![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#361 |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس، اسپانیا و فعالیت های فوق برنامه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 21-11-07
موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Liverpool
بازیکن محبوب: Steven Gerrard
مربی محبوب: Rafa Benitez
حيرت كاپلو از ميزان پيشرفت تيم ملي فوتبال انگليس
فابيو كاپلو سرمربي تيم فوتبال انگليس روز جمعه اقرار كرد كه وي از ميزان پيشرفت تيمش كه در آغاز كارش دچار بينظمي كامل شده بود حيرت كرده است . به گزارش خبرگزاريها از لندن ، كاپلو هنگامي كه جانشين استيو مك لارن سرمربي درمانده انگليس شد كه نتوانست تيم را به مسابقات نهايي يورو ۲۰۰۸ ببرد دريافت كه چه كار سختي در پيش دارد بويژه پس از آنكه هدايتهاي اوليهاش منجر به يك پيروزي دشوار بر سوييس شد . ولي پس از آن ، انگليس براي نخستين بار در تاريخ در چهار ديدار پياپي مقدماتي جام جهاني به پيروزي رسيد و سپس با پيروزي دو بريك خود بر آلمان در ديدار دوستانه چهارشنبه شب در برلين كركره را در سال ۲۰۰۸پايين كشيد كاپلو گفت : پيشرفت ما فراتر از آن چيزي بود كه براي سال اول تصور ميشد .وي افزود : من هميشه ليگ برتر را تماشا ميكردم و لذا بازيكنان را مي شناختم . ولي وقتي كه در مقابل سوييس بازي كرديم دانستم كه كار بسيار سختي دارم . اين يك كار و وظيفه بسيار سنگين است . كاپلو در ادامه گفت : من دلسرد نشدم . اين يك چالش بود و من هم به همين دليل اينجا هستم . وي اظهار داشت : من بسيار خوشحالم چرا كه ما با هربازي يك گام جلو رفت
![]() از جاده گذر می کنی و منو نمی بینی.....دیوونه شدم بگو چرا پیشم نمی شینی با رفتن تو شب از ستاره دور و خالی....از خنده من نمونده چیزی یادگاری بگو از شب جدایی از اینکه بی وفایی....بگو چرا رفتی و نموندی دلم نمی خواد که بیایی بگو بی وفا کجایی بگو کجای راهی....بگو سهم من چرا این شده مردم از این تنهایی
|
|
|
|
| 4 کاربر از Steven Gerrard برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#362 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: بارسلونا
بازیکن محبوب: ژاوی
«كاپلو» دستورى جديد صادر كرد
«فابيو كاپلو»، سرمربى تيم ملى فوتبال انگلستان اعلام كرد بازيكنانى كه يك هفته قبل از هر مسابقه ملى مصدوم شوند، بايد توسط كادر پزشكى تيم انگلستان مورد معاينه قرار گيرند. تيم كاپلو كه عصر چهارشنبه گذشته در يك ديدار دوستانه به مصاف تيم آلمان رفت، پيش از آسيب ديدگى «استيون جرارد» و «فرانك لمپارد» در ديدارهاى هفته جارى ليگ برتر باشگاه هاى انگلستان هم وضع مطلوبى نداشت اما با اين اتفاق، بيش از پيش آسيب پذير شده است. كادر پزشكى تيم ملى فوتبال انگلستان از جرارد خواست براى انجام معاينات دقيق تر، از شهر ليورپول به لندن برود. لمپارد پيش از او همين معاينات را انجام داده بود. كاپلو ابراز خوشحالى كرد كه هر ۲ بازيكن واقعا به دليل مصدوميت قادر به همراهى تيم انگلستان نيستند و افزود: همه بازيكنان از اين پس بايد اين مراحل را قبل از رد دعوت تيم ملى انجام دهند. وى گفت: «تنها مشكل كنونى اين است كه آنها مصدومند. وين رونى و ريو فرديناند نيز در رقابت هاى باشگاهى هفته جارى بازى نكرده اند و نمى توانند تيم ملى را همراهى كنند.»
