![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#181 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
مهاجم داماش گيلان در آستانه عقد قرارداد با ملوان بندرانزلى
حسين ابراهيمى، مهاجم تيم فوتبال داماش گيلان در آستانه انعقاد قراردادى ۲ ساله با باشگاه ملوان بندرانزلى است. اين بازيكن جوان قصد دارد براى گذراندن دوران سربازى خود به عضويت تيم ملوان بندرانزلى درآيد. ابراهيمى در همين راستا مذاكرات خوبى با باشگاه ملوان بندرانزلى داشته و به توافق نسبى با مسئولان اين باشگاه رسيده است كه بزودى منتج به عقد قراردادى ۲ ساله با سپيدپوشان ملوان خواهد شد. مسئولان باشگاه ملوان بندرانزلى همچنين مذاكره با بازيكنانى چون آدريانو آلوز، احمد جمشيديان و پژمان نورى را هم در دستور كار دارند اما هنوز توافقى با آنها حاصل نشده است. تا به امروز تنها سجاد بيرانوند از تيم برق شيراز با عقد قراردادى رسمى به عضويت تيم ملوان بندرانزلى درآمده است.
|
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
papin (17-06-09)
|
|
|
#182 |
|
مدیر کل انجمن ها
اردوى ملوان در ارمنستان
تيم فوتبال ملوان بندرانزلى قصد دارد به منظور آماده سازى براى حضور در رقابت هاى فصل آينده ليگ برتر در ارمنستان اردويى را برپا كند.اين تيم به همراه بازيكنان و كادرفنى خود از روز ۱۸ تيرماه در ارمنستان اردو خواهد زد. در اين اردو كه ۶ روز به طول مى انجامد، تيم فوتبال ملوان بندرانزلى علاوه بر تمرينات سخت و فشرده چند بازى تداركاتى را با تيم هاى مطرح ارمنستان برگزار خواهد كرد.ملوان هم اكنون در ۲ نوبت صبح و عصر تمرين مى كند.ملوانى ها در فصل نقل و انتقالات خوب كار نكردند و حتى چند بازيكن اصلى خود را نيز از دست داده اند. توقف تيم فوتبال ملوان سپيد در چهارچوب مسابقات فوتبال جام حذفى گيلان و در مرحله رفت تيم فوتبال ملوان سپيد با نتيجه يك بر يك مقابل تيم شهردارى ماسال متوقف شد. تنها گل تيم ملوان سپيد توسط محمد كريمى به ثمر رسيد.شايان ذكر است ديدار برگشت اين ۲ تيم روز دوشنبه در شهر ماسال برگزار خواهد شد. صعود تيم نونهالان ملوان به ليگ برتر در ادامه مسابقات فوتبال مرحله پايانى زير گروه نونهالان كشور، تيم فوتبال نونهالان ملوان با كسب يك تساوى و يك باخت و پيروزى مقابل تيم هاى نفت آبادان، شهردارى تبريز و آزادگان چالوس به مقام سوم اين دوره از مسابقات دست يافت و به ليگ برتر نونهالان كشور صعود كرد.
