![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#21 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Kuala lumpur
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard, Fernando Torres, Ali Karimi, Dirk kuyt
مربی محبوب: Rafa Benitez
خیلی دفاع ضعیفی داره! به جای این همه هافبک باید دفاع بخره!!
|
|
| 4 کاربر از vahid za برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#22 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
بازيكن ايراني محبوب هواداران اوساسونا
مسعود شجاعي: ميخواهم ستاره باشم مردم اسپانيا با من مهربانند عملكرد درخشان مسعود شجاعي در ديدار دوستانه اوساسونا برابر رئال راسينگ با ستايش هواداران اين تيم روبه رو شده است. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سايت باشگاه اوساسونا با ستايش از عملكرد مسعود شجاعي در ديدار دوستانه اين تيم با رئال راسينگ به رضايت هواداران اين تيم از عملكرد اين بازيكن ايراني اشاره كرده است. شجاعي درباره تمجيد هواداران اوساسونا گفت: « مردم اينجا خيلي با من مهربان هستند و رفتار مناسبي با من دارند. اين باعث رضايتم است و مرا تشويق ميكند كه عملكرد بهتري داشته باشم.» شجاعي افزود: «ميخواهم در اوساسونا ستاره باشم. براي اين به اينجا آمدهام. آمدهام بجنگم تا براي رسيدن به تركيب تيم آماده باشم.» او درباره جواد نكونام و حضورش در اين تيم گفت: «جواد تواناييهايش را در اينجا نشان داده است. من هم ميخواهم بالارفتن شايستگيهاي بازيكنان ايراني را در اين ليگ نشان بد
|
| 5 کاربر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
MADRID 4 EVER (10-09-08),
papin (07-12-08),
red phoenix (19-08-08),
Shervin (19-08-08),
Vahid (21-08-08)
|
|
|
#23 |
|
تساوی اوساسونا بدون ایرانی ها
تیم فوتبال اوساسونا اسپانیا در دیداری تدارکاتی که شب گذشته برگزار شد برابر تیم نومانسیا به نتیجه مساوی رضایت داد. به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال اوساسونا اسپانیا در ادامه برنامه های آماده سازی خود برای حضور در رقابت های فصل آینده لالیگا، شب گذشته در ورزشگاه رینو دی ناوارا برابر تیم فوتبال نومانسیا به نتیجه تساوی بدون گل دست یافت. در این دیدار که قضاوت آن برعهده لئو آلو بود، سیگاندا سرمربی اوساسونا از روبرتو، ژاوی فلانو، روورسیو، کروچاگا، اویر، اچایده (76-آستیتز)، هکتور فونت (76 - مونه تا)، پونال (46 - سونی)، یوکین اسپارزا، دلپورته (60 - پاندیانی) و دادی (70 - پورتیلو) در ترکیب تیم اوساسونا استفاده کرد تا جواد نکونام و مسعود شجاعی فرصت حضور در میدان مسابقه را بدست نیاورند. تیم فوتبال اوساسونا در نخستین دیدار از رقابت های فصل آینده لالیگا روز یکشنبه 31 آگوست(10 شهریور) در ورزشگاه رینو دی ناوارا میزبان ویارئال است. همچنین نومانسیا که در این فصل با قهرمانی در رقابت های دسته پائین به این مسابقات راه یافته، در همان روز میزبان بارسلونا است.
|
|
| 2 کاربر از vahid za برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
red phoenix (21-08-08),
Shervin (21-08-08)
|
|
|
#24 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
لالیگا : گلزنی نکونام به ویارئال ، اولین شکست بارسا
اختصاصی آرین اسپورت دات کام- در هفته اول از رقابت لالیگا ، در روز یکشنبه تیم های اوساسونا و ویارئال با هم دیدار کردند که در این دیدار " جواد نکونام " موفق شد اولین گل خودش و تیمش را در فصل جدید به ثمر برساند. در یکی از دیدارهای هفته اول لالیگا ، تیم های اوساسونا و ویارئال با هم دیدار کردند که نتیجه دیدار این دو تیم 1 بر 1 به پایان رسید. در این دیدار هر دو لژيونر ایرانی به طور کامل حضور داشتند و " نکونام "موفق شد تک گل تیمش را از روی نقطه ی پنالتی به ثمر برساند. ضمن اینکه تک گل تیم ویارئال را هم " سنا " به ثمر رساند. همچنین در یکی از مهمترین دیدار ها ، دو تیم نومانسیا و بارسلونا با هم دیدار کردند که تیم نومانسیا موفق شد مهمان خود را با نتیجه 1 بر 0 شکست دهد. این دیدار که در استادیوم اختصاصی تیم نومانسیا برگزار می شد ، با تک گل دقیقه 13 " ماریو " به پایان رسید. نتایج سایر دیدارهای لالیگا به شرح زیر است : یکشنبه 10 شهریور: بیلبائو 1 – 3 آلمریا اتلتیکومادرید 4 – 0 مالاگا بتیس 0 – 1 رکرتیوو اسپورتینگ 1 – 2 ختافه رسینگ سانتاندر 1 – 1 سویا |
|
|
|
|
|
#25 |
|
مدیر کل انجمن ها
|
|
|
|
| 3 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#26 |
|
مدیر کل انجمن ها
نكونام و شجاعي مجريان ايده هاي سيگاندا
خبرگزاري فارس: درخشش لژيونرهاي ايراني اوساسونا اين تيم را در قدم اول لاليگا، از شكست خانگي نجات داد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت اوساسونا، نفوذ كم نظير مسعود شجاعي در محوطه جريمه و گرفتن يك پنالتي براي اوساسونا از او چهرهاي بسيار محبوب در ميان هواداران ساخت. وي با حركتي مثال زدني وارد مجوطه جريمه ويارئال شد و مدافعين حريف را به واكنش مجبور كرد. جواد نكونام ديگر ايراني اوساسونا نيز اين حركت زيبا را به سرانجام رساند و با ضربه پنالتي گل تساوي را براي تيم اول منطقه پامپلونا به ثمر رساند. هواداران اوساسونا ساعت ها پس از اتمام بازي با وجود تساوي خانگي در خيابانهاي اطراف رينو دناوارا جشن گرفتند و پيراهن شجاعي و نكونام بيشترين فروش را پس از بازي در ميان هواداران داشت. وب سايت اوساسونا در گزارش خود از اين بازي نوشت: قدم اول براي ما خيلي مهم بود و بايد حساب شده بر داشته مي شد. بازيكنان نيز كمي محتاط عمل كردند كه منطقي به نظر مي رسيد. |
|
|
|
| 4 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#27 |
|
سرمربی
تبریک میگم، اوساسونا یه گل تمام ایرانی زد
امیدوارم این دو بازیکن ایران رو در لالیگا سربلند کنند...
