![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#21 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
فوتسال ايران با 15 گل عربستان را شكست داد
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتسال در دومين ديدار خود در بازيهاي آسيايي داخل سالن ماكائو با نتيجه 15 بر يك مقابل عربستان به برتري رسيد. به گزارش خبرگزاري فارس، در اين ديدار كه در سالن مولتي اسپورت پاويليون برگزار شد، تيم اميد ايران در نيمه نخست با نتيجه 7 بر يك مقابل حريف به برتري رسيد. اين تيم در نيمه دوم 8 گل ديگر وارد دروازه حريف كرد. داور اول اين بازي الخوري از قطر بود. تيم فوتسال اميد در نخستين بازي با نتيجه 7 بر يك اندونزي را مغلوب كرده بود. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
مدیر کل انجمن ها
تیم فوتسال امید با شکست لبنان راهی مرحله یک چهارم نهایی شد
تیم فوتسال کشورمان با برتری مقابل لبنان به عنوان صدرنشین گروه C راهی مرحله یک چهارم نهایی بازیهای داخل سالن آسیا شد. به گزارش خبرنگارمهر، در چهارمین و آخرین دیدارمرحله مقدماتی گروه C رقابتهای فوتسال بازیهای داخل سالن ماکائو امروز تیم فوتسال امید کشورمان درسالن مولتی اسپورت پاویلیون شهر ماکائو موفق شد با نتیجه پرگل 10 بر2 تیم لبنان را شکست دهد و با 12 امتیاز به عنوان تیم برتر این گروه به جمع هشت تیم مرحله یک چهارم نهایی این رقابتها صعود کند. گلهای تیم فوتسال کشورمان در دیدار مقابل لبنان را احمد مولی علی (دوگل)، ابراهیم مسعودی (2 گل)، علی اصغر حسن زاده (2 گل)، منصور دانشور ، مجید لطیفی ، مصطفی طیبی و محمد طاهری به ثمر رساندند . نیمه اول این دیدار با نتیجه 2-1 به سود تیم فوتسال امید کشورمان به پایان رسید . تیم فوتسال امید در مرحله مقدماتی با 41 گل زده ، 4 گل خورده و 12 امتیاز به عنوان تیم برتر گروه C راهی مرحله دوم این رقابتها شد . تیم فوتسال امید کشورمان در مرحله یک چهارم نهایی این بازیها روز پنج شنبه 10 آبان ماه به مصاف تیم کویت خواهد رفت . |
|
|
|
|
|
#23 |
|
مدیر کل انجمن ها
حیدریان از تیم فوتسال استقلال جدا شد / قطر مقصد بعدی کاپیتان تیم ملی
محمدرضا حیدریان کاپیتان تیم ملی فوتسال کشورمان در پایان مدت قراردادش با تیم فوتسال استقلال از این تیم جدا شد. به گزارش خبرنگار مهر، حیدریان که در ابتدای فصل جاری مسابقات لیگ برتر فوتسال با عقد قراردادی سه ماهه به تیم فوتسال استقلال پیوسته بود با پایان مدت قراردادش از این تیم جدا شد. حیدریان با مسئولان باشگاه القطر قطر به توافق رسیده است و پس از شرکت در تورنمنت فوتسال مجارستان و همراهی تیم ملی کشورمان در این رقابت ها به جمع زردپوشان قطری می پیوندد. حیدریان در نیم فصل اول مسابقات فوتسال لیگ برتر یکی از بازیکنان اصلی تیم فوتسال استقلال بود و نقشی تاثیرگذار در این تیم داشت. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
مدیر کل انجمن ها
عباس ترابيان پس از صعود فوتسال به فينال:
قول طلا نميدهم اما، ميخواهيم بهترين تيم ميدان باشيم سرپرست تيم ملي فوتسال مردان پس از پيروزي ايران مقابل چين براي قهرماني ايران در ديدار فينال اظهار اميدواري كرد. عباس ترابيان سرپرست تيم ملي فوتسال پس از اين مسابقه به خبرنگار ايسنا گفت: در مسابقات قهرماني آسيا نيز ايران با همين نتيجهي 7 بر يك تيم ملي چين را از پيش رو برداشته بود. چين نسبت به مسابقات دورههاي گذشته با حضور مربي برزيلي كه يكي از بهترينهاي دنيا محسوب ميشود از شرايط بسيار بهتري نسبت به گذشته برخوردار شده است و آنها اهميت خاصي براي فوتسال قائل شدهاند. وي افزود: مسابقات اخير نشان ميدهد كه حركت جديدي در فوتسال دنيا در حال انجام است و هر سال كه ميگذرد، تيمهاي آسيايي نسبت به گذشته تاكتيكهاي جديدتري را در دستور كار خود قرار ميدهند. وي در رابطه با اين كه در اين ديدار تيم ملي ايران تا كمي بي انگيزه نشان ميداد، اظهاركرد: تصور نميكنم مسالهي فوق بيانگيزگي باشد. چرا كه آنها دستورات مربي تيم را در اجراي تاكتيكها به كار ميبستند و از طرفي بايد انرژي خود را براي بازي فينال حفظ ميكردند. اين بازي با حضور اين همه تماشاگر براي ما خيلي مهم بود كه با نتيجهي خوبي پايان يابد. اگر ما خللي در كارمان وارد ميشد در نتيجهي بازي فردا تاثير مستقيم داشت. وي در پايان گفت: ما براي قهرماني آمدهايم و اگرچه از حالا قول مدال طلا نميدهم اما، با تعصب و غيرت ميخواهيم بهترين تيم ميدان باشيم. در ادامه، مسعود دانشفر بازيكن تيم ملي فوتسال نيز به ايسنا گفت: به نظر من ما امروز نتيجهي خوبي برابر تيم ملي چين كسب كرديم و قطعا در بازي فينال كه فردا برگزار خواهد شد ايران قهرمان ميشود. در ابتداي بازي با چين بچههاي ما يك مقدار ناهماهنگ بودند اما، چند دقيقه كه گذشت توانستند در اجراي تاكتيكها به هماهنگي برسند. وي افزود: در تيم اميد گلزن خاصي مطرح نيست، چرا كه ما يك تاكتيك گروهي را اجرا ميكنيم و قرار نيست كه يك نفر گلزن تيم باشد. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
بازیکن ذخیره
![]() ![]() تاریخ عضویت: 20-10-07
موقعیت: ایران
پيکولى مربى مطرح فوتسال دنيا که سابقه مربيگرى در تيمملى ايران را دارد، اين روزها به عنوان مربى بدنساز به جمع کادرفنى فولاد ماهان سپاهان اضافه شد و بازيکنان اين تيم را براى قهرمانى آماده مىکند. با پيکولى درباره وضعيت تيمملى ايران مصاحبهاى کرديم که خواندنش خالى از لطف نيست:
* به همراه انصارىفرد 4 سال تيمملى را قهرمان آسيا کرديم و تيم يکدستى بود. فکر نمىکنم قهرمانى در آسيا کار آسانى باشد و تيمملى با قهرمانى در دوره اخير کار بزرگى انجام داد. * وحيد شمسايى بهترين بازيکن آسياست و در هر مقطعى که براى تيمملى بازى کرده از جان مايه گذاشته و مؤثر بوده است. اينکه حالا از تيمملى دور مانده نظر کادرفنى است اما من از اين بازيکن نمىتوانم بگذرم. * فوتسال ايران معدن استعدادىهاى ناب است اما درون دروازه رضا ناصري، در بازى عقب محسن زارعي، در گلزنى وحيد شمسايى و در دريبل رضا حيدريان بهترين بازيکنان آسيا هستند. ضمن اينکه نبايد از ظهور پديدههايى مثل ابرارىنيا هم گذشت. * مسابقات جام پريکس از اعتبار خاصى در برزيل برخوردار است اما تيم برزيل با تيم اصلى خود در اين رقابتها شرکت نکرده بود. اين تيم حتى تيم جامجهانى آنها هم نيست بلکه تيمى جوان بود که با دو، سه بازيکن اصلى پاى به اين رقابتها گذاشته بود. آرژانتين حتى با تيم دوم خود هم نيامده بود. آنها با تيمى جوان آمده بودند تا تجربه کسب کنند. * در هر حال نايب قهرمانى در اين جام هم مقام خوبى براى ايران است و تيمملى ايران همچنان بهترين تيم آسيا محسوب مىشود. منبع: روزنامه خبر ورزشی |
|
|
|
|
|
#26 |
|
مدیر کل انجمن ها
تیم فوتسال ایران قهرمان شد
تیم فوتسال کشورمان با برتری مقابل تایلند عنوان قهرمانی مسابقات فوتسال دومین دوره بازی های سالنی آسیا را از آن خود کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، در دیدار نهایی مسابقات فوتسال دومین دوره بازی های سالنی آسیا تیم فوتسال امید کشورمان به مصاف تایلند رفت و توانست با برتری 7 بر4 مقابل این تیم ، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت ها را به دست بیاورد. برای تیم فوتسال امید کشورمان که مدافع عنوان قهرمانی مسابقات فوتسال بازی های سالنی آسیا بود در دیدار مقابل تایلند محمد طاهری (3گل)، اصغر حسن زاده، مجید لطیفی، مسعود دانشور و سید علی کیایی گلزنی کردند. تیم فوتسال کشورمان در دوره گذشته مسابقات فوتسال بازی های سالنی آسیا نیز دردیدار نهایی موفق به شکست تایلند شده بود. تیم فوتسال امید کشورمان در حالی موفق به شکست تایلند شد که تمام 7 بازی خود در این دوره از رقابت ها را با پیروزی پشت سر گذاشته بود. قضاوت دیدار نهایی مسابقات فوتبال بازی های سالنی آسیا در ماکائو برعهده ایزوکاوا کازویا از کشور ژاپن بود. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
مدیر کل انجمن ها
مليپوشان فوتسال دوشنبه به مجارستان سفر ميكنند
تيم ملي فوتسال دوشنبه عازم مجارستان ميشود. به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) تيم ملي فوتسال ساعت 6:30 دوشنبه به استانبول ميرود تا از آنجا عازم بوداپست پايتخت مجارستان شود. اين تيم قرار است در تورنمنت چهارجانبه مجارستان شركت كند. در اين تورنمنت علاوه بر ايران و مجارستان تيمهاي برزيل و تركيه نيز حضور خواهند داشت. اصغر قهرماني، محمدرضا حيدريان، احمد پريآذر، جواد اصغريمقدم، محمد گلزاده، محمد هاشمزاده، كاظم محمدي، محمدرضا زحمتكش، مجيد رئيسي، مصطفي نظري، محمد طاهري، مجيد لطيفي، محمد كشاورز و مسعود دانشور تيم اعزامي را تشكيل ميدهند. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
مدیر کل انجمن ها
راه آهن تهران به لیگ برتر فوتسال بازگشت
با رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امتیاز تیم فوتسال راه آهن تهران از پرسپولیس خوزستان به این باشگاه بازگردانده شد. به گزارش خبرنگار مهر، پیش از آغاز فصل جدید مسابقات فوتسال لیگ برتر باشگاه های کشور به دنبال توافق مدیران دو باشگاه راه آهن تهران و پرسپولیس خوزستان امتیاز تیم فوتسال این باشگاه تهرانی به سرخپوشان خوزستان واگذار شد. در راستای این توافق، مبالغی در چند فقره چک از سوی باشگاه پرسپولیس خوزستان به باشگاه راه آهن تهران واگذار شد که هیچ کدام از آنها در تاریج مقرر وصول نشد. عدم اجرای تعهدات باشگاه پرسپولیس خوزستان باعث شد تا مسئولان باشگاه راه آهن به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال متوسل شوند و با شکایت از این باشگاه خوزستانی به دنبال تحقق خواسته های خود باشند. کمیته انضباطی برای بررسی بیشتر این پرونده ابتدا رای به تعلیق فعالیت های تیم فوتبال پرسپولیس خوزستان داد و درنهایت تصمیم بر آن گرفت که امتیاز این تیم مجددا به باشگاه راه آهن تهران بازگردد. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
مدیر کل انجمن ها
17 بازیکن به اردوی تیم فوتسال جوانان کشورمان دعوت شدند
کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال جهت حضور در تورنمنت فوتسال روسیه 17 بازیکن را به اردوی تیم جوانان کشورمان دعوت کرد. به گزارش خبرنگار مهر، تورنمنت فوتسال روسیه از تاریخ بیستم تا بیست و پنجم آذرماه سال جاری و با حضور تیم های فوتسال جوانان ایران، امید روسیه، اسپانیا، هلند، جمهوری چک و ایتالیا برگزار خواهد شد. برای شرکت در این مسابقات 17 بازیکن به اردوی تیم فوتسال جوانان کشورمان دعوت شده اند که اسامی آنها به شرح زیر است : سینا صریحی، علیرضا صمیمی، علی اصغر حسن زاده، مسعود دانشور، محمد مهدی کاتبی، سید علی کیایی، مصطفی طیبی، بهروز جعفری، حسین طیبی، وحید عزیزی، روح الله محمد بیانی، مرتضی کشاورز، نادر قلیچ، فرشاد شرقی، حمید احمدی، ایمان احمدی و علی طوسی. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
مدیر کل انجمن ها
وحيدشمسايي:انگيزهام دوچندان شدهاست وبه بازي درخارج از ايران فكر نميكنم
آقاي گليهفت دورهرقابتهاي فوتسال قهرمانيآسياو فنيترين بازيكني چهار دوره قارهكهن از"وحيد شمسايي"چهره ممتازي را در فوتسال آسيا و جهان ساخته است. او بدون شك شناسنامه فوتسال ايران به حساب ميآيد و جهانيان برروي او حساب ويژهاي را در اين رشته پرتحرك باز كردهاند. شمسايي پس ازكسب عنوان بهترين بازيكنآسيا درسال ۲۰۰۷درسيدني استراليا به خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) آمد و در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا، اين چنين از خود و افتخاراتش گفت: س: از اينكه يك بار ديگر عنوان بهترين بازيكن آسيا را بدست آوردي، چه احساسي داري؟ ج: خيلي خوشحالم. باور كنيد مراسمي كه براي تجليل از بهترينهاي آسيا در سيدني برگزار شد ، مراسم بسيار باشكوهي بود كه من تا امروز نظير آن را نديده بودم و دريافت جايزه بهترين بازيكن فوتسال آسيا هم انگيزه مرا براي ادامه كار دو چندان كرد. س: سومين عنوان آسيايي تو طي چند ماه گذشته بود، اينطور نيست؟ ج: بله، من خدا را شكر ميكنم كه به من لطف داشت و اين عناوين مهم را شامل حال من كرد. من طي ۵ماه گذشته به لطف خدا به سه عنوان آسيايي دست يافتهامكه همگي را مديون الطاف خداوند ميدانم. عناويني چون بهترين گلزن جهان در سال ۲۰۰۷ ، فنيترين بازيكن آسيا در ژاپن وحالا هم عنوان بهترين بازيكن سال آسيا، كه من همه آنها را مديون خداوند و مردم هستم. س: وضعيت فوتسال ايران در جهان چگونه است؟ ج: از سال ۱۹۹۲كه فوتسال ايران با كسب عنوان چهارمي جهان شناخته شد، دراين رشته يك برگشت به عقب را داشتهايم،اگرچه هميشه جزء ۶تيم برتر جهان بوده وهستيم.اما وضعيت فوتسال ما در قاره آسيا به طور كلي فرق ميكند، چرا كه ما قدرت اول آسيا هستيم واين را همگان پذيرفتهاند. س: كسب اين همه عناوين تاثيري در انگيزه وحيد شمسايي نداشته است؟ ج: باور كنيد ازنخستين بازي خود كه در مقابل روسيه در سال ۱۹۹۹انجام دادهام تا سال ۲۰۰۷كه باژاپن بازي كردم،هيچ گاه ازانگيزهام چيزي كم نشد. من بالاي ۱۰۴بازي ملي را در كارنامه خود دارم كه اين نشاندهنده اين است كه هميشه براي بازي فوتسال انگيزه داشتهام. س: دربين بازيكنان ايراني چه ركورد منحصر بفردي داري؟ ج: من تنها،بازيكن ايراني هستم كه توانستهام ۳بار توپ طلايي آسيايي را به خوداختصاص دهم.اولين بار عنوان بهترين بازيكن فوتسال جهان در ماه جولاي را كسب كسب كردم و اولين توپ طلايي را در زمان رياست صفايي فراهاني در بين دو نيمه بازي ايران و بحرين دريافت كردم. دومين بار هم وقتي بهعنوان بهترين بازيكن فوتسال آسيا درتايلند معرفي شدم توپ طلايي گرفتم و براي سومين بار هم وقتي عنوان بهترين بازيكن فوتسال سال آسيا را تصاحب كردم به چنين افتخاري دست يافتم. س: فوتبال هم بازي كردي، اينطور نيست؟ ج: زماني كهكخ سرمربي تيم فوتبال استقلال بود،يكروزبراي تماشاي مسابقه فوتسال بين دوتيم پرسپوليس و استقلال به سالن امد وبازي مرا ديد ودر پايان همان بازي نيز از من خواست كه در استقلال به او كمك كنم كه من هم پذيرفتم و با ۱۰روز تمرين به استقلال امدم و نزديك به ۱۷دقيقه هم براي اين تيم در مقابل الهلال بازي كردم، اما براي اينكه محروميت شامل حالم نشود،فوتبال را رها كرده و دوباره به فوتسال پرداختم. س: عامل انگيزشي تو در فوتسال چه كساني بودند؟ ج: من عاشق كار با انصاري فرد بودم، چرا كه ميدانستم با وجود وي ميتوانم به فوتسال كشورم خدمت كنم، ضمن اينكه زحماتي را هم كه آقاي صادق درودگر درهمان سالها براي فوتسال متحمل شدند، باعث پيشرفت اين رشته ورزشي شد و سبب گشت تا جهانيان فوتسال ايران را بشناسند. س: فوتبال سخت است يا فوتسال؟ ج: به نظرمن فوتسال خيلي سخت تر است. چرا كه فشردگي بازي فوتسال نياز به قدرت بدني بالا وچالاكي بيحد و حصري دارد، ضمن اينكه امكان مصدوميت هم در فوتسال به خاطر برخوردهايش بيشتر است. س: وحيد شمسايي، امروز چند سال دارد؟ ج: ۳۱سال س: چرا وحيد شمسايي از تيم ملي فوتسال خط خورد؟ ج: باوركنيد خودم هم نميدانم. من از روزي كه در ژاپن به عنوان بهترين بازيكن آسياانتخاب شده به ايران برگشتم . در دور جديد تمرينات وقتي اسامي تيم ملي فوتسال اعلام شد،نام من دربين دعوتشدگان نبود . من در ابتدا شوكه شدم، اما با خودم كمي كلنجار رفتم و به خودم گفتم كه وحيد موفقيت تيم ملي بيشتر از بازي كردن يا بازي نكردن تو ارزش دارد. س : فكر ميكني مشكل تو براي حضور در تيم ملي فوتسال چهبود ؟ ج : اجازه بدهيد دراين خصوص و مسائل اين چنيني صحبت نكنيم .اما در محافل مختلف شنيدم آقايان عنوان داشتهاند كه شمسايي به لحاظ فني مشكل دارد كه من هم پذيرفتم . س :يعني هيچ جوابي در اين خصوص نميخواهي شفاف تر به مردم بدهي ؟ ج:من نميتوانم جوابگوي مسائل اين چنيني باشم و دوست ندارم براي فوتسال كشورم جنجالسازي كنم،من تابع نظر كارشناسان و مردم هستم و خود را شرمنده آنها ميدانم و واقعيت را بخواهيد درمواجهه حضوري با مردم هيچ جوابي ندارم كه بخواهم در اين مورد به آنها بدهم. س : خيليها فكر كردند كه جلسه چند هفته پيش شما با ترابيان مسوول كميته فوتسال به خاطر برطرف كردن سوءتفاهمات است؟. ج :من با هيچ شخصي مشكل ندارم،حضور من نزد ترابيان در فدراسيون فوتبال به خاطر مسئلهاي بود كه قرار بود بروم . من نزد ايشان رفتم و با يكديگر براي سفر به سيدني برنامه ريزي كردهايم،ضمن آنكه در همان جلسه نيز سوء تفاهمات موجود و پيش پا افتاده به نوعي حل شدو ما با يكديگر كنارامديم ، خدا شاهد است كه درطول سفري كه به سيدني داشتيم من يك كلمه راجع به تيم ملي با كسي صحبت نكردم. س : شرايط بدنيات چگونه است ؟ ج : باور كنيد خيلي سرحالم و دربهترين شرايط ممكن قرار دارم. س: تا چه زماني فوتسال بازي خواهي كرد؟ ج : تا زماني كه سرحال باشم و مردم از من بخواهند براي آنها فوتسال بازي خواهم كرد. س : تا به امروز به مربيگري هم فكر كردهايي ؟ ج : مربيگري يك مقوله جدا ازبازيگري است و اين آينده است كه تكليف را در اين مورد بخصوص مشخص خواهد كرد.من قطعا در آينده ميخواهم تجربياتم را به نسل جوان كشورم انتقال دهم ديگراينكه فرقي نميكند كه دركسوت مربيگري باشد يا در هر كسوت ديگري كه بشود در آن به فوتسال خدمت كرد. س : آينده فوتسال را چطور ميبيني ؟ ج : ما بايد به دنبال اين باشيم كه فوتسال ما پيشرفت كند و بتوانيم از كنار آن درآمد زايي داشته باشيم، براي مثال بحث بازيهاي فوتسال باشگاههاي آسيا بحث خوبي است كه بايد روي آن كاركرد تا تيمها نيز صاحبانگيزه بيشتري شوند. س : پيشنهاد خارجي نداري ؟ ج : از زماني كه به دلايل مشكلات خانوادگي خصوصا بيماري دخترم از ايتاليا به ايران برگشتم ديگر به خارج از ايران فكر نميكنم و اين در حالي بود كه پيشنهادهايي از تيمهايي فوتسال كشورهاي اسپانيا ، مسكو و آمريكا هم با شرايط خوبي داشتم كه ترجيح دادم اصلا به آنها فكر نكنم. س : اگر شمسايي بخواهد تيم ملي فوتسال انتخابي خود را از گذشته تا حال معرفي كند چه كساني در تيم او جاي خواهند گرفت ؟ ج : رضا ناصري (دروازه بان)وبازيكناني چون سيد مهدي ابطحي ، امير شمسايي ،سيامك داداشي و محمد رضا حيدريان نفراتي هستند كه من آنها را معرفي خواهم كرد. س : نظرت راجع بهصحبتهاي ديشب سرمربي تيم ملي مبني بر اينكه تو را به تيم دعوت كردهاست، چيست؟. ج :من خيلي خوشحالم كه به تيم ملي دعوت شدم، افتخار ميكنم و آن را به فال نيك ميگيرم وسعي ميكنم با انجام بازيهاي خوب و بودن در خدمت تيم ، عناوين و افتخارات ديگري را براي كشورمان كسب كنم. |
|
|
|