|
|
papin (29-06-09)
|
|
|
#183 |
|
مدیر کل انجمن ها
پژمان نوری به ملوان پیوست
هافبک پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با عقد قرارداد یکساله به تیم فوتبال ملوان بندرانزلی پیوست. پژمان نوری هافبک ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز با عقد قرارداد یکساله به تیم فوتبال ملوان بندرانزلی پیوست و از فردا در تمرینات این تیم شرکت می کند. همچنین حسین ابراهیمی مهاجم تیم داماش گیلان و حسین قنبری بازیکن تیم امید استقلال تهران هم برای پشت سرگذاشتن دوران مقدس سربازی به تیم ملوان می پیوندند. از سوی دیگر فیلیپ دسوزا آلوز بازیکن برزیلی تیم ملوان که پس از پایان لیگ هشتم برای استراحت و دیدار با خانواده به برزیل سفر کرده بود، امشب به ایران باز می گردد و از فردا در تمرینات این تیم شرکت می کند. وی پیش از سفر به برزیل قراردادش را به مدت یکسال با ملوان تمدید کرده بود. به غیر از آلوز، آلن دیگر بازیکن خارجی شاگردان احمدزاده است. ضمن اینکه تیم فوتبال ملوان بندرانزلی اواسط تیرماه برای برگزاری اردویی 12 روزه به ارمنستان سفر می کند و در این کشور دو دیدار دوستانه با تیمهای این کشور برگزار خواهد کرد. منبع:مهر
|
|
papin (29-06-09)
|
|
|
#184 |
|
مدیر کل انجمن ها
امضاى قرارداد سفيد با ملوان بندر انزلى
پژمان نورى با ملوان تمرين كرد پژمان نورى هافبك ملى پوش فصل گذشته پيروزى تهران پس از توافق با مديران ملوان با اين تيم قرارداد سفيد امضا كرد. پژمان نورى هافبك ۲۹ ساله سابق ملوان كه در فصل نقل و انتقالات صحبت از حضور مجددش در ملوان مطرح مى شد دوشنبه پس از مذاكرات نهايى با احمدزاده و مسئولان ملوان قرارداد سفيد يك ساله را با تنها نماينده گيلان در ليگ برتر فوتبال امضا كرد. ديروز اين قرارداد با حضور پژمان نورى و مديرعامل ملوان در دفتر هيات فوتبال گيلان ثبت شد. اين هافبك ملى پوش پس از توافق با ملوان در تمرينات عصر دوشنبه ملوان در حسن رود نيز با ساير بازيكنان به تمرين پرداخت. گفته مى شود مديران ملوان به پاس حضور اين هافبك ملى پوش در جمع بازيكنان اين تيم به پژمان نورى بالاتر از سقف قرارداد اين باشگاه را در فصل آينده پرداخت خواهند كرد. پيش از اين سيد جلال رافخايى، هادى تامينى و بابك پورغلامى نيز با ملوان قرارداد سفيد يكساله امضا كرده بودند.
|
|
papin (01-07-09)
|
|
|
#185 |
|
مدیر کل انجمن ها
كوتاه از تمرينات ملوان
-ارسطو عزتيان تمرينات تيم فوتبال ملوان پس از يك روز استراحت روز سه شنبه در ۲نوبت صبح و بعد از ظهر با حضور كليه بازيكنان انجام شد و در نوبت صبح بازيكنان در ۲ گروه سبك وزن و سنگين وزن در باشگاه بدنسازى شاهد به كار با وزنه پرداختند و در نوبت عصر و در زمين اختصاصى حسن رود تمرينات با توپ در برنامه بازيكنان بود شايان ذكر است، پژمان نورى، فيليپ آلوز دسوزا و آدريانو آلوز از روز يكشنبه و به طور اختصاصى تمرينات هوازى خود را در كنار ساحل شروع كرده بودند و از ديروز پا به پاى سايرين به تمرينات گروهى اضافه شدند. مشكل آدريانو آلوز حل شد پس از اينكه وحيد محمدى هافبك تيم فوتبال مقاومت سپاسى بعد از عقد قراردادى داخلى با ملوانان با مبلغ پيشنهادى بهتر مجدداً به تيم مقاومت سپاسى پيوست اين بار آدريانو آلوز برزيلى پس از اينكه روز چهارشنبه گذشته (سوم تيرماه) ساعت ۳۰/۱۰ صبح قرارداد داخلى خود را به ثبت مى رساند. يك روز بعد با پيشنهاد اغوا كننده ابومسلمى ها ( تقريباً ۲ برابر مبلغ ملوانان) مواجه مى شود و با توجه به اينكه به دليل حضور در خارج از كشور نمى دانسته كه طبق قانون جديد، قرارداد داخلى داراى اعتبار است در روز پنجشنبه چهارم تيرماه نيز با تيم ابومسلم خراسان قرارداد مى بندد كه در اين بين قرارداد اول آدريانو آلوز كه يك روز زودتر از قرارداد ابومسلمى ها به ثبت رسيده است داراى اعتبار مى شود و آدريانو آلوز بابت حضور در تمرينات ملوان، مشكلى نخواهد داشت. قهرمانى تيم فوتبال ملوان سپيد در چهارچوب مسابقات جام حذفى گيلان تيم فوتبال ملوان سپيد انزلى ( تيم دوم ملوان) با پيروزى ۲ بر يك در ديدار پايانى در مقابل تيم شهردارى ماسال به مقام قهرمانى اين دوره از مسابقات دست يافت و بعنوان نماينده استان گيلان در مسابقات جام حذفى گيلان حضور خواهد يافت شايان ذكر است كه گل هاى تيم ملوان در ديدار پايانى توسط آقايان محمد كريمى و ميلاد ادريسيان به ثمر رسيد.
