![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#21 |
|
بازیکن ذخیره
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 22-08-08
تیم محبوب: چلسی کبیر
مربی محبوب: -guus-Jose Mourinho
اين الفهيم از وقتي من سيتي رو خريده زيادي جوگير شده ميخواد يه روزه اون بالاها باشه چلسي.منچستر.ليورپول وارسنال رو كشك حساب كرده وقتي يكي دو فصل سهميه ليگ قهرمانان دست نياورد الفهيم كاسه كوزش جمع ميكنه ميره.
|
|
|
|
| 5 کاربر از Viva_Chelsea برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
ho3in (05-09-08),
Omid Zamanipour (06-09-08),
Shervin (05-09-08),
Vahid (05-09-08),
سیمرغ سرخ (06-09-08)
|
|
|
#22 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Kuala lumpur
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard, Fernando Torres, Ali Karimi, Dirk kuyt
مربی محبوب: Rafa Benitez
روبينيو: پله هم جاي من بود، به منچسترسيتي ميرفت
روبينيو، مهاجم جديد باشگاه منچسترسيتي انگليس در پاسخ به انتقادات په له كه گفته بود نوع تصميمگيري و رفتار روبينيو در قضيه جدا شدن از باشگاه رئال مادريد، الگوي مناسبي براي كودكان برزيلي نيست، اظهار داشت: -اگر په له هم جاي من بود، همين كار را ميكرد.> په له، اسطوره فوتبال برزيل كه همراه با اين تيم صاحب سه عنوان قهرماني در مسابقههاي جام جهاني شده، به انتقاد از روبينيو پرداخته و گفته است او پيش از اين انتقال به مشورت بيشتري نياز داشت. به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، روبينيو انتقادات په له را پذيرفته اما تاكيد دارد كه تصميم او براي انتخاب منچسترسيتي به جاي رئال مادريد، تصميم درستي بوده است. مهاجم ۲۴ساله برزيلي افزود: -اگر په له جاي من بود، همين كار را ميكرد. باشگاه رئال مادريد نميخواست كه مرا نگه دارد. آنها حتي قصد داشتند از من به عنوان بخشي از قرارداد خريد كرستيانو رونالدو استفاده كنند كه وقتي تلاش هايشان به نتيجه نرسيد، تصميم به حفظ من گرفتند.> روبينو ادامه داد: -به رئيس باشگاه گفتم كه اگر براي من برنامهاي ندارند ، منهم تمايلي براي ماندن ندارم. هدف اولم اين بود كه به تيم چلسي بروم چون تنها باشگاهي بود كه براي خريد من پيشنهاد داده بود اما رئاليها از اينكه قبل از به نتيجه رسيدن مذاكرات، شاهد فروش رفتن پيراهنهاي چلسي با نام من بودند، خوششان نيامد. به علاوه باشگاه چلسي هرگز قيمتي را كه رئال ميخواست پيشنهاد نداد تا اينكه تيم منچسترسيتي در آخرين دقايق براي امضاي قرارداد پيشقدم شد.> وي، روز پنجشنبه به منظور همراهي تيم ملي فوتبال برزيل در ديدارهاي مقدماتي جام جهاني سال ۲۰۱۰وارد تره سو پليس شد. تيم ملي فوتبال برزيل روز ۱۷شهريور ماه با تيم ملي فوتبال شيلي ديدار مي كند و سپس روز ۲۰شهريور ماه در ورزشگاه ماراكانا شهر ريودوژانيرو ميزبان تيم ملي فوتبال بوليوي خواهد بود. روبينيو در مورد اينكه گفته ميشود به خاطر مخالفت باشگاه با انتقالش به چلسي، در حضور رامون كالدرون رئيس باشگاه گريه كرده است، گفت: -من به خاطر اينكه اجازه ندادند در بازيهاي المپيك بازي كنم، گريه كردم. مي توانيد اين را از خود او هم بپرسيد. من فقط به او گفتم كه ديگر نميخواهم در تيم رئال مادريد بمانم و خواهش كردم به تيم ديگري منتقل شوم.>
