![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#401 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
تری و رونی ![]() |
|
|
|
| 4 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#402 |
|
مدیر بخش كلوپ هواداران پرسپولیس
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 19-11-08
تیم محبوب: Liverpool*Perspolis
بازیکن محبوب: Gerrard
جرارد روحیه بازیکنان تیم ملی انگلستان را ستود
استیون جرارد روحیه مردان فابیو کاپلو را پس از برد 2-1 مقابل اوکراین در مقدماتی جام جهانی 2010 در شب گذشته مورد ستایش قرار داد. انگلستان با گل پیتر کروچ، بازیکن سابق لیورپول، توانست از اوکراین جلو بیفتد اما آندره شوچنکو در دقیقه 16 گل مساوی را به ثمر رساند. با اینحال جان تری پنج دقیقه مانده به پایان بازی گل برتری انگلستان را مقابل اوکراین زد و تا به حال توانسته تمام بازیهای خود رادر گروه خود ببرد و جرارد معتقد است که کسب نتیجه برد پس از تساوی می تواند نشانه قدرت روحی بازیکنان تیم است که توسط کاپلو به تیم تزریق شده است." جرارد گفت:"کسب پیروزی خوشایند بود. فکر کنم 18 ماه پیش وقتی یک گل دریافت می کردیم به لاک دفاعی رفته و 20 دقیقه پایانی را با ترس دنبال می کردیم. اما این نتیجه بیش از برد برایمان ارزش داشت.واکنش خوبی در بازی نشان دادیم. شخصیت تیمی بزرگی را نشان دادیم و مستحق برد بودیم." "عملکرد تیم خوب بود اما فکر کنم باز می توانیم پیشرفت کنیم. همه از کسب سه امتیاز بازی خوشحال شدیم. این مهمترین مسئله است چونکه بازی سختی داشتیم. هنوز بازیهای مهم دیگری در پیش داریم. در کوتاه مدت می توان نتایج تیم را ملاک قرار داد اما تا پایان جام جهانی راه درازی در پیش داریم. هنوز کارهای زیادی باید انجام دهیم و امیدواریم تا قبل از شروع جام جهانی تیم قدرتمندی داشته باشیم." انگلستان با کسب 5 برد از 5 بازی گام بلندی در راه صعود به مرحله پایانی جام جهانی 2010 طی کرد اما جرارد در مورد خطر اعتماد به نفس بیش از حد هشدار داد و تأکید کرد که هنوز کار زیادی را باید انجام دهند.
|
| 4 کاربر از mina برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#403 |
|
مدیر کل انجمن ها
احتمال حضور بکام در جام جهانی
فابیو کاپلو معتقد است دیوید بکام اکنون در اوج آمادگی قرار دارد و بازی های خوبی برای میلان انجام داده است... سایت گل : فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس اعلام کرد دیوید بکام یکی از مهره های تیم ملی انگلیس در رقابت های مقدماتی جام جهانی می ماند. این در حالی است که با وجود آرون لنن از تاتنهام، شان رایت فیلیپس از منچستر سیتی و تئو والکات از آرسنال در تیم ملی و رقابت آنها برای بازی در هافبک راست تیم اصلی، شانس بکام 33 ساله برای حضور در این پست تا حدودی کم به نظر می رسد. کاپلو که تحت تاثیر نمایش فوق العاده بکام در بازی اخیر میلان در سری a قرار گرفته در گفتگو با روزنامه سان می گوید :"دیوید بکام در آمادگی کامل به سر می برد.او تا ماه ژانویه بازی نکرده بود و به همین دلیل این روزها کاملا آماده به نظر می رسد. او در بازی آخر میلان نمایش بسیار خوبی داشت و بهترین بازیکن آنها بود.کرنرها و ضربات ایستگاهی او بسیار تاثیر گذارند.او هنوز یکی از بهترین هاست." |
|
|
|
|
|
#404 |
|
مدیر کل انجمن ها
جیمز باید دروازه بان اول تیم ملی باشد
