Ariensport Forums

برگشت   Ariensport Forums > فوتبال داخلی > لیگ برتر

عضویت سریع و رایگان
Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
با شرایط مندرج در اساسنامه موافقم 

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 07-09-09, 19:18   #21
Majid
مدیر بخش لیگ برتر و فوتبال ملی

آواتار Majid

تیم محبوب: Esteghlal-Real
بازیکن محبوب: Majidi- Carlos -Zandi_Robinho -Ronaldo
مربی محبوب: Ghalenoyi
9,105 تشکر در 4,459 ارسال
مدال
پیشفرض

بني‌اسد را از باشگاه ابومسلم اخراج خواهم كرد

مديرعامل باشگاه ابومسلم در خصوص خبر بركناري خود از سوي مصطفي بني‌اسد از مالكان اين باشگاه گفت: بنده به همراه آقاي مجد 63 درصد سهام باشگاه را در اختيار داريم و با توجه به این تلاش خواهيم كرد به عنوان مالكان اصلي ابومسلم آقاي بني‌اسد را از اين باشگاه بيرون كنیم.

قاسمي افزود: در بيانيه هيات مديره باشگاه ابومسلم كه امروز صادر شده است مطلبی خلاف واقع بیان شده با این عنوان که من چهار ميليارد براي باشگاه هزينه كرده‌ام در حالی که صحت ندارد و تنها يك ميليارد و پانصد ميليون تومان هزينه‌‌هاي من در مدت زمان حضورم در اين باشگاه بوده است که اين آمار از سوي معاونت مالي باشگاه ارائه شده است

وي ادامه داد: هيات مديره و آقاي بني‌اسد حكم بركناري من را صادر كرده‌اند در حالي كه خود آقاي بني‌اسد بايد از باشگاه ابومسلم برود و قبل از رفتن هم بايد تسويه و حساب‌های مالي را انجام دهد.

مديرعامل بركنار شده باشگاه ابومسلم اضافه كرد: آقاي بني‌اسد عادت دارد هر چند وقت يكبار يك مدير آورده و با پول او چنين كاسبي‌هايي را انجام می دهد . اما اينجا ديگر آخر خط است، من براي كار در ابومسلم حكم داشتم و اين حكم را هم آقاي دهقاني قائم‌مقام شهرداري استان خراسان صادر كرده بود. من قصد شكايت از آقاي بني‌اسد را ندارم چرا که آقاي دهقاني طي تماسي كه با من داشت اعلام كرد اقدامي انجام ندهيم و فردا شب طي جلسه‌اي خود او مشكلات را برطرف خواهد كرد.

قاسمي گفت: بنده 33 درصد سهام باشگاه ابومسلم را خريده‌ام و آقاي مجد هم 30 درصد را، روي هم رفته با 63 درصد مالكيت سهام در مقابل آقاي بني‌اسد كه 17 درصد است به طور يقين اختيار بيشتري براي تصميم‌گيري داريم.

البته آقاي سلطاني هم با دارا بودن 20 درصد سهام با وجود اينكه همواره طي تماس‌هاي خودگفته است که من با شما هستم، اما در برخي مواقع طرفدار هم آقاي بني‌اسد است و معلوم نیست کدام طرفی است و متاسفانه در اينجا نمي‌توانيم يك فرد راستگو پيدا كنيم.

وي افزود: من خودم هم از شرايط كنوني ناراحت هستم چرا كه شايد در روند نتيجه‌گيري تيم تاثير زیادی بگذارد، چند روز قبل آقاي بني‌اسد طي تماسي عنوان داشتند كه مبلغ يك ميليارد تومان ديگر به او بدهم تا سهام باشگاه را به من بدهد اما نمي‌شود كه روي هوا اين يك ميليارد را تقديم آقاي بني‌اسد کنم ، بايد سندسازي شود و يك جايی تحويل اين پول نوشته شود در آن صورت ما حاضريم اين پول را بدهيم . قرار است فردا جلسه‌‌اي داشته باشيم و همه مسائل را مطرح خواهيم كرد.

قاسمي در پایان گفت: جاي تاسف است که با وجودی که اين همه پول هزينه باشگاه ابومسلم كرديم آخر هم اينگونه جواب ما را مي‌دهند.

Old 09-09-09, 19:27   #22
Majid

آواتار Majid

مدال
پیشفرض

احتمال جدايي قاسمي از ابومسلم قوت گرفت

به گزارش خبرگزاري فارس، امروز جلسه حكميت باشگاه ابومسلم در مشهد با حضور حسين قاسمي؛ مدير عامل، مصطفي بني اسد؛ رئيس هيات مديره و دهقاني؛ قائم مقام شهرداري مشهد به عنوان حكم و برخي از اعضاي هيات مديره برگزار شد.
در پايان اين نشست هيچ يك از شركت كنندگان در جلسه حاضر نشدند در مورد اين جلسه كه از ساعت 11 آغاز شد و تا حدود ساعت 14 طول كشيد حرفي بزنند اما اخبار غير رسمي حكايت از اين دارد كه مقرر شده حسين قاسمي پولي را كه براي باشگاه هزينه كرده؛ دريافت كند و از اين باشگاه به طور كامل جدا شود و حتي عضو هيات مديره باشگاه هم نباشد.
حميد رضا توسلي از اعضاي هيات مديره در اين زمينه به خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: من اين خبر را نه تاييد مي‌كنم و نه تكذيب، زيرا قرار شده تا روز آينده حرفي در مورد جلسه گفته نشود اما فردا مي‌توانيم صورتجلسه را به طور رسمي منتشر كنيم.
گفتني است بني اسد رئيس هيات مديره اوايل هفته قاسمي را از مديرعاملي باشگاه بركنار كرد ولي گفت او همچنان عضو هيات مديره است اما قاسمي مي‌گويد 33 درصد سهام باشگاه به من تعلق دارد و هيچ شخصي نمي‌تواند او را بركنار كند.
وي تاكيد كرده است: در اين باشگاه فقط يكي از ما دو نفر مي‌تواند بماند يا من بايد پول بني اسد را بدهم او برود يا او پولم را بدهد و من از اين باشگاه جدا مي‌شوم.

Old 11-09-09, 14:40   #23
Majid

آواتار Majid

مدال
پیشفرض

نتايج نشست حكميت باشگاه ابومسلم
حسين قاسمي به صورت مشروط استعفا كرد!

حسين قاسمي مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان رضوي از سمت خود استعفا كرد.

به گزارش ايسنا، با توجه به اتفاقاتي كه طي هفته گذشته در باشگاه ابومسلم خراسان رخ داد، نشست حكميتي با حضور تمامي اعضاي هيات مديره و "دهقان" قائم مقام شهردار مشهد در دفتر اين باشگاه در تاريخ ‌١٨ شهريور برگزار و طي مصوبه‌اي كه به امضاي كليه اعضاي هيات مديره رسيد، مقرر شد طي يك ماه از تاريخ ‌١٨/٦/٨٨ تا ‌١٨/٧/٨٨ مهلتي به سردار بني‌اسد داده شده تا مطالبات حسين قاسمي مديرعامل فعلي باشگاه را كه حدود ‌٤٠ ميليارد ريال است، پرداخت كند و قاسمي بعد از دريافت مطالبات خود از باشگاه از سمت مديرعاملي كناره‌گيري و هيچ گونه سهامي در باشگاه نخواهد داشت. در غير اين صورت قاسمي با پرداخت مبلغ ده ميليارد ريال به بني‌اسد درصد سهام مربوط به وي را خريداري كرده و كليه امور جاري باشگاه را عهده‌دار مي‌شود.

