Ariensport Forums

برگشت   Ariensport Forums > فوتبال خارجی > فوتبال ملی جهان

عضویت سریع و رایگان
Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
با شرایط مندرج در اساسنامه موافقم 

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 04-12-09, 21:40   #1
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
54,557 تشکر در 30,996 ارسال
مدال
مدال فوق حرفه ای مدال ویژه سایت مدال فعالیت مفید مدال مدیریت ویژه مدال مدیریت مدال ارسالهای برتر 
مجموع مدالها: 6
پیشفرض بحث و گفتگو در مورد جام جهانی 2010

از اسم تایپک مشخص هست که می خوایم در اینجا در مورد چی صحبت بکنیم.

جام جهانی همیشه پُر از هیجان و خاطره انگیز بوده. اسم جام جهانی که میاد، خیلی هیجان زده می شم

Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mina (07-12-09), Mohsen77 (05-12-09), papin (07-06-10), sir_man (07-12-09)
Old 04-12-09, 21:42   #2
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
مدال فوق حرفه ای مدال ویژه سایت مدال فعالیت مفید مدال مدیریت ویژه مدال مدیریت مدال ارسالهای برتر 
پیشفرض

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی قرعه‏کشی شد

Ariensport.com: جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی امشب در کیپ تاون قرعه‏کشی شد و 32 تیم حاضر در این رقابت‏های رقبای خود را شناختند.

در این مراسم برنامه‏های متنوعی از جمله پخش موسیقی و حرکات نمایشی توسط فوتبالیست‏های آفریقای جنوبی و همچنین نمایش توپ آدیداس مخصوص جام جهانی 2010 اجرا شد. ژروم والکه دبیر فیفا نیز از آمادگی کشور آفریقای جنوبی برای میزبانی جام جهانی 2010 تشکر کرد.

گروه‏بندی جام جهانی 2010 بدین شرح است:

گروه A: آفریقای جنوبی، مکزیک، اروگوئه، فرانسه
گروه B: آرژانتین، کره‏جنوبی، نیجریه، یونان
گروه C: انگلیس، آمریکا، الجزایر، اسلوونی
گروه D: آلمان، استرالیا، غنا، صربستان
گروه E: هلند، ژاپن، کامرون، دانمارک
گروه F: ایتالیا، نیوزلند، پاراگوئه، اسلواکی
گروه G: برزیل، کره‏شمالی، ساحل عاج، پرتغال
گروه H: اسپانیا، هندوراس، شیلی، سوئیس

3 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mina (07-12-09), Mohsen77 (05-12-09), sir_man (07-12-09)
Old 04-12-09, 21:48   #3
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

شانس آوردیم ایران به جای کره شمالی نرفت جام جهانی ... پسر گروه نیست که، وحشتناکه

به نظر من گروه g، با حضور برزیل، ساحل عاج و پرتغال می تونه گروه مرگ لقب بگیره.

گروه a هم گروه جالبی هست. تیم های خوبی توش حضور دارن، مطمئنا بازی های قشنگی توی این گروه انجام میشه.

گروه b هم که آرژانتین ما حضور داره

فقط دوست دارم بازی ها هر چه زودتر شروع بشه تا ما بشینیم بازی ها رو ببینیم
mina (07-12-09), Mohsen77 (05-12-09), sir_man (07-12-09)
Old 05-12-09, 02:57   #4
Mohsen77
کاپیتان تیم

آواتار Mohsen77

موقعیت: Tehran
تیم محبوب: Chelsea-Esteghlal-Germany
بازیکن محبوب: بازیکنان چلسی و استقلال-KAKA-تمام بازیکنان فوتبال آلمان
مربی محبوب: jose moriniho-Jurgen Klinsman
2,751 تشکر در 1,247 ارسال
پیشفرض

به ترتیب گروهای a,d,g سخت ترین گروهها هستند و گروهای h , f هم آب خوردن ترین گروهها

به قول یکی از دوستان ساکن هانوفر:
حالا قهرمانی در جام جهانی 2010 ، آرزوی هر آلمانی ست،نه بخاطر یک جام،بخاطر تو ، بخاطر رابرت انکه
قهرمان میشویم و جام را به روح تو و دخترت هدیه میکنیم

Mohsen77 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از Mohsen77 برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mina (07-12-09), Shervin (05-12-09), sir_man (07-12-09)
Old 05-12-09, 18:04   #5
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

محسن تعصب بازی رو بذار کنار ... گروه آلمان زیاد سخت نیست
mina (07-12-09), Mohsen77 (07-12-09), sir_man (07-12-09)
Old 07-12-09, 09:18   #6
mina
مدیر بخش كلوپ هواداران پرسپولیس

آواتار mina

تیم محبوب: Liverpool*Perspolis
بازیکن محبوب: Gerrard
8,949 تشکر در 3,694 ارسال
مدال
پیشفرض

واي عجب تاپيكيميشه اينجا كري خوند؟

سواي اينكه نبود ايران تو اين مسابقات غم‌انگيزه اما خوبيش اينه كه ميتوني بدون حرص‌و جوش خوردن بشيني و از بازيا لذت ببري

از دلم رفتی!
وجهان ذره ذره از تو خالی شد...
و این درد تلخی بود، دردی چونان درد مردن!

mina آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از mina برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Mohsen77 (07-12-09), sir_man (07-12-09)
Old 07-12-09, 14:31   #7
Mohsen77
کاپیتان تیم

آواتار Mohsen77

پیشفرض

نقل قول:
ارسالی توسط shervin مشاهده موضوع
محسن تعصب بازی رو بذار کنار ... گروه آلمان زیاد سخت نیست
تعصب بازی کجا بود
من به ترتیب گفتم دیگه
گروه برزیل سخت ترین گروه و گرههای اول و چهارم هم سخت

حالا قهرمانی در جام جهانی 2010 ، آرزوی هر آلمانی ست،نه بخاطر یک جام،بخاطر تو ، بخاطر رابرت انکه

mina (15-12-09), Shervin (07-12-09), sir_man (07-12-09)
Old 07-12-09, 14:32   #8
Mohsen77
کاپیتان تیم

آواتار Mohsen77

پیشفرض

تجریه و تحلیل قرعه کشی جام جهانی 2010 :

گروه a : آفریقای جنوبی ، مکزیک ، اروگوئه ، فرانسه

فرانسویها بسیار خوش شانس بودند که از بین تیمهای مدعی و طراز اول سید 1، با ضعیف ترین احتمال ممکن یعنی آفریقای جنوبی روبرو شدند! مکزیک و اروگوئه نیز به طور مشابه می توانند به خاطر برخورد نکردن با سایر تیمهای صاحب نام سید 1، خوشحال باشند اما همگروهی با فرانسه می تونه کار صعود آنها را از این گروه بسیار سخت کنه! در عین حال این قرعه برای میزبان رقابتها نیز قرعه مشکلی می تونه محسوب باشه! چراکه آنها با قرار گرفتن در سید یک، شانس قرار گرفتن در گروه ساده تری را داشتند، اما حالا با قوی ترین تیمهای سید 4 و 2 یعنی فرانسه و مکزیک هم گروه شده اند و کار مشکلی برای صعود از این گروه دارند! در مجموع پیش بینی دو تیم صعود کننده از این گروه کمی مشکله اما به نظر می رسه که فرانسه و مکزیک از شانس بیشتری برخوردار باشند.

گروه b : آرژانتین ، نیجریه ، کره جنوبی ، یونان

مارادونا و شاگردانش که به سختی و پس از پشت سر گذاشتن مشکلات زیادی راهی جام جهانی شدند، حالا می توانند با خیال راحت تری گام به مسابقات بگذارند! قرعه بسیار راحتی نصیب آرژانتینیها شد و آنها از همین حالا می توانند به فکر دیدارهای مرحله بعدی خود باشند! البته این به شرطی است که از شکستها و نتایج بد مرحله مقدماتی خود درس گرفته باشند و با هیبت آرژانتین واقعی و همیشه مدعی وارد آفریقای جنوبی شوند! در عین حال این قرعه برای سه تیم دیگر این گروه نیز قرعه مناسبی محسوب میشه و هر کدام از آنها در صورت غلبه بر یکدیگر این شانس را دارند که به عنوان تیم دوم راهی مرحله حذفی شوند! با توجه به وضعیت دیگر تیمهای آسیایی، کره جنوبی خوش شانس ترین تیم در قرعه کشی بود و من پیش بینی می کنم که آنها به همراه آرژانتین، تیمهای صعود کننده از این گروه باشند.