پل هارت سرمربی پورتسموث معتقد است دیوید جیمز بهترین دروازه بان انگلیس است و کاپلو باید به او اطمینان کند… سایت گل : پل هارت سرمربی پورتسموث معتقد است دیوید جیمز در حال حاضر بهترین دروازه بان انگلیس است و با اطمینان می توان گفت او می تواند در جام جهانی 2010 از دروازه تیم ملی کشوروش به خوبی حفاظت کند. دیوید جیمز از زمان پیوستنش به پورتسموث در سال 2006 بهترین و درخشان ترین دوران فوتبالش را پشت سر می گذارد و با وجود این که در آستانه 39 سالگی قرار دارد توانسته به خوبی از دروازه پورتسموث حمایت کند و در صورتی که این تیم بتواند خود را در رقابت های لیگ برتر حفظ کند جیمز نقش عمده ای در این موفقیت خواهد داشت. هارت در گفتگو با Sky Sports News می گوید :"جیمز رهبر تیم است و حضور او در درون دروازه پورتسموث برای بقیه بازیکنان دلگرمی است.او اکنون بهترین دروازه بان انگلیس است و بدون شک در رقابت های جام جهانی هم باید از دروازه انگلیس دفاع کند.به نظر من اکنون دروازه بانی بهتر از او برای تیم ملی انگلیس وجود ندارد.او با وجود سن بالایش انگیزه فوق العاده ای دارد." جیمز در زمان برگزاری رقابت های جام جهانی 2010 چهل ساله خواهد شد و این در حالی است که با وجود سن بالایش مورد اعتماد کاپلو است و سرمربی ایتالیایی سه شیرها او را به دروازه بانان جوانی مانند جو هارت و راب گرین ترجیح می دهد. |
|
|
|
|
|
#405 |
|
مدیر کل انجمن ها
فرديناند: چيزهاى جديدى از كاپلو آموختم
مدافع ملى پوش تيم منچستريونايتد گفت: پس از حضور فابيو كاپلو در تيم ملى انگلستان با نكات تازه ايى در فوتبال آشنا شده ايم. ريو فرديناند اظهار داشت: براى من افتخار بزرگى است كه در تيم ملى انگلستان بازى مى كنم. اكنون فرصت خوبى فراهم شده تا از اطلاعات و تجربيات مربى طراز اولى همچون فابيو كاپلو برخوردار شوم. اين بازيكن ادامه داد: با حضور كاپلو، قدم هاى خوبى در تيم ملى انگلستان برداشته ايم. كسب نتايج خوب اخير خود بيانگر اين مسأله است. وى در مورد تأثير كاپلو در تيم انگلستان اظهار داشت: من چيزهاى تازه اى از او آموخته ام. نكاتى كه قبلاً تجربه نكرده بودم. فكر مى كنم ديگر اعضاى تيم ملى نيز مثل من به تجربيات خيلى خوبى با كاپلو رسيده اند. فرديناند ادامه داد: با وجود كاپلو، باز هم مى توانيم قدم هاى خوبى به جلو برداريم و به سوى تيمى بى نقص و كامل حركت كنيم. فابيو كاپلو از ابتداى سال گذشته ميلادى هدايت تيم ملى انگلستان را پس از استيومك لارن بر عهده گرفت. |
|
|
|
|
|
#406 |
|
مدیر کل انجمن ها
بکام: رونی عامل موفقیت تیم ملی انگلیس است
Ariensport.com: " دیوید بکام " ستاره میلان معتقد است " وین رونی " نقش مهمی در موفقیتهای اخیر تیم ملی انگلیس دارد. زمانی که از " بکام " پرسیده شد دلیل ثبات و موفقیت تیم ملی انگلیس در حال حاضر چیست، تلاش و دوندگی بازیکنان این تیم را عامل اصلی این ثبات میداند او گفت: « برای مثال، وین رونی. او 90 دقیقه بدون توقف بازی میکند، در حمله و دفاع شرکت میکند و برای سایر تیم تلاش میکند. بازیکن انگلیس در زمین، سخت تلاش میکند و این دلیل موفقیت آنهاست. همچنین کیفیت بازی تیم ملی انگلیس فاکتور دیگر است، زیرا لیگ برتر محبوبترین و تماشاییترین لیگ دنیاست. » تیم ملی انگلیس موفقیت کمی در عرصههای بیناللملی داشته اما " بکام " اطمینان دارد که " فابیو کاپلو " این تیم را به بهترین روزهایش میرساند. ستاره انگلیسی میلان افزود: « برای تیم ملی انگلیس، آمدن کاپلو مهمترین حرکت رو به جلو بود. رونی زیر نظر کاپلو پیشرفت خوبی خواهد داشت. او سخت تمرین میکند. کاپلو قبلاً هم نشان داده، اگر خوب کار کنی، جایزهات را خواهد داد. » منبع:ستانتا اسپورت |
|
|
|
|
|
#407 |
|
مدیر کل انجمن ها
گفت و گويى تازه با اميل هسكى
براى جام جهانى سنگ تمام مى گذارم ۲۸ آوريل ،۲۰۰۹ دهمين سالگرد ملى پوش شدن اميل هسكى در تيم ملى انگلستان را تداعى مى كرد. ۱۰ سال پيش او تنها ۲۱ سال داشت و براى دستيابى به پستى در تركيب تحت فرمان كوين كيگان، ناگزير بود با بازيكنانى چون اندى كول، رابى فاولر و آلن شيرر رقابت كند. او كه براى يك دهه به عنوان مهاجمى سريع در مركز خط حمله بازى مى كرد اكنون انتخاب اول تركيب اصلى تيم ملى انگلستان است و پيراهن شماره ۹ را به تن مى كند. اين بازيكن ۳۱ ساله اخيراً قراردادى با آستون ويلا امضا كرده است و در مورد روزگار جديدش با فيفا سخن مى گويد: • شما ۱۵ سال در سطح حرفه اى فوتبال بازى كرده ايد. چطور به اينجا رسيديد؟ - جوانتر كه بودم وقتى وارد زمين مسابقه مى شدم به خود مى گفتم « اميل تو قرار است در جام هاى زيادى پيروز شوى و بارها براى تيم ملى بازى كنى.» اين كلمات به من روحيه مى داد و اگر اراده مى كردم به كره ماه هم مى رسيدم. •همه بر اين باورند كه تجربه نقش كليدى در فوتبال بازى مى كند. فكر مى كنيد مهمترين درس هايى كه از سال ۱۹۹۴ تاكنون در زمين فوتبال ياد گرفته ايد چه بوده اند؟ - هميشه به توصيه ها و پندهاى ديگران گوش كنيد. كسانى هستند كه برخلاف تصورتان فوتبال را به بهترين نحو ممكن تحليل مى كنند بنابراين بايد به هدف ديگران نيز اهميت بدهيد. گاهى همين گفته ها باعث تغيير شگرفى در فوتبال بازى كردن شما مى شود. • درحال حاضر شما دوباره همكارى خود را با مارتين اونيل در آستون ويلا آغاز كرده ايد. آيا از زمانى كه در لستر بود تغييرى كرده است؟ - نه، به هيچ وجه. منصفانه اين است كه بگويم هيچ فرقى نكرده است. من لسترسيتى را در ۲۲ سالگى و وقتى او مربى آنجا بود ترك كردم و حالا تقريباً بعد از ۱۰ سال دوباره شاگرد او شده ام و همه چيز خيلى جالب است. او درسهايى را كه از ياد برده بودم به من يادآورى كرد! او يك مربى فوق العاده است. او استعداد خوبى در خريد بازيكنان دارد و هميشه آنهايى را مى خرد كه تيم را كامل كنند. • زندگى در ويلا پارك چگونه است؟ - من از زندگى و فوتبال بازى كردن در اينجا لذت مى برم. آستون ويلا باشگاه بزرگى است، از آن تيم هايى كه هر بازيكن آرزو دارد در آن بازى كند. • شما در ۲۲ سالگى به ليورپول پيوستيد و مبلغ انتقالتان هم ۱۱ ميليون پوند بود. آيا سنگينى مبلغ شانه هاى شما را مى آزارد و وظيفه تان را سنگين تر كرده است ؟ - نه، نه واقعاً. پول و مبلغ بر روى من تأثيرى نداشت. به هرحال زمانى را كه در آنجا گذراندم فوق العاده بود و با وجود تمام فراز و نشيب ها، تجربيات ارزشمندى را بدست آوردم. • در ليورپول فرصت اين را پيدا كرديد تا زوجى را كه در تيم ملى جوانان انگلستان با مايكل اوون تشكيل داده بوديد دوباره احيا كنيد. فكر مى كنيد دليل موفقيت هايتان در كنار هم چه بود؟ - خيلى مطمئن نيستم اما به هرحال همبازى بودن ما از زمان نوجوانى برايمان خيلى خوب بود اما من كلاً معتقدم يك مهاجم بزرگ دركنار يك فوروارد كوچك تركيب جالبى خواهد بود. واقعيتش را بخواهيد. مايكل با هركس كه بازى مى كند باعث مى شود همبازى اش، توانايى هاى خود را به نمايش بگذارد. او فوق العاده باهوش است اگر به زمانى كه ما ۲ نفر باهم همبازى بوديم نگاهى بيندازيد مى بينيد كه او هميشه در موقعيت خوبى براى كار با توپ قرار داشت. • آيا فكر مى كنيد هنوز هم اوون چيزى براى تقديم به تيم ملى انگلستان دارد؟ - شك نكنيد اما اين مربى است كه تصميم مى گيرد. او مسئول انتخاب اعضاى تيم است اما به هر حال من معتقدم جاى مايكل اوون در تيم خالى است. • شما با ليورپول جام هاى زيادى را بالاى سر برده ايد. كدام مدال ارزش بيشترى برايتان دارد؟ - جام يوفا خوب بود اما قهرمانى در جام حذفى براى من ارزش خيلى زيادى داشت. ما با نتيجه يك بر صفر از آرسنال عقب بوديم و سپس مايكل ناگهان ۲ گل فوق العاده به ثمر رساند. باورنكردنى بود! • در جام جهانى ۲۰۰۲ از جام خبرى نبود اما شما توانستيد گلزنى كنيد. گلزنى در جام جهانى چه احساسى دارد؟ - احساس فوق العاده اى است و دستاورد بزرگى از نظر من محسوب مى شود. كمتر بازيكنى در جام جهانى گلزنى كرده است اما در نهايت من هم يكى از آنها هستم. • تجربه اى كه از حضور در جام جهانى به عنوان يك بازيكن بدست آورديد چه بود؟ - فوق العاده بود و جام جهانى چيز باورنكردنى است. ما ديويد بكهام را به همراه داشتيم و تأثيرى كه بر هواداران ژاپنى اش مى گذاشت خيلى جالب بود. فكر كنم بخاطر او تيمى از ژاپنى ها از ما طرفدارى كردند. • زمان هايى وجود داشت كه از تيم ملى كنار گذاشته مى شديد. آيا فكرش را مى كرديد كه دوباره به موقعيت گذشته باز گرديد؟ -روزگارى بود كه من فكر مى كردم، آيا ممكن است دوباره به تيم ملى بازگردم؟ البته نبايد هيچ گاه اميد خود را از دست بدهيم. آدم هيچ وقت دلش نمى خواهد از تيم ملى كنار گذاشته شود زيرا نمى داند چه زمان وقتش مى رسد. • اين روزها مردم شما را به عنوان اميل هسكى بازيكن شماره ۹ تيم ملى انگلستان مى شناسند. آيا حس خاصى به شما دست مى دهد؟ - من احساس خوبى دارم اما به هرحال مى دانم كه بايد مربى را راضى نگه دارم تا در تركيب باقى بمانم. مهاجمان زيادى در انگلستان وجود دارند، بازيكنانى چون پيتر كراچ، گابريل آگبنلاهور، كارلتون كول و خيلى هاى ديگر مى توانند مهره هاى خوبى براى تيم ملى باشند. • آيا شما و وين رونى باهم كنار مى آييد يا ارتباط ذهنى خاصى بطور طبيعى باهم داريد؟ - در حال حاضر همكارى ما خوب پيش مى رود. درست مثل همبازى بودن با مايكل است. وين بازيكن خوب و باهوشى است. او با استيون جرارد فوق العاده خوب بازى مى كند اما مشكل اين است كه هر ۲ در يك باشگاه همبازى نيستند. اگر نگاهى به تيم ملى انگلستان بيندازيد مى بينيد كه زوج هاى زيادى در آن وجود دارند كه توانسته اند باهم ارتباط ذهنى برقرار كنند و باهم هماهنگ شوند. حالا مهم نيست بطور طبيعى باشد يا به هوش و ذكاوت آنها مرتبط باشد. به هرحال آنها باهم خوب كار مى كنند. • تأثيرات مثبت فابيوكاپلو به عنوان يك مربى چيست؟ - او ثبات و نظم را به تيم ملى هديه داد. من نمى گويم كه پيش از حضور او نظم در تيم ملى نبود اما در زمين بازيها ما اكنون منظم تر هستيم و وظيفه خود را بخوبى مى دانيم. همه مى دانند در جريان بازى چكار بايد بكنند و چكارهايى نبايد انجام دهند. • آيا از بازى در جام جهانى آفريقاى جنوبى ۲۰۱۰ هيجان زده هستيد؟ - اگر بتوانيم به آنجا برويم مى توانم دورانى فوق العاده را پيش بينى كنم. اگر من هم جزو بازيكنان تيم باشم آن وقت براى بازى در دومين جام جهانى زندگى ام سنگ تمام خواهم گذاشت. |
|
|
|
|
|
#408 |
|
مدیر کل انجمن ها
جرارد و قهرمانى انگلستان در جام جهانى
كاپيتان ليورپول رؤياى قهرمانى در فوتبال جزيره و جام جهانى را در سر مى پروراند. استيون جرارد كه به تازگى از سوى انجمن فوتبال نويسان انگلستان جايزه بهترين بازيكن سال را دريافت كرده است، اعتقاد دارد كه تيم ملى كشورش توانايى قهرمانى در رقابت هاى جام جهانى را دارد. كاپيتان ليورپول در گفت وگو با روزنامه سان اظهار داشت: «اگر ما بتوانيم دومين قهرمانى در جام جهانى را در سال ۲۰۱۰ بدست آوريم، بى ترديد بسيار خوشحال مى شوم و اين بهترين سال فوتبال حرفه اى من خواهد بود. قهرمانى در ليگ برتر و سپس جام جهانى رؤياهاى من هستند.» جرارد افزود: «بايد سخت بكوشم چرا كه مانع هاى بسيارى در سر راه من قرار دارند اما اين براى من يك رؤياى ممكن است. تيم ملى انگلستان پتانسيل قهرمانى در جام جهانى را دارد و ما بازيكنان خوبى در اختيار داريم اما نبايد انتظارها از تيم ما بالا برود چرا كه مدت زمان زيادى از ناكامى ما در يورو ۲۰۰۸ نمى گذرد.» وى خاطرنشان كرد: «اگر فصل آينده بتوانم با ليورپول به قهرمانى در ليگ برتر برسم بدون شك با اعتماد بنفس بيشترى به استقبال جام جهانى خواهم رفت.» |
|
|
|
|
|
#409 |
|
مدیر کل انجمن ها
زولا : تامکینز باید به تیم ملی دعوت شود
سرمربی ایتالیایی وستهم معتقد است جیمز تامکینز مدافع جوان تیمش شایسته دعوت شدند به تیم ملی انگلیس است... سایت گل : جان فرانکو زولا سرمربی وستهم معتقد است جیمز تامکینز مدافع مرکزی تیمش شایسته حضور در تیم ملی انگلیس و بازی در رقابت های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی است.تامکینز 20 ساله نمایش بسیار خوبی در این فصل داشته و یکی از مهره های اصلی این تیم بوده و به گفته زولا آینده درخشانی دارد. زولا در گفتگو با Setanta Sports می گوید :"او مدافع فوق العاده ای است.او می تواند به تیم ملی دعوت شود و در جام جهنی به میدان برود اما همه این ها به خود او و انگیزه و پیشرفتش در رقابت های فصل بستگی دارد."تامکینز تنها یک بازی برای تیم ملی زیر 20 ساله های انگلیس انجام داده است و در لیست خریدهای تابستانی تعداد زیادی از باشگاه های لیگ برتری قرار دارد.تامکینز از ابتدای دوران فوتبالش تنها برای وستهم به میدان رفته است و در 17 بازی در این فصل یک گل برای تیمش به ثمر رسانده است. |
|
|
|
|
|
#410 |
|
مدیر بخش لیگ برتر و فوتبال ملی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 16-03-09
تیم محبوب: Esteghlal-Real
بازیکن محبوب: Majidi- Carlos -Zandi_Robinho -Ronaldo
مربی محبوب: Ghalenoyi
كرايف:
به خاطر بازيكنان خارجي بازي انگليسيها را تماشا نميكنم يوهان كرايف اظهار داشت: بازي هاي تيم هاي انگليسي به رغم قدرت و توان زيادي كه دارند، تماشا نمي كنم. چون اين تيم ها تركيبي به واقع انگليسي ندارند. وي افزود: اگر تركيب بازيكنان تيمهاي چلسي، آرسنال، ليورپول و منچستريونايتد را نگاه كنيم، مي بينيم همه اين تيم ها كه قدرت هاي فوتبال انگليس و حتي اروپا هستند، مملو از بازيكنان خارجي هستند. كرايف خاطرنشان كرد: حضور بازيكنان سرشناس و گران قيمت خارجي به افزايش قدرت تيم هاي انگليسي در قياس با تيم هاي خارجي شده است اما سئوال اين است كه اين قدرت ها تنها نام باشگاهي انگليسي را در اختيار دارند وگرنه كمترين اثري از بازيكنان انگليسي در آن نيست. وي ادامه داد: بزرگترين تاثير منفي اين همه تمايل به استفاده از بازيكن خارجي، به تيم ملي انگليس مربوط مي شود كه اين تيم متناسب با ظرفيت هاي فوتبال انگليس بختي براي رشد و پيشرفت پيدا نمي كند.
|