براساس اين گزارش،‌ در نشست هيات مديره موسسه فرهنگي ورزشي ابومسلم خراسان تصميمات زير كه نسخه‌اي از آن در اختيار ايسنا قرار گرفته است، اتخاذ شد:

‌١ـ حسين قاسمي تصميم خود را مبني بر خروج از سهامداران ابومسلم و واگذاري سهام خود را به اطلاع اعضا رساند و هيات مديره با انتقال سهام به مصطفي بني‌اسد و يا هر شخص حقيقي و حقوقي ديگر كه وي معرفي و به تاييد هيات مديره خواهد رسيد موافقت كرد. در اين ارتباط بني‌اسد تعهد كرد ‌١ـ ظرف مدت يك ماه (تا ‌١٨/٧/١٣٨٨) نسبت به تسويه حساب مالي با قاسمي اقدام كند، به گونه‌اي كه كليه هزينه‌هاي انجام شده در ارتباط با موسسه از طرف وي بازپرداخت و چك‌هاي وي نزد ديگران مسترد شود. ميزان هزينه‌ها و تعهدات نزد ديگران و ساير مطالبات براساس حسابرسي كه از دفاتر موسسه و اسناد ارائه شده از ناحيه قاسمي، توسط هادي احمدي (مسوول مالي موسسه) و با نظارت مهندس فيضي بخش صورت خواهد پذيرفت قطعي خواهد بود.

‌٢ـ حسين قاسمي استعفاي خود را از سمت مديرعامل باشگاه اعلام داشته و مقرر شد ظرف سه روز آينده رييس هيات مديره با رايزني با مقامات مربوطه در استان بويژه اداره كل تربيت بدني استان خراسان رضوي نسبت به معرفي سه نفر به عنوان پيشنهاد براي انتخاب مديرعامل به هيات مديره اقدام كند.

‌٣ـ مقرر شد ظرف يك ماه‌ آينده برنامه واگذاري سهام باشگاه به پيشكسوتان،‌ هواداران،‌ بازيكنان موجود و بازيكناني كه در گذشته سابقه بازي در ابومسلم را داشته‌اند و ساير علاقه‌مندان به تيم و باشگاه ابومسلم با جلب نظر و پشتيباني مسووليت محلي و كشوري توسط رييس هيات مديره تهيه و ارائه شود.

‌٤ـ همه اعضا متعهد شدند كه از هر گونه اظهار نظري در مورد وضعيت موسسه و تيم ابومسلم خودداري كنند و هر گونه اطلاع‌رساني در مورد ابومسلم صرفا بر اساس تصميم هيات مديره و به صورت اطلاع‌رساني مكتوب خواهد بود.

‌٥ـ مقرر شد چنانچه مصطفي بني اسد ظرف مدت يك ماه قادر به انجام تعهد خود در قبال حسين قاسمي نباشد و تسويه حساب صورت نپذيرفته باشد هيات مديره تصويب كرد كه حسين قاسمي جايگزين مصطفي بني اسد شده و با تسويه حساب با وي مطابق بند ‌١ مصطفي بني اسد از سهامداران موسسه خارج خواهد شد.

مصطفي بني‌اسد، حسين قاسمي،‌ حميدرضا توسلي، ‌محمد بني‌اسد و علي سلطاني اعضاي هيات مديره باشگاه ابومسلم هستند.

محمدعلي دهقاني،‌ ‌غلامرضا فيضي بخش و محمد ياري به عنوان شهود حاضر در جلسه بودند.

Old 11-09-09, 18:15   #24
Majid

آواتار Majid

مدال
پیشفرض

ابومسلم با 3 بازيكن مصدوم به ديدار راه‌آهن مي‌رود

به گزارش خبرگزاري فارس، ميلاد نوري كه در اين فصل از استقلال به ابومسلم آمد مصدوم است. به غير از اين هافبك، محمد رجب زاده و داود دانش دوست نيز دچار مصدوميت هستند.
پورمهدي سرمربي ابومسلم به خبرگزاري فارس گفت: كادر پزشكي تيم تلاش مي‌كند اين بازيكنان را به ديدار با راه آهن در هفته ششم ليگ برتر برساند اما وضعيت اين بازيكنان مشخص نيست.
ابومسلم اكنون 3 امتيازي است و در مكان شانزدهم جدول قرار دارد و راه آهن 4 امتيازي پانزدهم است. ديدار اين دو تيم يكشنبه برگزار خواهد شد.
پيش از اين حسين قاسمي مدير عامل سابق ابومسلم از ديدار با راه آهن به عنوان آخرين فرصت پورمهدي ياد كرده بود اما در حال حاضر خود او از مدير عاملي اين باشگاه كنار رفته است.

Old 12-09-09, 18:10   #25
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
54,557 تشکر در 30,996 ارسال
مدال
مدال فوق حرفه ای مدال ویژه سایت مدال فعالیت مفید مدال مدیریت ویژه مدال مدیریت مدال ارسالهای برتر 
مجموع مدالها: 6
پیشفرض

ابومسلم – راه آهن؛ 3 امتیاز برای فرار از بحران!

Ariensport.com: ابومسلم و راه آهن برای فرار از بحران به 3 امتیاز این دیدار نیاز مبرم دارند... .

ابومسلم مشهد – راه آهن شهرری(یکشنبه 22 شهریور 1388)
هفته ششم نهمین دوره لیگ برتر
ورزشگاه: ثامن مشهد
ساعت 21:00
پیش‏بینی وضع هوا: صاف، 26 درجه سانتیگراد

ابومسلم اين فصل هم به مانند سال گذشته درگير مسايل مديريتي است و اين روند تاثيرات مستقيمي بر عملكرد كادر فني و بازيكنان اين تيم داشته است. از زماني كه پرويز مظلومي در انتهاي ليگ هفتم از اين تيم جدا شد، ابومسلم روزهاي نسبتا خوش گذشته را به فراموشي سپرده و به حريف نه چندان مهمي براي ديگر تيم‌ها تبديل شده است. تنها نماينده مشهد در ليگ برتر اكنون با 3 امتياز شانزدهم است. راه‌آهن كه هفته‌ گذشته با گل دقيقه 88 فرید عابدی توانست از شكست برابر استيل‌آذين نجات يابد، روند نامطلوبي را در اين پنج هفته داشته است. آن‏ها در هفته نخست با پيروزي بر فولاد نويد تيمي قدرتمند را با ارني برندتس سرمربي هلند‌ی‌شان دادند اما در ادامه این تیم با کسب 3 باخت و 1 مساوی نشان داد که این فصل هم باید برای رتبه‏های پایانی جدول بجنگد.

مصاحبه
ناصر پورمهدی سرمربی ابومسلم در خصوص این دیدار گفت: « حريف تيم خوب و منسجمي است. فيلم ديدارهاي گذشته راه آهن را به خوبي آناليز كرده‌ايم. ديدار آخر اين تيم برابر استيل آذين را هم از نزديك نظاره كردم و شناخت كافي از اين تيم دارم. بازيكنان ابومسلم از هر نظر آماده اين مسابقه هستند و مي‌خواهيم اولين برد خود را در ليگ برتر نهم به‌ دست آوريم تا دل طرفداران ابومسلم شاد شود. »
ارنی برندتس هلندی نیز گفت: « به نظرم براي اين بازي مشکل خاصي وجود ندارد و بازيکنان ما با تمام توان خود مقابل حريف ظاهر مي شوند. از طريق مشاهده چند فيلم بازي تيم ابومسلم تا اندازه اي نسبت به حريف خود شناخت پيدا کرده ايم و قصد داريم با استفاده از نقاط ضعف اين تيم در اين ديدار پيروز شويم. »

نکته بازی
ابومسلم:
بهترین برد: - / بدترین باخت: 2-1 ذوب آهن / بسته نگه‏داشتن دروازه: 1 / بهترین گلزن: سعید خانی 2 گل / موقعیت در جدول: 16 / در خطر محرومیت: -

راه آهن
بهترین برد: 2-1 فولاد / بدترین باخت: 1-0 سایپا / بسته نگه‏داشتن دروازه: 2 / بهترین گلزن: میلاد زنیدپور 2 گل/ موقعیت در جدول: 14 / در خطر محرومیت: میلاد زنیدپور

پنج بازی اخیر دو تیم
ابومسلم:
شاهین 1-1 ابومسلم
ابومسلم 1-2 ذوب آهن
صبا 2-1 ابومسلم
ابومسلم 0-0 پاس
استقلال اهواز 1-1 ابومسلم

راه آهن:
راه آهن 1-1 استیل آذین
تراکتور 2-1 راه آهن
راه آهن 0-1 سایپا
ملوان 2-1 راه آهن
راه آهن 2-1 فولاد