|
|
|
#28 |
|
سرمربی
نكونام:شجاعي آينده درخشاني دارد
من پنالتيزن اول اوساسونا هستم خبرگزاري فوتبال ايران - درخشش دو بازيكن ايراني اوساسونا باعث شد تا اين تيم در اولين بازي لاليگا از يك شكست خانگي مقابل ويارئال نجات پيدا كند. اوساسونا با يك گل از حريف عقب بود ولي شعاعي با ورودش به زمين پنالتي گرفت تا نكونام گل تساوي را وارد دروازه حريف كند. نكونام در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران، ابتدا در خصوص بازي ميگويد: «اصلاً دوست نداشتم كه در اولين بازي آن هم در شرايطي كه ميزبان بوديم امتياز از دست بدهيم ولي متأسفانه بدشانس بوديم. ما موقعيتهاي زيادي را از دست داديم كه اگر تبديل به گل ميشد خيلي راحت 3 امتياز را ميگرفتيم ولي خدا را شكر كه نباختيم و حداقل يك امتياز گرفتيم.» نكونام كه گل تساوي اوساسونا را وارد دروازه ويارئال كرد، در پاسخ به اين سئوال كه آيا در اين فصل پنالتيزن اول اوساسونا هستي ميگويد: «بله، من پنالتيزن اول هستم و سيگاندا اين وظيفه را به من محول كرده است. در بازي با ويارئال هم با اطمينان از اينكه توپ گل ميشود پشت ضربه ايستادم و هيچ استرسي ندارم.» هافبك ايراني اوساسونا در مورد عملكرد مسعود شجاعي در اين بازي ادامه ميدهد: «من قبلاً هم گفت كه شجاعي آينده درخشاني دارد و او در اين بازي خيلي چيزها را ثابت كرد. مسعود پس از ورود به زمين جريان بازي را عوض كرد و نقش مهمي در تاكتيك تهاجمي تيم ما داشت.» نكونام كه پس از اين بازي تمرينات اوساسونا را براي بازي ايران و عربستان ترك كرد، در مورد ديدار حساس تيمملي ميگويد: «به نظر من عربستان حريف خطرناكي است و قبل از هر چيزي بايد مقابل اين تيم حرفهاي و باهوش باشيم. ايران از لحاظ مهرهاي خيلي قويتر از عربستان است و اگر اتفاق خاصي نيفتد ميتوانيم با امتياز اين كشور را ترك كنيم.» نكونام در خصوص غيبت مهدويكيا و علي كريمي در تيمملي ميگويد: «من به عنوان بازيكن در اين مورد نظر نميدهم چون تصميم سرمربي تيمملي از همه چيز مهمتر است.»
|
|
|
#29 |
|
کاپیتان تیم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 30-06-08
موقعیت: تهران
تیم محبوب: منچستر * استقلال
بازیکن محبوب: کریس رونالدو * سیاوش اکبرپور
مربی محبوب: فرگوسن * علی دایی
اینم یه عكس از جواد با پرچم اوساسونا
![]() ![]()
|
|
| 4 کاربر از ho3in برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#30 |
|
در آستانه ديدار با مايوركا
سيگاندا: تغيير تاكتيكي نداريم خبرگزاري فارس: سرمربي اوساسونا خاطر نشان كرد كه تيمش تغيير تاكتيكي نخواهد داشت. به گزارش خبرگزاري فارس، كوكو مانوئل سيگاندا در مورد بازي هفته دوم برابر رئال مايوركا گفت: اين تيم بسيار منسجم و با برنامه است. بنابراين، بايد از ابتدا مراقب آنها باشيم. وي افزود: در هفته نخست روي اشتباه خط دفاعي گل خورديم؛ ولي از عملكرد شاگردانم كاملا راضي هستم. تغيير تاكتيكي نداريم و بايد بدانيد در هفته دوم با دست پر به خانه بر مي گرديم.
|
|
| کاربران زیر از vahid za برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (10-09-08)
|
![]() |
| کلیدواژه |
| مسعود شجاعی, جواد نکونام |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|