|
|
papin (01-07-09)
|
|
|
#186 |
|
بازیکن ذخیره
![]() تاریخ عضویت: 03-07-09
اینم هدیه عمو منصور برای انزلی چیها:
(رضا رشتی) بچه ی انزلی: با اینکه به هومن قول داده بودم , از این دفعه میرم مغازه ش برای اصلاح, ولی نمیدونم چرا پاهام منو میکشید سمت مغازه ی رضا رشتی, دو باره. هومن, همسایه و بچه محل قدیمی ماست, واسه همین یکی دوبار ازم گله کرده که چرا نمیرم مغازه ش, میگه ما همسایه ایم و هرچی باشه حق آب و گل داریم و از این حرفا...... با اینکه هومن بچه ی درستیه, مغازه ش خیلی شیک و تروتمیزه, خیلی تحویل میگیره و خیلی خوب سرویس میده.... ولی نمیدونم چرا پاهام منو میکشید سمت مغازه ی رضا رشتی, دوباره!!! نمیدونم چرا تا موهام یه ذره بلند میشه, یاد عطر چایی مغازه رضارشتی میفتم, دلم هوای عکسهای درودیوار مغازه ی رضا رو میکنه. با اینکه دیدمشون هزار بار, ولی دلم میخواد بازم ببینمشون. یاد اون عکسِ میرزا کوچک خان میفتم که رضا زده بالای آینه و زیرش نوشته؛( رفیقِ بی کلک میرزا)!!!! یا اون عکس رضارشتی که دست انداخته گردنِ قایقران, توی زمینِ انزلی.... به هر کفشِ سیروس یک کیلو گِل چسبیده بود انگار. چقدر لاغر مردنی بوده رضا!!!... یاد عکس غفورجهانی میفتم که با اون سیبیلاش اخم کرده به دوربین... با آدم دعوا داره انگار.... نمیدونم چه جوری از جلوی مغازه ی هومن ردشدم و رسیدم جلوی مغازهِ ی رضا. همه ی محل, رضا رو به اسم (رضارشتی) میشناسن, ولی جلوش نمیگن.... آخه رضا شاکی میشه بد جور.... هزار بار تابحال گفته( من رشتی نیستم, من انزلی چی ام)!!! درِ مغازه رو باز کردم. زنگوله ی بالایِ در صدا داد. بوی اسفند و چاییِ تازه دم, عطرِ ادوکلن و بوی صابونِ خارجی پیچیده بود توی همدیگه. روی دیوار روبرو , عکسِ بزرگِ و نیم تنهِ یِ سیروس قایقران بود که با موهای فرفری و صورتِ عرق کرده, زل زده بود توی چشمام... با چشماش داشت سلام میکرد انگار.... سلام کردم و رفتم نشستم روی صندلی... 3 نفر جلوتر از من بودند.... رضا احوالپرسی کرد و گفت: چایی میخوری؟ گفتم: آره گفت: قربونِ دستت, یه دونه هم واسه من بریز!! میدونستم اینومیگه, مثل همیشه. رضا داشت موهای علی ترکه رو کوتاه میکرد. گفتم؛ علی آقا توهم چایی میخوری؟ با لهجه ی ترکی گفت: آره داداش, قربونِ دستت لیوانی بریز!!! مشغول چایی ریختن بودم که دیدم رضا و علی شروع کردن به بحث کردن... قبل از اومدن من هم داشتند بحث میکردند انگار! علی ترکه گفت: چه فرقی داره, انزلی هم جزو رشته دیگه!!!! رضا که قرمز شده بود گفت؛ پسرجان رشت یه شهر دیگه س, انزلی یه شهر دیگه س......انزلی , ملوان داره, رشت هم قبلا" سپیدرود داشته الان پگاه داره...افتاد؟؟؟ علی با موذی گری گفت: تا اونجا که من میدونم, از اینور که( رودهن ) رو رد کنی تا بری از اونطرف از قزوین برگردی, همش میشه رشت!!!! رضا که دیگه داغ کرده بود گفت؛ پس تبریز و زنجان و ارومیه هم جزو اردبیله دیگه!!! علی یه دفعه جا خورد و گفت: یوخ بابا. خیلی فرقشونه........... عباس میکانیک که تا الان داشت مجله ها رو ورق میزد و عکساشو میدید, با بی حوصلگی گفت؛ ای بابا, صلوات بفرستین, کله مون ترکید به خدا..... علی که خوشش میومد سر به سر رضا بذاره, یه اشاره به عکس میرزا کرد و به رضا گفت؛ میرزا هم انزلی چی بوده رضا؟؟!!! رضا یه نیگاه به علی کرد و گفت ؛ استغفرالله... رضا که دیگه حوصله ی سر وکله زدن با علی رو نداشت, به من گفت؛ از فوتبال چه خبر؟ گفتم؛ هیچی, امن و امان. رضا یه نگاه به عکسِ سیروس انداخت و دوباره شروع کرد به قیچی زدن. چند لحظه همه ساکت بودند و فقط صدای قیچی میومد و فش و فشِ سماور..... رضا منتظر بود تا من اسمِ سیروس و ملوان رو بیارم تا دوباره از سیروس بگه... از اون بازی که ملوان با دو تا شوت از راه دور سیروس, پرسپولیس رو برده بود توی انزلی... با اینکه اون بازی رو دیده بودم و گلهای قایقران رو 10-20بار تماشاکرده بودم, ولی نمیدونم چرا دوست دارم بازم رضا تعریف کنه. آخه هر بار که تعریف میکنه, برام تازگی داره انگار. آخه رضا با عشق تعریف میکنه... همچین تعریف میکنه که دوست دارم منم یه لحظه انزلی چی باشم و ببینم رضا چه حسی داره به ملوان و غفور و سیروس ... خلاصه , خواستم کبریت رو بزنم, واسه همین گفتم؛ یادش بخیر, دیگه شوتزن مثل سیروس نیومده توی ایران.... رضا چشماش برق زد و با هیجان گفت؛ نمیدونی شوت زدن توی زمین انزلی چقدر سخته؟ از یه طرف, توپ , خیس میشه و وزنش چند برابر میشه, از طرف دیگه کفش و پای بازیکن خیس و گلی میشه و پاهاش سنگین میشه, زمین هم که خودش سنگین هست.... حالا حسابشو بکن بخواهی توی این اوضاع از 30-40متری بذاری زیر طاق !!!! ولی واسه سیروس کاری نداشت. اون روز جلوی پرسپولیس.......... یه دفعه رضا حرفشو قطع کرد و یه نگاه کرد به من که چشمام به لبای رضا بود.... گفت؛ ولش کن, برات گفتم هزار بار.... گفتم؛ خوب بازم بگو... دارم گوش میکنم. گفت؛ ولش کن.... در حالیکه داشت دو دستی موهای علی ترکه رو محکم و با حرص ماساژ میداد,یه نگاه به عکسِ سیروس کرد و زیرِ گلوش یه چیزی قلمبه شد و چشماش قرمز شد, مثلِ همیشه. ( دلتا) سایت ایرانساکر آخرین ویرایش توسط MANSOOR در تاریخ 03-07-09 انجام شده است. |
|
|
|
| کاربران زیر از MANSOOR برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (03-07-09)
|
|
|
#187 |
|
مدیر کل انجمن ها
كوتاه از تمرينات ملوان
-ارسطو عزتيان- بندرانزلى پايان تمرينات بدنسازى تمرينات بدنسازى تيم فوتبال ملوان كه از تاريخ دوازدهم خرداد آغاز شده بود روز چهارشنبه گذشته پايان يافت. حضور در بازى هاى چهارجانبه اردبيل تيم فوتبال ملوان روز چهارشنبه هفته جارى عازم اردبيل خواهد شد تا در يك تورنمنت چهارجانبه كه با حضور تيم هاى راه آهن تهران، مس كرمان، ملوان انزلى و ذوب آهن اردبيل برگزار مى گردد، شركت نمايد. تمرينات اختصاصى فيليپ آلوز، دسوزا، آدريانو آلوز و پژمان نورى كه تمرينات خود را ديرتر از ساير بازيكنان آغاز كردند به صورت اختصاصى تمرينات بدنسازى را دنبال مى كنند. استقبال شديد هواداران از تمرينات ملوان از روز حضور پژمان نورى و آدريانو آلوز برزيلى هر روز تعداد زيادى از علاقمندان به فوتبال با حضور در تمرينات ملوان با گل و شيرينى از بازيكنان جديد تيم استقبال مى نمايند. ملوان كماكان به دنبال بازيكنان سرباز تيم فوتبال ملوان كه در فصل نقل و انتقالات، بدون سروصدا بازيكنان مورد نظر خود (سجاد بيرانوند- دروازه بان، پژمان نورى- هافبك، آدريانو آلوز- مهاجم، حسين قنبرى- هافبك) را جذب نموده است كماكان به دنبال چند گزينه سرباز مى باشد و تا پايان هفته و قبل از سفر به ارمنستان با چند بازيكن ديگر وارد مذاكره مى شود. برگزارى كلاس مربيگرى يك دوره كلاس مربيگرى درجه c، زيرنظر استاد اردشير پورنعمت، مدرس بين المللى فيفا و مديرعامل باشگاه ملوان در شهر فومن در حال برگزارى مى باشد اما نكته جالب اينكه از شهر انزلى فقط ۳ نفر از مربيان در اين كلاس حضور دارند كه از بين اين ۳ نفر نيز يك نفر به دليل مشكلات شخصى نمى تواند در اين كلاس شركت كند و عملاً فقط و فقط ۲ نفر از شهر انزلى در اين كلاس حضور دارند. پيراهن شماره ۸ برتن پژمان نورى پژمان نورى سال آينده پيراهن شماره ۸ ملوان را بر تن خواهد كرد كه سال پيش برتن امير خدامرادى بود. البته پيش از اين شايعه شده بود كه قرار است پيراهن شماره ۹ سيروس قايقران را به پژمان بدهند. شايان ذكر است آدريانو آلوز برزيلى نيز فصل آينده پيراهن شماره ۱۱ كه سال گذشته برتن محسن گياهى بود را خواهد پوشيد. جواب رد پژمان نورى به يك پيشنهاد اماراتى هفته گذشته يك تيم اماراتى خواهان جذب پژمان نورى هافبك فصل آينده ملوان شده بود، اتفاقاً پيشنهاد بسيار بالايى نيز به اين بازيكن داده شد اما پژمان در پاسخ نماينده اماراتى گفت: به دليل قولى كه به مردم انزلى داده ام به هيچ قيمتى از ملوان جدا نخواهم شد. مربيان تيم هاى ملوان برگزيده شدند حاج محمد قدير بحرى (سرمربى تيم ملوان سپيد) حسن دشتى (سرمربى تيم اميد) جواد گروهى (سرمربى تيم جوانان)، مهدى حسنى مقدم (سرمربى تيم نوجوانان) و رضا ستوده به عنوان (سرمربى تيم نونهالان ملوان) برگزيده شدند.
|
|
|
|
#188 |
|
مدیر کل انجمن ها
پژمان نوری به قولش عمل کرد
Ariensport.com: روزی که به پرسپولیس آمد خیلیها به علی پروین خرده گرفتند که چرا با یک بازیکن مصدوم و تمامشده قرارداد امضا میکند اما پژمان نوری جواب اعتماد سلطان آن روزهای پرسپولیس را داد و طی 4 فصل حضورش در پرطرفدارترین تیم پایتخت یکی از کمنوسانترین بازیکنان تیمش بود و حتی در خیلی از مواقع در پستهای غیر تخصصی بازی کرد و عصای دست مربیانش بود. نوری از آن دسته بازیکنانی بود که مدتها پشت خط ماند و به رغم استعداد فراوانش در تیم ملی جایی نداشت اما او با تلاش و سختکوشی مربیان تیم ملی را مجاب به دعوت از وی کرد و در سنین بالا خیلی دیر به آنچه استحقاقش را داشت رسید. پژمان نوری هم از همان ابتدا بخاطر پوشیدن پیراهن تیم ملی زادگاه مادریاش را ترک کرد و امروز که به جایگاه ثابتی در تیم ملی دست یافته شهرت و محبوبیت را رها کرده به تیم محبوبش یعنی ملوان بندرانزلی بازگشته است. او دوباره در خدمت ملوان است و چشم انزلیچیها دوباره به ساقهای او دوخته شده است. نوری همانطور که قول داده بود در اوج به ملوان بازگشت و به عهد و پیمانی که با هواداران متعصب ملوان بسته بود، پایبند ماند. در روزهایی که تعصب، جوانمردی، عهد و پیمان و ... جایی در فوتبال ندارد او سر قولش ایستاده و این بسیار ارزشمند است.
|
|
|
|
#189 |
|
مدیر بخش لیگ برتر و فوتبال ملی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 16-03-09
موقعیت: Varamin
تیم محبوب: Esteghlal-Real-Barca
بازیکن محبوب: Majidi- Carlos -Zandi_Robinho -Ronaldo
مربی محبوب: Ghotbi-Ghalenoyi
دو خبر از ملوان بندرانزلي/
بازوبند كاپيتاني و شماره 8 ملوان به نوري رسيد پژمان نوري كه فصل گذشته در پرسپوليس حضور داشت و به تيم اول خود بازگشت، در فصل آينده با پيراهن شماره 8 و بازوبند كاپيتاني ملوان به ميدان مي رود. شماره 8 ملوان را فصل گذشته امير خدامرادي به تن ميكرد. نوري در پرسپوليس شماره 18 را بر تن مي كرد. *ملوان سه شنبه به اردبيل ميرود تيم ملوان سه شنبه براي حضور در مسابقات چهارجانبه اردبيل راهي اين شهر مي شود. در اين مسابقات مس كرمان، راه آهن و منتخب اردبيل هم حضور دارند. پس از اين مسابقات ملوان راهي ارمنستان مي شود و در اين اردوي خارجي نيز يك يا دو بازي تداركاتي برگزار خواهد كرد.
|
|
|
#190 |
|
مدیر کل انجمن ها
احمدزاده: مشكل فوتبال ماحضور مديران غيرورزشى در فدراسيون و باشگاه هاست
محمد احمدزاده سرمربى ملوان بندرانزلى مشكلات اساسى فوتبال ما را سرمايه گذارى نامناسب و عدم حضور مديران ورزشى و فوتبالى در باشگاه ها و فدراسيون فوتبال مى داند و معتقد است كه اگر همينطور پيش برويم، همچنان در جا خواهيم زد اما كشورهاى ديگر پيشرفت خواهند كرد. • از تيمى كه براى فصل جديد بسته ايد، راضى هستيد؟ - چرا ناراضى باشم، دليلى ندارد كه ناراضى باشم. مشكلى نداريم و ناراضى نيستم. در گذشته هم ناراضى نبوده ام چون خودم تيم را بسته بودم. • امسال هم مثل سال هاى قبل مشكل مالى داشتيد؟ - سال قبل درست در همين موقع كه مى خواستيم ليگ را شروع كنيم، ما 400 ميليون تومان بدهكار بوديم و وارد ليگ هشتم شديم اما خوشبختانه امسال اصلاً بدهكار نيستيم كه اين يك موفقيت است. منابع مالى و بودجه برخلاف هميشه مشخص است كه چطور تأمين مى شود. منطقه آزاد باعث شده كه مشكل نداشته باشيم. • ملوان در فصل جديد چطور تيمى خواهد بود؟ - ملوان در اين چند ساله تيمى دونده، پرانرژى و جوان بوده است، امسال هم همين روند را دارد وبا آرامش كارش را در ليگ شروع خواهد كرد. اين آرامش خيلى مهم است. • امسال تيم را براى حضور در چه رتبه اى بسته ايد؟ - بايد حريفان را ببينيم كه چه شرايطى دارند. بايد سرمايه گذارى آنها را ببينيم. من بقيه تيم ها را نديده ام اما يكسرى مى گويند بودجه ندارند اما بازيكن مى گيرند. هيچ چيز معلوم نيست. • خودتان چه توقعى از ملوان در فصل جديد داريد؟ - طبيعى است كه توقع داريم تيم در يك موقعيت خوب قرار بگيرد اما توانايى رقبا را هم بايد در نظر بگيريم. سرمايه گذارى تيم هاى ديگر و قدرت خودمان را ببينيم و بعد صحبت كنيم. الان سخت است كه پيش بينى كنيم. • يك سرى از مربيان از مبالغى كه تيم هاى صنعتى به بازيكنان مى دهند ناراضى هستند. شما چه صحبتى داريد؟ - نمى دانم چطورى دارند خرج مى كنند. اوايل شايعه بود كه امسال قرار است از هزينه هاى بالا جلوگيرى كنند و صحبت هايى در اين زمينه شده بود اما عملاً چنين چيزى نيست. خيلى از تيمها هزينه هاى خيلى خيلى بالايى مى كنند و توازن بين تيم ها نيست. اختلاف بين تيم هاى مختلف در اين زمينه فاحش است. • اين وضعيت نگران كننده نيست؟ - وضعيت فوتبال ما نگران كننده است. عدم ثبات در فوتبال ما نگران كننده است چون اين عدم ثبات در تصميماتى كه در فوتبال ما گرفته مى شود، تأثير زيادى دارد. مديريت فوتبال ما ثبات مناسبى ندارد و به سمت مديريت غير ورزشى مى رويم. چند باشگاه داريم كه مدير ورزشى دارند؟ ۹۰ درصد آنها غير ورزشى هستند. مديريت فدراسيون هم غير ورزشى و غير فوتبالى است. باشگاه ها بايد مديران ورزشى و فوتبالى داشته باشند. فدراسيون هم بايد از مديريت افراد فوتبالى بيشتر استفاده كند تا كار در فدراسيون تخصصى تر باشد. ۲ مشكل بزرگ فوتبال ما سرمايه گذارى نامناسب و عدم مديريت تخصصى يا ورزشى در فوتبال است. • اگر همينطور پيش برود، در آينده چه شرايطى خواهيم داشت؟ - همه كشورها پيشرفت مى كنند و ما درجا مى زنيم. سرمايه گذارى مى كنيم اما پول را هدر مى دهيم. اگر زودتر به خودمان بياييم، سريعتر پيشرفت مى كنيم. اين شرايط هواداران فوتبال را راضى نمى كند و دوستداران فوتبال به خواسته هاى خود نمى رسند. هواداران فوتبال دوست دارند تيم ملى نتيجه خوبى بگيرد، تيم هاى باشگاهى ما در آسيا موفق باشند و بازى هاى خوبى را شاهد باشند، آنها تغييرات كمتر و ثبات مى خواهند اما وقتى نتيجه نمى گيريم، همه نگاهها به سمت مربى مى رود اما مشكل فوتبال ما مديران غير ورزشى هستند.
|
|
papin (05-07-09)
|