Ariensport Forums

برگشت   Ariensport Forums > فوتبال داخلی > لیگ برتر

عضویت سریع و رایگان
Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
با شرایط مندرج در اساسنامه موافقم 

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 13-03-10, 19:37   #801
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
51,811 تشکر در 29,696 ارسال
مدال
پیشفرض

مایلی‏کهن: نود همه صحبت‏هایم را پخش نکرد!

سرمربي تيم فوتبال سايپا كرج پس از پيروزي يك بر صفر تيمش در مقابل ابومسلم خراسان گفت: اين پيروزي براي ما شش امتيازي بود.

محمد مايلي كهن در جمع خبرنگاران افزود: از قبل پيش‌بيني چنين بازي سختي را در مقابل ابومسلم مي‌كردم و مي‌دانستم كه اين تيم به دليل شرايطش در جدول پرفشار بازي خواهد كرد و حتما براي پيروزي مي‌آيد، به همين دليل برنامه‌ريزي كرده بوديم كه با استفاده از بازيكنان سرعتي برروي ضد حملات به حريف گل بزنيم كه در اين كار موفق بوديم. وي ادامه داد: بازيكنانم بسيار باهوش بازي كردند اما در مقابل هم ابومسلم نيز تيم خوبي است و پرقدرت در مقابل ما ظاهر شد. سرمربي تيم فوتبال سايپاي كرج در خصوص داوري اين ديدار نيز گفت: از داور مي‌خواهم كه يك بار ديگر فيلم قضاوتش را مشاهده كند. در چند صحنه داور اشتباه كرد و در نيمه دوم يك پنالتي براي ما نگرفت. داوران اگر قانون را رعايت كنند و از اعمال قانون نترسند هيچ مشكلي نخواهيم داشت. سرمربي تيم فوتبال سايپاي كرج در خصوص نتايج تيمش در فصل جاري ليگ برتر فوتبال نيز گفت: امسال تيمم را براساس علم فوتبال بستم و تمرينات و بدنسازي تيم را در زمان لازم انجام دادم. اما اگر ناكامي بوده است مقصر آن خودم هستم زيرا كه باشگاه تمام تلاشش را براي موفقيت تيم انجام داد. وي افزود: مشكل اصلي من اين است كه در ابتداي فصل و هنگام جذب تعدادي از بازيكنان تيم اشتباه كردم و در حال حاضر هرگاه بازيكنانم دچار مصدوميت مي‌شوند تيم با مشكل مواجه مي‌شود و ياري براي جايگزيني ندارم اما امسال از بيشتر از جوانان استفاده كردم و اجازه ندادم پول سايپا هدر برود. محمد مايلي كهن در ادامه در پاسخ به اين سوال كه چرا همواره كنفرانس‌هاي مطبوعاتي وي با حاشيه و جنحال همراه است گفت: اين حرف را قبول ندارم و تنها چند كنفرانس مطبوعاتي من تند بوده است، در حالي كه ساير آقايان تندتر از من صحبت مي‌كنند. وي افزود: يكي از دلايل صحبت‌هاي من اين است كه محمد مايلي كهن به هيچ كس باج نمي‌دهد، اگر كسي بخواهد در تيمم بازيكني تزريق كند و من آن بازيكن را نخواهم هيچ وقت زيربار نمي‌روم و اجازه نمي‌دهم كسي نظرش را به من تحميل كند. مايلي كهن خاطرنشان كرد: وقتي دست يكسري از واسطه‌ها و دلال‌ها را كوتاه كرده‌ام طبيعتا هرچه كه مي‌گويم به نوعي از آن كاسته مي‌شود و مخاطبان متوجه صحبت‌هايم نمي‌شوند، اگر تصور مي‌كنيد مجري برنامه نود در برنامه هفته گذشته صحبت‌هايم را به صورت كامل پخش كرد اشتباه مي‌كنيد. زماني كه اين اتفاقات مي‌افتد به اين نتيجه مي‌رسيم كه عده‌اي كه دستشان كوتاه شده است به دنبال ترور شخصيت من هستند. اما عزت و ذلت دست خداوند است و هيچ كس نمي‌تواند عزت كسي را زيرپا بگذارد.وي ادامه داد: براي من مهم اين است كه فوتبال را بدون دسته بندي و دلالي انجام دهم و اگر بزرگترين مقام كشور هم بازيكني را توصيه كند و من آن بازيكن را نخواهم باز هم مقاومت خواهم كرد.

منبع:جهان ورزش

Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mina (دیروز), papin (امروز)
Old امروز, 04:19   #802
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: استقلال
بازیکن محبوب: دل پیرو
51,811 تشکر در 29,696 ارسال
مدال
پیشفرض

توقف ذوب‌آهن و افزايش اختلاف با سپاهان

اختلاف امتياز سپاهان و ذوب‌آهن با توقف شاگردان ابراهيم‌زاده برابر راه‌آهن به 6 امتياز رسيد.
اين ديدار از ساعت 15:30 در ورزشگاه اكباتان تهران و در حضور حدود 1500 تماشاگر آغاز شد و با تساوي صفر بر صفر خاتمه يافت.
مسعود مرادي داور مسابقه به قاسم حدادي‌فر، محمد قاضي از ذوب آهن و مجيد نورمحمدي از راه آهن كارت زرد نشان داد.
خستگي بازيكنان ذوب آهن كه در ليگ قهرمانان آسيا نيز به ميدان مي‌روند مشهود بود. تماشاگراني كه در ورزشگاه حضور داشتند از ديدن اين بازي سرد و كسل كننده ناراحت بودند.
با اين تساوي ذوب آهن 53 امتيازي شد و پس از سپاهان 59 امتيازي در رده دوم قرار گرفت. راه آهن هم با 34 امتياز به رده دوازدهم صعود كرد

منبع:فارس

Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mina (امروز)
پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال