![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
بازیکن ذخیره
![]() تاریخ عضویت: 17-12-08
موقعیت: استاديوم تختي انزلي
تیم محبوب: مــلـــوان
بازیکن محبوب: باتيستوتا , سيروس قايقران
مربی محبوب: كليزمن
سلام به همه
در این تاپیك فقط اخبار و بحث های تیم ملوان قرار میگیرد یا حق |
|
|
|
|
|
#2 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 03-10-07
تیم محبوب: اینترمیلان، رئال مادرید
بازیکن محبوب: حسین کاظمی
مربی محبوب: قـــلــعه نــویــی
سلام به شما ...
تاپیکی توی همین بخش داریم با عنوان فوتبال گیلان که کلا" مربوط به تیم های اون خطه است ... ![]() ضمنا" اینجا خودتون رو معرفی کنید خوشحال میشیم ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
بازیکن ذخیره
پورطهماسبي:«محمد احمدزاده» از پنجشنبه بازميگردد
نشست هيات مديره باشگاه ملوان انزلي به منظور حل مشكلات اين تيم روز دوشنبه تشكيل ميشود. پس از موضعگيري «سعيدلو» معاون اجرايي رييس جمهور به منظور برطرف شدن مشكلات مالي باشگاه ملوان انزلي، نشست هيات مديره اين باشگاه با حضور فيروزآبادي رييس هيات مديره و پورطهماسبي مديرعامل ملوان روز دوشنبه در تهران برگزار ميشود. سعدالله پورطهماسبي درباره اين نشست گفت: نشست دوشنبه براي ملوان بسيار مهم است و من به نتايج اين نشست بسيار اميدوارم، ضمن آنكه ورود مستقيم سعيدلو، معاون رييس جمهور نيز ميتواند در حل مشكل بسيار تاثيرگذار باشد. وي افزود: در نشست دوشنبه مشكلات مالي تيم بررسي ميشود و اميدواريم يك راهكار مناسب براي حل مشكلات ملوان پيدا كنيم. پورطهماسبي دربارهي زمان آغاز تمرينهاي ملوان نيز گفت: احمدزاده تا چهارشنبه به بازيكنان استراحت داده و از روز پنجشنبه، تمرينهاي ملوان از سرگرفته ميشود. وي دربارهي حضور احمدزاده در تمرينهاي ملوان نيز گفت: در هر صورت احمدزاده از تيم استعفا نداده است و من به او حق ميدهم به عنوان فردي كه مستقيم با بازيكنان ملوان در ارتباط است از مشكلات مالي بازيكنان ناراضي باشد، در هر صورت با برطرف شدن مشكلات مالي احمدزاده نيز از پنجشنبه در تمرينها حاضر ميشود. پورطهماسبي افزود: احمدزاده و بازيكنان ملوان تا امروز به تمامي وظايف خود عمل كردهاند و اين حق را دارند كه حقوق خود را مطالبه كنند و اميدواريم پس از نشست دوشنبه خبرهاي خوشايندي براي آنها داشته باشيم. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
بازیکن ذخیره
آره عزیز این تاپیك دیدم اما این تاپیك فقط مخصوص ملوان و از سایر تیم هایی گیلانی جداست
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
سرمربی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: 03-10-07
تیم محبوب: اینترمیلان، رئال مادرید
بازیکن محبوب: حسین کاظمی
مربی محبوب: قـــلــعه نــویــی
باشه اگه بهش همیشه سر می زنید و به نظرتون باید جدا باشه حرفی نیست...
