![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#101 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
هیوز 100 میلیون برای ژانویه در اختیار خواهد داشت
Ariensport.com: مالک باشگاه منچسترسیتی به سرمربی خود این فرصت را داد تا در نقل و انتقالات زمستانی زمان زیادی صرف کند... به گزارش روزنامه سان، " مارک هیوز " سرمربی منچسترسیتی برای خرید بازیکن در نقل و انتقالات ژانویه، 100 میلیون پوند در اختیار خواهد داشت. گروه بازرگانی ابوظبی(ADUG)، مالک باشگاه منچسترسیتی در حالی این مبلغ را برای سرمربی خود کنار گذاشته که این تیم تنها دو امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارد. این بدان معناست که " مارک هیوز " مشکلی برای به خدمت گرفتن " روکه سانتا کروز " مهاجم پاراگوئه ای بلکبرن ندارد. " وین بریج " مدافع چلسی، " کولو توره " بازیکن آرسنال، " کرک بلامی " مهاجم وستهام و " شی گیون " دروازه بان نیوکاسل از دیگر اهداف باشگاه منچسترسیتی در زمستان به شمار می روند. در خارج از انگلیس، شنیده می شد " مارکوس سنا " هافبک اسپانیایی ویارئال مدنظر سران باشگاه منچسترسیتی قرار داد اما او این شایعات را رد کرد، همچنین از " فیلیپ لام " مدافع بایرن مونیخ نام برده می شود. منبع:سایت گل ترجمه:آرین اسپورت دات کام
|
|
| 3 کاربر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#102 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: بارسلونا
بازیکن محبوب: ژاوی
عرب ها خوب حال میدن ها ... هیوز باید خداش رو شکر کنه که عربا اینجا سنت اخراجیشون رو تا حالا عملی نکردن
![]()
|
|
| 3 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#103 |
|
سرمربی
سال دیگه 100% مارک هیوز در من سیتی است، تازه اگه شانس بیاره و تا پایان فصل موندگار بشه!!
|
|
|
|
#104 |
|
سرمربی
"بريج" با 13 ميليون يورو راهي سيتي ميشود
باشگاه منچسترسيتي اعلام كرد، با وينبريج، مدافع چلسي براي پيوستن به اين تيم به توافق رسيده است. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازيكن 28 سالهي خط دفاعي آبيهاي لندن در ازاي 13 ميليون يورو از چلسي راهي منچسترسيتي خواهد شد. بريج سال 2003 راهي چلسي شد ولي پس از شكستگي استخوان در سال 2006 و خريد ستارگان جديد او جايگاه ثابتش در اين تيم را از دست داد. او تاكنون 25 بار در تيم ملي انگليس به ميدان رفته است. قرار است آخرين مراحل گفتوگوي بريج و سيتي روز جمعه انجام بگيرد
|
|
|
|
#105 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard
مربی محبوب: Rafa Benitez
" وین بریج " به منچستر سیتی پیوست
![]() Ariensport.com: باشگاه منچسترسینی عصر امروز (شنبه) " وین بریج " مدافع چلسی را با مبلغ نامعلوم به خدمت گرفت. بازیکن 28 ساله چلسی، پس از 4.5 سال حضور در جمع " آبی ها " در نقل و انتقالات ژانویه این تیم را ترک کرد. " مارک هیوز " در این رابطه گفت: « " وین " بازیکنی است که می شناسم. در کنار او در ساوتهمتون بازی کرده ام.» « او یک بازیکن جوان و موفق است. او در تیم ملی انگلستان بازی می کند و در پست خود، در میان چهار نفر برتر است.» « او با کیفیت خوبی بازی می کند و ما به جذب چنین بازیکنی نیاز داشتیم.» ضمن اینکه " بریج " شماره 25 را به تن خواهد کرد. منبع: سایت رسمی باشگاه منچستر سیتی ترجمه: آرین اسپورت دات کام
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
|
| 3 کاربر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#106 |
|
سرمربی
منچستر سيتي صفر – ناتينگهام فارست 3
سيتي قرباني بزرگ جامحذفي انگليس بود. آنها در خانه خود شكست بسيار سنگيني مقابل منچسترسيتي متحمل شدند تا از دور جامحذفي هم كنار بروند. البته آنها روبينيو و استيون آيرلند، دو بازيكن تاثيرگذار خود را در اختيار نداشتند. فارست با اشتباه ميكا ريچاردز به گل اول بازي دست يافت. او به ناتان تايسون اجازه داد كه از فاصله 15 متري با يك شوت دروازه سيتي را باز كند. سپس رابرت ارنشاو گل دوم را روي ضربه ناقص مت تورنهيل زد و جوگارنر هم با زدن گل سوم پيروزي فارست را تثبيت كرد تا روزگار مارك هيوز در باشگاه منچستر سيتي بسيار دشوار شود. در حالي كه مالكان عرب باشگاه بلندپروازيهاي بسياري در سر داشتند، هيوز تيمشان را در ليگبرتر به منطقه سقوط برد و در جامحذفي هم كه نتوانست موفقيتي كسب كند. جالب آنكه فارست در اين فصل ليگ يك انگليس بسيار ضعيف كار كرده و خطر سقوط را حس ميكند. آنها حتي مربي قبلي خود را هم از كار بركنار كردند. مارك هيوز ؛ مربي منچستر سيتي دفاعي ندارم. واقعا چطور ميشود از اين تيم دفاع كرد. ما از عملكردمان خيلي نااميد شديم. البته بايد بگويم كه من تنها كسي هستم كه ميدانم سيتي به چه نياز دارد و بايد در باشگاه بمانم تا اوضاع را درست كنم. البته ما در دوران رشد قرار داريم و بايد از اين مرحله رد شويم تا به دوران خوبي برسيم. بايد به من زمان بدهند. تيم نياز به بازيكني دارد كه در زمين هدايت بازيكنان را به عهده داشته باشد. هر وقت روبينيو، رايت فيليپس و آيرلند نبودند به مشكل برخورديم. درباره فارست هم بايد بگويم كه اين تيم شور و اشتياق بيشتري نشان داد و انرژي بيشتري در بازي داشت. آنها ما را وادار كردند كه اشتباه كنيم و بعد هم از فرصتهاي بهدست آمده نهايت استفاده را بردند. جان پمبرتون؛ مربي موقت فارست بايد اعتبار بسيار زيادي براي بازيكنان ما قائل شد. آنها باورنكردني بودند و ما لياقت اين پيروزي را داشتيم. من فقط ميخواستم كه بازيكنان بهترين نمايش خود را ارائه دهند. درست است كه اين برد ما را به روي ابرها برد ولي بايد بلافاصله به زمين برگرديم. من از همين حالا به فكر بازي چهارشنبه تيم ذخيرههايمان با تيم لينكلن سيتي هستم.
|
|
| 2 کاربر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (05-01-09),
Steven Gerrard (05-01-09)
|