![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#231 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
کاکا خواستار حضور آلونسو در رئال مادرید شد
Ariensport.com: " کاکا " ستاره جدید رئال مادرید خواستار حضور " ژابی آلونسو " بازیکن لیورپول در این تیم شده است. این تیم اسپانیایی پیش از این " کاکا "، " کریستیانو رونالدو " و "رائول آلبیول " را جذب کرده، در حالی که پیشنهاد آنها برای " کریم بنزما " نیز با موافقت رو به رو شده است. " آلونسو " یکی دیگر از اهداف رئال است و در گزارشات آمده آنها پیشنهاد خود که حدود 30 میلیون پوند است را در اواخر جولای ارائه خواهند کرد. زمانی که از " کاکا " در مورد " آلونسو " پرسیده شد، گفت:« من دوبار در مقابل او در فینال لیگ قهرمانان بازی کردهام. او بازیکن بسیار خوبی است، او اسپانیایی است بنایراین خیلی مورد استقبال قرار خواهد گرفت.» منبع:اسکای اسپورت
|
|
| 2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
fery jo0on (04-07-09),
Majid (04-07-09)
|
|
|
#232 |
|
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: 04-10-07
مربی محبوب: سلطان احمد آبی
رونالدو : مي خواهم بهترين بازيكن تاريخ رئال باشم
رونالدو مدعي است بعد از به دست آوردن همه چيز در منچستر يونايتد٬ هيچ انگيزه اي براي باقي ماندن در الدترافورد نداشته است. همين مسئله پايه و اساس قرارداد 94ميليون يورويي او با تيم رئال مادريد به حساب مي آيد. رونالدو مي گويد: "گلهايي كه من مي زنم جزء بهترين گلهاي باشگاه رئال است٬ اما من ميخواهم از همه بهتر باشم." وقتي در مورد قرارداد او با رئال كه نزديك 100 ميليون يورو است سؤال شد، رونالدو در پاسخ گفت: "فلورنتينو پرز در دنياي فوتبال انقلاب كرد اما من ثابت ميكنم كه ارزش پرداخت اين هزينه را دارم." انتظار ميرود رونالدو پيراهن شماره 9 تيم رئال را به خود اختصاص دهد و در 6 جولاي رسماً به اين تيم ملحق شود. |
|
|
|
| 3 کاربر از NIHAD برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#233 |
|
قهرمان پیشبینی لیگ های اروپایی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
كارلوس: منتظر درخشش رئال مادريد هستم
خبرگزاري فارس: بازيكن برزيلي تيم فوتبال فنرباغچه گفت: منتظر درخشش رئالمادريد با كاكا، رونالدو و بنزما هستم. به گزارش خبرگزاري فارس، روبرتو كارلوس اظهار داشت: در ابتداي فصل نقل و انتقالات وقتي باشگاه رئال مادريد اقدام به خريد كاكا از ميلان كرد، گفتم در فصل جديد باشگاهي اروپا، وضعيت اين تيم اسپانيايي بهبود خواهد يافت. اما حالا كه علاوه بر او، ستارگاني همچون كريستيانو رونالدو و بنزما نيز استخدام كرده است، بايد شاهد درخشش تيمي قدرتمند در عرصه فوتبال اروپا باشيم. درخششي كه مدتهاست در انتظارش هستم. وي افزود: براي اين منظور موضوع هماهنگي بسيار مهم است. هماهنگي براي خارجي هاي تازه تيم و قديمي ها كه در اين راه نبايد حتي يك لحظه رئال فرصتي را بيهوده هدر دهد. اين بازيكن خود كه سال ها براي مادريدي ها به ميدان رفت، تاكيد كرد: باتوجه به تحولات اخير مطمئن هستم رئال با اين مجموعه خواهد درخشيد. رئالي ها تا به اين لحظه از فصل نقل و انتقالات براي خريد كاكا ، كريستيانو رونالدو و بنزما نزديك 200 ميليون يورو خرج كردهاند. روبرتو كارلوس كه از سال 2007 در تيم فنرباغچه تركيه بازي مي كند، از سال 1996 تا 2007 در تيم رئال مادريد اسپانيا بازي كرد. |