ترکیب احتمالی دو تیم
ابومسلم: غلامی، مومونی، بهادرانی، خانی، حقدوست، لوبینیان، دانش‏دوست، ناصحی، دوسانتوز، نوری، شهرکی
راه آهن: همامی، ابراهیم کریمی، میرآبی، رحیمی، باجلان، پاشایی، مجیدنورمحمدی، ترائوره، زنیدپور، حیدری، عابدی

داوران
داور وسط: خداداد افشاریان
کمک‏ها: حیدر شکور، غلام آموزگار
Shervin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
Old 13-09-09, 18:32   #26
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
مدال فوق حرفه ای مدال ویژه سایت مدال فعالیت مفید مدال مدیریت ویژه مدال مدیریت مدال ارسالهای برتر 
پیشفرض

نادری مدیرعامل باشگاه ابومسلم شد

اعضای هیئت مدیره باشگاه ابومسلم مشهد، رحمان نادری را به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه انتخاب کردند.

مهدی غفاری مسئول روابط عمومی باشگاه ابومسلم مشهد ضمن اعلام این خبر به خبرنگاران افزود: با رای هیئت مدیره باشگاه ابومسلم، رحمان نادری به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه انتخاب شد.

وی ادامه داد: بر این اساس قرار است وی در نخستین اقدام خود، امشب در ورزشگاه ثامن حضور یافته و دیدار تیم‌های ابومسلم و راه آهن شهرری را از نزدیک تماشا کند.

مسئول روابط عمومی باشگاه ابومسلم مشهد همچنین خاطرنشان کرد: از سوی دیگر و پس از مشخص شدن وضعیت مالی حسین قاسمی طی روزهای آینده، میزان طلب ایشان از این باشگاه بصورت شفاف اعلام می شود.

حسین قاسمی مدیرعامل پیشین باشگاه ابومسلم که 33 درصد سهام این باشگاه را در اختیار دارد، هفته گذشته و در نشست هیئت مدیره از سمت خود برکنار شد و قرار است تا یک ماه دیگر بدهی وی پرداخت شود که در غیر اینصورت وی مجددا با حفظ سمت مدیرعامل به این باشگاه باز می گردد.

منبع:مهر
Old 15-09-09, 02:49   #27
Shervin
مدیر کل انجمن ها

آواتار Shervin

مدال
پیشفرض

اموال باشگاه ابومسلم را به‌ خیابان ریختند!!

باشگاه ابومسلم که یکی از ریشه دارترین باشگاههای فوتبال ایران است یکی دیگر از روزهای " سیاه " خود را سپری کرد و در شرایطی که هنوز بحران مدیریتی اش به پایان نرسیده است، با معضل جدید و البته کم سابقه ای مواجه شد.

در حالی که با واگذاری مدیریت ابومسلم به مصطفی بنی اسد این امیدواری وجود داشت که بحران های این باشگاه مشهدی به پایان برسد، صبح امروز(دوشنبه) مالکان ساختمانی که باشگاه در آن مستقر بود با حکم رسمی اقدام به تخلیه ساختمان کردند و اموال ابومسلم را به خیابان ریختند.

باشگاه محل استقرار ابومسلم از زمان مالکیت نیروی انتظامی به این باشگاه اختصاص پیدا کرده بود و با وجود درخواست های نیروی انتظامی از مسئولان باشگاه برای تخلیه آن و جابجایی با ساختمان اصلی باشگاه، مسئولان ابومسلم به این هشدار توجهی نکردند تا صبح امروز نیروی انتظامی با حکم قضایی اقدام به تخلیه باشگاه کند.

ساختمان باشگاه ابومسلم در محل دیگری قرار داشت که در زمان مالکیت نیروی انتظامی با ساختمان فعلی معاوضه شده بود. اما حالا که ابومسلم زیر مجموعه نیروی انتظامی نیست، باید ساختمان را پس بدهد.

24 ساعت مهلت گرفته‎ايم

حميدرضا توسلي عضو هیات مدیره ابومسلم در گفت وگو با خبرنگاران افزود: از نيروي انتظامي در خصوص اجراي حكم تخليه باشگاه ابومسلم 24 ساعت وقت گرفته ايم تا اين مشكل را حل كنيم.

عضو هيات مديره ابومسلم ادامه داد: طي 24 ساعت آينده تفاهمي با نيروي انتظامي انجام خواهيم داد تا شايد بتوانيم در اين ساختمان ماندني شويم.

وي تاكيد كرد: بني اسد رييس هيات مديره باشگاه در حال حاضر در تهران به سر مي‌برد و رايزني‌هاي لازم را با فرمانده نيروي انتظامي انجام مي‌دهد تا مشكل باشگاه حل شود.

لغو بليت‌هاي پرواز ابومسلم به تهران

احتمال دارد باشگاه ابومسلم به دليل لغو بليت‌هاي پرواز بازيكنان نتواند در هفته هفتم به موقع خود را به قزوين برساند.

محمد محمدزاده سرپرست تيم ابومسلم كه با هزينه شخصي خود بليت پرواز بازيكنان و مربيان تيم را به تهران تهيه كرده بود صبح امروز تمامي اين بليت‌ها را لغو كرد.

سرپرست مستعفي ابومسلم با تاييد اين خبر به خبرنگاران گفت: بيش از 34 ميليون تومان از جيبم براي باشگاه هزينه كردم بدون آن كه حقوقي بگيرم يا چشمداشتي داشته باشم اما پول‌هايم را پس ندادند و من هم ترجيح دادم كه اين بليت‌ها را صبح امروز لغو كنم زيرا در اين صورت فقط 5 درصد از كل مبلغ بليت را ضرر مي‌كردم اما اگر اين كار را انجام نمي‌دادم 3 ميليون تومان ديگر به طلبم از باشگاه اضافه مي‌شد.

وي ادامه داد: بعيد مي‌دانم با توجه به در پيش بودن عيد فطر و آخر تابستان باشگاه ابومسلم بتواند بليت هواپيما براي سفر به تهران پيدا كند. من اين بليت‌ها را گرفته بودم چون بني اسد رئيس هيات مديره به من قول داده بود كه پول آن را به من بدهد اما اين كار را نكرد.

ابومسلم در هفته هفتم ليگ برتر شنبه آينده بايد به مصاف پيكان قزوين برود.

منبع:مهر، ایسنا، فارس
کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
Majid (15-09-09)
Old 15-09-09, 16:02   #28
Majid

آواتار Majid

مدال
پیشفرض

داوري: ابومسلم 2 ميلياردي بايد به ديدار حريف 17 ميلياردي برود

به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه ابومسلم كه يكي از باشگاه‌هاي قديمي و ريشه‌دار است اين روزها در شرايط نابسامان مديريتي و مالي به سر مي‌برد. تا جايي كه روز گذشته حتي ساختمان اين باشگاه تخليه و تابلوي ابومسلم پايين كشيده شد.
افشين داوري مدير كل تربيت‌بدني استان خراسان رضوي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، مشكلات ورزش اين استان و باشگاه ابومسلم را تشريح كرد.

* شفق مدعي است ابومسلم مالك ساختمان است
با مسئولان نيروي انتظامي در سطح استان مذاكراتي داشته‌ايم تا به باشگاه ابومسلم فرصتي داده شود و اين ساختمان همچنان در اختيار باشگاه باشد. ناصر شفق مدعي است به ازاي اين ساختمان، ساختماني در تهران به نيروي انتظامي داده است. البته مستندات اين مسئله در دست‌مان نيست و بهتر است از خود شفق در اين مورد سئوال كنيد. با اين حال اين مسئله نياز به رسيدگي دارد. من هم به عنوان مديركل تربيت‌بدني استان هر كمكي كه در توان باشد،انجام خواهم داد.

* 98 درصد صنعت استان خراسان خصوصي است
بارها گفته‌ام كه وظيفه اداره كل تربيت‌بدني تيمداري نيست و بايد از مطبوعات در اين زمينه كه بحث را به اين سمت مي‌برند، اشكال بگيريم. معتقدم مشكلات مالي عامل به وجود آمدن مشكلات مديريتي است زيرا با وجود ضعف مالي قدرت فكر نيز كاهش پيدا مي‌كند. 98.2 درصد صنعت استان خصوصي است و اين در حالي است كه صنعت نيز شرايط ويژه‌اي دارد اما صنايع در استان‌هاي خوزستان، كرمان و اصفهان 98 درصد دولتي هستند.
بنابراين در آنجا مديريت هزينه است و بر اساس هزينه‌ها اهداف تعيين مي‌شود. شايد از يك طرف ما به عنوان مسئول ورزش مقصر ناكامي باشيم اما از طرف ديگر بايد گفت وقتي نفت، فولاد و پتروشيمي نمادهاي ملي هستند بايد توزيع عادلانه‌اي در اين زمينه صورت گيرد و جوانان در همه كشور از اين منابع و در‌آمدها استفاده كنند نه اين كه فقط چند استان از آن بهره ببرند.

* 80 تيم در ليگ داريم
استان خراسان رضوي 80 تيم در ليگ دارد كه 6 تيم آن در سطح ليگ برتر است، شنا،‌ دووميداني، فوتبال، بوكس، كشتي و در مقاطعي تيم بانوان. بنابراين طبيعي است كه براي اداره تمامي تيم‌ها محدوديت داريم و تيم‌ها را با محدوديت آماده مسابقات مي‌كنيم و پس از اين مسئله بايد پاسخگوي مطبوعات به دليل ناكامي‌ها باشيم.
من به نمايندگان مجلس استان طرحي ارائه كردم كه در آن طرح بايد از منابع فولاد، گاز و نفت همه استان‌ها بهره‌مند شوند و عدالت‌محوري اجرا شود. ما نمي‌توانيم در رشته بسكتبال تيم ندهيم زيرا علاقمندان زيادي دارند اما اين تيم با محدوديت بسته مي‌شود و يا همه باشگاه علم و ادب را مي‌شناسند. اگر ما به اين باشگاه فرهنگي ورزشي كمك نمي‌كرديم امسال نمي‌توانست در مسابقات شركت كند. اين باشگاه از نظر فرهنگي زبانزد خاص و عام است.

* تيم واليبال هزار توماني بايد با تيم دو ميلياردي رقابت كند
حضور در رقابت ها عادلانه نيست. ما با تيم واليبال 400 هزار توماني بايد در برابر پيكاني به ميدان برويم كه دو ميليارد و 200 ميليون هزينه كرده است. طبيعي است كه تيم 400 هزار توماني نمي‌تواند برابر تيم 2 ميلياردي ايستادگي كند و رقابت‌ها عادلانه نيست.

*ابومسلم 2 ميلياردي بايد به ديدار حريف 17 ميلياردي برود
در فوتبال نيز ابومسلم در نهايت مي‌تواند با جذب اسپانسر و كمك‌هاي ديگر دو ميليارد پول جمع‌آوري كند و اين تيم بايد با تيمي كه 12 تا 17 ميليارد هزينه كرده رقابت كند و به ديدار تيمي برود كه دستمزد دو بازيكنش يك ميليارد و 900 ميليون تومان است. بنابراين باشگاه‌هايي مانند سايپا، ذوب‌آهن، مس كرمان، پتروشيمي بندر امام، منابع خوب مالي در اختيار دارند و طبيعي است چنين پولي را به هر مديري بدهند مي‌تواند هدف‌گذاري كند و نتيجه بهتري بگيرد.

* مردم عادي فقط به ويترين ورزش نگاه مي‌كنند
در ورزش استان نسبت به سال 84 چندين مدال آسيايي وجهاني بيشتر كسب كرده‌ايم اما اگر از يك فرد عادي در مورد عملكرد تربيت‌بدني بپرسند، مي‌گويند تربيت بدني اين استان موفق نبوده زيرا آنها به ويترين ورزش نگاه مي‌كنند و همه چيز را خلاصه شده در ابومسلم مي‌بينند. در حالي كه يك تيم ليگ برتري مي‌تواند 70 درصد بومي نباشد.

* به باشگاه ابومسلم تذكر داديم
به باشگاه ابومسلم تذكر داديم تا هر چه سريع‌تر وضعيت مالكيت و همچنين مديرعاملي خود را مشخص كند و اين باشگاه به آرامش برسد اما با اتفاقي كه ديروز رخ داد دوباره موضوع جديدي در اين باشگاه سوژه شد.
همانطور كه گفتم 98 درصد صنعت استان خصوصي است و حتي اگر آنها بخواهند به ورزش كمك كنند رقم قابل توجهي نمي‌شود هر چند در تيم‌هايي مانند علم و ادب، كشتي، شنا، واليبال بخشي را ما و بخشي را صنعت تقبل هزينه كرده است.

*بايد تحمل شكست را داشته باشيم
با اين حال وقتي كه تيم را با حداقل‌ها مي‌بنديم عواقب دارد و بايد تحمل بالايي داشته باشيم؛ تحمل شكست‌هاي زياد و انتقادهاي فراوان اما اگر عدالت در توزيع منابع برقرار باشد، وضعيت فرق مي‌كند. چرا بايد هميشه يك يا دو تيم در واليبال و بسكتبال در صدر باشند.

منبع:فارس

Old 16-09-09, 00:08   #29
Majid

آواتار Majid

مدال
پیشفرض

نيروي انتظامي ساختمان را به ابومسلم پس داد

به گزارش خبرگزاري فارس، لحظاتي پيش شعبه 28 دادگاه عمومي مشهد در رايي به شماره 12.28.21.82 اعلام كرد ساختمان باشگاه ابومسلم مجددا تا اطلاع ثانوي در اختيار اين باشگاه قرار گيرد.
در متن اين حكم آمده است: ضمن قبولي طاعات و عبادات تا اطلاع ثانوني از تحويل عين مستاجره عبارت است از ساختمان اداري واقع در چهارراه ابوطالب، جنب هتل صبا خودداري و امر و بلااقدام به عين اجرا ارسال دارند.
اصغر رحيمي مدير اجرايي باشگاه ابومسلم با تائيد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: لحظاتي پيش تابلوي كلانتري از سر در ساختمان برداشته شد و مجددا تابلوي باشگاه ابومسلم بر سر در ساختمان نصب گرديد. اين امر با تلاش مصطفي بني‌اسد رئيس هيات مديره باشگاه و همكاري صميمانه نيروي انتظامي انجام گرفت.

Old 17-09-09, 12:32   #30
Majid

آواتار Majid

مدال
پیشفرض

باشگاه ابومسلم مشهد تعلیق شد

بی توجهی باشگاه ابومسلم مشهد به مهلت 45 روزه‌ای که از سوی کمیته انضباطی برای تسویه حساب با طلبکاران این باشگاه تعیین شده بود، در نهایت منجر به تعلیق کلیه فعالیت‌های سیاه جامگان مشهدی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امروز (پنجشنبه) رسما اعلام کرد کلیه فعالیت‌های باشگاه ابومسلم مشهد تعلیق شده و این باشگاه تا زمان تسویه حساب با شاکیان مالی خود اجازه حضور در کلیه مسابقات داخلی را نخواهد داشت.

در حکم تعلیق باشگاه ابومسلم مشهد از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آمده است: "در پی اتمام مهلت 45 روزه باشگاه ابومسلم مشهد در خصوص پرداخت مطالبات طلبکاران و عدم ایفای تعهدات باشگاه، تا اطلاع ثانوی و به استناد ماده 86 آئین نامه انضباطی این باشگاه معلق و از حضور در مسابقات محروم می باشد."

بدین ترتیب تیم فوتبال ابومسلم مشهد تا زمانی که نظر مثبت مسئولان فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی برای رفع تعلیق این باشگاه جلب نشود، نمی تواند در مسابقات لیگ برتر به میدان برود و بازی روز شنبه این تیم مقابل پیکان قزوین در هفته هفتم لیگ برتر برگزار نخواهد شد.

تعلیق باشگاه ابومسلم مشهد در حالی صورت می پذیرد که مدیریت این باشگاه در هفته جاری به رحمان نادری سپرده شده است.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال همچنین باشگاه ابومسلم مشهد را ملزم کرد مبلغ 50 میلیون تومان بدهی میثم بائو را که از رقم قرارداد این بازیکن از فصل گذشته باقی مانده است را پرداخت کند.

منبع:مهر

پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال