Ariensport Forums

برگشت   Ariensport Forums > فوتبال خارجی > فوتبال اسپانیا

عضویت سریع و رایگان
Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
با شرایط مندرج در اساسنامه موافقم 

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 07-11-09, 18:36   #241
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
54,557 تشکر در 30,996 ارسال
مدال
مدال فوق حرفه ای مدال ویژه سایت مدال فعالیت مفید مدال مدیریت ویژه مدال مدیریت مدال ارسالهای برتر 
مجموع مدالها: 6
پیشفرض

آگوئرو: می‏توانیم رئال مادرید را شکست دهیم

Ariensport.com: " سرجیو آکوئرو " باور دارد اتلتیکو مادرید می‏تواند در دربی شهر مادرید پیروز شود... .

اتلتیکو این هفته در یک دیدار بزرگ به مصاف رئال مادرید می‏رود در حالی که آن‏ها مقابل چلسی در لیگ قهرمانان 2-2 متوقف شدند.
با وجود شروع شوکه کننده آن‏ها، " آگوئرو " معتقد است تیم او تواناتر از تیم " مانوئل پلگرینی است.

او به وب‏سایت رسمی باشگاه اتلتیکو مادرید گفت:« ما در وضعیت بغرنجی قرار داریم اما باید سر خود را بالا بگیریم. می‏دانیم شنبه بازی سختی پیش رو داریم اما می‏توانیم پیروز شویم و سه امتیازی که خیلی نیاز داریم را به دست بیاوریم. بازی شانه به شانه‏ای است و معتقدم اگر مانند چند بازی گذشته تمرکز کنیم، نتیجه خوبی به دست می‏آوریم.»

" آگوئرو " در ادامه گفت:« برای من مهم‏ترین چیز خوب بازی کردن خودم است و نگران آنچه که مادرید انجام می‏دهد نیستم. چیزی که مرا به دربی علاقه‏مند می‏کند این است که من و هم‏تیمی‏هایم آماده هستیم و سه امتیاز را می‏گیریم.»
« هواداران ما پیروزی می‏خواهند و پیروزی و کسب سه امتیاز تنها چیزی است که در ذهن ما وجود دارد.»

منبع:اسکای اسپورت
Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Majid (07-11-09), sir_man (16-01-10)
Old 09-11-09, 14:11   #242
Majid
مدیر بخش لیگ برتر و فوتبال ملی

آواتار Majid

تیم محبوب: Esteghlal-Real
بازیکن محبوب: Majidi- Carlos -Zandi_Robinho -Ronaldo
مربی محبوب: Ghalenoyi
9,105 تشکر در 4,459 ارسال
مدال
پیشفرض

احتمال محروميت هميشگي اتلتيكو از بازي در ورزشگاه كالدرون

دقيقه 66 دربي مادريد براي هواداران اتلتيكو مادريد لجظه تلخي بود. مانوئل پيگريني در دقيقه 66 بازي تيمش برابر اتلتيكو مادريد همان حادثه اي را تجريه كرد كه دو سال پيش از اين خوانده راموس سرمربي وقت رئال بتيس در همين وزشگاه ويسنته كالدرون تجربه كرده بود.

بطري پرتاب شده روي پوست كنار چشم راست پيگرين خراشي كوچك ايجاد كرد و پزشك تيم فوتبال رئال مادريد بلافاصله براي مداواي او دست به كار شد.

هر چند رئال مادريدي ها در اين مورد بزرگ‌نمايي كرده و به صورت حرفه اي در كنفرانس خبري نيز صورت چسب خورده پيگريني را برابر دوربين ها قرار دادند اما اين مسائل نمي تواند باعث تبرئه اتلتيكو مادريد شود.

فدراسيون فوتبال اسپانيا به احتمال فراوان امتياز بازي اتلتيكو مادريد در اين ورزشگاه را براي هميشه لغو خواهد كرد.