|
|
|
|
|
#234 |
|
قهرمان پیشبینی لیگ های اروپایی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
پرس: بيشتر از اين براي ويا صبر نميكنم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه رئالمادريد گفت: با توجه به خريد بنزما و مذاكرات پيشرفته با دو مدافع بزرگ بيشتر از اين نميتوانم براي داويد ويا صبر كنم. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، فلورنتينو پرس عنوان كرد: باشگاه رئال مادريد براي يك بازيكن بزرگ احترام قائل مي شود در واقع پيش از او براي هواداران خود احترام قائل مي شود اما اين هم حدي دارد و اگر يك بازيكن بيش از حد در پاسخ دادن وقت تلف كند نمي توانيم سطح باشگاه را به خاطر او پايين بياوريم و بايد گزينه وي را از فهرست خود حذف كنيم. وي افزود: براي من مهم نيست كه داويد ويا چه مشترياني دارد و يا اين روزها چقدر سرش شلوغ است. اين آخرين هشدار به او و وكيلش محسوب مي شود. |
|
|
|
|
|
#235 |
|
مدیر بخش لیگ برتر و فوتبال ملی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 16-03-09
موقعیت: Varamin
تیم محبوب: Esteghlal-Real-Barca
بازیکن محبوب: Majidi- Carlos -Zandi_Robinho -Ronaldo
مربی محبوب: Ghotbi-Ghalenoyi
برنابئو آماده پذيرايي از كريس رونالدو
گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، در حالي كه براي پذيرايي از كاكا در مراسم معارفه اين بازيكن تنها 50 هزار بليت فروخته شد رئال مادريد قصد دارد مسائل امنيتي را كنار گذاشته و هيچ محدوديتي براي فروش بليت 75 يورويي خود نداشته باشد. به اين ترتيب اولويت با هواداراني است كه زودتر از طريق اينترنتي بليت خود را تهيه كنند تا شانس بيشتري براي حضور در طبقه اول برنابئو داشته باشند. اگر طبق پيش بيني باشگاه رئال مادريد 80 هزار نفر بليت 75 يورويي را خريداري كنند مبلغي در حدود 6 ميليون يورو معادل 840 ميليون تومان تنها از طريق فروش بليت در مراسم معارفه كريس رونالدو به دست مي آيد.
|
| 2 کاربر از Majid برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
fery jo0on (04-07-09),
Shervin (04-07-09)
|
|
|
#236 |
|
اولين قدم رسمي پرس در راستاي بهبود خزانه
آديداس بايد دو برابر پرداخت كند فلورنتينو پرس از كمپاني آديداس مبلغ 60 ميليون يورو درخواست كرده و اگر آديداس نتواند اين مبلغ را بپردازد رئال مادريد حاضر به تمديد مدت همكاري با اين كمپاني نيست. پرس اين تغيير رويه را با توجه به خريد رونالدو و كاكا منطقي مي داند و از آديداس مي خواهد ضمن اقدامي منطقي مبلغ پرداختي سال آينده را تا دو برابر مبلغ سال گذشته در نظر بگيرد.
