به میدان رفته است و این می تواند شروع بازیابی کامل برای او باشد تا به مرز آمادگی صد در صد برسد.
گفتنی است نیکلاس در فصل گذشته 15 گل به ثمر رسانده بود،که این تعداد گل برای مهاجمی که بصورت فیکس بازی نمی کرد،بسیار قابل توجه است.
بنتنر در مصاحبه ای دوره مصدومیتش را به جهنم تشبیه کرد و گفت:
"وقتی فردی دچار مصدومیت های بلند مدت می شد و چند ماهی را بیرون از زمین سپری می کرد،می گفت که آن دوره،جهنم بود.من تازه الان می فهمم که منظور آنها از جهنم چه بوده است.
خیلی سخت است که به خودتان انگیزه بدهید،زیرا شما هر روز به زمین تمرین می آیید و همان کارهای روزهای قبل را تکرار می کنید.شما وقتی انگیزه پیدا می کنید که دائما به خودتان بگویید که در آینده نزدیک بهتر خواهید شد.زمانی که شما برمی گردید،می دانید که می خواهید قوی تر شوید.من تقریبا به مرز آمادگی صد در صد رسیده ام و هر روز بهتر و بهتر می شوم.
شما همیشه می خواهید که بهترین عملکرد را از خود ارائه دهید و این همان چیزی است که من به خاطر انجام دادن آن تلاش می کنم".
NIHAD آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از NIHAD برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Shervin (04-02-10)
Old 04-02-10, 15:29   #712
NIHAD
مدیر انجمن

آواتار NIHAD

مدال
پیشفرض

باشگاه آرسنال به دنبال جذب اسپانسر های جدید برای باشگاه است.

توپچی ها در سال 2004 قراردادی 15 ساله را با شرکت هواپیمایی امارات به مبلغ 100 میلیون پوند به امضا رساندند. در آن زمان باشگاه نیاز شدیدی به این مبلغ داشت اما بعد از امدن ایوان گازیدیس و بررسی روند مالی باشگاه مشخص شد آرسنال در این معامله ضرر بزرگی کرده.

توپچی ها در بین تیمهای بزرگ انگلیسی ، کمترین درآمد را از سوی اسپانسر ها و تبلیغات خو دبدست می اورند و همین امر باعث شد مدیر اجرایی باشگاه 4 متخصص امور مالی را به باشگاه بیاورد. آنگوس کینیر که به تازگی به عنوان مدیر بازاریابی باشگاه مشغول به کار شده ، مسئول بررسی سرمایه گذاری در آرسنال است. او به لندن آمد تا با جذب اسپانسر های جدید ، موقعیت مالی باشگاه را تقویت کند. حال آنها به دنبال سرمایه گذار جدیدی هستند. چیزی شبیه به شرکت هواپیمایی امارات.

آرسنال در چند سال اخیر به شدت در مقابل فروش باشگاه به افراد خارجی مقاومت کرد و حتی اکنون که استنلی کرونکه با خرید 30% از سهام باشگاه میتواند برای خرید کل آن اقدام کند ، باز هم مسئولین آرسنال مانع این کار شده اند.

در مقایسه با رقبای لیگ برتری که متحمل ضرر های زیادی شدند ، توپچی ها موفق شدند سود 35.2 میلیون پوندی بدست آورند و بدهی 297 میلیون پوندی که بابت ساخت استادیوم جدید دارند را کاملا زیر کنترل خود بگیرند.

ایوان گازیدیس ، مدیر اجرایی باشگاه اعلام کرد که آرسنال در موضع بسیار قدرتمندی از لحاظ مالی قرار دارد و هیچ نیازی به جذب سرمایه خارجی ندارد.

" وقتی 12 ماه پیش به اینجا آمدم ، سوالات زیادی در مورد پروژه هایبوری مطرح بود. اما پیشرفت عظیمی در این راه داشتیم و کاملا واضح است که میخواهیم سود خوبی از این پروژه بدست آوریم.

دیگر بدهی های باشگاه مربوط به استادیوم جدید میباشد و طبق برنامه خوب و مشخصی که ترتیب داده شده ، در دراز مدت پرداخت خواهد شد.

تمام بدهی ها بد نیستند. باید در نظر بگیریم که همین بدهی ها به ما اجازه داده اند که یک خانه جدید بسازیم و باعث شد آینده تیم را در یک مسیر سالم و مقرون به صرفه پیش ببریم. باشگاه از لحاظ مالی در جهت خوبی قراردارد ، بطوریکه میتواند باعث رشد سرمایه گذاریمان شود و به عنوان یک باشگاه ، قصد داریم تا آنجایی که چشم کار میکند ، پیش برویم و موفق باشیم.

نمیخواهم راجع به باشگاههای دیگر صحبت کنم اما مساله عالی در مورد آرسنال که میتوانیم با اططمینان در مورد آن صحبت کنیم این است که ما با منابع مالی خود به حیات ادامه میدهیم و برای رسیدن به موفقیت به هیچ گونه سرمایه خارجی نیاز نداریم. میتوان پیش بینی کرد که میتوانیم در آینده ، در بالاترین سطح به رقابت بپردازیم. این موضع بسیار قوی ای برای ماست. "
Shervin (04-02-10)
Old 07-02-10, 12:33   #713
NIHAD
مدیر انجمن

آواتار NIHAD

مدال
پیشفرض

آرسن ونگر از عملکرد آرشاوین در بازی مقابل منچستر دفاع کرد و انتقادهای وارده به او را بیش از حد خواند...

ستاره روسی آرسنال در 13 دقیقه ابتدایی بازی مقابل منچستر،دو موقعیت بسیار خوب گلزنی را به هدر داد،این در حالی بود که در هر دو موقیعیت،آرشاوین می توانست به هم تیمی های خود پاس دهد و آنان را صاحب موقیعت کند.اما چنین نشد و هر دو موقعیت به راحتی ازدست رفتند تا نوبت به منچستر برسد که از شانس های خود استفاده بکند و آنها با کمک آلمونیا و یک گل به خودی از آرسنال جلو افتادند.
حال خیلی ها معتقند اگر آرشاوین در آن دو صحنه،خودخواهی نمی کرد و پاس می داد شاید در همان 13 دقیقه ابتدایی،آرسنال کار را تمام می کرد و نتیجه پایانی بازی جور دیگری رقم می خورد.آرشاوین بعد از بازی به خاطر خودخواهی بیش از حدش در آن دو صحنه مورد انتقاد شدید قرار گرفت،اما ونگر در مصاحبه ای این انتقادها را بیش از حد خواند.آرسن اعتقاد دارد که بازی ساز روسی آرسنال،بازی خوبی را انجام داده است.
ونگر گفت:
"اولین شانس های گلزنی را ما در مسابقه داشتیم،سه موقعیت بزرگ قبل از اینکه آنها موفق به گلزنی بشوند.چونکه ما گل نزدیم،شما نمی توانید بگویید که آرشاوین بهترین گزینه را انتخاب کرد.اما آندره روز یکشنبه،خوب بازی کرد.او خطرناک بود و مبارزه کرد،مردم خیلی به او سخت می گیرند".
Shervin (07-02-10)
Old 07-02-10, 12:35   #714
NIHAD
مدیر انجمن

آواتار NIHAD

مدال
پیشفرض

آرسن ونگر باور دارد بودن در میان 3 تیم بالای جدول در لگ برتر بسیار دشوارتر از فتح یک جام محلی است.

آرسن ونگر از زمان ورودش به آرسنال ، 7 جام مهم را بالای سر برده ( 3 لیگ برتر و 4 جام حذفی ). او میخواهد باز هم این کار را انجام دهد اما باور دارد کسب جام ، ملاک موفقیت در یک فصل نیست.

" بسیار مهم است که عنوانی را پیروز شویم. ما اینجا هستیم تا جام ها را فتح کنیم اما بستگی دارد شما به چه چیز جام میگویید. آن جام باشگاها اروپا است ، لیگ برتر است و یا جام اتحادیه؟ اگر جام اتحادیه را پیروز شوید ، شما نمیتوانید بگویید این جام را برای من فتح کردید.

واضح است که قرار گرفتن در جمع 3 تیم بالای جدول ، بهتر از فتح یک جام محلی است. این کار به مراتب دشوارتر است.

میخواهم جامها را فتح کنند و اگر نتوانم این کار را انجام دهم ، همانند هواداران مایوس خواهم شد. اما یک فصل خارق العاده هیچ گاه به صفر تبدیل نمیشود. در یک فصل لیگ انگلستان ، وقتی با تیمهایی مانند لیورپول ، منچستر سیتی ، استون ویلا و تاتنهام مبارزه میکنید ، در آنوقت میبینید که ببودن در جمع 3 تیم بالای جدول به هیچ وجه فاجعه نیست.

این کافی نیست زیرا شما میخواهیم جام را فتح کنید اما کسی نمی گوید " اوه ، چه فصل هولناکی بود "

هم اکنون برای دهمین فصل متوالی در لیگ قهرمانان اروپا از گروه خود صعود کرده ایم. ان موضوع برای من سه برابر مشکلتر از فتح 5 جام اتحادیه است !!! میدانم چه چیزی مشکل است و چه چیزی مشکل نیست اما میدانم که مردم میخواهند با یک جام در خیابانها رژه بروند و وقتی جامی را پیروز نمیشوید ، شما نمیتوانید این کار را انجام دهید اما این موضوع نشان نخواهد داد که مابقی فصل بی ثمر بوده است و هیچ کاری نکرده اید."
Shervin (07-02-10)
Old 07-02-10, 12:36   #715
NIHAD
مدیر انجمن

آواتار NIHAD

مدال
پیشفرض

مدافع بلژیکی توپچی ها باور دارد آنها میتوانند در استمفورد بریج پیروز شوند.

بعد از شکست مقابل منچستر یونایتد ، اختلاف امتیاز میان آرسنال و چلسی به عدد 6 رسید. توپچی ها فردا باید در خانه چلسی به میدان بروند و توماس ورمالن باور دارد آنها میتوانند پیروز این دیدار باشند.

" فکر میکنم میتوانیم آنجا پیروز شویم. اگر یکی از روزهای خوب خود را داشته باشیم و در قالب یک تیم بازی کنیم ، میتوانیم چلسی را شکست دهیم. برایمان مهم است که پیروز این دیدار باشیم. اختلاف امتیازی بین ما و آنها وجود دارد ، نه به بزرگی گذشته ، اما ما مجبوریم پیروز شویم تا در کورس باقی بمانیم. "

ورمالن در مورد دروگبا نیز گفت " تمام مهاجمان درانگلستان فیزیکی هستند. فکر میکنم دروگبا بیشتر فیزیکی باشد اما بازیکنانی هستند که بیشتر از او این قابلیت را داشته باشند. او یکی از بهترین مهاجمین در جهان است. او آنقدر قوی است که مجبورید مراقب او باشید. همچنین اگر او را سخت یارگیری کنید ، او شما را جا خواهد گذاشت و به مسیرش ادامه میدهد.

شما مجبورید خود را با مسیری که او در ان بازی میکند هماهنگ کنید. مجبورید زمانی برای زدن ضربه سر بروید که متقاعد شده باشید به آن خواهید رسید و حتما میتوانیم با موفقیت آن کار را انجام دهید. اما بعضی اوقات وقتی به هوا میپرید ، او آنقدر از بدن خود خوب استفاده میکند که میتواند شما را دور بزند و شما آن را گم کنید.

مجبورید هوشیارانه عمل کنید. بعضی اوقات باید به او اجازه دهید توپ را کنترل کند و سپس برای گرفتن آن اقدام کنید. "

یکی از انتقاداتی که از تیم ونگر وجود دارد ، میانگین قدی تیم و قدرت فیزیکی بازیکنان آن است اما مدافع بلژیکی توپچی ها باور دارد این مشکل قابل حل است.

" من بزرگ نیستم اما وقتی بیشتر از نصف بازیکنان میانی را میبینم ، آنها خیلی بزرگ تر از من نیستند. اگر بازیکنان سریعی داشته باشید که به سرعت به یکدیگر پاس دهند ، در آن وقت شما هیچ مشکلی با قد و قواره حریفان و همینطور اندازه خود نخواید داشت. "
Shervin (07-02-10)
Old 07-02-10, 12:37   #716
NIHAD
مدیر انجمن

آواتار NIHAD

مدال
پیشفرض

آرسن ونگر خودش را مسؤول شکست 3-1 مقابل منچستریونایتد می داند.

شکست 3-1 مقابل یونایتد فاصله امتیازی آرسنال با صدر جدول را بیشتر کرد و بسیاری از هواداران را مأیوس کرد. آرسن ونگر باور دارد هر چند در این دیدار انتخاب های زیادی برای ترکیب تیم خود نداشت، اما به هر حال مسؤول نتیجه بدست آمده است.

" وقتی شما 3-0 مقابل چلسی مغلوب می شوید و همینطور 3-1 مقابل منچستر شکست می خورید، آن وقت نمی توانم بگویم تصمیم درستی گرفتم و مجبور هستید بگویید اشتباه کردم. اما بخاطر انتخاب هایی که برای ترکیب تیم در اختیار داشتم، مطئن نیستم که اشتباه کرده باشم.

ما شکست خوردیم و من مسؤول نتایج بدست آمده تیم هستم. وقتی در یک بازی شکست می خورید، احساس مسؤولیت می کنید. یقیناً می خواهم وقتی هوادارانمان به خانه رفتند، جشن پیروزی بگیرند اما وقتی آن ها به خانه می روند و گریه می کنند، شما احساس مسؤولیت می کنید.

احساس نمی کنم در این بازی زیر فشار قرار گرفته باشیم. باور دارم ما خودمان را در موقعیتی قرار دادیم که مسیر ضد حملات را برای حریف باز گذاشتیم.

همچنین در این بازی صبور نبودیم. حتی وقتی بعد از استراحت دو نیمه وارد زمین شدیم و 2-0 بودیم، عجول بودیم تا همه جانبه پیش روی کنیم. باید اجازه می دادیم بازی 2-1 شود و سپس کار را ادامه می دادیم. حتی وقتی بازی 3-1 شد، این فرصت را داشتیم تا بازی را به تساوی بکشانیم. "
Shervin (07-02-10)
Old 07-02-10, 12:37   #717
NIHAD
مدیر انجمن

آواتار NIHAD

مدال
پیشفرض

مارونه چاماخ اعلام کرد که تابستان امسال، آرسنال را برای انتقال خود انتخاب کرده است.

مهاجم مراکشی تیم بوردو نتوانست تابستان گذشته به لندن بیاید. توپچی ها رقم درخواستی خود را تا 9 میلیون پوند بالا بردند اما مسؤولین باشگاه بوردو با این انتقال مخالفت کردند. حال آنها ضرر بزرگی را متحمل شده اند زیرا نتوانستند رضایت چاماخ برای امضای قرارداد جدید را جلب کنند و بنابراین این مهاجم خوش استیل، تابستان امسال می توان به عنوان بازیکن آزاد به هر تیمی که می خواهد برود.

چاماخ در مصاحبه ای اعلام کرد که اولویت او برای انتقال در تابستان با آرسنال است و مسؤولین بوردو باید جایگزینی برای وی پیدا کنند.

" آینده ام؟ خوب، من همه پیشنهاد ها را در نظر دارم. دلیلی نمی بینم خود را تحب فشار قرار دهم اما هر روز که می گذرد، به پایان دوران خود در بوردو نزدیک می شوم. انتخاب من لیگ برتر است و اگر بتوانم باشگاهم را خودم انتخاب کنم، به آرسنال خواهم رفت.

بوردو چیزهای زیادی به من آموخته اما به زودی موضع قطعی خود را اعلام خواهم کرد، بنابراین باشگاه می تواند آماده شود تا با آرامش جایگزینی را برای من انتخاب کند.

بلان به ما روح پیروزی داده و به ما آموخت که چگونه از شکست متنفر باشیم.

هم از لحاظ فیزیکی و هم از لحاظ روحی در بهترین حالت خود قرار دارم. 3 سال قبل، هنوز کمی دیوانه بودم اما اکنون می توانم تلاش کنم و این موضوع به من اجازه می دهد که تا پایان بازی تفکرات خود را هدایت کنم.

بهتر شده ام ما هنوز هم می توانم بهتر از این شوم. اکنون دیگر با بازی کردن خوشحال نخواهم بود، بلکه به دنبال این هستم تا پیروز شوم. بیشتر یک گلزن هستم اما این کافی نیست. موقعیت های زیادی وجود دارد که من به بازیکن دیگری پاس می دهم که در موقعیت بهتری حضور دارد. "
Shervin (07-02-10)
Old 08-02-10, 11:09   #718
NIHAD
مدیر انجمن

آواتار NIHAD

مدال
پیشفرض

ونگر: از كورس قهرماني دور شديم

" آرسن ونگر " اظهار داشت: هضم اين باخت دشوار است، آن هم وقتي كه تيم برتر ميدان بوديم. در اين دربي چلسي خوب دفاع كرد.
وي كه هفته قبل تيمش در جدال با منچستريونايتد 3 بر يك بازنده شد و شب گذشته نيز باخت خارج از خانه 2 بر صفر از چلسي را تجربه كرد در مورد شانس قهرماني تاكيد كرد: اين دو نتيجه ما را از كورس قهرماني دور كرد. در اين مسير به تيمي حاشيه‌نشين تبديل شده‌ايم. با اين حال تا روز آخر فصل جاري به نبرد خود ادامه خواهيم داد زيرا ‌احتمال دارد ديگر رقبا امتياز از دست دهند.
ونگر ادامه داد: با اين شرايط اجازه دهيد در بازي بعدي به وضعيت برد بازگرديم. آن وقت راحت‌تر مي‌توان به ارزيابي موقعيت پرداخت.
پس از باخت از چلسي، آرسنال پس از گذشت 25 هفته از شروع فصل جاري با 49 امتياز در رتبه سوم جاي گرفته است. اين تيم نسبت به چلسي، صدرنشين ليگ و منچستريونايتد، تيم دوم جدول به ترتيب 9 و 7 امتياز فاصله دارد.
Shervin (09-02-10)
Old 17-02-10, 09:29   #719
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
51,746 تشکر در 29,652 ارسال
مدال
پیشفرض

