![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#51 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard
مربی محبوب: Rafa Benitez
منچسترسیتی به دنبال جذب آنری
باشگاه منچسترسیتی خواستار به خدمت گرفتن تیهری آنری در فصل نقل و انتقالات زمستانی شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، منچسترسیتی هفته گذشته در حالی که میزبان لیورپول بود بازی 2 برصفر برده را با شکست 3 بر2 عوض کرد که این موضوع نارضایی سران من سیتی را از عملکرد مارک هیوز سرمربی این تیم به همراه داشته است. آنری فصل گذشته از آرسنال به بارسلونا پیوست اما هنوز نتوانسته جایگاه مطلوبی در نیوکمپ پیدا کند. او تا به حال 22 گل برای این تیم اسپانیایی به ثمر رسانده با این حال از عملکرد خود رضایت ندارد ضمن اینکه دوری از دخترش که در حال حاضر به همراه مادرش در لندن زندگی می کند، ناراحتی این مهاجم را به همراه داشته است. این بازیکن می تواند به همراه روبینیو زوج خطرناکی در خط حمله تیم فوتبال من سیتی به حساب بیاید. هیوز همچنین در نظر دارد یک دروازه بان جدید به خدمت بگیرد. کاسپر اشمایکل به احتمال فراوان در ماه ژانویه از من سیتی جدا می شود.
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
|
| 3 کاربر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#52 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
الفهیم فکر میکنه مهاجم بخره تیمش تکمیله
نمی دونه دفاع و هافبک هم مهم هستن...
|
|
|
|
#53 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: بارسلونا
بازیکن محبوب: ژاوی
كاسانو در فهرست منچسترسيتى
بر اساس گزارش هاى رسيده از منچسترسيتى، به نظر مى رسد باشگاه منچسترسيتى قصد دارد آنتونيو كاسانو، استعداد باشگاه سامپدوريا را به اين شهر بياورد.كاسانو از اينكه براى بار دوم توسط ليپى به تيم ملى دعوت نشده در شوك بسر مى برد. علاوه بر آن سامپدوريا هنوز به دنبال اولين پيروزى فصل است به همين دليل آينده والتر ماتزارى مربى اين تيم در مخاطره افتاده است اما ستاره سابق رم و رئال مادريد قصد دارد حرفه خود را در جاى ديگرى دنبال كند. در حال حاضر علاوه بر يوونتوس، منچسترسيتى نيز علاقه خود را براى جذب وى اعلام كرده است. آنها تابستان گذشته نيز به دنبال اين بازيكن ارزنده بودند اما او به علت وابستگى به هواداران، اين باشگاه را ترك نكرد اما حالا با توجه به احتمال حضور مانسينى در منچسترسيتى شرايط فرق كرده است و بايد تا فصل نقل و انتقالات زمستانى صبر كرد.
|
|
|
|
#54 |
|
منچستر سیتی اگه اینایی که تو لیست خریدش هست رو بخره، میتونه دو تا تیم داشته باشه!
هر بازیکنی که فکرشو کنی تو لیست منچستر سیتی هست!![]()
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
مدیر انجمن های فوتبال خارجی
![]() تاریخ عضویت: 04-10-07
موقعیت: آرين اسپورت
امید رونالدو به لابی روبینیو
رونالدوی برزیلی هنوز امید خود را برای بازگشت به عرصه توپ و چمن از دست نداده است و از قرار معلوم این روزها به کمکی از جانب هم وطنش ، روبینیو که به تازگی به منچستر سیتی پیوسته ، امیدوار است. به گزارش هورا اسپورت، رونالدو که زمانی 3 بار عنوان بهترین بازیکن جهان را از خود کرده بود این دوشنبه در جلسات تمرین تیم فلامینگوی برزیل شرکت خواهد کرد تا هر چه زود تر آمادگی بدنی خود را بدست بیاورد. در این بین باشگاه پاریس سنت ژرمن نسبت به خرید وی ابراز علاقمندی کرده است. ستاره برزیلی در این رابطه گفت: پاریس واقعا شهر فوق العاه ای است و با این حال ترجیح میدهم به منچستر سیتی بروم و در کنار روبینیو زوج خط حمله را تشکیل دهم. از طرفی او یکی از دوستان نزدیک من نیز بشمار میرود. وی در مورد فلامینگو و شرایط ماندنش در آنجا گفت: این حقیقت دارد که آنها میخواهند من اینجا بمانم و ن هم اینجا را عاشقانه دوست دارم اما هدف من اثبات دوباره خود در اروپاست. ماهیچه هایم انعطاف گذشته را ندارند و باید تمرین کنم ولی خدا را شکر زانویم دیگر درد نمی کند. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
بوفون و كاكا، تازههاي ليست منچسترسيتي
با ادامه شايعات مربوط به نقل و انتقالات در باشگاه فوتبال منچسترسيتي انگليس، جيانلوييجي بوفون و كاكا آخرين بازيكناني هستند كه به اين تيم نسبت داده شده اند. به گزارش روزنامه نيوز آو د ورلد، باشگاه منچسترسيتي بعد از انتقال مالكيت آن به يك گروه سرمايه گذار اماراتي در ماه سپتامبر به ثروتمندترين باشگاه ليگ برتر تبديل گشت و پس از آن خبرهاي زيادي از رفتن بازيكنان صاحب نام به اين تيم منتشر شد. بوفون دروازه بان تيم يوونتوس ايتاليا و كاكاي برزيلي ظاهرا آخرين بازيكناني هستند كه نظر مارك هيوز سرمربي منچسترسيتي را به خود جلب كرده اند. گفته ميشود در فصل نقل و انتقالات ژانويه مبلغ ۱۰۰ميليون پوند در اختيار وي براي تقويت تيمش قرار خواهد گرفت. نيوز آو د ورلد مدعي شده است، با توجه به وضعيت بيثبات بوفون در يوونتوس و تلاش او براي يافتن باشگاه جديد، انتقال او در ازاي ۲۵ميليون پوند محقق خواهد شد. از سوي ديگر قيمت كاكا براي رفتن از آث ميلان دو برابر اين مبلغ گزارش شده است. در تابستان خبرهاي زيادي در مورد پيوستن بهترين بازيكن سال جهان به چلسي منتشر شد اما وي تصميم گرفت در سن سيرو بماند. امضاي قرارداد منچسترسيتي با روبينيو از رئال مادريد در ساعات پاياني فصل نقل و انتقالات گذشته و در ازاي مبلغ هنگفتي، نشان از برنامههاي اين باشگاه ميدهد. در حال حاضر بوفون و كاكا نيز به فهرست طولاني شامل تيه ري هانري، آنتونيو كاسانو، سسك فابرگاس و فرناندو تورس و رونالدو پيوستهاند كه بعد از مالكيت جديد منچسترسيتي به اين تيم نسبت داده شده اند.
|
|
|
|
| 4 کاربر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#57 |
|
هيوز خطاب به مديران منچسترسيتي : آگوئرو را بخريد
سرمربي منچسترسيتي هدف اولش در جذب بازيکن را خريد مهاجم آرژانتيني و جوان باشگاه اتلتيکومادريد عنوان کرد. "به گزارش سرويس ورزشي برنا" روزنامه "Mail on Sunday " در اين باره گزارش داد که "مارک هيوز" به دنبال خريد يک مهاجم تراز اول براي فصل بعدي است و در همين خصوص "سرجيو آگوئرو" را هدف نخست خود معرفي کرده است؛بازيکني که 30 ميليون پوند قيمت دارد. البته سران منچسترسيتي کار مشکلي را براي صورت گرفتن اين انتقال پيش رو خواهند داشت؛چرا که اينترميلان نيز ديگر تيمي است که خواهان جذب آگوئرو است. البته سران اينترميلان قصد دارند براي تسريع اين امر از "ديه گو مارادونا" به عنوان طعمه استفاده کنند.اسطوره سابق فوتبال آرژانتين علاوه بر اينکه مشاور آگوئرو است،پدر همسر اين بازيکن جوان نيز مي باشد.
|
|
|
|
| 4 کاربر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#58 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
بودجه 300 ميليون پوندي منچسترستي براي سه سال آينده
مالک جديد باشگاه منچسترسيتي آماده است مبلغ 300 ميليون پوند را براي خريد بازيکن جديد طي سه سال آينده اختصاص دهد. "به گزارش سرويس ورزشي برنا" روزنامه "Sunday Mirror" در اين باره گزارش داد که مالک جديد تيم دوم شهر منچستر آماده پرداخت حداقل 100 ميليون پوند در هر فصل جهت خريد بازيکن مورد نظر سرمربي است که اين بودجه در پايان سه سال چيزي در حدود 300 ميليون پوند برآورد شده است. "شيخ منصور بن زائد آل نهيان" معتقد است اگر براي منچسترسيتي هزينه هاي سنگيني کند،اين تيم تا سال 2011 مي تواند بر سکوي قهرماني بايستد. گفتني است "سليمان الفهيم" رهبر کنسرسيومي که من سيتي را خريده است،در گفتگو با "مارک هيوز" گفته بود در صورتي که بازيکني به حضور در اين باشگاه ترغيب شود، پول هيچ اهيمتي ندارد و قصد دارد بازيکنان بزرگ جهان را جذب کند.
|
|
|
|
#59 |
|
بازیکن ثابت
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 15-02-08
تیم محبوب: Chelsea-Esteghlal-Germany
بازیکن محبوب: بازیکنان چلسی و استقلال-KAKA-تمام بازیکنان فوتبال آلمان
مربی محبوب: jose moriniho-Jurgen Klinsman
فعلا كه من سیتی میخواد كل دنیا رو بخره
![]()
لبیک یا ابا عبدالله الحسین(ع) السلام علیک یا حضرت علی اصغر(ع) ![]() Down With Israel I AM Mohsen77 امام حسین (ع) فرمودند: این مردم بردههای دنیا هستند و دین بازیچة زبانشان می باشد ، حمایت و پشتیبانی از دین تا آنجا است که زندگیشان در رفاه باشد ،اما آنگاه که در بوتة امتحان قرار گیرند دینداران کم خواهند بود . |
|
|
|
|
|
#60 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
دمشون گرم. نوش جونشون
![]()
آی شمایی که می گیرید رو دوشتون جنازه ی من دستای منُ از توی طابوت بیرون بذارید تا که بدونم هیچی از این دنیا نبردم، خالین این دستای من تو رو خدا موهای منُ شونه نکشید تا که بدونم دست نوازش می کشیدن رو سر من اگه کسی سراغمُ ازتون گرفت تو رو خدا نذارید بره، آخه اونه قاتل من |
|
|
|