Ariensport Forums

برگشت   Ariensport Forums > فوتبال خارجی > فوتبال ملی جهان

عضویت سریع و رایگان
Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
با شرایط مندرج در اساسنامه موافقم 

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 06-02-10, 18:27   #461
mina
مدیر بخش كلوپ هواداران پرسپولیس

آواتار mina

تیم محبوب: Liverpool*Perspolis
بازیکن محبوب: Gerrard
مربی محبوب: Benitez
6,619 تشکر در 2,789 ارسال
مدال
پیشفرض

پس از رسوايي اخلاقي مدافع چلسي
كاپلو بازوبند كاپيتاني تيم ملي را از جان‌تري گرفت

فابيو كاپلو اعلام كرد از اين پس تري نقش فرمانده تيم را در زمين نخواهد داشت و بازوبند كاپيتاني به بازيكن ديگري واگذار خواهد شد.
اين موضوع در پي انتشار خبر رسوايي اخلاقي بازيكن خط دفاع چلسي بخاطر داشتن روابط نامشروع با نامزد يكي از بازيكنان تيم باشگاهي‌(وين بريج) در طول هفته گذشته اعلام شد.
كاپلو در اين باره گفت: پس از مدتي تامل در اين باره، اقدام به تصميم‌گيري كردم. بايد اعتراف كرد متاسفانه انتشار اين خبر به اعتبار وي خدشه وارد كرده است.

اين موضوع جنجالي از ابتداي هفته گذشته فاش و منتشر شد.پس از اينكه چند روزنامه پرتيراژ مانند سان، ديلي‌استار و ديلي‌ميرر اين خبر پنهان و البته بحث‌انگيز را براي نخستين مرتبه منتشر كردند، فوتبال ملي و باشگاهي اين كشور دچار شوك عجيبي شد.
پس از گذشت ساعاتي از انتشار اين ماجرا، كارلو آنجلوتي، سرمربي چلسي كه در ابتداي تابستان هدايت تيم لندني را قبول كرد، به حمايت ضمني از فرمانده داخل زمين خود پرداخت. همچنين چند بازيكن از اين تيم نيز جرائت حمايت از تري را پيدا كردند.
با اين همه مقامات ورزش اين كشور انتقاد كردند و رسانه‌ها نيز به سرمربي تيم ملي براي بازپس‌گيري بازوبند كاپيتاني تيم ملي فشار وارد كردند.

پس از گرفتن بازوبند كاپيتاني از تري
اتحاديه فوتبال انگليس از تصميم كاپلو حمايت كرد

اين سازمان لحظاتي پس از اعلام تصميم فابيو كاپلو مبني بر گرفتن بازوبند كاپيتاني تيم انگليس از جان تري، از اين تصميم حمايت كرد.
سخنگوي اين سازمان اعلام كرد‌ مديران اتحاديه انگليس كه از سال 2008 تاكنون اين مربي ايتاليايي را براي هدايت تيم كشور به كار گمارده و از وي حمايت كامل بعمل آوردند، اين تصميم را منطقي مي‌‌دانند.
كاپلو روز گذشته در پي انتشار خبر رسوايي جنجال‌برانگيز اخلاقي جان تري اعلام كرد به نفع همه خواهد بود كه بازوبند كاپيتاني تيم به بازيكن ديگري واگذار شود.

اين موضوع جنجالي از ابتداي هفته گذشته فاش و منتشر شد. پس از اينكه چند روزنامه پرتيراژ مانند سان، ديلي‌استار و ديلي‌ميرر اين خبر پنهان و البته بحث‌انگيز را براي نخستين مرتبه منتشر كردند، فوتبال ملي و باشگاهي اين كشور دچار شوك عجيبي شد.
پس از گذشت ساعاتي از انتشار اين ماجرا، كارلو آنجلوتي، سرمربي چلسي كه در ابتداي تابستان هدايت تيم لندني را قبول كرد، به حمايت ضمني از فرمانده داخل زمين خود پرداخت. همچنين چند بازيكن از اين تيم نيز جرات حمايت از تري را پيدا كردند.
با اين همه مقامات ورزش اين كشور انتقاد كردند و رسانه‌ها نيز به سرمربي تيم ملي براي بازپس‌گيري بازوبند كاپيتاني تيم ملي فشار وارد كردند.

منبع:فارس

mina آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از mina برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Shervin (06-02-10), sir_man (06-02-10)
Old 07-02-10, 01:54   #462
mina

آواتار mina

مدال
پیشفرض

با وجود گرفتن بازوبند‌ كاپيتاني
جان‌تري‌:‌ در جام‌جهاني من فرمانده‌ انگليس هستم

جان تري در گفت‌وگو با شبكه اول تلويزيون انگليس كه عصر روز گذشته بصورت زنده پخش شد، ‌اظهار داشت: ‌در صحبت با فابيو كاپلو، وقتي متوجه شدم او چه تصمميي دارد، به نظرش احترام گذاشتم؛ اما نسبت به آينده نااميد نيستم.
اين بازيكن 29 ساله كه بخاطر گرفتن مسئوليت كاپيتاني تيم كشورش، تنزل مقام داده شد، افزود: با توجه به تجربياتي كه دارم، هنوز هم فكر مي‌كنم در ‌آينده بار ديگر مسئوليت كاپيتاني تيم ملي را در اختيار خواهم گرفت.

تري تصريح كرد: دوست ندارم در اين باره زياد حرف بزنم. به نظرم وقتي از اين ماجرا چند ماه بگذرد و ما در آستانه جام جهاني باشيم، آن وقت كاپلو بار ديگر بازوبند كاپيتاني را به من خواهد داد. من در زندگي‌ ياد گرفته‌ام بجنگم و تلاش كنم. بنابراين هرگز نااميد نخواهم شد.

منبع: خبرگزاري فارس

Shervin (07-02-10), sir_man (10-02-10)
Old 13-02-10, 20:44   #463
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
51,744 تشکر در 29,651 ارسال
مدال
پیشفرض

کاپلو: امیدوارم اشلی کول به جام‏جهانی برسد

Ariensport.com: " فابیو کاپلو " سرمربی تیم ملی انگلیس اظهار امیدواری کرد مصدومیت " اشلی کول " قبل از آغاز جام جهانی 2010 برطرف شود.

" کول " که در جریان دیدار هفته گذشته چلسی مقابل اورتون دچار مصدومیت شد، روز جمعه تحت عمل جراحی قرار گرفت و گفته می‏شود 3 ماه از ترکیب آبی‏های لندن دور خواهد بود.

اگر این پیش‏بینی درست باشد، " کول " تنها برای فینال Fa Cup و لیگ قهرمانان اروپا آماده خواهد شد، آن هم در صورتی که چلسی بتواند به فینال این رقابت‏ها راه یابد. اما " فابیو کاپلو " هم نگران وضعیت مدافع 29 ساله تیمش است چرا که او تا قبل از آغاز جام جهانی نمی‏تواند در بازی‏های دوستانه تیم ملی انگلیس شرکت کند.

با اینحال " کاپلو " امیدوار است دوران مصدومیت " اشلی کول " هرچه زودتر به پایان برسد. سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس در این خصوص می‏گوید: « خبر ناراحت‏کننده‏ای برای من بود زیرا او یکی از مهره‏های کلیدی ما است. کول در زمان دفاع و حمله بسیار موثر عمل می‏کند. امیدوارم مشکل او جدی نباشد و قبل از آغاز جام جهانی به اردوی تیم ملی اضافه شود. »

" کارلو آنجلوتی " سرمربی چلسی نیز روز گذشته اعلام کرد مطمئناً مصدومیت " اشلی کول " تا قبل از آغاز جام جهانی برطرف خواهد شد.

منبع:تیم تاک

Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mina (17-02-10), sir_man (15-02-10)
Old 24-02-10, 18:41   #464
mina

آواتار mina

مدال
پیشفرض

کاپلو: از حاشیه سازی در جام جهانی خبری نیست

مربی تیم ملی انگلیس معتقد است که تیمش در مجموعه ای که در آفریقای جنوبی برای آنها در نظر گرفته شده است، با تمرکز کامل به تمرین خواهد پرداخت

فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی اعلام کرده که هیچ حاشیه و حرف و حدیثی از اردوی تیم ملی انگلیس در رقابتهای جام جهانی نخواهیم شنید و به جای آن تمام تمرکز بازیکنان تیم برروی فوتبال متمرکز خواهد شد و بدین ترتیب برای کسب خواسته ای که انگلیسی ها سالهاست منتظر آن هستند، وارد عمل خواهند شد.

کاپلو در گفتگو با اسوشیشن سپورت گفت:«هنگامی که این برهه زمانی را آغاز کردیم، ابرازامیدواری کردم که بار دیگر سیرک رسانه ای در رقابتهای این دوره جام جهانی، مثل دوره قبلی این رقابتها نباشند.»

محل استقرار تیم ملی انگلیس در کمپ رویال بافوکنگ خواهد بود که امکان و تجهیزات به مراتب بهتری از بادن بادن (کمپ محل استقرار سه شیرها دررقابتهای جام جهانی 2006 آلمان) دارد.

کاپلو به علاوه مطمئن است که تجهیزاتی که آفریقایی ها برای رقابتهای جام جهانی در حال ساخت آنها هستند، قطعا به موقع به اتمام خواهد رسید.این مربی بزرگ در مورد سفر اخیرش و دیدار مجدد از تجهیزات در حال ساخت به این نکته اشاره کرد که نسبت به آخرین سفرش به آفریقای جنوبی ، رضایت بیشتری دارد و در این باره گفت:« بسیار خوشحالم. ما همه چیز را بررسی کرده ایم و از آخرین سفر مابه اینجا تاکنون پیشرفتهای زیادی حاصل شده است.زمینها بسیار خوب هستند و برای ماه ژوئن بهتر هم خواهند شد»

Majid (28-02-10), Shervin (25-02-10)
Old 26-02-10, 12:45   #465
mina

آواتار mina

مدال
پیشفرض

كاپلو:
اوون براي حضور در جام جهاني بايد بيشتر بازي كند

سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس گفت: مايكل اوون براي حضور در جام جهاني بايد در بازي هاي بيشتري حضور پيدا كند.

فابيو كاپلو اظهار داشت: يكي از بازيكنان محبوب هواداران انگليس مايكل اوون است. او يكي از بهترين گلزنان تاريخ انگليس محسوب مي شود؛ اما مشكل اينجا است كه بيشتر نيمكت نشين است و بازي نمي كند و تحت اين شرايط من نمي توانم او را انتخاب كنم.

اين مربي كه از سال 2008 زمام امور تيم انگليس را برعهده گرفت و آن را به جام جهاني 2010 رهنمون كرد، افزود: در مقابل، مهاجمي مثل وين روني در ميادين حضور دارد و مرتب گل مي زند.بديهي است كه من به عنوان سرمربي تيم ملي او را انتخاب كنم.

اين مربي ادامه داد: اوون اگر مي خواهد يكي از بازيكنان تيم ملي در جام جهاني باشد، بايد در ديدارهاي باقيمانده فصل جاري حضوري فعال داشته باشد.
اوون كه تابستان سال جاري از نيوكاسل به منچستريونايتد ملحق شد، تاكنون 7 گل زده كه اين از نظر سرمربي ايتاليايي انگليس آمار نااميد كننده اي جهت حضور در پيكارهاي جام جهاني است.

خداحافظي بريج از تيم ملي به خاطر رسوايي اخلاقي تري

مدافع تيم ملي انگليس و عضو منچسترسيتي گفت: به خاطر اتفاقاتي كه براي جان تري پيش آمد، از حضور در تيم ملي كنار مي‌كشم.

وين بريج اظهار داشت: چند هفته قبل شاهد ماجراي جنجالي رابطه نامشروع جان تري، كاپيتان چلسي بوديم. پس از آن اتفاق بسيار فكر كردم و در پايان به اين نتيجه رسيدم كه از حضور در تيم ملي كنار بروم.
وي ادامه داد: براي من بازي در تيم كشورم افتخار است؛ اما متوجه شدم در صورت ادامه حضور مرتب در كانون توجهات خواهم بود كه اين مسئله از لحاظ روحي مرا اذيت مي كند.
اين مدافع 29 ساله عنوان كرد: از اين جهت به اطلاع فابيو كاپلو سرمربي تيم ملي رساندم كه از حضور در تيم پوزش مي خواهم و براي همه هم تيمي هايم در رقابت هاي جام جهاني آرزوي موفقيت مي كنم.

اين تصميم چند هفته از انتشار ماجراي رابطه نامشروع جان تري با نامزد سابق وين بريج، گرفته شد. پس از اينكه روزنامه هاي انگليسي گزارش كردند كه تري با وجود داشتن همسر، چنين رفتار كرده، كاپلو بازوبند كاپيتاني را از اين بازيكن 29 ساله چلسي گرفت؛ اما وين بريج هميشه مورد توجه رسانه ها بود كه عاقبت به ترك تيم ملي توسط او منتهي شد.

منبع: فارس

Majid (28-02-10), Shervin (27-02-10)
Old 28-02-10, 19:15   #466
Majid
مدیر بخش لیگ برتر و فوتبال ملی

آواتار Majid

موقعیت: Varamin
تیم محبوب: Esteghlal-Real-Barca
بازیکن محبوب: Majidi- Carlos -Zandi_Robinho -Ronaldo
مربی محبوب: Ghotbi-Ghalenoyi
6,822 تشکر در 3,422 ارسال
مدال
پیشفرض

کاپلو: تازمانی که من هستم تری کاپیتان نمی شود

فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلستان اعلام کرده که در تصمیمش مبنی بر پس گرفتن بازوبند کاپیتانی این تیم از جان تری راسخ است و اعلام کرده که تا زمانی که او مربی گری سه شیرها را عهده دار باشد، دیگر بازوبند تیم ملی انگلیس را بربازوی جان تری نخواهیم دید.

به علاوه کاپلو در لیست بازیکنان فراخوانده برای دیدار تیم ملی انگلیس مقابل مصر نام وین بریج، ستاره منچسترسیتی را که چند روز پیش در بیانیه ای کناره گیری اش از تیم ملی انگلیس را اعلام کرده بود را نیاورده است.

کاپلو در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت:« از اکنون تا جام جهانی تری کاپیتان تیم نخواهد بود. حتی اگر من سرمربی تیم ملی انگلیس نباشم.»

در ماه گذشته بود که پس از رسوایی های اخلاقی تری و افشای رابطه نامشروعش با نامزد وین بریج، کاپلو بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را از تری گرفت و در جریان دیدار شنبه شب دو تیم چلسی و منچسترسیتی نیز بریج از دست دادن با تری سرباز زد.

سرمربی ایتالیایی سه شیرها ادامه داد:« جان تری لیدر بزرگی است ولی نمی تواند بازوبند را در اختیار داشته باشد. من این را به او نیز گفته ام.فکر نمی کنم که بازیکنان تیم به خاطر این موضوع به او بی احترامی کنند. چرا که روحیه همان روحیه همیشگی است. من به تری گفتم که کاپیتان تیم همیشه الگویی برای کودکان و هواداران است. من با تری صحبت کردم و او کاملا همه چیز را درک کرد. امیدوارم که این پایان این ماجرا باشد و باید بگویم که هیچ وقت به کنار گذاشتن تری از اردوی تیمم فکر نخواهم کرد.»

منبع: سایت گل

آبی یعنی غرق در خوشحالیم*عشق می ورزم که استقلالیم*گر سرم را ازتنم سازی جدا*باز میگویم که استقلالیم
Majid آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از Majid برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mina (03-03-10), Shervin (28-02-10)
Old 03-03-10, 03:06   #467
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

رونی: جان تری را «هو» نکنید!

Ariensport.com: " وین رونی " در آستانه دیدار دوستانه تیم ملی انگلیس مقابل مصر از " جان تری " حمایت کرد.

دیدار دوستانه تیم ملی انگلیس و مصر در حالی چهارشنبه در ورزشگاه ومبلی لندن برگزار می‏شود که همچنان بحث رابطه نامشروع " جان تری " با همسر سابق " وین بریج " در صدر اخبار فوتبال انگلیس قرار دارد.

در دیدار شنبه شب چلسی و منچستر سیتی، " وین بریج " که دعوت " فابیو کاپلو " را برای حضور در تیم ملی انگلیس رد کرده، حاضر به دست دادن با " تری " نشد تا حساسیت‏ها در این مورد به اوج خود برسد.

" رونی " در این خصوص می‏گوید: « من امیدوارم هواداران مقابل جان تری قرار نگیرند. زمانی که تعدادی از بازیکنان توسط هواداران هو می‏شدند در تیم ملی حضور داشتم. این اصلاً خوب نیست. نه فقط برای یک بازیکن، برای کل تیم مشکل ایجاد می‏کند. برای موفقیت در جام جهانی به حمایت کامل تماشاگران احتیاج داریم و من امیدوارم روز چهارشنبه از جان تری استقبال خوبی شود. »

مهاجم گلزن تیم ملی انگلیس در ادامه عنوان کرد: « جان تری رهبر تیم ماست. اگرچه بازوبند کاپیتانی از وی گرفته شده اما او هنوز هم بازیکن و رهبر خوبی است. »

منبع:تیم تاک

کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mina (03-03-10)
Old 05-03-10, 06:42   #468
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

در ورزشگاه ومبلی لندن هم انگلیس با نتیجه 3-1 مصر، قهرمان آفریقا را شکست داد. " پیتر کراوچ "(2 بار) و " شون رایت فیلیپس " برای انگلیس گلزنی کردند و تک گل مصر را " زیدان " به ثمر رساند.

کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mina (10-03-10)
پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال