![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#201 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard
مربی محبوب: Rafa Benitez
رئال مادرید همچنان امیدوار به جذب رونالدو
اختصاصی آرین اسپورت دات کام – برند شوستر سرمربی رئال مادرید امیدوار سال آینده کریستیانو رونالدو را در پیراهن رئال مادرید ببیند. رئال مادرید در تابستان امسال به شدت به دنبال رونالدو بود تا او را با یک انتقال افسانه ای به مادرید بیاورد، اما در نهایت رونالدو تصمیم گرفت در منچستر یونایتد بماند. رونالدو 23 ساله تمایلش نسبت به حضور در رئال مادرید را پنهان نکرد و شوستر مطمئن است رئال مادرید می تواند او را سال آینده جذب کند. شوستر گفت: " من فکر می کنم منچستر یونایتد کار مشکلی برای حفظ او دارد. شما برای جذب او هرکاری که می توانید باید انجام دهید زیرا او ارزشش دارد." مربی آلمانی اضافه کرد: " او در تابستان شانس حضور در مادرید را داشت. اگرچه مشکل بود اما من فکر می کردم او را در اینجا می بینم." وی در ادامه گفت: " کلاس، جناح و نوع حمله کردن وی دلایل خوبی برای امضای قرارداد با اوست. این یک قرارداد مهم است. او به مادرید نیامد، اما یک تیم هستیم و من به تیمم ایمان دارم." مادریدی ها تابستان به دنبال مهاجم پرتغالی بودند که در راه کسب لیگ قهرمان اروپا و لیگ برتر انگلستان برای منچستر 42 گل به ثمر رسانده بود. شوستر به مارکا گفت: " من فکر می کنم کریستیانو رونالدو را سال آینده جذب خواهیم. او 42 گل به ثمر سانده است و این برای قهرمانی کافی است." وی در پایان گفت: " او در یورو 2008 برای تیم ملی پرتغال خوب بازی نکرد." منبع: تیم تاک ترجمه آرین اسپورت دات کام - وحید زمانی پور
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
آخرین ویرایش توسط Steven Gerrard در تاریخ 12-10-08 انجام شده است. |
|
|
|
| 2 کاربر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Omid Zamanipour (12-10-08),
Shervin (12-10-08)
|
|
|
#202 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
شوستر چقدر خوشحاله
یکی نیست بهش بگه ببین خودت فصل بعد هستی بعد به دنبال بازیکن باش...
|
|
|
|
#203 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: بارسلونا
بازیکن محبوب: ژاوی
حمایت شوستر از کاناوارو
تهران_خبرگزاری ایسکانیوز : برند شوستر سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید از فابیو کاناوارو برای ادامه فعالیت در این تیم حمایت کرد. به گزارش روز یکشنبه بخش فرانسه گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" به نقل از منابع اسپانیایی، در چند هفته گذشته خبری مبنی بر بازگشت کاناوارو به ایتالیا در مطبوعات اسپانیا منتشر شد که کاناوارو به یکی از تیمهای یوونتوس و یا ناپولی منتقل خواهد شد زیرا وی ابراز علاقه کرده به کشورش باز گردد و سالهای پایانی فوتبال خود را در ایتالیا بگذراند. برند شوستر در مورد جدایی کاناوارو از رئال مادرید به خبرنگاران گفت : " کاناوارو مرد کلیدی تیم ما محسوب می شود.قرارداد کاناوارو با رئال رو به اتمام است و باشگاه پیشنهاد قراردادی جدید به او ارائه کرده است. من نمی خواهم وی را از دست دهم زیرا بازیکن تاثیر گذاری است و کاناوارو را برای فصل آینده هم می خواهم."
|
|
| 2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Omid Zamanipour (13-10-08),
Vahid (12-10-08)
|
|
|
#204 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: بارسلونا
بازیکن محبوب: ژاوی
ديارا: با آمدن به رئال مادريد پيشرفت نكرده ام
" محمد ديارا " هافبك مسلمان رئال مادريد توانسته است خود را به عنوان پديده اين فصل رقابت هاى لاليگا معرفى كند. اين هافبك جنگنده در ميان ناباورى به يكى از بازيكنان ثابت رئال مادريد تبديل شده است. حضور در تركيب اصلى تيم پرمهره رئال مادريد كار دشوارى است اما ديارا با سعى و تلاش فراوان خود توانسته است به اين مهم دست يابد و يكى از مردان ثابت و اصلى برند شوستر لقب گيرد. هافبك ماليايى كهكشانى ها در گفت و گو با وب سايت " real de " از اهداف خود در فوتبال اسپانيا صحبت كرده است. خواندن اين مصاحبه خالى از لطف نيست. • پس از نتايج خوبى كه رئال در شروع فصل كسب كرده بود، همه منتظر پيروزى اين تيم مقابل اسپانيول بودند چرا رئال مقابل اسپانيول متوقف شد؟ - از دست دادن ۲ امتياز بسيار حساس واقعاً ناراحت كننده بود اما نبايد فراوش كنيم كه ما مقابل يك تيم دست و پا بسته متوقف نشديم. اسپانيول تيم بسيار خوبى است و بازى واقعاً خوبى را مقابل ما به نمايش گذاشت. اسپانيول در سانتياگوبرنابئو شب بسيار سختى را براى ما رقم زد اما اگر از تمام موقعيت هاى خودمان استفاده مى كرديم، مى توانستيم بازى را با پيروزى پشت سر بگذاريم. • شما اين فصل يك شروع رؤيايى را با رئال مادريد داشته ايد بدون ترديد، شما بهترين بازيكن رئال در رقابت هاى فصل جارى بوده ايد، چه چيزى باعث شده تا اين اندازه باانگيزه و قدرتمند در تركيب رئال بازى كنيد؟ - من فكر مى كنم همان بازيكنى هستم ك در ليون بازى مى كردم. با حضورم در رئال مادريد پيشرفت محسوسى نداشته ام همان طور بازى مى كنم كه در ليون بازى مى كردم. من هميشه در هر تيمى كه بازى مى كنم تمام سعى و تلاشم اين است كه بهترين بازى خودم را به نمايش بگذارم. در ليون اين هدف من بود و الان در رئال مادريد نيز همين هدف را دارم. من همان دياراى ليون هستم اما در اينجا بيشتر از گذشته در كانون توجه مردم و مطبوعات قرار گرفته ام. • اما با يك نگاه ساده مى توان پى برد كه شما نسبت به سال هاى حضورتان در ليون، خيلى بهتر پا به توپ مى شويد. اين روزها آنقدر خوب بازى مى كنيد كه هواداران رئال شما را با فرناندو ردوندو مقايسه مى كنند. - بله. انصافاً بهتر از گذشته پا به توپ مى شوم اما باور كنيد نمى دانم چطور اين اتفاق افتاده است. شايد با پوشيدن پيراهن رئال مادريد با اعتماد به نفس بيشترى در ميادين ظاهر مى شوم. • شما قبل از اينكه ليست فروش رئال مادريد در تابستان مشخص شود به رامون كالدرون گفتيد كه مى خواهيد در برنابئو بمانيد. چه چيزى در رئال ديده ايد كه اين طور مشتاقانه به حضورتان در اين تيم ادامه مى دهيد؟ - جو حاكم بر ورزشگاه رئال مادريد فوق العاده است. همه اعضاى باشگاه از مسئولان و بازيكنان گرفته تا كاركنان عادى، از جو حاكم بر باشگاه راضى اند. ما همديگر را به خوبى درك مى كنيم و به معناى واقعى يك تيم هستيم. • پس از بازى هاى ملى، رئال مادريد در اولين گام به مصاف آتلتيكومادريد خواهد رفت. پس از شكست ۶ بر يك اين تيم مقابل بارسا، انتظار چه نتيجه اى را مقابل تيم دوم پايتخت داريد؟ - مطمئناً دربى مادريد، بازى بسيار زيبايى خواهد بود. آتلتيكو تيم بسيار قدرتمندى است. شكست ۶ بر يك اين تيم مقابل بارسا يك اتفاق بوده. من تاكنون ۳ بار مقابل آتلتيكو بازى كرده ام. يك برد و ۲ تساوى حاصل اين ۳ بازى بوده است. به اعتقاد من بازى سختى مقابل آتلتيكو خواهيم داشت. آنها با تمام توان مقابل ما صف آرايى خواهند كرد. بازيكنان آتلتيكو با تمام توان و انگيزه مقابل رئال مادريد بازى خواهند كرد. آنها انگيزه زيادى براى پيروزى مقابل ما دارند. آنها مى خواهند به نوعى شكست تلخ خود مقابل بارسا را فراموش كنند. علاوه بر اين قصد دارند باخت خودشان مقابل رئال را در جام كالدرون جبران كنند. ما بايد باخت ۶ بر يك آتلتيكو مقابل بارسا را فراموش كنيم و خودمان را براى بازى با يك تيم قدرتمند آماده كنيم. • در طول ۷ سال گذشته در هر تيمى كه بازى كرده ايد، قهرمانى را تجربه كرده ايد. اين يك ركورد جالب به حساب مى آيد. - بله. بايد بگويم شيرين ترين آنها هفتمين قهرمانى من بود. قهرمانى با رئال در رقابت هاى لاليگا واقعاً شيرين بود. اميدوارم، بتوانم هشتمين قهرمانى پياپى را هم به همراه رئال جشن بگيرم. • مسلماً كار بسيار سختى براى رسيدن به اين مهم خواهيد داشت؟ - بله. همين طور خواهد بود. به نظر من كار ما در لاليگا، حتى مى تواند سخت تر از ليگ قهرمانان هم بشود. اين فصل تيم هاى اسپانيا به بهترين شكل ممكن خودشان را آماده كرده اند. سويا، والنسيا و آتلتيكو تيم هايى هستند كه مى توانند بارسا و رئال را در كورس قهرمانى همراهى كنند اما با اين وجود، رئال مادريد مى تواند به مانند فصل گذشته قهرمان لاليگا شود. منبع: ابرار ورزشی
|
|
| 2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Vahid (13-10-08)
|
|
|
#205 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
مياتوويچ: رونالدو گزينه 2009 رئال مادريد است
خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه رئال مادريد بر خريد مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد در سال 2009 تاكيد كرد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، پدراگ مياتويچ گفت: پروژه كريس رونالدو قديمي و كهنه شده و هواداران رئال مادريد به اين خاطر از دست ما ناراحت اند؛ اما بايد در اين مورد خاص منطقي بود. رونالدو بازيكن كوچكي نيست. وي افزود: رونالدو گزينه 2009 ما است و براي خريدش در فصل نقل و انتقالات زمستاني تمام تلاش خود را مي كنيم. مياتوويچ از سوي هيئت مديره رئال مادريد درمورد پروژه هاي نافرجام كاكا و رونالدو به شدت تحت فشار است.
|
|
|
|
#206 |
|
كهكشانيها همچنان در پي ستاره پرتغالي
شوستر: "رونالدو" اولويت نخست ماست برند شوستر از "كريستيانو رونالدو" به عنوان اولويت نخست خود در فصل نقل و انتقالات سال آينده ياد كرد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سران رئال مادريد در فصل نقل و انتقالات تابستاني به شدت خواهان جذب كريستيانو رونالدو هافبك پرتغالي بودند اما با تمامي تلاشهاي انجام شده اين بازيكن حاضر به پيوستن به كهكشانيها نشد. با اين حال، سرمربي آلماني رئال مادريد مصمم است تا سال آينده يكي از بهترينهاي فوتبال جهان را در سانتياگو برنابئو ببيند. وي به روزنامه ماركا گفت: او اولويت شماره يك من است. از سران رئال انتظار دارم كه براي جذب كريستيانو از تمام توان خود استفاده كنند. اگر سران منچستر قيمت خود را در 90 ميليون يورو اعلام كنند بايد اين مبلغ را پرداخت كنيم. با پيشنهادهاي كم نميتوان رونالدو را جذب كرد. من از باشگاه ميخواهم با مبلغ درخواستي يونايتدها موافقت كنند. ------ اینو دیروز آرین اسپورت ترجمه کرده... ![]() ![]()