|
|
| 3 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#363 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 09-10-07
موقعیت: www.ArienSport.com
بازیکن محبوب: ژاوی - گیگز
مربی محبوب: علی پروین - گواردیولا - فرگوسن
كاپلو: درها براي بازگشت اوون باز هستند
از زمان حضور فابيو كاپلو در تيم ملي انگليس مايكل اوون نتوانسته است در تيم ملي كشورش جايي داشته باشد. سرمربي ايتاليايي انگليسيها با توجه به اين موضوع تاكيد كرد كه مهاجم نيوكاسل همچنان از جمله بازيكناني است كه مورد توجه او قرار دارد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از زمان سكانداري كاپلو در تيم ملي فوتبال انگليس تاكنون 10 بازي ميگذرد. مايكل اوون كه زماني از او به عنوان پسر شگفتانگيز فوتبال انگليس ياد ميشد، در سال گذشته بارها و بارها به دليل آسيب ديدگي نتوانست به ميدان برود و به همين دليل از بازيهاي ملي هم دور بود. كاپلو با توجه به اين موضوع و همچنين علاقهمندياش به بازگشت اوون به تيم ملي انگليس گفت: اگر او دوباره آماده بشود، ميتواند روي حضورش در تيم ملي انگليس همچنان حساب كند. كاپلو ادامه داد: درها براي هر بازيكني باز است. البته كاپلو تاكيد كرد كه تنها بازيكناني را به تيم ملي فرا ميخواند كه به طور صد درصد آماده باشند. او ادامه داد: در هر حال حاضر تنها بازيكناني را انتخاب ميكنم كه از نظر بدني در بهترين شرايط خود باشند. آمادگي بدني مشكلي است كه اوون در گذشته بارها و بارها با آن روبرو بوده است. اين بازيكن خط حمله اگرچه در دو بازي اخير باشگاهش نيوكاسل به ميدان فرستاده شده اما، در هر دوي اين بازيها او تمام زمان بازي را در ميدان نبود. پيش از انجام ديدار دوستانهي چهارشنبه شب تيمهاي ملي آلمان و انگليس "جوكينير" سرمربي نيوكاسل وعده داده بود، مهاجمش در اين ديدار در تيم ملي بازي كند. اين اظهارنظر مربي نيوكاسليها بحثهاي زيادي را دربارهي آيندهي اين بازيكن 28 ساله به راه انداخت. با اين حال كاپلو نسبت به اين موضوع بسيار خونسرد ماند و تنها گفت: اوون به دليل آنكه در دو بازي گذشتهاش تنها 20 و 50 دقيقه بازي كرده است، در تيم ملي حضور نخواهد داشت. اگر او آماده بود، آن وقت تمام زمان بازي را به ميدان ميرفت. با اين حال به نظر ميرسد او از نظر سرمربي نيوكاسل هم همچنان آماده نباشد
|
|
| 3 کاربر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#364 | |
|
مدیر بخش فوتبال انگلیس
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
![]()
آی شمایی که می گیرید رو دوشتون جنازه ی من دستای منُ از توی طابوت بیرون بذارید تا که بدونم هیچی از این دنیا نبردم، خالین این دستای من تو رو خدا موهای منُ شونه نکشید تا که بدونم دست نوازش می کشیدن رو سر من اگه کسی سراغمُ ازتون گرفت تو رو خدا نذارید بره، آخه اونه قاتل من |
|
|
|
|
| کاربران زیر از Krisztian Nemeth برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (22-11-08)
|
|
|
#365 |
|
سرمربی
انگليس در تلاش براي ميزباني جام جهاني 2018
كشورهاي انگليس، اسپانيا، روسيه، استراليا، آمريكا، بلژيك و هلند آمادگي خود را براي ميزباني رقابتهاي جام جهاني 2018 اعلام كردند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كشور انگليس كه به شدت خواهان ميزباني اين رقابتهاست در كنار كشورهاي نامبرده بايد تا دسامبر 2010 به انتظار بنشيند. "جروم والكه" دبير كل فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) در اين باره گفت: "پروسه ميزباني جام جهاني 2018 و 2022 را همزمان اعلام كرده تا كشورهاي ميزبان زمان كافي براي آمادهسازي خود را داشته باشند." وي گفت: "ما احساس ميكنيم كه 7 سال حداقل زمان مورد نياز كشورها جهت زير ساخت سازي براي ميزباني رقابتهاي جام جهاني است." برزيل در ماه اكتبر 2007 به عنوان ميزبان جام جهاني 2014 انتخاب شد اما آفريقاي جنوبي در ماه مه 2004 اين عنوان را بدست آورده و تنها 6 سال براي آمادهسازي فرصت داشت. هم اكنون كشور انگليس در حال ساخت 6 ورزشگاه جديد و بازسازي چهار ورزشگاه و فرودگاه است. انگليسيها همچنين در حال ارتقا بخشيدن به شبكههاي راهاهن و جادههاي خود هست.
|
|
| 3 کاربر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#366 |
|
مدیر کل انجمن ها
انگلستان ۲۰۰۸ به مانند ميلان ۱۹۹۰!
«فابيو كاپلو» سرمربى تيم ملى فوتبال انگلستان براين باور است كه تيم تحت هدايت وى، هم رديف با تيم باشگاه ميلان ايتاليا در دهه ۱۹۹۰ و حتى بهتر از آن است. روزنامه «نيوز آوذ ورلد» به نقل از كاپلو نوشت: شباهت هاى زيادى ميان تيم ملى فوتبال انگلستان و تيم «شكست ناپذير» ميلان در دهه ۹۰ مى بيند كه ظرف ۵ سال به ۴ قهرمانى در سرىa دست يافت و بارسلونا را در فينال ليگ قهرمانان سال ۱۹۹۴ با برترى ۴ بر صفر شكست داد. تيم ميلان در آن سال ها، شمارى از بهترين ستارگان تاريخ فوتبال شامل ماركو فان باستن، رود گوليت، پائولو مالدينى و فرانكو باره سى را در اختيار داشت. اين تيم به مدت ۲ سال در ديدارهاى خانگى اش مغلوب نشد كه شامل ۵۸ مسابقه از ماه مه سال ۱۹۹۱ تا ماه مارس ۱۹۹۳ بود. اكنون كاپلو به اين نتيجه رسيده كه تيم «سه شير نشان» انگلستان بعد از ۵ پيروزى پياپى همان جنگندگى، انگيزه، انسجام و اراده را داراست. وى اظهار داشت: «روحيه اين گروه از بازيكنان بهتر از هر تيمى است كه قبلاً داشته ام. وقتى كارم را با ميلان شروع كرده بودم، روحيه خاصى را در آنان ديدم كه توانستيم موفقيت هاى بزرگى را كسب كنيم.» به اعتقاد كاپلو، «اعضاى يك تيم همه با هم پيروز مى شوند و با هم شكست مى خورند اما فقط با همبستگى مى توان كارهاى بزرگ انجام داد و بدون چنين روحيه اى، كسب موفقيت غيرممكن است.» وى برهمين اساس به اين باور رسيده كه «تيم انگلستان چنين روحيه اى را داراست و مى تواند در سطح بهترين تيم هاى جهان بازى كند.» آخرين آرزوى او قهرمانى در جام جهانى ۲۰۱۰ با تيم انگلستان است: «من در نخستين سال حضور در اين كشور به اغلب چيزهايى كه مى خواستم دست يافته ام. اما هنوز يك آرزو دارم. اينكه در ورزشگاه ومبلى هم بازى خوبى مثل ديدارهاى خارج از خانه انجام دهيم. بزرگترين آزمون پيش روى تيم هم، ديدار بعدى با تيم اوكراين در مرحله مقدماتى جام جهانى است.»
|
|
|
|
#367 |
|
مدیر کل انجمن ها
كاپلوو تغيير ذهن فوتباليست هاى انگليسى!
سرمربى تيم ملى فوتبال انگلستان گفت: بزرگترين چالش و موفقيت اصلى من در اولين سال حضور در اين تيم، تغيير ذهنيت بازيكنان بود. فابيو كاپلو بعد از اينكه تيم ملى انگلستان نتوانست به مسابقات يورو ۲۰۰۸ صعود كند، توانست اين تيم را به صدر گروه خود در مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ برساند و اعتماد به نفس را به بازيكنان برگرداند. اين مربى ايتاليايى بعد از گذشت يك سال از مربيگرى تيم ملى انگلستان گفت: خيلى زود بعد از پيروزى ۲ بر يك مقابل سوئيس در ماه فوريه، مشكلات را فهميدم، بازيكنان از نظر روحى و جسمى محك نخورده بودند، وقتى در ومبلى بازى كرديم متوجه شدم كه آنها همان هايى نيستند كه براى باشگاه هايشان بازى مى كنند. وى افزود: فهميدم كه مشكل در ذهن بازيكنان است، اكنون در وضعيت بهترى هستيم، به زمان و كار بيشتر نياز داريم، داشتن يك روانشناس خيلى مهم است اما براى برد بازيكنان خوبى را هم مى خواهيم، بايد بهتر از اين بشويم. كاپلو اظهار داشت: شكست يك بر يك خارج از خانه مقابل فرانسه در دومين مسابقه نقطه عطفى بود، وقتى به رختكن رفتيم به بازيكنان گفتم اين يك گام رو به جلوى ديگر است. وى گفت :آنها فكر كردند كه من ديوانه ام، مى دانستم سخت است چون فرانسه قهرمان جهان بود و بازى در پاريس برگزار مى شد اما نيم ساعت خيلى خوب بازى كردم و هر وقت بتوانيد نيم ساعت خوب بازى كنيم پس مى توانيد همه مسابقه را خوب بازى كنيد، بعد از آن عملكرد ما بهتر شد، از كارى كه براى ايجاد روحيه تيمى انجام داديم، خوشحالم، بدون اين روحيه تيمى، اعتماد به نفس بازيكنان بر نمى گردد و برد غير ممكن است. مسابقه بعدى تيم ملى انگلستان ديدار دوستانه با اسلواكى در ورزشگاه ومبلى است. اميدوارى به بكهام و اوون سرمربى ايتاليايى تيم فوتبال انگلستان گفت: چنانچه مايكل اوون به روند گلزنى خود ادامه دهد به تيم ملى دعوت مى شود ضمن اينكه ديويد بكهام بايد در تركيب ثابت ميلان به ميدان برود تا ملى پوش شود. مربى انگلستان كه اين تيم را براى ديدار دوستانه مقابل اسپانيا در ماه فوريه آماده مى كند پيش از اين بارها تأكيد كرده اوون را در صورتى كه به شرايط خوب گذشته خود برگردد به تيم ملى دعوت خواهد كرد. بر پايه گزارش آسوشيتدپرس، وى گفت: او يك بازيكن مهم براى انگلستان است. مهم ترين مسأله اين است كه اوون آماده خواهد شد. او در ۳ بازى گذشته آماده نبود. اوون به دليل آسيب ديدگى از ناحيه پا تنها در ۱۵ ديدار اين فصل موفق به همراهى تيم نيوكاسل شده و طى اين مدت ۹ بار گلزنى كرده است. كاپلو در مورد بكهام هم گفت: اگر او براى ميلان بازى كند احتمال حضورش در تيم انگلستان بالاست در غير اين صورت جايى در تيم نخواهد داشت. اين موضوع در مورد همه بازيكنان صدق مى كند. من در اين مورد شفقت به خرج نمى دهم.
|
|
|
|
#368 |
|
سرمربی
فرصت دو ماهه براى بازگشت
ايتاليا از امريكا به انگليس نزديك تر است! على رغم آنچه بسيارى از هواداران ميلان و ديويد بكام تصور مى كنند اين ستاره انگليسى عقيده دارد وى ممكن است براى پيدا كردن جايى ثابت در تركيب اصلى روسونرى طى مدت موقت حضورش در اين باشگاه دچار مشكل شود و لذا مى بايست تمام تلاش خود را براى متقاعد ساختن كارلو آنچلوتى مربى تيم انجام دهد. كاپيتان سابق تيم ملى انگليس با اعتراف به اين موضوع كه انتظار ندارد با آمدنش به ميلان چيزى را در اين باشگاه تغيير دهد گفت: «وارد شدن به ميلان و قرار گرفتن در تركيب اصلى آن كارى سخت خواهد بود چرا كه اين باشگاه همواره از بزرگان اروپا محسوب مى شود.» بكام كه حضور قرضى اش در سن سيرو تا ۸ مارس سال ۲۰۰۹ به پايان مى رسد در ادامه نيز گفت: «البته حضور در هر يك از بزرگترين باشگاه هاى جهان و به طور ثابت قرار گرفتن در تركيب اصلى آنها كارى سخت است و احتمال دارد كه اين اتفاق براى هر يك از بازيكنانى كه به اين باشگاه ها مى پيوندند، رخ دهد اما در حال حاضر فكر مى كنم شرايطم بهتر از آن چيزى است كه فكر مى كردم. اميدوارم بتوانم تمرينات فشرده و خوبى را با هم تيمى هاى جديدم داشته باشم هر چند به هيچ وجه دوست ندارم با آمدنم تعادل موجود در تيم را بر هم بزنم بلكه مى خواهم به بهتر شدن شرايط آن كمك كنم. در ميلان بازيكنان بزرگى مانند پائولو مالدينى و رونالدينيو بازى مى كنند كه من همواره آنها را تحسين كرده ام و دوست داشتم مانند آنها بازى كنم. انتظار ندارم آمدنم به ميلان چيزى را عوض كند. فرصت خوبى به دست آوردم و اميدوارم از حضورم در اين تيم لذت ببرم.» حضور و تلاش بكام براى درخشيدن در ميلان در حالى است كه فابيو كاپلو مربى ايتاليايى تيم ملى انگليس پيشنهاد بازى در سن سيرو را به وى داد و به وى هشدار داده تنها در صورتى مى تواند جايى در تركيب تيم ملى كشورش داشته باشد كه جايى براى خود در تركيب اصلى ميلان پيدا كند. بكام ۳۳ ساله كه ۲۹ دسامبر در كمپ تمرينى زمستانى ميلان كه در امارات متحده عربى واقع است حضور خواهد يافت تا تمريناتش را آغاز كند در مورد راهنمايى فابيو كاپلو كه باعث شد او به جمع مشكى و قرمزهاى شهر ميلان بپيوندد افزود: «كاپلو شخصى است كه همواره برايش احترام قايل بوده و هستم. زمانى كه به دنبال بازى در يكى از باشگاه هاى اروپا بودم اين كاپلو بود كه به من پيشنهاد آمدن به ميلان را داد. من هم ترجيح دادم به ميلان بپيوندم و مى بايست در بالاترين سطح فوتبال بازى مى كردم زيرا كاپلو از من اين طور خواسته بود. اينكه او تنها در صورتى مرا به تيم ملى دعوت مى كند كه در تركيب اصلى ميلان حضور داشته باشم موضوعى كاملا درست و منطقى است. من در بزرگترين باشگاه انگليس و بزرگترين باشگاه اسپانيا بازى كرده ام و اكنون هم مى خواهم در يكى از بزرگترين باشگاه هاى ايتاليا بازى كنم. نظر كاپلو با وجود حياتى بودن رسيدن به آمار ۱۰۸ بازى ملى و برابر شدن با ركورد بابى مور براى ديويد بكام، فابيو كاپلو بارى ديگر صريحا اعلام كرد اين موضوع هيچ فشارى براى دعوت از كاپيتان سابق تيم ملى انگليس نخواهد آورد. او در اين باره گفت: «در مورد بكام بايد بگويم زمانى او را به تركيب تيم راه دادم كه جزو بازيكنان اصلى لس آنجلس گلكسى بود. اكنون هم اگر او در تركيب ميلان حضور داشته باشد، احتمال حضور مجددش در تيم ملى نيز وجود دارد. بكام بازيكن جدى و بسيار مهمى است اما او تنها در صورتى به تيم راه پيدا مى كند كه عملكرد خوبى در ميلان داشته باشد. آمادگى او براى من اهميت دارد نه ركوردهايش. مسلما اگر او استحقاق بازى كردن داشته باشد حتما جايى در تيم ملى خواهد داشت و من از اين موضوع خوشحال خواهم شد. پيش بينى سيدورف كلارنس سيدورف هافبك هلندى و يكى از بزرگترين ستاره هاى ميلان مى گويد: «من و تمام هم تيمى هايم هر كارى بتوانيم براى بكام انجام مى دهيم، هر چند او هميشه بازى هاى فوق العاده اى براى باشگاهش از خودش به نمايش مى گذارد.» به عقيده سيدورف برنامه هاى علمى و ورزشى «آزمايشگاه ميلان» موجب مى شود تا بكام هر چه سريعتر در بالاترين سطح از آمادگى قرار بگيرد همان گونه كه بر روند بازى بيشتر بازيكنان ميلان تأثيرات مثبت زيادى داشته است. بكام كه پس از اتمام فصل ليگ حرفه اى فوتبال آمريكا(mls) تا كنون در هيچ بازى رسمى حضور نداشته است، هفتم ژانويه به سن سيرو مى رود و كمتر از سه ماه زير نظر كارلو آنچلوتى به همراه قرمز و مشكى پوشان شهر ميلان تمرين مى كند و پس از آن دوباره راهى امريكا مى شود تا در فصل جديد گالكسى را همراهى كند. در صورتى كه او بتواند در ايتاليا بازى هاى قابل قبولى از خود به نمايش بگذارد، امكان دعوتش در ديدار دوستانه مقابل اسپانيا و انجام صدوهشتمين بازى ملى و برابرى با ركورد بابى مور در تعداد بازى هاى ملى وجود دارد اما در صورتى كه نتواند عملكرد فوق العاده اى داشته باشد، تأثيرات منفى فراوانى براى حضورش در تيم انگليس خواهد داشت. با زمان محدودى كه او در ميلان دارد كاملا واضح است نياز مبرمى به بازى كردن و درخشش در اين تيم ايتاليايى دارد كه اين امر تنها با هماهنگى وى با بازيكنان روسونرى امكان پذير است. سيدورف گفت: «ديويد مثل من يك شهروند جهانى است و طرز تفكر درست و ذهن خلاقى دارد. زمانى كه او براى بازى در رئال به مادريد رفت نمايش فوق العاده اى از خود ارائه داد و در امريكا نيز توانست بسيار عالى ظاهر شود. من فكر نمى كنم او مشكل بزرگى براى وفق دادن خود با بازيكنان تيم داشته باشد و شيوه بازى خاص او نيز مى تواند به وى كمك كند.» از جمله عواملى كه مى توانند به بكام كمك كنند تا در تركيب روسونرى بدرخشد يكى روند صعودى ميلان در جدول رده بندى سرى a است و ديگر اينكه در جمع ميلانى ها ستاره هاى جهانى بسيارى به چشم مى خورد، ستاره هايى نظير رونالدينيو، كاكا، پائولومالدينى، آندرا پيرلو و آندرى شوچنكو كه هر كدام مى توانند تأثير بسزايى در درخشش بكام در ميلان ايفا كنند. سيدورف ادامه مى دهد: «بكام اينجا در ميان بازيكنان خوبى حضور دارد و ما سعى مى كنيم تا او را از فشار خارج كنيم. در تمرينات نيز به او كمك مى كنيم تا به شناخت مناسبى از سيستم تيم دست يابد. درست است كه هنوز نمى دانيم او براى ميلان به ميدان مى رود يا نه اما به هر حال ما او را جزيى از تيم به حساب مى آوريم. همه با آغوش باز از او استقبال كرده و كمكش مى كنيم تا بتواند بار ديگر به روزهاى اوج بازگردد. همه هيجان اين را دارند تا در ماه ژانويه بكام را در پيراهن ميلان ببينند، من هم مشتاق حضور هر چه سريعتر وى در تركيب تيمم هستم.» شايد بزرگترين دستاورد حضور بكام در ايتاليا وجود مربيان بدنساز ميلان براى وى است كه به او كمك مى كنند تا بار ديگر در تركيب انگليس قرار گرفته و تا پايان جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى تيم ملى كشورش را همراهى كند، زمانى كه بكام ۳۵ ساله خواهد شد.» سيدورف ۳۲ ساله كه سابقه ۴ قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا را دارد نيز نمى تواند اطلاعات دقيقى درباره عملكرد اين آزمايشگاه بدهد اما حمايت كامل خود را از آن ابراز مى كند. به عقيده سيدورف اين آزمايشگاه بر روى شرايط بدنى بازيكنان و طول دوران بازى اشان تأثير قابل توجهى مى گذارد: «سرى a يكى از قوى ترين ليگ هاى جهان است، شايد وجود اين آزمايشگاه به تنهايى دليلى بر افزايش دوره بازى من در ايتاليا نباشد اما از سهم قابل قبولى كه در اين امر داشته نيز نمى توان چشم پوشى كرد.» اين كه بكام با اين برنامه ها چه زمانى مى تواند به شرايط آرمانى اش بازگردد به خودش بستگى دارد اما سيدورف معتقد است كه وى راه درستى را براى اثبات و بازگشت به دوران اوج خود انتخاب كرده است و پيگيرى شرايط بكام توسط كاپلو نيز مى تواند به روند رو به رشد بكام كمك شايانى داشته باشد: «نمى خواهم درباره كاپلو اظهارنظر كنم زيرا هر كس شيوه كار خود را دارد اما هميشه بايد در كنار عملكرد يك بازيكن به سابقه وى نيز نگاه كرد گاهى بازيكن در اوج به سر نمى برد و اين مربى است كه بايد با توجه به توانايى ها و سابقه بازيكن دست او را بگيرد و دوباره او را به اوج ببرد نه اينكه به سقوط وى كمك كند.»
|
|
| کاربران زیر از Omid Zamanipour برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (25-12-08)
|
|
|
#369 |
|
سرمربی
كاپلو انضباط را به انگليس بازگرداند لرد ترايزمن، رييس اتحاديه فوتبال انگليس معتقد است مهمترين اقدام فابيو كاپلو از زمانى كه هدايت تيم ملى انگليس را بر عهده گرفته اين بوده است كه تفريح و خوش گذرانى هاى بيش از اندازه را از تيم بيرون رانده و نظم و انضباط را حاكم كرده است. كاپلو مبناى تيم ملى را برپايه منطق بنا نهاده و بدين ترتيب ذهنيت افراط گرايانه استيو مك كلارن را به كنارى نهاد. بازيكنان تيم ملى انگليس تحت هدايت مك كلارن و جانشينش گوران اريكسون وظايف خود در تيم ملى انگليس را چندان جدى نمى گرفتند و دائما در حال تفريح كردن بودند اما كاپلو در ۱۲ ماه نخست حضورش در تيم ملى انگليس تغييرات متعددى |