رئال مادريد در هفته دهم لاليگا با نتيجه 3 بر 2 برابر اتلتيكو مادريد به برتري رسيد.

Old 18-11-09, 11:20   #243
NIHAD
مدیر انجمن

آواتار NIHAD

مربی محبوب: سلطان احمد آبی
12,256 تشکر در 4,927 ارسال
مدال
پیشفرض

فلورس آنفلوانزاي خوكي گرفت

به نقل از ماركا، كيكه سانچس فلورس سرمربي اسبق والنسيا و بنفيكا دچار بيماري آنفلوانزاي خوكي شده و در بخش تخصصي مبارزه و درمان آنفلوانزاي نوع a بستري شده است.
باشگاه اتلتيكومادريد كه مي‌كوشيد اين خبر در روزنامه ها منتشر شود روز گذشته از طريق روابط عمومي خود آن را تاييد كرد.
وي در دو تمرين گذشته تيمش حضور نداشته و به اين ترتيب نمي‌تواند در بازي هفته يازدهم تيم خود روي نيمكت بنشيند.
مقامات باشگاه اتلتيكومادريد با توجه به بيماري ضعف دستگاه ايمني كه به صورت ژنتيكي اين مربي را تهديد مي‌كند به شدت نگران وضعيت جسماني وي هستند.
NIHAD آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از NIHAD برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Majid (18-11-09), Shervin (19-11-09), sir_man (16-01-10)
Old 28-11-09, 18:19   #244
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
مدال فوق حرفه ای مدال ویژه سایت مدال فعالیت مفید مدال مدیریت ویژه مدال مدیریت مدال ارسالهای برتر 
پیشفرض

سرجیو آگوئرو: به چلسی نمی‏روم

Ariensport.com: " سرجیو آگوئرو " مهاجم اتلتیکومادرید شایعه انتقالش به چلسی را تکذیب کرد.

سایت ESPN Soccernet ادعا کرده بود این ستاره آرژانتینی طی یک پیغام خصوصی به " کارلو آنجلوتی " اعلام کرده از پیوستن به چلسی استقبال می‏کند و توافقات لازم برای این انتقال بین دو باشگاه صورت گرفته است.

براساس این گزارش " آگوئرو " با پیشنهاد اغواکننده چلسی که طبق آن هفته‏ای 250 هزار پوند دریافت می‏کند، موافقت کرده است.

اما خود " آگوئرو " به Marca می‏گوید: « من از اتلتیکو جدا نمی‏شوم. در حال حاضر فقط به تعهدی که نسبت به باشگاه دارم، فکر می‏کنم. »

منبع:تریبال فوتبال
کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
sir_man (16-01-10)
Old 13-12-09, 00:20   #245
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

آگوئرو: آینده‏ام به باشگاه بستگی دارد

Ariensport.com: " سرجیو آگوئرو " یک بار دیگر خود را از نقل و انتقالات ژانویه دور کرد.

بازیکن تیم ملی آرژانتین از سال 2006 که به اسپانیا آمد همواره یکی از داغ‏ترین گزینه‏‏های نقل و انتقالات بوده است. او که هنوز 21 سال دارد، انتظار می‏رود در آینده به یکی از باشگاه‏های بزرگ اروپا منتقل شود.
بهرحال، " آگوئرو " می‏گوید که تمایلی برای ترک باشگاه خود ندارد اما همه چیز را به اتلتیکو مادرید می‏سپارد.

او گفت:« چیزی که واضح است این است که من اینجا خوشحالم و آینده من در اتلتیکو قرار دارد.این همیشه چیزی خوبی است که تیمی به شما علاقه‏مند است اما من چیزی نمی‏دانم و اگر اتفاقی بیفتد من این را به باشگاه واگذار خواهم کرد تا آن‏ها تصمیم گیری کنند.»
« در حال حاضر به چیزی فکر نمی‏کنم – آینده من با اتلتیکو است.»

sir_man (16-01-10)
Old 02-01-10, 19:12   #246
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

آگوئرو: مطمئناً در اتلتیکو مادرید می‏مانم

Ariensport.com: " سرجیو آگوئرو " مهاجم آرژانتینی اتلتیکو مادرید بار دیگر از علاقه خود برای ماندن در این تیم خبر داد.

این مهاجم 21 ساله با تکذيب شايعات اخیر در خصوص احتمال پيوستن وی به تيم فوتبال چلسی انگليس در فصل نقل و انتقالات زمستانی، اعلام کرد در اتلتيکو می‏ماند.

" آگوئرو " به وبسایت رسمی اتلتیکومادرید گفت: « آشکارا اعلام می‏کنم به اتلتیکو وفادارم تا همه دنیا بدانند. نباید به همه چیز توجه کرد. تنها موضوعی که مهم است بازی و فکر کردم به اتلتیکو است. »

این در حالی است که چلسی در غیاب " دیدیر دروگبا " و " سالامون کالو " که راهی رقابت‏های جام ملت‏های آفریقا شده‏اند، تنها " نیکلاس آنلکا " و " دنیل استوریج " را در خط حمله خود دارد.

sir_man (16-01-10)
Old 15-01-10, 22:36   #247
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

جام حذفی اسپانیا: اتلتیکو مادرید و مايوركا راهي دور بعد شدند

رقابت‌هاي جام حذفي باشگاه‌هاي اسپانيا با پيروزي آتلتيكو مادريد و مايوركا ادامه يافت.

اتلتيكو مادريد كه در ديدار رفت برابر ركرتيوو اوئلوا سه بر صفر تن به شكست داده بود در ديدار برگشت اين تيم را پنج بر يك از پيش رو برداشت و راهي دور بعد شد. سيمائو و آگرو هر كدام با دو گلي كه براي تيمشان به ثمر رساندند نقش مهمي در راهيابي مادريدي‌ها به دور بعد داشتند.

مايوركا هم با پيروزي سه بر يك برابر رايووايكانو راهي دور بعد رقابت‌هاي كوپادل ري شد. ديدار رفت دو تيم دو بر يك به سود وايكانو پايان يافته بود اما در ديدار برگشت گل دقيقه 90 سوارس باعث شد تا مايوركا سه بريك به پيروزي رسيده و ر اهي دور بعد اين رقابت‌ها شود.
sir_man (16-01-10)
Old 12-02-10, 21:52   #248
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

اتلتیکومادرید و سویا در فینال کوپا دل ری

Ariensport.com: تیم‏های اتلتیکومادرید و سویا به دیدار نهایی جام حذفی اسپانیا راه یافتند.

در چارچوب دور برگشت مرحله نیمه نهایی کوپا دل‏ری، تیم فوتبال اتلتیکومادرید که در دیدار رفت با چهار گل ریسینگ سانتاندر را در هم کوبیده بود، با نتیجه 3-2 مغلوب شد اما در مجموع با برتری 6-3 راهی فینال این رقابت‏ها شد.

در این بازی " خوان والرا "(گل به خودی)، " فرانسیسکو سیسوکو " و " محمد تشیطی " گل‏های ریسینگ را به ثمر رساندند و برای اتلیتکو " خوان والرا " و " مانوئل گواردادو " گلزنی کردند.

در دیگر بازی این مرحله، چهارشنبه شب تیم فوتبال ختافه با 1 گل سویا را شکست داد اما در مجموع دو دیدار رفت و برگشت تیم فوتبال سویا به برتری 2-1 دست یافت تا حریف اتلتیکومادرید در فینال کوپا‏ دل‏ری شود.
Old 13-05-10, 08:57   #249
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

اتلتیکو مادرید، آبرو اسپانیایی ها رو خرید ... از قهرمانیشون منم خوشحال شدم

هر دو گل رو هم فورلان زد. انصافا مهاجم فوق العاده ای هست.
Old 15-05-10, 20:20   #250
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

اتلتیکو مادرید

پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال