![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#31 |
|
مدیر کل سایت و انجمنها
![]() تاریخ عضویت: 03-10-07
عده ای از مدیران آرین اسپورت چند ماه پیش به دلایل گوناگون از سمت خودشون استعفا دادن. امروز لازم دونستم از این عزیزان به خاطر زحماتشون تشكر ویژه ای داشته باشم و امیدوارم در آینده باز هم به جمع كادر مدیریتی آرین اسپورت اضافه بشن.
در حال حاضر مینا خانم به علت فعالیت های طولانی مدت و مثبتشون در انجمن، به عنوان مدیر بخش كلوپ هواداران پرسپولیس انتخاب شدن. سایر مدیرها رو به زودی با همكاری شروین عزیز انتخاب و معرفی می كنیم ![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
مدیر بخش كلوپ هواداران پرسپولیس
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 19-11-08
تیم محبوب: Liverpool*Perspolis
بازیکن محبوب: Gerrard
مربی محبوب: Benitez
از مديران زحمتكش آرين , بابت اعتمادشون تشكر می كنم .امیدوارم بتونم كمكي به انجمن كنم
![]() |
|
|
|
|
|
#33 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 03-10-07
موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Chelsea - Inter - Barca - Esteghlal
مربی محبوب: Mourinho - Ghalenoyi
منم از مدیران گذشته بابت زحماتشون تشكر می كنم و برای مینا خانم آرزوی موفقیت دارم.
![]()
۞ وَالْفَجْرِ وَلَيَالٍ عَشْرٍ وَالشَّفْعِ وَالْوَتْرِ وَاللَّيْلِ إِذَا يَسْرِ ۞ (فجر 4-1) ![]() ۞ أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ..؟ أَيْنَ الْمُرْتَجى لِإِزالَةِ الْجَورِ وَالْعُدْوانِ..؟ ۞ ۞ كجاست آنكه براى بركندن ريشه ظالمان و ستمگران عالم مهيا گرديده؟ كجاست آنكه اساس ظلم و عدوان را از عالم براندازد؟ ۞ ( دعای ندبه ) |
|
|
|
|
|
#34 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
من هم از عزیزانی که توی این مدت به انجمن کمک کردن خسته نباشید می گم و ازشون تشکر می کنم
![]() به مینا عزیز هم تبریک می گم و براش آرزوی موفقیعت دارم ![]()
|
|