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
|
Shervin (13-10-08)
|
|
|
#207 |
|
"كاسياس" ركورد زد
دروازه "ايكر" 709 دقيقه بسته بوده است ايكر كاسياس با گل نخوردن در ديدار اسپانيا برابر استوني ركورد جديدي در فوتبال اسپانيا از خود بر جاي گذاشت. به گزارش خبرگزاري د انشجويان ايران (ايسنا)، كاسياس شنبه شب در مقدماتي جام جهاني 2010 در ديدار اسپانيا برابر استوني كه 3 بر صفر به سود ماتادورها به پايان رسيد با بسته نگه داشتن دروازه خود ركورد 692 دقيقه گل نخوردن فرانسيسكو بويو و آندوني زوبيزارتا را شكست . كاسياس اكنون با ركورد 709 دقيقهاي خود تاريخ ساز شده و تيم ملي كشورش نيز 25 بازي است كه شكست نخورده است. آخرين باري كه كاسياس دروازه خود را باز شده ديد به ديدار اسپانيا برابر يونان در يورو 2008 و گل آنجلوس كريستياس برميگردد. اكنون سنگربان اسپانيايي ميتواند با بسته نگه داشتن دروازه خود در ديدار چهار شنبه شب برابر بلژيك ركورد بينظير خود را افزايش دهد.
|
|
|
|
Shervin (13-10-08)
|
|
|
#208 |
|
کاناوارو: مي خواهم در رئال بمانم
مدافع ايتاليايي تيم فوتبال رئال مادريد يک بار ديگر تاکيد کرد که آينده اش در اين باشگاه است. "به گزارش سرويس ورزشي برنا" پس از آنکه مدير برنامه هاي "فابيو کاناوارو" گفت که موکلش قصد بازگشت به ايتاليا را دارد،اين بازيکن در گفتگو با روزنامه as اظهار داشت:من خيلي آرام هستم و منتظرم تا با مسئولان رئال درباره حل مسائل مختلف صحبت کنم. وي افزود: همه مي دانند که مي خواهم قرارداد جديدي را با رئال مادريد به امضا برسانم.نمي خواهم "سانتياگوبرنابئو" را ترک کنم،زيرا در اينجا راحتم و خانواده ام نيز از زندگي در شهر مادريد خيلي خوشحال هستند.
|
|
|
|
| کاربران زیر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Omid Zamanipour (13-10-08)
|
|
|
#209 |
|
در واكنش به تلاش دوباره ميلان
راموس: در مادريد مي مانم خبرگزاري فارس: مدافع ملي پوش تيم فوتبال رئال مادريد خيال ترك اين تيم را ندارد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، سرخيو راموس در واكنش به سخنان برلوسكوني عنوان كرد: آ.ث ميلان تيم بسيار بزرگي است. براي اين تيم و مربي بزرگش احترام قائلم؛ اما نمي خواهم حتي به ترك رئال مادريد فكر كنم. وي افزود: در مادريد ميمانم و نمي خواهم از فوتبال باشگاهي اسپانيا خارج شوم. آينده من به رئال گره خورده و اين تيم را هرگز سكوي پرواز خود ندانسته ام.
|
|
|
|
| کاربران زیر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (13-10-08)
|
|
|
#210 |
|
نفرت کاسياس از صحبت درباره رقابت با تورس دروازه بان ملي پوش تيم فوتبال رئال مادريد اظهار داشت از اينکه درباره رقابتش با مهاجم ليورپول براي کسب توپ طلاي اروپا بحث مي شود،ناراحت است. "به گزارش سرويس ورزشي برنا" "ايکر کاسياس" سال خوبي را پشت سر گذاشت؛سالي که با قهرماني رئال مادريد در لاليگا خاتمه يافت.ضمن اينکه او به عنوان کاپيتان نيز جام قهرماني يورو 2008 را بالاي سر برد. اين دروازه بان ملي پوش در ادامه روند خوب خود در بازي چند روز پيش مقابل استوني رکورد شکني کرد و مدت زمان بسته نگه داشتن دروازه اسپانيا را به 710 دقيقه رساند. تمامي اين مسائل باعث شده است تا از کاسياس به عنوان يکي از شان |