![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#251 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
اولادی: از هفته بعد در تمرینات ملوان شرکت می کنم
بازیکن سابق تیم الشباب امارات بعد از آنکه به دلیل نگذراندن خدمت سربازی پیشنهاد جالب تیم خهرس اسپانیا و حتی یکی از تیمهای بوندسلیگایی را رد کرد، حالا در آستانه حضور و بازی در تیم ملوان انزلی قرار گرفته است. برخلاف گفته قبلیات هنوز در تمرینات ملوان حاضر نشدهای. طبق هماهنگیهای به عمل آمده از هفته آینده در تمرینات این تیم شرکت میکنم و امیدوارم که بتوانم شروعی خوب در تیم پرطرفدار ملوان داشته باشم. گویا هنوز قراردادت نیز با ملوان ثبت نشده؟ من حدودا یک ماه پیش تمام مدارک خود را برای ثبت قرارداد به سرمربی این تیم ارائه دادهام و منتظرم که در اولین فرصت قراردادم را رسما در هیات فوتبال ایران با ملوان ثبت کنم. پیگیر این موضوع نیز هستم و به زودی قراردادم رسما با ملوان ثبت خواهد شد. به نظر هنوز هم درحال و هوای بازی در خارج از کشور هستی؟ به هر حال باید قبول کرد که من پیشنهادهای خوبی از اسپانیا، آلمان و دبی داشتم اما به هر حال به دلیل گذراندن خدمت سربازی باید به ایران میآمدم و این وظیفه و دین خود را ادا میکردم. ملوان تیم بزرگ و ریشهداری است و حضور در این تیم نیز قطعا انگیزههای خاص خود را برای من به همراه خواهد داشت. در رابطه با وضعیت ملوان در پایان فصل چه صحبتی داری؟ من فکر میکنم حسن بزرگ این تیم به رابطه عاطفی بازیکنان و سرمربی این تیم بازمیگردد. بازیکنان ملوان به دلیل رابطه بسیار خوبی که با سرمربی تیمشان محمد احمدزاده دارند با جان و دل برای ملوان و سرمربیشان بازی میکنند به همین دلیل نیز من اعتقاد دارم ملوان در پایان فصل در نیمه بالایی جدول قرار خواهد گرفت. منبع:فوتبال ایران
|
|
|
|
#252 |
|
مدیر کل انجمن ها
پژمان نوري:احمدزاده با بازيكنان رفيق است
كاپيتان تيم ملوان بندر انزلي گفت: امتياز بازي با استقلال كمك روحي رواني زيادي به ما خواهد كرد. پژمان نوري پس از تساوي دو بر دو تيمهاي استقلال تهران و ملوان بندرانزلي از هفته بيست و يكم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران گفت: در نيمه اول استقلال خوب بازي كرد. آنها توانستند از موقعيت خود استفاده كنند. ما در نيمه نخست بد بوديم. در نيمه دوم پس از صحبت مربيان با بچهها بهتر شديم و توانستيم روي غفلت استقلال گلهاي خورده را جبران كنيم. بازيكن فصل پيش پرسپوليس تهران ادامه داد: يك امتياز بازي با استقلال از نظر روحي و رواني كمك زيادي به ما خواهد كرد. اگر در نيمه نخست گل نميخورديم ميتوانستيم برنده بازي باشيم. با اين حال آنچه را كه بايد اجرا ميكرديم، انجام داديم و يك امتياز بازي را گرفتيم. نوري درباره بازگشت احمدزاده به ملوان هم گفت: احمدزاده با بازيكنان رفيق است براي همين هم بازيكنان با جان و دل در اين مسابقه بازي كردند. به گزارش ايسنا؛ با تمهيد صورت گرفته از سوي مسوولان برگزاري مسابقات بازيكنان دو تيم پس از مسابقه امكان گفتوگو با خبرنگاران را ندارند و بلافاصله به رختكن ميروند. بر اين اساس گفتوگو با بازيكناني ممكن خواهد بود كه در نشست خبري حاضر شوند. همچنين تماشاگران ملوان كه براي همراهي تيم خود به تهران آمده بودند، 15 دقيقه پس از پايان بازي هم به تشويق تيم خود پرداخته و از ورزشگاه آزادي خارج نشدند. منبع:ایسنا
|
|
|
|
#253 |
|
مدیر بخش كلوپ هواداران پرسپولیس
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 19-11-08
تیم محبوب: Liverpool*Perspolis
بازیکن محبوب: Gerrard
مربی محبوب: Benitez
با تصويب هيات مديره
احمدزاده از سرمربيگري ملوان كنار گذاشته شد سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي با تصميم مديران باشگاه از سمت خود بركنار شد. هيات مديره باشگاه ملوان به اتفاق آرا محمد احمدزاده را از سرمربيگري تيم ملوان كنار گذاشت و اردشير پورنعمت مديرعامل باشگاه را موظف كرد سرمربي جديدي براي اين تيم انتخاب كند. محمد احمدزاده در چند هفته گذشته با مديران باشگاه اختلاف نظر داشت و دائما عليه مديرعامل و هيات مديره باشگاه مصاحبه هايي را انجام مي داد. ملوان اكنون با 29 امتياز در مكان هشتم جدول قرار دارد. خبرگزاري فارس |
|
|
|
|
|
#254 |
|
بازیکن ثابت
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 04-10-07
موقعیت: شمال ایران
تیم محبوب: استقلال=چلسی=اینتر=رئال
بازیکن محبوب: نوازی=منیعی=منصوریان=لمپارد
مربی محبوب: مورینیو
ای بابا
اصلا منتظر یه بهونه بودن كه اخراجش كنن با اون بودجه شون!
|
|
|
#255 |
|
مدیر کل انجمن ها
اختلاف بین بازیکنان و مدیرعامل ملوان بالا گرفت!
در پی برکناری محمد احمدزاده از ملوان، اختلاف بین کادر مدیریتی و بازیکنان این تیم بالا گرفت. محمد احمدزاده پس از اخراج از سمت سرمربيگرى تيم ملوان گفت: « قبلاً هم گفته بودم ضعف اداره باشگاه آقايان هميشه مشخص بود و تصميمات اشتباهشان آنها را به چالش مىكشيد و اين تصميمى كه گرفتند، يكى ديگر از اشتباهاتى بود كه مرتكب شدند. آنها منتظر بودند كه ملوان با يك نتيجه بد به استقلال ببازد و براى تصميمشان توجيه داشته باشند اما با وجود اينكه ملوان مقابل استقلال به يك امتياز رسيد، آنها سرانجام تصميمشان را گرفتند. » اما اردشیر پورنعمت مدیرعامل ملوان میگوید صحبتهای غیرمتعارف محمد احمدزاده دلیل این قطع همکاری بوده است. او به خبرنگاران گفت: « هيئت مؤسس و هيئت مديره مجموعه ملوان به همراه مديريت باشگاه ملوان مناطق آزاد تجاري نيروي دريايي انزلي جلسهاي برگزار كردند كه به اتفاق آرا تصميم به قطع همكاري با احمدزاده گرفتيم و صورت جلسه به سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي ابلاغ شد. صحبتهاي غير متعارف احمدزاده باعث اين تصميمگيري شد كه اين مسائل تمام زحمات انجام شده در باشگاه ملوان را زير سؤال ميبرد. » پورنعمت در خصوص برخورد بازيكنان با بركناری احمدزاده تصريح كرد: « براساس قانون، بازيكنان با باشگاه قرارداد دارند نه با شخص احمدزاده كه به نظرم نفرات تيم فوتبال ملوان انزلي عاقل هستند! » ولی ظاهراً بازیکنان ملوان همچنان به سرمربی سابق تیمشان وفادارند و از اردشیر پورنعمت حمایت نمیکنند. پژمان نوری کاپیتان ملوان در این خصوص میگوید: « ملوان يكدل است و كسب نتايج خوب در اين فصل به دليل حمايت از يكديگر است. ما مشكلي بابت حمايت از مديرعامل نداريم اما مديرعاملی در ملوان نديديم كه از او حمايت كنيم! » وی افزود: « حمايت از سرمربي تيم جرم نيست و ما فقط از احمدزاده حمايت كرديم زيرا سرمربي تيم بود! » منبع:خبرنگاران جوان، ابرار ورزشی
|
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
papin (28-12-09)
|
|
|
#256 |
|
مدیر کل انجمن ها
انتقاد مهرداد اولادی از بازیکنان ملوان
مهاجم ملوان انزلي پس از ديدار با پرسپوليس از رفتار برخي بازيكنان هم تيمياش انتقاد كرد. اولادي در مورد ضربه پنالتي كه بازيكن برزيلي ملوان از دست داد، گفت: متاسفانه در اين تيم هيچ چيز سر جاي خودش نيست. با وجود آنكه پورغلامي به من گفت پنالتي را بزنم اما دسوزا به حرف سرمربي بيتوجه بود و خودش پشت توپ ايستاد. اگر آن ضربه گل ميشد روند بازي تغيير ميكرد و مطمئنا برنده از ميدان خارج ميشديم. اين بازيكن عنوان كرد: زماني كه در امارات بودم اكثر پنالتيها و ضربات كاشته را ميزدم. در ملوان هم در تمرينات پنالتيهاي خوبي را ميزنم اما نميدانم چرا در اينجا وقتي يك ضربه كاشته يا پنالتي نصيب تيم ميشود همه ميخواهند آن ضربه را خودشان بزنند و پشت توپ ميايستند. چنين چيزي را براي اولين بار است كه در زندگي فوتباليام ميبينم. در ديدار امروز چندبار براي زدن ضربه رفتم اما به قول معروف تاكسي خالي برگشتم. مهاجم ملوان در مورد اينكه با شرايط اين تيم وفق پيدا كرده يا نه، گفت: من براي گذراندن خدمت مقدس سربازي به ملوان آمدم و تا آنجا كه بتوانم به اين تيم كمك ميكنم اما نميدانم اين كمك من را بپذيرند يا نه. مهاجم ملوان در مورد شادي پس از گلي كه به ثمر رساند گفت: همانطور كه پيش از مسابقه گفته بودم شادي نكردم اما ميخواستم به طرفداران پرسپوليس نشان دهم اين تيم را دوست دارم به همين دليل به سمت طرفداران اين تيم رفتم و پيراهن قرمز را كه زير پيراهن ملوان پوشيده بودم به آنها نشان دادم. متاسفانه پيراهن پرسپوليس را نداشتم تا آن را بر تن كنم. سرمربي ملوان انزلي نیز از شيوه بازي پرسپوليس انتقاد كرد و آن را قديمي دانست. پورغلامي با انتقاد از شيوه بازي پرسپوليس گفت: اين تيم به بازي مستقيم روي آورد كه اين شيوه مربوط به دوران قديم است و فوتبال امروز بر روي زمين انجام ميشود. وي ادامه داد: با وجود آنكه دو بازيكن سرزن خود را در اختيار نداشتيم اما ميتوانستيم 3 بر يك در اين ديدار برنده شويم. چند موقعيت صد در صد گلزني را به راحتي از دست داديم. تصور ميكنم پرسپوليس امروز خوشحالترين تيم ليگ است كه با نتيجه تساوي انزلي را ترك ميكند. ما حتي يك ضربه پنالتي را از دست داديم و در دقايق آخر نزهتي يك شانس صد درصد گلزني را از دست داد بنابراين بايد از مساوي ناراضي باشم هر چند فوتبال بسيار زيبايي را انجام داديم. منبع:فارس
|
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
papin (13-03-10)
|