|
|
|
|
#6 |
|
بازیکن ذخیره
سيد جلال رافخايی:
بازيکنان ملوان واقعاً با غيرت هستند مهاجم تيم فوتبال ملوان بندر انزلي که در نيمه نخست ديدار مقابل برق شيراز از زمين اخراج شد گفت: بازيکنان ملوان واقعاً با غيرت هستند آنها در نيمه دوم به راحتي جاي خالي من را پرکردند و از همه آنها تشکر ميکنم. سيد جلال رافخايي مهاجم ملوان بندر انزلي به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: نميدانم به چه دليلي داور من را از زمين اخراج کرد و بابت اين مسئله از همبازيانم عذرخواهي ميکنم واقعاً متأثر شده بودم و کنترلي برخودم نداشتم بين دو نيمه از همبازيانم خواستم تا نهايت تلاششان را انجام دهند و آنها نيز واقعاً عالي بازي کردند و توانستيم سه امتياز حساس اين بازي را بدست آوريم. وي افزود: وظيفه خودم ميدانم تا از بازيکنان ملوان براي اين تلاششان تشکر کنم و اميدوارم در بازيهاي بعدي با گلزنيهايم آنها را خوشحال کنم |
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
خیلی خوش اومدی
![]() به نظر من اونجا بحث کنیم بهتره ها ، چون اون تایپک رو قوی و پر بار تر میکنیم ![]() من با اینکه رشت به دنیا اومدم و یه مدت هم اونجا زندگی کردم ، اما ملوان رو به بقیه تیم های گیلانی ترجیح میدم ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
بازیکن ذخیره
پورطهماسبى: اگر مشکل ملوان من هستم ، کنار مى روم
از قرار معلوم در باشگاه ملوان بندر انزلى اتفاقاتى در حال رخ دادن است. سعدا.. پورطهماسبى مدیرعامل ملوان با ابراز نگرانى از عدم رسیدگى مسئولان استان به باشگاه ملوان اظهار داشت: از گوشه و کنار شنیدم مسئولان شهرى و استانى به دلیل حضور من در رأس کادر مدیریتى ملوان به این باشگاه کمک نمى کنند .وى افزود: اگر چنین اتفاقى در حال رخ دادن است همین جا رسماً اعلام مى کنم براى موفقیت ملوان و البته توجه مسئولان به باشگاه ، حاضرم استعفا نموده و کنار روم. متأسفانه شایعاتى که در شهر پیچیده نشان مى دهد به دلیل حضور من در ملوان است که دوستان کمک ها یشان را از ما دریغ کرده اند در این صورت حاضر به کناره گیرى هستم تا شاید با رفتن من اوضاع اقتصادى ملوان بهبود یابد. پورطهماسبى همچنین درخصوص شایعه اختلافش با کادرفنى اذعان داشت: هیچ اختلافى میان بنده و اعضاى کادرفنى نبوده و نیست اما عده اى سعى دارند که با پیش کشیدن چنین مسائلى تیم را به حاشیه ببرند و اصلاً نمى دانند من و آقاى احمدزاده آن قدر با هم هماهنگ هستیم که نگذاریم شایعات اینچنینى تأثیر در کارمان داشته باشد |
|
|
|
|
|
#9 |
|
بازیکن ذخیره
دور جدید از تمرینات آماده سازی ملوان جهت حضور در نیم فصل دوم لیگ برتر فوتبال کشور از روز سه شنبه آغاز خواهد شد.بازیکنان ملوان پس از برتری یک بر صفر مقابل برق شیراز در انزلی با صلاحدید کادر فنی چهار روز به مرخصی رفتند تا از عصر سه شنبه در زمین تمرینی حسن رود تمرینات خود را آغاز کنند
این در حالی است که هنوز حضور محمد احمدزاده سرمربی ملوان به دلیل مشکلات در دور جدید تمرینات این تیم نامشخص است. ملوان۱۰دی ماه در اولین دیدار پس از تعطیلات نیم فصل لیگ برتر میهمان پیروزی تهران خواهد بود. گفتنی است به دلیل مشکلات مالی موجود در ملوان نماینده انزلی اردوی خارج از استان در تعطیلات نیم فصل نخواهد داشت. لازم به ذکر است علیرضا رمضانی هافبک مصدوم ملوان در دور جدید تمرینات این تیم پا به توپ خواهد شد. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
بازیکن ذخیره
احمدزاده:
بايد مشكلات مالي ملوان حل شود سرمربي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي گفت: بازگشت من منوط به برطرف كردن مشكلات مالي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي است. محمد احمدزاده مربي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: تيم فوتبال ملوان هميشه در سطح اول فوتبال ايران بوده و تيمي مدعي و شناخته شده است كه احتياج به حمايت همه جانبه هيئت فوتبال استان گيلان و حتي مسئولان بلندپايه استان دارد تا مشكلات موجود در باشگاه ملوان بندرانزلي را حل كنند تا تيم مردمي و پرطرفدار ملوان كه سابقه زيادي در فوتبال ايران دارد درليگ فوتبال ايران شركت كند. وي ادامه داد: وقتي كه مناطق آزاد تجاري اسپانسر تيم ملي فوتبال ملوان شد فقط در دو بازي ابتداي فصل هزينه هاي تيم را برآورده كرده و در ادامه راه تيم فوتبال ملوان بدون هيچ حامي مالي به مسابقات ادامه داد. اسدزاده تصريح كرد: پس از قولهاي فراواني كه مديرعامل باشگاه براي برطرف كردن مشكلات مالي و پرداخت مطالبات بازيكنان داد و در هفته هاي قبل به اين قول خود عمل نكرد صلاح دانستم كه تا مشخص نشدن تكليف بازيكنان و پرداخت حق و حقوق آنها روي نيمكت تيم ملوان حضورنداشته باشم. وي در خصوص حل مشكلات مالي ملوان توسط مناطق آزاد تجاري در آينده نزديك گفت: اگر مناطق آزاد تجاري انزلي كه اسپانسر تيم فوتبال ملوان است كوتاهي درحل مشكلات تيم نكند و مطالبات عقب افتاده را پرداخت كند مطمئن باشيد كه بازيكنان با تمام وجود براي برتري و پيروي خواهند جنگيد |
|
|
|