|
fery jo0on (04-07-09),
Shervin (04-07-09)
|
|
|
#237 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
10 نکته مهم از زندگي ستاره جدید رئال مادرید
کريم بنزما يکي از گزينه هاي اصلي فرگوسن براي فصل جديد بود. با رفتن رونالدو احتمال خريد او هم افزايش يافت، اما در نهايت به جمع کهکشاني ها پيوست. دانستن نکات زير درباره زندگي بنزما براي آنهايي که هوادار رئال هستند، جالب خواهد بود. 1- کريم بنزما. متولد 19دسامبر سال1987 ميلادي در رونه آلوز در شهر ليون. در واقع او هم مثل اکثر بازيکنان فرانسوي اصليت آفريقايي دارد. او الجزايري الاصل است. شديداً علاقه دارد شماره 10 هر تيم را بپوشد. خيلي کم پيدا مي شود که بازيکني را به زين الدين زيدان نسبت دهند اما با ظهور او اکثراً او را زيزو (لقب زيدان) جديد لقب گذاشتند. 2- خود کريم بنزما بارها عنوان کرده رونالدو برزيلي اسطوره اوست نه زيدان؛ رونالدويي که سه بار عنوان بهترين بازيکن سال جهان را کسب کرده. خود او در اين مورد مي گويد؛ او اسطوره من است، بهترين بازيکن از نظر من در تمام اعصار است. کلي از دي وي دي ها و حرکات زيبا و بازي هاي او را نزد خود دارم. بارها آنها را تماشا مي کنم و از ديدن آنها لذت مي برم. سعي مي کنم سخت تلاش کنم تا مثل او شوم که اگر اين اتفاق بيفتد خارق العاده خواهد بود. 3- مهاجم شش فوتي تيم ليون از 9سالگي وارد اين باشگاه شده. بنزما در 17 بازي براي تيم ملي زير 17ساله هاي فرانسه 14گل زد. (تيمي که سمير نصري هافبک کنوني آرسنال را هم داشت که توانست در سال2004 به همراه اين تيم قهرمان اروپا شود.) 4- بعد از موفقيت به همراه تيم زير 17ساله ها در فصل2005- 2004 به عضويت تيم بزرگسال ليون درآمد ولي بازي کمي به او رسيد. ژرار هوليه سرمربي عقيده داشت او هنوز خيلي جوان است اما او قدرت خود را به رخ همه کشاند. 5- بعد از ژرار هوليه، آلن پرين به بنزما فرصت بيشتري داد و وظايف بيشتري به او محول کرد طوري که در فصل2007- 2006 توانست 24 گل در 37 بازي براي تيم ليون به ثمر برساند، 6- اما فصل گذشته. فصل قبل بنزما 34 بار گلزني کرد، گل هاي او يک جور و يک قسم نبود. انواع و اقسام گل ها از ضربه با سر گرفته تا شوت با پاي چپ (که به زيبايي دروازه منچستر را باز کرد) شوت با پاي راست، گل چيپ، ضربه قيچي و البته به قول خودمان مرده خوري، با اين گل ها او عنوان آقاي گلي لوشامپيونا را کسب کرد در حالي که هنوز 20سالش نشده. او فصل قبل چهارمين قهرماني پياپي در ليگ فرانسه را به همراه ليون کسب کرد که هشتمين قهرماني پياپي اين تيم بود. 7- به سال هاي دورتر برگرديم. روز 28 مارس 2007 بود که بنزما اولين بازي ملي خود را براي تيم ملي فرانسه انجام داد؛ بازي که مقابل تيم اتريش بود و تک گل پيروزي بخش تيم فرانسه را او به ثمر رساند. هم اکنون بنزما در 22 بازي تيم ملي فرانسه پنج گل زده که برخلاف تيم باشگاهي اش ليون آمار جالبي به نظر نمي رسد. 8- جديداً هم سرالکس فرگوسن مربي پرآوازه يونايتدي ها مايل است او را به اولدترافورد بياورد اما تلاش هاي فرگي باعث شد فقط يک بار بنزما را به اولدترافورد بياورد. آن هم در يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، ولي گلي که بنزما سال گذشته در دور رفت يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان به منچستر با پاي چپ زد، علاقه فرگي به اين بازيکن را دوچندان کرده و فرگي خيلي دوست دارد باز هم او به اولدترافورد بيايد البته اين بار با پيراهن منچستر نه تيمي ديگر، 8- علاقه وافر يونايتد به بنزما باعث شد ميشل آلس رئيس باشگاه ليون روياي 40 ميليون پوند براي فروش او را در سر بپروراند، اما 13 مارس سال گذشته بنزما قرارداد خود را تمديد کرد و طي آن قرارداد تا سال2013 او بايد در ليون بماند. قرارداد او گران ترين مبلغ براي يک بازيکن در ليگ فرانسه بود. 10- بنزما اين فصل را خوب شروع کرد چرا که در پنج بازي اول شش گل به ثمر رساند. اين بازيکن جوان مورد علاقه باشگاه هاي بزرگ اروپايي قرار گرفته؛ منچستريونايتد، رئال مادريد، بارسلونا و آث ميلان باشگاه هاي خواهان بنزما هستند اما خود بنزما بارها عنوان کرده دوست دارد با پيراهن ليون قهرمان باشگاه هاي اروپا شود، منبع:اعتماد
|
|
| 2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
fery jo0on (04-07-09),
Majid (05-07-09)
|
|
|
#238 |
|
بكنباوئر: بعيد ميدانم ريبري به رئال مادريد برود
به گزارش خبرگزاي فارس، فرانس بكن باوئر رئيس افتخاري باشگاه بايرن مونيخ آلمان عنوان كرد: اينكه رئال مادريد به دنبال فرانك ريبري است شايعه نبوده و من هم آن را تائيد ميكنم اما با توجه به خريدهاي اخير و به خصوص با توجه به انتقال بنزما به رئال مادريد بعيد ميدانم بازيكن فرانسوي ما راهي پايتخت اسپانيا شود. وي افزود: سرمربي جديد بايرن مونيخ به ريبري احتياج دارد و تلاش ما براي حفظ او ادامه خواهد داشت.
|
fery jo0on (05-07-09),
Shervin (05-07-09)
|
|
|
#239 |
|
رئال مادريد به مدافع چلسي پيشنهاد داد
گزارش خبرگزاي فارس و به نقل از آس اسپانيا، فلورنتينا پرس پيشنهادي 28 ميليون يورويي به اشلي كول داده و توقع دارد وي تا پايان اين هفته پاسخ قاطعانه خود را به دفتر انتقالات برنابئو ارسال كند. مدافع سرشناس تيم لندني درخشش خيرهكنندهاي در سال هاي اخير داشته و ميتواند در كنار مدافع تازه وارد رئال مادريد رائول آلبيول زوج مستحكمي را تشكيل دهد. اين در حالي است كه رئال مادريد در خط دفاعي خود بازيكنان بزرگي چون سرخيو راموس، سالگادو و مارسلو را حفظ كرده است. وكيل اشلي كول، دوست صميمي فلورنتينو پرس است و شايد از آن طريق بشود به انتقال اين مدافع مليپوش به رئال مادريد اميدوار بود.
|
fery jo0on (05-07-09),
Shervin (05-07-09)
|
|
|
#240 |
|
رونالدو صاحب پيراهن شماره 9 رئال مي شود
به گزارش روزنامه "آاس"، با توجه به اينکه تکليف دو شماره قبلي رونالدو، قبلا مشخص شده، شايعات زيادي از اينکه وي قرار است چه شمارهاي را در برنابئو بپوشد، سر زبانها افتاده است. "رائول" اسطوره رئال شماره هفت يعني همان شماره رونالدو در منچستريونايتد را ميپوشد در حاليکه "رود فان نيستلروي" هم شماره 17 است يعني همان شمارهاي که رونالدو در اسپورتينگ ليسبون به تن ميکرد. اکنون به نظر ميرسد که مسوولان رئال به رونالدو قول شماره 9 را دادهاند که بعد از رفتن "خاوير ساويولا" خالي مانده است. اين همان شمارهاي است که "آلفردو دي استفانو" افسانهاي در دوران بازي در رئال ميپوشيد. جالب اينکه ديگر "رونالدو" اما برزيلي رئال هم در سه فصل بازي در سنتياگو برنابئو، همين پيراهن را داشت. گفته ميشود با توجه به اينکه قبلا لقب cr9 به کريستيانو داده شده، وي قصد دارد فروشگاهي با همين عنوان در مادريد افتتاح کند. منبع:ایرنا
|
| کاربران زیر از Majid برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (06-07-09)
|
![]() |
| کلیدواژه |
| کهکشانی ها - 2 |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|