|
|
|
|
#23 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Kuala lumpur
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard, Fernando Torres, Ali Karimi, Dirk kuyt
مربی محبوب: Rafa Benitez
اولين حاشيه مهاجم برزيلي در انگليس
روبينيو با هلي كوپتر به تمرين منچسترسيتي رفت خبرگزاري فارس: مهاجم جديد تيم فوتبال منچسترسيتي با هلي كوپتر عازم محل انجام تمرين تيمش شد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، روبينيو كه روز دوشنبه هفته گذشته در ازاي 32.5 ميليون يورو از تيم رئال مادريد اسپانيا جدا شد و به منچسترسيتي پيوست، روز پنجشنبه با هلي كوپتر باشگاه به محل تمرين اين تيم رفت. وي در اين باره گفت: قصد نداشتم با هلي كوپتر رفت و آمد كنم و به جلسه تمريني بروم. با خود فكر كردم اگر اين كار را انجام دهم، بي شك مردم خواهند گفت به كسب موفقيت اهميتي نداده و حواشي اينچيني برايم در اولويت است؛ اما واقعيت اين است كه براي من راه ديگري جهت حضور در تمرين وجود نداشت. وي خاطر نشان ساخت: هواداران پرتعداد منچسترسيتي در مقابل محل تمرين بصورت گسترده اجتماع كرده بودند و به اين خاطر اگر مي خواستم با خودرو، خود را به زمين تمرين برسانم، با تاخير اين كار صورت مي گرفت و مربي ناراحت مي شد، به هميند دليل به اين امر ناخواسته تن دادم. روبينيو هفته گذشته در حالي كه مذاكراتي جدي با چلسي انگليس داشت، در آخرين ساعات موعد نقل و انتقالات تيم هاي اروپايي به منچسترسيتي پيوست.
|
|
| 5 کاربر از vahid za برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
ALI-40CFC (06-09-08),
Ronaldo7 (07-09-08),
Shervin (06-09-08),
سیمرغ سرخ (06-09-08)
|
|
|
#24 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
الفهيم: منچسترسيتي بزرگترين باشگاه ليگ برتر مي شود
خبرگزاري فارس: مالك جديد منچستر سيتي انگليس گفت: هدف ما بسيار ساده است و مىخواهيم سيتى بزرگترين باشگاه ليگ برتر شود. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از بي بي سي، دكتر سليمان الفهيم، نماينده و رئيس گروه سرمايه گذار ابوظبي كه هفته گذشته اقدام به خريد تمام سهام منچستر سيتي كرد، اظهار داشت: تلاش مي كنيم در اولين گام در راه هدفي كه در سر داريم، جزو چهار تيم بالاي جدول باشيم. وي افزود: پس از اين اقدام، كليه بدهي ها را پرداخت خواهيم كرد. از انتظارات علاقمندان سيتي مطلع هستيم و مي خواهيم پس از سالها، به آنها پاسخ بدهيم. الفهيم اوايل هفته گذشته به نمايندگي از شركت خود، در پايان مذاكراتي سه هفته اي، سهام منچسترسيتي را از تاكسين شيناواترا تايلندي خريداري كرد. |
|
|
|
| 5 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
ALI-40CFC (06-09-08),
Ronaldo7 (07-09-08),
Vahid (06-09-08),
سیمرغ سرخ (06-09-08)
|
|
|
#25 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
من خیلی سعی کردم بفهمم این الفهیم نفر چندم ثروتمندترین افراد جهانه ولی فقط تونستم بفهمم تو 10 نفر اول نیست
آی شمایی که می گیرید رو دوشتون جنازه ی من دستای منُ از توی طابوت بیرون بذارید تا که بدونم هیچی از این دنیا نبردم، خالین این دستای من تو رو خدا موهای منُ شونه نکشید تا که بدونم دست نوازش می کشیدن رو سر من اگه کسی سراغمُ ازتون گرفت تو رو خدا نذارید بره، آخه اونه قاتل من |
|
|
|
|
|
#26 |
|
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: 04-10-07
مربی محبوب: سلطان احمد آبی
منچستر سیتی هانری را میخواهد
![]() مالک ثروتمند منچستر سیتی بعد از خرید روبینیو از رئال مادرید به دنبال کشاندن تیری هانری مهاجم بارسلونای اسپانیابه منچستر سیتی است الفهیم اعلام کرد که برای قدرتمند کردن منچستر سیتی و تبدیل این باشگاه به یکی از مدعیان فتح لیگ برتر انگلستان در زمان نقل و انتقالات زمستانی با یک پشنهاد خوب هانری را به خدمت خواهیم گرفت ولی به دنبال کریس رونالدو از منچستر و دیوید ویا از والنسیا و فان نیستلروی از رئال مادرید هستیم که با مسئولان باشگاه بازیکنان مورد نظر به مذاکره خواهیم نشست. اختصاصی آرین اسپورت |
|
|
|
|
|
#27 |
|
مدیر انجمن
فابرگاس پيشنهاد منچسترسيتي را رد كرد
سسك فابرگاس هافبك باشگاه آرسنال و تيم ملي فوتبال اسپانيا اعلام كرد هيچ تمايلي براي بازي در باشگاه منچسترسيتي ندارد و در آينده نيز نخواهد داشت به گزارش ايرنا به نقل از روزنامه اسپورت چاپ بارسلونا، فابرگاس به منظور جلوگيري از بازگشت نمايندگان باشگاه منچسترسيتي با يك پيشنهاد وسوسه انگيز و مبالغ كلان، تاكيد كرد هرگز قصد ندارد در اين تيم بازي كند. هافبك ۲۱ساله آرسنال كه به منظور همراهي تيم اسپانيا در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني ۲۰۱۰هم اكنون در كشورش بسر ميبرد، افزود: -پيوستن به منچسترسيتي براي فوتبال من و در سني كه هستم به منزله خودزني است. من هيچ دليلي براي اين كار نميبينم.> اين باشگاه كه اخيرا مالكيت آن را گروه سرمايهگذاري ابوظبي بدست گرفته، فهرست طولاني از بهترين و بزرگترين ستارگان فوتبال جهان از جمله رود فان نيستلروي، فرناندو تورس، كاكا و جيانلوئيجي بوفون را مدنظر دارد. منچسترسيتي در روزهاي اخير موفق شد روبينيو برزيلي را از باشگاه رئال مادريد خريداري كند. |
|
|
|
| 5 کاربر از NIHAD برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
ALI-40CFC (06-09-08),
Ronaldo7 (07-09-08),
Shervin (06-09-08),
سیمرغ سرخ (06-09-08)
|
|
|
#28 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
در پیرو صحبت های علی این الفهیم جدی فکر کرده الکیه! از وقتی اومده به همه بازیکنا پیشنهاد داده! شاید نمیدونه مهلت نقل و انتقالات تموم شده، یکی بهش توضیح بده
![]()
|
|
|
#29 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
به بهانه حضور مالكان جديد در ليگ برتر...
از آنيلى ايتاليايى تا آبراموويچ، گليزر و حاكمان دوبى فوتبال اروپا در حال سپرى كردن دوره اى جديد با سرمايه گذارى مردان متمول شرق و غرب است.در اين رهگذر فقط فوتبال انگلستان است كه خيلى راحت خود را در اختيار اين سرمايه گذاران قرار مى دهد و كشورهايى چون ايتاليا و اسپانيا در مقابل اين موج مقاومت كردند. انتقال مالكيت باشگاه فوتبال منچسترسيتى به سرمايه گذاران ثروتمند اهل ابوظبى و بلافاصله پس از آن، خريد روبينيو، بازيكن بزريلى سرشناس تيم رئال مادريد، براى منچسترسيتى از مهمترين اخبارى بود كه در پايان مهلت نقل و انتقالات در ليگ برتر انگلستان، پرهزينه ترين ليگ فوتبال اروپا، در رسانه ها مطرح شد و از جمله راب هيوز، ستون نويس «اينترنشنال هرالد تريبيون» نيز سرمقاله اى را به اين تحول اختصاص داد. راب هيوز مى نويسد: علاقه شديد به باشگاهى پرسابقه با كمد جوايز خالى نشان مى دهد كه چگونه شرايط دشوار بازار جهانى كالا، اليگارش هاى روس، افراد بانفوذ در صنعت فولاد هند و شيخ هاى سلطان نشين هاى نفت خيز خليج فارس را به خريداران دارايى هاى شناخته شده در غرب تبديل مى كند. اين نويسنده يادآورى مى كند در حال حاضر نيمى از ۲۰ باشگاه ليگ برتر بريتانيا تحت مالكيت تجار خارجى قرار دارند اما معتقد است تغيير مالكيت منچسترسيتى تحولى عمده را نشان مى دهد.جالب اين جاست كه تا چندى پيش از همين خانواده شيخ هاى سلطان نشين قصد داشتند يكى، ۲ باشگاه ايتاليايى و اسپانيايى را خريدارى كنند كه با مخالفت آنها و سران كشورهايشان بار ديگر به سمت انگلستان تغير مسير دادند. به اعتقاد راب هيوز، نويسنده اينترنشنال هرالد تريبيون: «هرچند اين اولين موردى است كه حكام كشورهاى حاشيه خليج فارس راه خود را به عرصه فوتبال انگلستان پيدا مى كنند اما احتمالاً آخرين مورد نخواهد بود.كما اينكه نويسنده يادآورى مى كند ثروتمندان دوبى در همسايگى ابوظبى، در ۲ سال گذشته براى خريدن باشگاه ليورپول تلاش كرده اند. رقابت در بالاترين سطح قدرت مالى نويسنده اينترنشنال هرالد تريبيون ياد آورى مى كند پيش از استخراج نفت در اواخر دهه ۵۰ ميلادى در امارات متحده عربى، خانواده هاى نحيان و مكتوم سرگرم رقابت بودند اما در سال هاى اخير روحيه جسور حاكمان دوبى در سرمايه گذارى و تبديل اين منطقه به جاذبه اى براى تجارت جهانى، ابوظبى را با وجود مالكيت ۹ درصد نفت جهان، زير سايه برده است. اين روزنامه معتقد است همزمان با ثروتمندتر شدن امارات متحده عربى، از توان سرمايه گذاران غربى براى ماندن در ليگ هاى فوتبال كاسته مى شود و از اين رو، بسيارى از كارشناسان معتقدند زمانى فراخواهد رسيد كه تام هيكس و جورج ژيلت جونيور، صاحبان آمريكايى باشگاه ليورپول، باشگاه را به خريداران سمج اهل دوبى بفروشند! راب هيوز يادآورى مى كند كه تراز تجارى ابوظبى به ۵۰ ميليارد دلار در سال مى رسد و صندوق اقتصادى خودمختار آن (Abu Dhabi United Group) حداقل هزار ميليارد دلار ارزش دارد و ارزش آن نيز رو به افزايش است. با اين حال به اعتقاد اين نويسنده، سرمايه گذارى اين صندوق در شركت هايى همچون فرارى و جنرال موتورز و شركت در پروژه هايى همچون پروژه يك ميليارد دلارى ساخت موزه اى همانند موزه لور پاريس نتوانسته به اندازه خريدن باشگاه منچسترسيتى و سپس استخدام روبينيو نام اين صندوق را در رسانه هاى جهانى مطرح كند. باشگاه فوتبال، ضرر اقتصادى راب هيوز ياد آورى مى كند ۵ سال قبل رومن آبراموويچ ۵ برابر هزينه انتقال روبينيو هزينه كرد تا چلسى را از قرض خارج كند و هرگز شكايت نمى كند كه درآمد ناشى از انتقال آندرى شوچنكو و شون رايت فيليپس به ميلان ايتاليا و منچسترسيتى بسيار كمتر از ۱۰۰ ميليون دلار هزينه اى بوده كه صرف خريد آنها شده است. وى مى نويسد: آبراموويچ مى داند كه خريد يك باشگاه فوتبال، ضرر اقتصادى است و از محمد الفايد صاحب مصرى باشگاه فولهام كه اولين صاحب خارجى يك تيم انگليسى بود نقل مى كند كه كسب درآمد از قبل مالكيت باشگاه غيرممكن است. اينترنشنال هرالد تريبيون تأكيد مى كند كه ۳.۵ ميليارد دلار سهم باشگاه هاى ليگ برتر انگلستان از فروش حق پخش تصاوير تلويزيونى، با همان سرعتى كه به جيب باشگاه ها وارد مى شود، براى خريد بهترين بازيكنان جهان حساب باشگاه ها را ترك مى كند. امپراتورى آنيلى در ايتاليا اينترنشنال هرالد تريبيون مى نويسد آبراموويچ همزمان با زندانى شدن يكى، ۲ اليگارش ديگر در مسكو با كسب مالكيت چلسى، براى خود وجهه بين المللى خريد و تاكسين شيناواترا صاحب پيشين منچسترسيتى كه به دنبال كسب پناهندگى در انگلستان است، با خريد اين باشگاه خود را در انظار عمومى و رسانه ها نگه داشت. از سوى ديگر خانواده آمريكايى گليزر كه ماكيت منچستريونايتد را در اختيار دارد همانند مالكان آمريكايى باشگاه ليورپول، معتقد بود مى توان بازاريابى موفق ترى براى فوتبال انگلستان در خارج از اين كشور انجام داد. اما در نهايت اين روزنامه وضعيت جانى آنيلى، رئيس امپراتورى فيات در ايتاليا را يادآور مى شود كه براى تيم خود يوونتوس، بازيكنانى بسيار مشهور را خريدارى كرد و اعتراف نمود كه اين كار، لذتى سبك سرانه است كه به اعتياد تبديل شده. آنيلى خريد بازيكنان فوتبال را به خريد تابلو يا اسب مسابقه يا خانه هايى بيش از آنكه توان مديريت آن وجود داشته باشد، مقايسه كرده بود و در مصاحبه اى به اينترنشنال هرالد تريبيون گفته بود: من بيش از آنچه بايد پول و وقت صرف اين كار مى كنم اما از نظر من خيلى كار جذابى است. در پايان اين مطلب بايد به اين نكته اشاره داشته باشيم كه جذب سرمايه هاى خارجى در فوتبال انگلستان باعث رشد بسيار زياد فوتبال جزيره طى ساليان اخير شده است به طورى كه در فصل گذشته ليگ قهرمانان اروپا ۳ تيم در مرحله نيمه نهايى داشت و فينال را هم ۲ تيم بزرگ منچستريونايتد و چلسى برگزار كردند. اين نشان مى دهد ورود سرمايه هاى خارجى مى تواند خيلى ارزشمند باشد اما آيا با آنها در فوتبال ملى هم مى توان موفق بود؟ جواب اين سؤال را بايد بعد از جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى گرفت . آيا تيم ملى انگلستان با مربيگرى فابيو كاپلو مى تواند ناكامى هاى گذشته را جبران كند. ايتاليا و اسپانيا و حتى آلمان بدون تكيه به قدرت هاى مالى خارجى به نتايج بسيار ارزشمندى در جام جهانى و جام ملت هاى اروپا دست يافتند كه انگليسى ها در رؤياى آن بسر مى بردند. |
|
|
|
| 5 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
ALI-40CFC (07-09-08),
B52 (07-09-08),
Omid Zamanipour (08-09-08),
Ronaldo7 (07-09-08),
سیمرغ سرخ (07-09-08)
|
|
|
#30 | |
|
مدیر انجمن
نقل قول:
![]() منتظر خریدهای منچستر سیتی باشید چون بازیکنان مطرح و پول دوست زیادی تو اروپا داریم.. ![]() |
|
|
|
|
| 5 کاربر از NIHAD برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
ALI-40CFC (07-09-08),
Omid Zamanipour (07-09-08),
Ronaldo7 (07-09-08),
Shervin (07-09-08),
سیمرغ سرخ (07-09-08)
|