آرسن ونگر: پورتو تیم ضعیفی نیست

Ariensport.com: در یکی از بازی‏های مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، تیم فوتبال پورتوی پرتغال از آرسنال انگلیس پذیرایی خواهد کرد.
پورتو در حالی به مصاف توپچی‏های لندن می‏رود که در دو بازی اخیر خانگی خود مقابل تیم‏های انگلیسی شکست خورده است. آن‏ها در مرحله یک چهارم نهایی فصل گذشته در خانه با نتیجه 2-0 مغلوب منچستر یونایتد شدند و در محله گروهی این فصل با یک گل از چلسی شکست خوردند. اما با اینحال، خسوالدو فریرا سرمربی پورتو معتقد است نباید در ورزشگاه دراگائو گلی دریافت کنند. او در این خصوص می‏گوید: « دریافت نکردن گل در خانه خیلی حیاتی است اما پیروزی در این بازی اعتماد به نفس ما را بالا خواهد برد. »
آرسنالی‏ها نیز که به علت حذف از رقابت‏های Fa Cup، ابتدای هفته را استراحت کردند با تمام قوا به مصاف میزبان پرتغالی خود خواهند رفت. شاگردان آرسن ونگر برای دهمین بار متوالی به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کرده‏اند اما تاکنون فقط یک بار موفق شده‏اند به فینال برسند. آرسن ونگر سرمربی توپچی‏ها در مورد این دیدار می‏گوید: « مهمترین چیز برای ما این است که در زمین حریف بهترین بازی خود را انجام دهیم اما نباید انتظار داشته باشیم پورتو تیم ضعیفی باشد. آن‏ها بازیکنان خوبی در اختیار دارند و از مربی باهوش استفاده می‏کنند. »
آرسنال در این دیدار آرشاوین، ون‏پرسی، گالاس، آلمونیا و ادواردو را به علت مصدومیت در اختیار نخواهد داشت و در ترکیب پورتو کریستین رودریگوئز غایب خواهد بود.

پورتو – آرسنال
دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان
ورزشگاه: دراگائو
ساعت: 23:15 به وقت ایران

Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
Old 28-02-10, 20:21   #720
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
51,746 تشکر در 29,652 ارسال
مدال
پیشفرض

لیگ برتر انگلیس؛ پیروزی آرسنال و پورتسموث

شنبه شب، 5 دیدار از دیدارهای هفته بیست و هشتم رقابتهای لیگ برتر برگزارشد و در این دیدارها منچسترسیتی، بیرمنگام، بولتون، پورتسموث و آرسنال مقابل حریفانشان به پیروزی رسیدند.

دیدار هال سیتی و استون ویلا نیز به زمان دیگری موکول شد.

چلسی با وجود تقبل شکست مقابل سیتی همچنان با 61 امتیاز از 28 دیدار خود صدرنشین است. منچستر یونایتد با 60 امتیاز در رده دوم است و آرسنال با 3 امتیازی که در دیدار امشب کسب کرد، توانست خود را به 2 امتیازی یونایتد رسانده و با 58 امتیاز در رده سوم قرار بگیرد. منچسترسیتی نیز با پیروزی در دیدار امشب به رده چهارم رسید و اکنون می بایست منتظرنتیجه دیدارهای یکشنبه شب تاتنهام و لیورپول بود تا تکلیف تیمهای میانه جدول نیز مشخص شود.

در دیدارهای زیر این نتایج به دست آمد:

چلسی 2-4 منچسترسیتی
گلها: لمپارد (42 و 90(پنالتی)) برای چلسی و کارلوس تبس (45 و 76(پنالتی)) و کریگ بلامی (51 و 87) برای سیتی

بیرمنگام 1-0 ویگان اتلتیک
گل: مک فان (45،پنالتی)

بولتون 1-0 وولورهمپتون
گل: نایت (45)

برنلی 1-2 پورتسموث

گلها:پاترسون (31) برای برنلی و پیکیونه (25) و یبدا(76، پنالتی) برای پورتسموث

استوک سیتی 1-3 آرسنال
گلها: پوگ (8) برای استوک و بندتنر (32)، فابرگاس (90، پنالتی ) و فرمالن (90) برای آرسنال

منبع: سایت گل

Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال