![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#261 | |
|
بازیکن نونهالان
نقل قول:
یوزر استقلالیا آبی باشه یوزره پرسپولیسیا قرمز، فقط یکم برنامه نویسی میخواد و یه جایی که موقع ثبت نام بپرسه که آبیی یا قرمز واقعا شایستست به خاطر این پیشنهاد من آدمین سایت بشم![]()
ماده ي 19 اعلاميه ي جهاني حقوق بشر : هر کس حق آزادی عقیده و بیان دارد و حق مزبور شامل آن است که از داشتن عقاید خود بیم و اضطرابی نداشته باشد و در کسب اطلاعات و افکار و در اخذ و انتشار آن ، به تمام وسایل ممکن و بدون ملاحظات مرزی ، آزاد باشد . |
|
|
|
|
| 5 کاربر از hamed.ZizO برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#262 | |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
خیلی از بچه ها در قدیم هم همین مشکل رو داشتن. دلیل اصلی این مشکل رو واقعا نمی دونم.
ولی من چنین مشکلی ندارم، اما می دونم که منظورت چیه. نقل قول:
![]() اگه قرار باشه چنین کاری بکنیم که فرق گذاشتیم. بعد در اون صورت هم انجمن از یک دستی خارج میشه.
|
|
|
| 4 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#263 |
|
بازیکن ذخیره
![]() |
ژرسژولیسی
به نظر شما میخوای كودتا كنیم همه سایت رو قرمز كنیم شروین رو هم بن كنیم![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
| کاربران زیر از perspolis ariaei برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
tahmineh_red (06-09-09)
|
|
|
#264 |
|
کاپیتان تیم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
با سلام و خسته نباشید به خاطر زحمات زیاد مدیران به خاطر سرپا نگه داشتن انجمن همیشه جذاب و خونگرم آرین
ما عددی نیستیم که بخوایم انتقاد کنیم ولی بهتره مدیران انجمن حرف ها و صحبت های این بنده ی حقیر رو به عنوان یک پیشنهاد برادرانه مورد بررسی قرار بدن عرض شود به خدمتتون که الان همونطور که میدونید انجمن آرین مدتیه که کم فروغ شده و دیگه کمتر شاهد بحث های مختلفی تو انجمن هستیم و بیشتر اخبار تو انجمن گذاشته میشه بجای بحث های فنی و این یکی از مشکلات انجمن هست و میشه گفت اصلیترین مشکلش!!! به نظر من بهتر مدیران انجمن یه تقسیم بندی توی وظایف اعضا داشته باشن دوستان زیادی هستند که با اینکه حق آب و گل تو انجمن دارند ولی دیگه ماهی یکبار هم وقتشون رو برای انجمن نمیذارن خوب این باعث میشه که تمام مسئولیت ها بیفته گردن شروین و بقیه بچه ها هم مثل یه کاربر عادی باشن بقیه بچه هایی که همین الان دارن آرین رو میگردونن مثل مجید و مینا خانوم بهتره به نظر من بخش ها رو قسمت بندی کنیم و هر کدوم از اعضا انجمن که برادریشون رو خیلی وقت پیش و تو زمانی که یه ارسال تو یه هفته تو آرین داده نمیشد ثابت کرده بودند بشن مدیر بخش های مختلف آرین تا با اینکار هم تقسیم وظایف بشه و هم اینکه انجمن جذاب تر بشه و دوستان هم مسئولیتی تو آرین داشته باشند و آرین دوست داشتنی بشه همون آرین یکی دو سال پیش. این نظر شخصی من بود منتظر جواب و عکس العمل مدیران هستیم با تشکر
|
|
|
|
#265 |
|
مدیر کل انجمن ها
ممنون امیر جان ... اتفاقا خیلی خوب کاری کردی که پیشنهادت رو گفتی. ممنون
![]() من با پیشنهادت موافقم و به زودی هم با نیما مشورت می کنم در این مورد تا این پیشنهاد رو عملی کنیم. اگه آدم هاش پیدا بشن که جا نزنن وسط کار، مطمئنا این پیشنهاد جواب میده.
|
|
|
|
#266 |
|
کاپیتان تیم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 03-10-07
موقعیت: جاست
تیم محبوب: استقلال - بارسلونا - آرسنال - بایرن
بازیکن محبوب: علیرضا اكبرپور افسانه ای
مربی محبوب: آریگُل
منم موافقم
![]() حالا برنامه دقیق چیه؟ ![]() |
|
|
|
|
|
#267 |
|
مدیر کل انجمن ها
به نظر من ما چند تا آدم می خوایم که خودشون رو معرفی کنن ... مدیریت کار آسونی نیست.
فقط اگه می تونید فعال باشید و به بخشتون برسید اعلام آمادگی کنید.
|
|
|
|
#268 |
|
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: 04-10-07
مربی محبوب: سلطان احمد آبی
پیشنهاد بسیار خوبی داده شده..!
خیلی وقته که من این حرف رو میزنم..! دوستان زیادی هستند که وقت میذارن و تو انجمن فعالیت میکنند نمونه اش همین مجید به نظر من این کار باید خیلی زودتر انجام میشد..! کاربرانی مثل داش امیر و علیرضا و مجید و ارسلان لیاقت مدیر شدن رو دارند امیدوارم که با مدیریت این دوستان موافقت بشه تا هم از فعالیت این عزیزان قدردانی بشه و هم انگیزه ای باشه برای ادامه فعالیت..! ![]() |
|
|
|
|
|
#269 | |
|
مدیر بخش كلوپ هواداران پرسپولیس
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 19-11-08
تیم محبوب: Liverpool*Perspolis
بازیکن محبوب: Gerrard
مربی محبوب: Benitez
نقل قول:
من اما یه نظری دارم... ![]() ببین خودت بین بچه ها کی از ابتدا فعال بوده و حتی اگه از این جمع برای مدتی دور بوده، دوباره برگشته و به فعالیتش ادامه داده.یا مثلا کسی که بیشترین فعالیتش دریک بخش خاص بوده، اگر موافق بود برای مدیریت همون بخش انتخابش کنید. من میتونم اسم چندنفری رو برات پ.خ کنم.البته اگه مایلی؟ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#270 | |
|
مدیر کل انجمن ها
نقل قول:
قصد ما در حال حاظر فقط آرین رو به حالت گذشته خودش برگردوندند هست. من منتظرم...
|
|
|