گروه c : انگلیس ، آمریکا ، الجزایر ، اسلوونی

در ظاهر ممکن است که خیال کنیم قرعه راحتی نصیب کاپلو و شاگردانش شده است! اما اگر عملکرد فنی سه تیم دیگر را بررسی کنیم، می بینیم که نگرانهای کاپلو بی دلیل نبوده و آنها در گروه تقریبا مشکلی قرار گرفته اند و دیدار آنها حتی در برابر اسلوونی غول کش که با عبور از روسیه مدعی راهی مرحله نهایی مسابقات شد، آسان نخواهد بود! اگر آمریکا، الجزایر و اسلوونی با همان آمادگی بالا و وضعیت خوب مرحله مقدماتی خود در آفریقای جنوبی حاضر باشند، میشه پیش بینی کرد که بازیهای نزدیک و فشرده ای در این گروه انجام بشه و در آن صورت پیش بینی دو تیم راه یافته از این گروه واقعا مشکل خواهد بود! اما بهرحال انتظارات از کاپلو و تیم ملی انگلیس بسیار بالاست و آنها باید تمام تلاش خود را برای سرگروهی در این گروه انجام دهند. من فکر می کنم که آمریکا به همراه انگلیس از این گروه صعود خواهد کرد!

گروه d : آلمان، استرالیا، صربستان، غنا

این قرعه در مقایسه با قرعه سایر تیمهای مدعی، برای ژرمنها قرعه سختی می تونه محسوب بشه! صربستان، همان تیمی است که در مرحله مقدماتی در حالیکه با فرانسه هم گروه بود، مقتدرانه صدرنشین شد و مستقیما راهی جام جهانی گردید! غنا نیز همان تیمی است که در دوره قبلی جام جهانی به عنوان تنها تیم آفریقایی راهی مرحله حذفی گردید و در این دوره که در آفریقا برگزار می شود، با انگیزه بالاتری می آید تا از حیثیت قاره سیاه دفاع کند! استرالیا هم با بازیکنان با تجربه و اروپایی خود (اروپایی از این جهت که اکثر بازیکنان آنها در لیگهای اروپایی بازی می کنند) تیم ضعیفی نیست و آنها که در دوره قبلی جام جهانی با بدشانسی و پنالتی اشتباه دقیقه 95 ، مغلوب ایتالیا قهرمان آن رقابتها شدند، مطمئنا این بار نیز با نیت ارائه بازیهای مناسب و صعود از گروه خود به آفریقای جنوبی گام خواهند گذاشت! با این تفاسیر، باید گفت که ژرمنها بازیهای سختی در مقابل سه تیم دیگر گروه خود خواهند داشت! اما آلمانیها ثابت کرده اند که حتی در بدترین شرایط هم همواره یکی از تیمهای مدعی کسب جام هستند! پس باید آنها را یکی از دو تیم صعود کننده از این گروه بدانیم! و با توجه به میزبانی قاره آفریقا و انگیزه های بسیار زیاد نمایندگان قاره سیاه، من پیش بینی می کنم که دیگر تیم راه یافته از این گروه غنا باشه!

گروه e : هلند ، دانمارک ، ژاپن ، کامرون

یکی دیگر از سخت ترین گروهها !!! هلندی که با اقتدار و به عنوان نخستین تیم قاره سبز راهی جام جهانی گردید، حالا باید با دانمارک سخت کوش و همان تیمی که در مرحله مقدماتی و در شرایطی که با پرتغال و سوئد همگروه بود، مقتدرانه سرگروه شد و موجبات حذف سوئد و رفتن پرتغال به پلی آف را فراهم کرد، شیرهای رام نشدنی کامرون که در قاره خود، رام نشدنی تر نیز خواهند بود و همچنین فوتبال کامپیوتری و منظم ژاپن مقابله کند و این دیدارها از همین حالا نوید شکل گیری بازیهای مهیج و از نظر فنی، فشرده ای را در این گروه می دهد! ژاپنیها مطمئنا آرزو می کردند که ای کاش در گروه b، به جای کره جنوبی بودند و از حالا برای دیدارهای مرحله حذفی خود برنامه ریزی می کردند اما در عین حال باید شکر گذار باشند که به جای کره شمالی نگون بخت نیستند! تمامی تیمهای این گروه از شانس صعود به مرحله بعدی برخوردارند اما به نظر من، هلند و کامرون تیمهای صعود کننده از این گروه خواهند بود!

گروه f : ایتالیا ، پاراگوئه، نیوزلند ، اسلواکی

مدافع عنوان قهرمانی در کنار اسپانیا و آرژانتین خوش شانس ترین تیمهای قرعه کشی امشب بودند! ایتالیائیها اگر خودشون می خواستند برای خودشون قرعه کشی کنند، شاید از این سخت تر می شد!!! مطمئنا آنها از هم گروهی با دو تیم نه چندان مطرح نیوزلند و اسلواکی بسیار خوشحال هستند و احتمالا از همین حالا به فکر دیدارهای مرحله حذفی خود می باشند! پاراگوئه نیز با قرار گرفتن در چنین گروهی تنها باید به فکر مقابله با ایتالیا برای کسب سرگروهی باشد! از زاویه دیگر این قرعه برای نیوزلند و اسلواکی نیز قرعه خوبی محسوب میشه و شاید همین که جای کره شمالی نیستند و حداقل می توانند یک دیدار راحت در مقابل یکدیگر داشته باشند، برای آنها راضی کننده بوده و وداع آبرومندانه ای با جام جهانی داشته باشند!

گروه g : برزیل ، کره شمالی ، ساحل عاج ، پرتغال

اوه اوه اوه!!! گروه مرگ بازیها می تونه همین گروه باشه!!! برزیل همیشه مدعی در کنار برزیل اروپا و بازیکنان تکنیکی اش و ساحل عاجی که در حال حاضر یکی از بهترین تیمهای قاره آفریقاست و مثل بقیه آفریقاییها از انگیزه بسیار زیادی در این تورنمنت جهانی برخورداره! همین که یکی از این سه تیم بزرگ این گروه مجبوره که خیلی زود از جام جهانی خداحافظی کنه، نشون میده که نامگذاری گروه مرگ برای این گروه می تونه ادعایی درست باشه! و در عین حال به حساسیت و جذاب بودن دیدارهای این گروه منجر بشه! اما از نگاهی دیگر با این قرعه بسیار سختی که نصیب کره شمالی شد، احتمالا آنها همین الان از اینکه به جام جهانی صعود کردند، پشیمان هستند! و آقای کفاشیان نیز شاید از اینکه ایران به جام جهانی صعود نکرد و کره شمالی جایگزین ایران شد، بسیار خوشحال باشه! وگرنه ما اگر در این گروه بودیم، آبروریزی بزرگی برای فوتبال ایران شکل می گرفت! کاکا و هم تیمی هایش در تیم ملی برزیل، دروگبا و دوستانش در تیم ملی ساحل عاج و کریس رونالدو و رفقایش در تیم پرتغال، از حالا برای جنگ صعود از این گروه باید به فکر کسب تفاضل گل بهتر در مقابل کره شمالی بدبخت باشند! و پرگل ترین بازیهای جام جهانی می تونه در سه بازی این تیمها در برابر کره شمالی شکل بگیره! پیش بینی تیمهای صعود کننده از گروه مرگ بسیار بسیار مشکله! ولی فقط برای اینکه پیش بینی از این گروه داشته باشم، من برزیل و ساحل عاج را انتخاب می کنم!

گروه h : اسپانیا ، سوئیس ، هندوراس ، شیلی

مثل گروههای b و f یکی از آسانترین قرعه های ممکن نصیب ماتادورها گردید! البته دل بوسکه نباید سه تیم دیگر گروه خود را دست کم بگیرد! به خصوص سوئیسیها را که تیم بسیار خوب و هماهنگی دارند! بهرحال قهرمان یورو 2008 و آماده ترین تیم حال حاضر دنیا که در رده نخست رنکینگ فیفا قرار دارد، برای صعود از این گروه کار آسانی خواهد داشت و از حالا می توانند برای بازیهای مرحله حذفی خود برنامه ریزی کنند! پیش بینی من از آخرین گروه جام جهانی نیز راهیابی تیمهای اسپانیا و سوئیس به مرحله حذفی می باشد.

و اما با توجه به نحوه برخورد تیمها در مرحله حذفی، دیدارهای احتمالی دور بعد نیز می تونه جالب باشه! تیمهای اول و دوم گروه a به ترتیب به مصاف تیمهای دوم و اول گروه b خواهند رفت! به همین ترتیب تیمهای برتر گروه c با تیمهای برتر گروه d ، تیمهای برتر گروه e با تیمهای برتر گروه f و تیمهای برتر گروه g با تیمهای برتر گروه h روبرو خواهند شد! همین جا میشه فهمید که سرگروهی چقدر می تونه مهم و تاثیر گذار باشه و دوم شدن یک تیم مدعی در گروهش می تواند موجب شکل گیری یک جدال سخت در مرحله بعدی شود! با توجه به پیش بینیهایی که از تیمهای صعود کننده در مرحله گروهی داشتم، دیدارهای زیر می تواند دیدارهای احتمالی مرحله 8/1 نهایی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی باشه:

فرانسه - کره جنوبی
آرژانتین _ مکزیک
انگلیس _ غنا
آلمان _ آمریکا
هلند _ پاراگوئه
ایتالیا _ کامرون
برزیل _ سوئیس
اسپانیا _ ساحل عاج

اگر فرانسه، آرژانتین، انگلیس، آلمان، هلند، ایتالیا، برزیل و اسپانیا تیمهای پیروز این مرحله باشند، پس باید منتظر دیدارهای مهیج زیر در مرحله 4/1 نهایی باشیم:

فرانسه _ انگلیس
هلند _ برزیل
آرژانتین _ آلمان
ایتالیا _ اسپانیا

و در صورتی که انگلیس، برزیل، آلمان و اسپانیا در مقابل حریفان خود به پیروزی برسند، نیمه نهایی فوق العاده جذاب زیر شکل خواهد گرفت:

انگلیس _ برزیل
آلمان _ اسپانیا

و اگر برزیل و اسپانیا تیمهای پیروز نیمه نهایی باشند، فینال جام جهانی 2010 را روز 11 جولای برگزار خواهند نمود!

البته جام جهانی برخلاف تورنمنتهای اروپایی همچنان از دیدار رده بندی نیز برخورداره و تیمهای بازنده مرحله نیمه نهایی برای کسب مقام سومی با یکدیگر مبارزه خواهند کرد.

منبع:یکی از دوستان در انجمن دیگر

mina (15-12-09), Shervin (07-12-09), sir_man (07-12-09)
Old 07-12-09, 19:29   #9
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

البته این ها همش پیشبینی هست. فوتبال غیر قابل پیشبینی هست، چه برسه به جام جهانی که همیشه پدیده داشته !

من فکر می کنم این جام جهانی، جام جهانی باشه که تیم های آفریقایی بیشتر از همیشه خودشون رو نشون میدن.
کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mina (15-12-09)
Old 25-05-10, 18:29   #10
بروفن
بازیکن نونهالان

2 تشکر در 1 ارسال
پیشفرض

من از طرفداران پرا پا قرص آلمانم.
بروفن آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از بروفن برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mina (27-05-10), Shervin (27-05-10)
پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال