![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#341 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
فابیو کاناوارو ![]()
|
|
|
|
#342 |
|
مدیر بخش لیگ برتر و فوتبال ملی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 16-03-09
موقعیت: Varamin
تیم محبوب: Esteghlal-Real-Barca
بازیکن محبوب: Majidi- Carlos -Zandi_Robinho -Ronaldo
مربی محبوب: Ghotbi-Ghalenoyi
دروازهبان تيم ملي ايتاليا : فقط برزیل
اين روزها كار جيانلوئيحي بوفون ، دروازهبان نامي ايتالياييها ، روحيه دادن به تيم خود و هوادارانشان شده است. بوفون در آخرين اظهارنظر خود گفت: وضع آرژانتين و فرانسه خوب نيست و اين تيمها ميخواهند مربيانشان را اخراج كنند، اما در دنيا تنها برزيل بهتر از تيم ماست و جدال سختي با اين تيم در جام جهاني پيشرو داريم. به هر حال همه تيمها فراز و نشيب دارند و نتايج بد هم ميگيرند، ولي با اين حال ما از ديگران (جز برزيل) بهتريم.
|
|
|
#343 |
|
مدیر کل انجمن ها
توتی: به تیم ملی ایتالیا برنمیگردم
Ariensport.com: " فرانچسکو توتی " کایپتان ایتالیایی رم از پیروزی 2-0 تیم ملی کشورش مقابل بلغارستان خوشحال است اما اعلام کرد به تیم ملی ایتالیا باز نخواهد گشت... . " توتی " به Sky Tg 24 گفت: « از اینکه تیم ملی کشورم نتایج خوبی گرفته و در راه صعود به جام جهانی قرار گرفته است، خوشحالم. مارچلو لیپی و شاگردانش مستحق حضور در جام جهانی هستند. » " توتی " که در آستانه تمدید قرارداد با رم قرار دارد، در خصوص بازگشت به تیم ملی ایتالیا گفت: « دوران در تیم ملی به پایان رسیده و مردم هم این را پذیرفتهاند. » منبع:سایت گل
|
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
mina (29-10-09)
|
|
|
#344 |
|
مدیر کل انجمن ها
لیپی: کاناوارو دوپینگ نکرده است
Ariensport.com: " مارچلو لیپی " اعلام کرد " فابیو کاناوارو " دوپینگ نکرده است و میتواند تیم ملی ایتالیا را همراهی کند. " لیپی " گفت: « من چیزی در مورد کاناوارو نشنیدهام. همه چیز در عرض دو ساعت به پایان رسید و ما منتظر بازگشت کانا هستیم. » سرمربی تیم ملی ایتالیا در پاسخ به این سوال که آیا " کاناوارو " میتواند در بازی روز شنبه مقابل جمهوری ایرلند به میدان برود، گفت: « بله، حتماً. » منبع:تریبال فوتبال
|
|
mina (29-10-09)
|
|
|
#345 |
|
مدیر کل انجمن ها
آمائوری یک تماس تا ایتالیایی شدن فاصله دارد
Ariensport.com: مهاجم یوونتوس از حضور خود در جام جهانی آینده مطمئن است. " آمائوری " مهاجم برزیلی الاصل در انتظار دریافت پاسپورت خود است و با توجه به صحبتهای " لیپی "، مطمئن است در جام جهانی 2010 حضور دارد. مهاجم یوونتوس به روزنامه La Nazione گفت:« من فقط نگران زمان هستم؛ برای گرفتن پاسپورت خود منتظر تماس تلفنی آنها هستم.» « قانون جدید میگوید باید 6 ماه صبر کنم، به جای 12 ماه. اما امیدوارم پاسپورت را سریعتر از حد ممکن دریافت کنم.» « نمیتوانم صبر کنم. تمام همتیمیهای من در تیم ملی ایتالیا منتظر من هستند. این واقعا چیزی است که من مشتاق آن هستم. من خوشحالترین مرد جهان خواهم بود برای اینکه به عنوان نماینده قهرمان جهان در جام جهانی حضور خواهم داشت.» « بار دیگر باید با لیپی صحبت کنم. او وضعیت را برای من تشریح کرده و به من گفته که هر وقت پاسپورت را گرفتم خیلی زود تماس خواهد گرفت.» منبع:سایت گل
|
|
mina (29-10-09)
|
|
|
#346 |
|
مدیر کل انجمن ها
زاراته میتواند برای ایتالیا در جام جهانی بازی کند
Ariensport.com: " مائورو زاراته " مهاجم لاتزیو به عنوان بازیکن تیم ملی ایتالیا میتواند در جام جهانی بازی کند. او پس از " آمائوری " و " کامورانزی " آخرین بازیکن دو ملیتی خواهد بود که در جام جهانی برای تیم ملی ایتالیا بازی خواهد کرد. او هم اکنون پاسپورت ایتالیایی هم دارد. Corriere dello Sport میگوید او احتمالا دیر به لیست تیم ملی ایتالیا برای حضور در جام جهانی اضافه میشود. در ضمن، او تنها برای تیم ملی زیر 20 سالههای آرژانتین بازی کرده است و بازی او برای تیم ملی ایتالیا خلاف قوانین فیفا نیست. منبع: تریبال فوتبال
|
|
mina (29-10-09)
|
|
|
#347 |
|
مدیر کل انجمن ها
لیپی:هنوز 6، 7 جای خالی در تیم ملی ایتالیا وجود دارد
Ariensport.com: " مارچلو لیپی " سرمربی تیم ملی ایتالیا اعلام کرد هنوز 6، 7 جای خالی برای حضور در جام جهانی در تیمش وجود دارد. " لیپی " گفت: « 16، 17 بازیکن را از الان برای حضور در جام جهانی آفریقای جنوبی در نظر گرفتهام. بقیه را براساس نقشهایی که میتوانند در تیم تعادل ایجاد کنند، انتخاب خواهم کرد. » انتظار میرود پس از تساوی بدون گل در برابر هلند، " مارچلو لیپی " برای بازی روز چهارشنبه مقابل سوئد تغییراتی در تیمش ایجاد کند. او میگوید: « برای پیدا کردن اعتماد به نفس لازم نیست بازیهای خوبی انجام دهیم. ما فقط باید با آرامش به جام جهانی برسم. ما فقط باید در جام جهانی در بهترین فرم خود قرار داشته باشیم. » در بازی روز شنبه یکی از هواداران ایتالیا به وسط زمین آمد و با شعار "کاسانو در تیم ملی" به " کاپلو " هشدار داد که مهاجم گلزن سمپدوریا را به تیم ملی دعوت کند. " کاسانو " بعد از برکناری " روبرتو دونادونی " در یورو 2008 به تیم ملی ایتالیا دعوت نشده است. سرمربی کهنهکار ایتالیا در این خصوص گفت: « من به چیزی که روز پیراهن آن هوادار نوشته شده بود علاقهای ندارم. ماجرای کاسانو نباید تبدیل به یک فاجعه ملی شود. ما کارهای مهمتری پیش رو داریم. » " لیپی " در خصوص مدعیان کسب عنوان قهرمانی در جام جهانی گفت: « برزیل و اسپانیا شانس زیادی برای موفقیت در جام جهانی دارند اما برای ما مهم است زمانی که مسابقات شروع شد بهترین عملکرد را داشته باشیم. » منبع:تیم تاک
|
|
|
|
#348 |
|
مدیر کل انجمن ها
عروسی آنتونیو کاسانو وسط جام جهانی!
Ariensport.com: به نوشته روزنامههای ایتالیایی " آنتونیو کاسانو " مهاحم سمپدوریا جشن عروسی خود را در تاریخ 19 ژوئن 2010 یعنی در هفته دوم جام جهانی تعیین کرده است. اخیراً عده زیادی از " مارچلو لیپی " خواستهاند " کاسانو " را به تیم ملی ایتالیا دعوت کند اما سرمربی آتزوری هر بار بهانههایی آورده و شانه خالی کرده است. انگار خود " کاسانو " هم قبول کرده که در تیم ملی جایی ندارد و به همین دلیل مراسم جشن عروسیاش را در هفته دوم جام جهانی تعیین کرده است. در جریان دو دیدار دوستانه اخیر تیم ملی ایتالیا هواداران بهخاطر عدم دعوت " کاسانو "، " لیپی " را هو کردند که این قضیه باعث عصبانیت سرمربی تیم ملی ایتالیا شده است. او در این خصوص گفته بود: « این حرکت توهین به بازیکنانی است که به آتزوری دعوت شده اند. » منبع:تریبال فوتبال
|
|
|
|
#349 |
|
مدیر کل انجمن ها
لیپی: گروه آسانی نیست
" مارچلو لیپی " سرمربی تیم ملی ایتالیا هم پس از قرعه نسبتاً آسانی که به تیمش خورد و با تیمهای پاراگوئه، نیوزلند و اسلواکی همگروه شد، گفت: « درست همان لحظهای که فکر میکنید گروهتان آسان است، بازیهای دشوارتری برایتان به وجود میآید. پاراگوئه از مدتها قبل به عنوان صدرنشین منطقه آمریکای جنوبی به جام جهانی صعود کرده بود و اسلواکی با بازیکنان بزرگی که در لیگهای مطرح اروپایی دارد خیلی زود پیشرفت کره است. »
|
|
|
|
#350 |
|
مدیر کل انجمن ها
بوفون: در گروه سختی هستیم
جیانلوئیجی بوفون در صحبتهایی اعلام کرده که تیم ملی ایتالیا پس از همگروهی با صربستان، اسلوونی، ایرلند شمالی، استونی و جزایر فارو در گروه سی می بایست زحمات و سختی زیادی را متحمل شود. بوفون در وب سایت شخصی اش در این مورد گفت:« فکر می کنم که گروه جذاب و جالبی باشد و سخت ترین حریفهای ما ، صربستان و اسلوونی هستند. البته باید مراقب ایرلند شمالی هم باشیم، چرا که آنها در دیدارهای خانگی بسیار خوب ظاهر می شوند. استونی و جزایر فارو هم شاید حرفهایی برای گفتن داشته باشند.ما باید برای رسیدن به مرحله نهایی این رقابتها سختی زیادی را متحمل شویم ولی می توانیم به این خواسته مان برسیم» بازی مقابل ایرلند شمالی، یادآور خاطره جالبی برای بوفون است و رویارویی با این تیم، موضوع خاصی را به ذهن او می آورد:« بسیار خوشحالم که بار دیگر مقابل ایرلند شمالی قرار می گیرم؛ چرا که اولین بازی ملی ام درتیم ملی ایتالیارا زمانی که در تیم زیر 15 ساله ها بودم، مقابل ایرلند شمالی انجام دادم.» منبع: سایت گل
|
|