![]() |
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | راهنمایی | ChatBox Full | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
عضویت سریع و رایگان |
|||||
| |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#21 |
|
بازیکن ذخیره
![]() ![]() ![]() |
آل نعمه : گلزنی هایم را ادامه می دهم
![]() احمد آلنعمه مدافع چپپاي سپاهان در بازي با تراكتورسازي هم يكي از بهترينهاي تيمش بود و توانست يكي از گلهاي سپاهان را به ثمر برساند... آلنعمه در گفتوگو یی در مورد بازي ميگويد: «در نيمه اول فرصتهاي خوبي داشتيم ولي به گل نرسيديم ولي در نيمه دوم با حرفهاي قلعهنويي شرايط عوض شد و توانستيم دروازه تراكتور را باز كنيم. در ضمن آنها براي گرفتن حداقل امتياز به اصفهان آمده بودند كه به هدف خود نرسيدند.» آلنعمه در مورد گلزنياش در اين ديدار ادامه ميدهد: «من در كارهاي دفاعي خوب كار كرده بودم ولي تا اين هفته گل نزده بودم و تماشاگران سپاهان از من توقع داشتند. خوشحالم كه طلسم گل نزدنم شكسته شد و اميدوارم امسال گل های بیشتری برای سپاهان بزنم و این روند را ادامه دهم.»
|
| کاربران زیر از sir_man برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
Shervin (14-10-09)
|
|
|
#22 |
|
مدیر کل انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: 05-10-07
موقعیت: اوکویل
تیم محبوب: آرژانتین
بازیکن محبوب: لیونل مسی
شاهین – سپاهان؛ جدال داغ سرهنگ و ژنرال!
Ariensport.com: شاهین بوشهر و سپاهان اصفهان برگزارکننده یکی از حساسترین دیدارهای هفته دوازدهم لیگ برتر خواهند بود... . شاهین بوشهر – سپاهان اصفهان(جمعه 24 مهر 1388) هفته دوازدهم، نهمین دوره لیگ برتر ورزشگاه: شهید بهشتی بوشهر ساعت 17:00 پیشبینی وضع هوا: آفتابی، 30 درجه سانتیگراد سپاهان امیدوار است بعد از پیروزی روحیهبخش مقابل تراکتورسازی سرانجام به اولین برد خارج از خانه خود دست یابد اما حریف این تیم، شاهین بوشهر است که با محمود یاوری به تیم دیگری تبدیل شده و به این راحتیها امتیاز از دست نمیدهد. سرهنگ کارکشته فوتبال ایران پس از 14 سال که خودش هدایت سپاهان را برعهده داشت مقابل تیم سابقش قرار میگیرد و امید دارد این بار با شاهین از سد یکی از مدعیان قهرمانی این فصل عبور کرده و به پرواز در آید. باید دید در تقابل تاکتیکی سرهنگ و ژنرال، کدام تیم به امتیازات حساس این بازی دست خواهد یافت. سپاهان مقابل اصل خود سپاهان در واقع خودش زمانی شاهین بوده است. سپاهان تا سال 1346 با نام شاهین اصفهان در مسابقات شرکت میکرد اما شاهین اصفهان به دنبال انحلال شاهین تهران در سال 1346 منحل شد و بازیکنان این تیم به سپاهان پیوستند. حالا بعد از 42 سال سپاهان اصل بوشهری خود میایستد. نکته بازی شاهین بوشهر: بهترین برد: 4-1 مس / بدترین باخت: 4-0 صبا / بسته نگهداشتن دروازه: 0 / بهترین گلزن: رضا بازیاری 5 گل / موقعیت در جدول: 15 سپاهان: بهترین برد: 3-0 مس / بدترین باخت: 3-1 مقاومت / بسته نگهداشتن دروازه: 4 / بهترین گلزن: عمادرضا، احمد جمشیدیان 4 گل/ موقعیت در جدول: 4 نتایج پنج بازی اخیر دو تیم شاهین بوشهر: شاهین 1-1 ذوب آهن صبا 4-0 شاهین شاهین 1-1 پاس استقلال اهواز 2-2 شاهین شاهین 4-1 مس سپاهان اصفهان: سپاهان 3-1 تراکتور ذوب آهن 0-0 سپاهان سایپا 2-2 سپاهان سپاهان 3-1 صبا ملوان 0-0 سپاهان ترکیب احتمالی دو تیم شاهین: روشنگر، بازیاری، حقشناس، ایراننژاد، عبدی، کیانی، کرمی، ساندی، پتروویچ، احمدپوری، پورخسروانی سپاهان: رحمتی، بنگر، آلنعمه، حسینی، جعفرپور، خیری، کریمیان، حاجصفی، جمشیدیان، عمادرضا، توره داوران داور وسط: محسن ترکی کمکها: بابک داوری، حسین طالقانی |
|
|
|
| کاربران زیر از Shervin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
sir_man (17-10-09)
|
|
|
#23 |
|
مدیر کل انجمن ها
سپاهان با شکست شاهین صدرنشین لیگ برتر شد
Ariensport.com: روز نخست هفته دوازدهم لیگ برتر ایران با برتری تیمهای سپاهان و مس کرمان به پایان رسید. تيم فوتبال شاهين بوشهر در خانه خود مقابل سپاهان تن به شكست 2 بر يك داد. در اين ديدار در حضور 15 هزار تماشاگر بوشهري برگزار شد، ابتدا محمد احمدپوري در دقيقه 24 شاهين بوشهر را پيش انداخت اما عماد رضا مهاجم عراقي سپاهان در دقايق 70 و 89 با به ثمر رساندن 2 گل برتري را از آن شاگردان قلعهنويي كرد. سپاهان با این برد 22 امتیازی شد و بالاتر از استقلال در صدر جدول ایستاد. در دیگر بازی عصر امروز، تيم فوتبال مس كرمان با 2 گل فولاد خوزستان را شكست داد تا سیهروزیهای فولادیها با مجید جلالی هم ادامه داشته باشد. در این بازی ادينهو در دقيقه 37 و مهدي رجب زاده در دقيقه87 موفق شدند دو گل مس را وارد دروازه فولاد كنند. |
|
|
|
sir_man (17-10-09)
|
|
|
#24 |
|
بازیکن ذخیره
![]() ![]() ![]() |
سپاس سپاهان از میزبانی شاهین بوشهر
دیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در نامه ای به رئیس سازما ن لیگ از نحوه میزبانی تیم شاهین بوشهر در دیدار سپاهان - شاهین تقدیر نمود.... ![]() به گزارش روابط عمومی باشگاه ، در نامه ساکت به عزیز ا... محمدی آمده است : با توجه به برگزاری مسابقه تیم های فولاد مبارکه سپاهان و شاهین بوشهر که در مورخ 24/7/ 1388 برگزار گردید لذا باشگاه فولاد مبارکه سپاهان وظیفه خود دانست از عوامل ذیل تقدیر و تشکر به عمل آورد. خواهشمند است مراتب را به نحو مقتضی به عوامل ذیربط اعلام فرمائید. 1-باشگاه شاهین بوشهر به جهت همکاری از بدو حضور تیم فوتبال در بوشهر تا موقع خروج و در اختیار قرار دادن زمین اصلی تمرین 2-هیئت فوتبال و تربیت بدنی شهر بوشهر به جهت در اختیار قرار دادن امکانات مناسب و همکاری با مسئولین تیم فوتبال و همچنین زمین چمن مناسب جهت برگزاری مسابقه 3-نیروی انتظامی و یگان ویژه بوشهر به جهت همکاری با تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و اسکورت از موقع ورود به ورزشگاه تا موقع خروج و رسیدن به فرودگاه بوشهر و حضور نیرو در هتل به صورت شبانه روز 4- تقدیر و تشکر از تماشاگران و مردم خونگرم بوشهر که در طول مسابقه فقط به تشویق تیم خود پرداخته و در پایان مسابقه با توجه با توجه به باخت تیم شاهین بوشهر به تشویق بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه و شاهین بوشهر پرداختند.
|
Shervin (19-10-09)
|
|
|
#25 |
|
بازیکن ذخیره
![]() ![]() ![]() |
اشیه های بوشهر / هواداران شاهین ساکت و بصیرت را به شدت تشویق کردند
هواداران تیم فوتبال شاهین بوشهر در دیدار تیم محبوبشان در برابر سپاهان مدیر عامل باشگاه و سرپرست تیم فوتبال سپاهان را به شدت تشویق کردند.... ![]() حاشیه های دیدار سپاهان - شاهین در بوشهر از آنجا كه شاهين تيم ميزبان بود و سپاهاني ها 10 درصد ورزشگاه را در اختيار داشتند اما با مساعدت مدير عامل سپاهان و سرپرست تیم فوتبال سپاهان اين 10 درصد نيز در اختيار تماشاگران بوشهري قرار گرفت تا آنها پشت درهاي بسته نمانند. اين مسئله موجب شد بوشهري ها ساكت و بصيرت را به شدت تشويق كنند. قبل از آغاز مسابقه شاهين بوشهر و سپاهان،محسن تركي به مهدي رحمتي به خاطر همرنگ بودن پيراهنش با لباس تيم داوري تذكر داد. البته رحمتي لباس خود را عوض كرد. لباس دروازه بان تيم شاهين هم مشكي بود اما تيم داوري اعتراضي به اين مسئله نكرد. *مهدي كريميان هافبك بوشهري سپاهان با دسته گل به استقبال تماشاگران تيم شاهين رفت. *در حالي كه بازيكنان دو تيم براي بازي آماده شده بودند اما داور به خاطر اينكه بازي راس ساعت برگزار شود از آنها خواست چند دقيقه در زمين صبر كنند. همه سپاهانی ها از نحوه میزبانی دست اندرکاران شهر بوشهر و مسئولان تیم شاهین رضایت کامل داشتند و میزبانی بوشهری ها را مثال زدنی عنوان کردند.
|
Shervin (19-10-09)
|
|
|
#26 |
|
مدیر کل انجمن ها
واکنش ساکت به بیانیههای باشگاه استقلال
مديرعامل باشگاه فولاد سپاهان اصفهان نسبت به تخريبهاي اخير عليه سرمربي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان واکنش نشان داد و از امير قلعهنويي دفاع کرد. محمدرضا ساكت گفت: قلعهنويي به عنوان يک مربي حرفهاي امروز رسالت خود را براي کمک و ياري به فوتبال ايران در باشگاه سپاهان جستجو مي کند و با فعاليت 6 ماهه خود در اين باشگاه اصفهاني نشان داد که مربيگري حرفهاي را در صحنه تمرين و مسابقات به خوبي قادر است که عملي و متجلي كند. وي افزود: در دنياي حرفهاي فوتبال مربيان متعلق به فوتبال هستند نه يک مکان خاص. خاستگاه يک مربي که به عنوان مربي و بازيکن در يک تيم مشغول فعاليت بوده هميشه به عنوان يک خاطره شيرين و مثبت در اذهان هواداران فوتبال و بزرگان ورزش باقي مي ماند و اين يک نقطه شروعي است که براي آن مربي هم خاطرهاي جاودانه خواهد بود. ساکت ادامه داد: ولي هيچگاه نقطه فعاليت جاودانه، شغل جاودانه نيست. قلعه نويي به عنوان يک مربي با دانش، پرکار و پر تلاش امروز سکان دار تيم فوتبال سپاهان به عنوان پر افتخار ترين باشگاه ايراني در دهه 80 است و همه ظرفيت وجودي را براي موفقيت سپاهان، ارتقاء ظرفيت فني و کسب نتايج در خشان در ايران و آسيا قرار داده است و ناسپاسي بزرگي است که خدمات چنين تلاشگري را در باشگاه هايي مثل استقلال تهران، مس کرمان، استقلال اهواز و ... و تيم ملي چه به عنوان بازيکن و يا به عنوان مربي به فراموشي بسپاريم. هيچکس نمي تواند سوابق در خشان يک مربي يا بازيکن را از صفحه تاريخ بزدايد. مدير عامل باشگاه سپاهان همچنين تصريح کرد: شايد در قالب سخنراني ها، گفتوگوها و ... تلاش شود تا نام ها، نشان ها و موفقيتهاي افراد را حذف کرد اما، تاريخ و حافظه تاريخي وروشن مردم وورزشدوستان به گونهاي نيست که سوابق امثال امير قلعه نويي و خاطرات خوشي که در ذهن هواداران شکل مي گيرد زدودني باشد. وي در ادامه به فضاي رسانهاي اخير بين باشگاه استقلال و سرمربي سپاهان اشاره کرد و گفت: به امير قلعه نويي توصيه کرديم خويشتن داري كنند و از وي خواستيم تا هرگونه ناسپاسي در حق خود را به خدا واگذار كند و براي تطهير فضاي رسانهاي که پيش آمده با بزرگواريهاي هميشگي اش صبوري كند. ساکت ادامه داد: به عنوان مدير عامل يک باشگاه از محبوبيتي که ناصر حجازيها، امير قلعهنوييها، علي پروينها، علي دائي ها، ياوريها و ... در فوتبال دارند مسرور مي شوم. وقتي مي بينم در هر شهر و کوي و برزني استقبال هاي پر شور و مثال زدني از امير قلعه نويي به عمل مي آيد خوشحال مي شوم که در مردم ما چقدر روحيه سپاسگزاري و ارج نهادن به تلاشگران ورزش ميهن وجود دارد و به محبوبيت اين چنيني امير در بين مردم مي باليم. ساکت در پايان گفت: اميدوارم تيم هاي فوتبال فولاد مبارکه سپاهان، استقلال تهران، ذوب آهن اصفهان و مس کرمان به عنوان چهار نماينده ايران در رقابت هاي آسيايي دست در دست هم براي ارتقاء فوتبال ملي در عرصه بين الملل تلاش نمايند و با احترام و ادب از همديگر ياد کنند و از مسئولين و دست اندرکاران اين تيم ها مي خواهم که به مسائل مربوط به تيم هاي خود بپردازند و به مربيان يکديگر احترام گذارند. اين مسائل سياست اصولي باشگاه فولاد مبارکه سپاهان نسبت به همه تيم ها به ويژه تيم هايي است که همدوش ما در آسيا براي سرافرازي فوتبال ايران مي جنگند و تلاش مي کنند. |
|
|
|
sir_man (20-10-09)
|
|
|
#27 |
|
بازیکن ذخیره
![]() ![]() ![]() |
عقيلي:
هفته آينده به تمرينات سپاهان باز مي گردم مدافع مصدوم تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: مصدوميتم رو به بهبودي است و اگر مشكل خاصي پيش نيايد از هفته آينده به تمرينات تيم باز مي گردم. سيد هادي عقيلي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مدتي است كته به دليل مصدوميت حتي نمي توانم در تمرينات تيم شركت كنم و دوران سختي را سپري مي كنم ولي اميدوارم هر چه سريعتر با بهبود مصدوميتم بتوانم به تمرينات تيم بازگردم و آماده حضور در مسابقات شوم. وي در ادامه گفت: مصدوميتم شكستگي استخوان پا است به همين دليل حدود چهار هفته است كه از ميادين دور هستم ولي فكر مي كنم با توجه به اين كه اين مصدوميت رو به بهودي است از هفته آينده به تمرينات تيم باز مي گردم. مدافع تيم ملي فوتبال گفت: شايد به بازي آينده تيم ملي مقابل تيم ملي اردن برسم و تا آن زمان مشكل مصدوميتم به طور كامل رفع شود و با صلاحديد كادر فني تيم ملي و افشين قطبي بتوالنم در خدمت تيم ملي كشورم باشم. سيد هادي عقيلي در پايان گفت: اميدوارم امسال تيم هاي ايراني و تيم ملي در مسابقات بين المللي موفق باشند و بتوانند از اعتبار فوتبال كشورمان در عرصه بين المللي به خوبي دفاع كنند.
|
Shervin (22-10-09)
|
|
|
#28 |
|
بازیکن ذخیره
![]() ![]() ![]() |
بنگر: اگر علي کريمي را داشتيم، راحت قهرمان آسيا مي شد
کاري مي کنيم که سايت استقلال نام سپاهان را در صدر جدول حک کند ![]() خبرگزاري فوتبال ايران- لقب جنگ ستارگان براي جدال فرداي سپاهان و استيل آذين لقب غلو شده اي نيست و به طور حتم شاهد يكي از جذابترين ديدارهاي ليگ خواهيم بود. جلال حسيني، محسن بنگر،احسان حاجيصفي، توره، عمادرضا، کريمي ، زندي و ... همه از چهره هاي شناخته شده فوتبال هستند که اگر بازيکنان مصدوم و محروم دو تيم يعني عقيلي، نويدکيا و کعبي را هم به اين نفرات اضافه کنيم مشخص مي شود که جدال فردا جنگ ستارگان است.سپاهان در آستانه اين ديدار حساس، در هتل آسمان اصفهان اردو زد و تنها چند دقيقه پس از سکونت بازيکنان در اتاقهايشان با کاپيتان اين روزهاي سپاهان هم صحبت شديم. محسن بنگر در مورد ستاره تيم مقابل يعني علي کريمي به خبرگزاري فوتبال ايران مي گويد:" کاري مي کنيم که اصلاً کريمي در اين مسابقه صاحب توپ نشود. سپاهان استيل آذين را مي برد؟ ما خودمان را از پيش برنده نمي دانيم ولي نهايت تلاشمان را براي برد به کار خواهيم گرفت. فراموش نکنيد که ذوب آهن هفته پيش بعد از نزديک به يک سال در اين ورزشگاه باخت پس اصلاً نمي توان بدون تلاش براي پيروزي به برد فکر کرد. البته ما در اين مسابقه با مشکل مصدوميت چند مهره به خصوص شاهين خيري روبرو هستيم که اميدوارم تاثيري در کار ما نداشته باشد. معمولاً تيمهاي قلعه نوعي، زماني که همه فکر مي کنند مي برند، نتيجه از دست مي دهند، به خصوص اينکه شما هفته پيش اولين برد خارج از خانه تان را کسب کرديد. بچه ها براي بازي فردا بمب انگيزه هستند و ما حرفه اي هستيم. فکر نمي کنم دليلي براي نتيجه نگرفتن وجود داشته باشد. ما مي خواهيم در پايان نيم فصل، فاصله خوبي با تيم دوم جدول ايجاد کنيم بنابراين حق از دست دادن امتياز را نداريم. استقلال بازي هاي بسيار سختي تا پايان نيم فصل دارد ولي به نسبت آنها ديدارهاي ما با بيشتر با تيمهاي پايين جدولي است، هر چند که نمي توان آنها را دست کم گرفت. شماره 8 سپاهان براي مهار شماره 8 استيل آذين چه برنامه اي دارد. آيا مهار علي کريمي کار ساده اي است؟ ببينيد به اعتقاد من کريمي جزو بزرگترين بازيکنان تاريخ ايران است و کسي نمي تواند او را ناديده بگيرد. به نظر من اگر سپاهان علي کريمي را هم در اختيار داشت به راحتي قهرمان آسيا مي شد. کريمي براي استيل يک غنيمت است ولي ما در بازي فردا اجازه نمي دهيم او فضا براي کار داشته باشد و خيلي توپ به او برسد. داوران متهمند که براي استيل زياد پنالتي مي گيرند و به نفع تيمهاي مقابل سپاهان پنالتي نمي گيرند. فکر نمي کني داور در اين مسابقه دچار مشکل شود؟ من واقعاً اين بحث ها را مسخره مي دانم. مشکل کار اينجاست که نود اصلاً پنالتي هاي ما را نشان نمي دهد. همين هفته در بوشهر دفاع تيم شاهين با دست توپ را طوري لمس کرد که خود هم تيمي هايش هم معتقد بودند پنالتي است، اما نود اصلاً اين پنالتي را نشان نداد، يا در بازي با استقلال وقتي اميرحسين صادقي در محوطه جريمه خودشان اسپک زد، يا در بازي با ذوب آهن خطاي واضح ذوبي ها روي توره را اصلاً نود نشان نداد. يک روز قبل از ديدار با صبا مصاحبه کردي و گفتي من اخراج نمي شوم و خيلي مواظب اين موضوع هستم اما فرداي آن مصاحبه در ديدار با صبا اخراج شدي. قبول داري که زود از کوره در مي روي و راحت کارت مي گيري؟ در آن مسابقه داور آمده بود که من را اخراج کند، او دنباله بهانه بود. من با محمد نوري به هوا پريدم سر بزنم به من کارت داد و بعد هم در يک صحنه بازيکن حريف خودش را به من زد و به جاي آنکه خطاي او را بگيرد، خطاي مرا گرفت و اخراجم کرد. جالب اينکه نود هيچ يک از اين اتفاقات را نمي بيند و فقط اشتباهات داوران به سود ما را نشان مي دهد. يک هفته بعد آقاي صفيري که يک اصفهاني است را به نود دعوت کرده اند. اين کارشناس نفهميد داور خطاي کف پا دفاع تراکتور را گرفته است و تازه اين آقا اصلاً متوجه نشد خطاي کف پا دوضرب است. واقعاً متاسفم. به عنوان کاپيتان اين روزهاي سپاهان نظرت راجع به جنگ لفظي- رسانه اي قلعه نوعي و واعظ چيست؟ باور کنيد من اصلاً در جريان اين اتفاقات نيستم. ما به عنوان بازيکنان سپاهان کاري به اين درگيري نداريم. ما موظفيم تمرين کنيم و اميرخان هم به عنوان سرمربي تمام توانش را براي موفقيت ما به کار گرفته است. درگيري لفظي او با واعظ شخصي است و ارتباطي به سپاهان ندارد. اينکه سايت استقلال نام تيم شما را در رده سوم جدول بعد از پيکان قرار داده برايت اهميتي ندارد؟ نه. چه اهميتي دارد؟ مگر سايت استقلال مشخص مي کند چه تيمي قهرمان مي شود. ما کاري مي کنيم که در پايان فصل سايت استقلال نام تيم ما را در صدر جدول حک کند، هر چند که اگر اين کار را هم نکند اصلاً اهميتي ندارد. بازي با اردن و ايسلند در پيش است، به تيم ملي هم فکر مي کني؟ من سعي مي کنم خودم را آماده نگه دارم و ديگر آن به نظر سرمربي تيم ملي برمي گردد. به نظر مي رسد که قطبي نصرتي را به تو، عقيلي و جلال حسيني ترجيح مي دهد. آن هم در شرايطي که هر سه نفر شما بازيکنان مورد علاقه دايي بوديد. به نظر مي رسد به لحاظ کيفي هم عملکرد بهتري نسبت به نصرتي داشته باشيد. ببينيد اين وظيفه کارشناسان است که اين نکات را متذکر شوند. نصرتي مدافع بدي نيست ولي برخي تفاوتها محسوس است. من اگر انتخاب شدم که نهايت تلاشم را براي تيم ملي مي کنم ولي اگر هم نشدم، مشکلي نيست چون تاکنون خيلي از تيم ملي صربه خورده ام. مثلاً؟ سال گذشته در تيم ملي مصدوم شدم و ده بازي را از دست دادم. به زور شش آمپول براي سپاهان و تيم ملي بازي کردم و اينقدر ضعيف شدم که از پا درآمدم. بعد کارشناسان اصلاً نمي گفتند که بنگر با از خود گذشتگي بازي مي کند، همه مي گفتند او ضعيف است. هيچ کس من نپرسيد چرا من ضعيف شده ام. بازيکن استقلال و پرسپوليس سرما بخورند طوري روي آن مانور مي دهند که انگار مينيسک پاره کرده است، اما کسي به من زنگ نزد بگويد چه مشکلي داري؟ خيلي بدبختي کشيدم که به شرايط حال حاضرم رسيدم به همين دليل است که مي گويم خيلي از تيم ملي ضربه خوردم. اين به يک اپيدمي براي سپاهان شده است. پيش از تو بزيک، نويدکيا، عقيلي و جمشيديان هم در اردوي تيم ملي مصدوم شدند و سپاهان از اين بابت متضرر شد. بله فکر مي کنم اين به علت اين است که ما هر سال در سه جام حضور داريم و بازيکنانمان بيشتر از ساير تيمها بازي مي کنند و وقتي تيم ملي هم اضافه مي شود، ديگر شرايط تمريني خيلي سخت مي شود و فشار اين تمرينات بازيکنان ما را مصدوم مي کند. خيلي از مربيان به فشردگي حال حاضر ليگ معترضند؟ نظر تو چيست؟ ما واقعاً راضي هستيم چون تيمي حرفه اي هستيم. زماني که ما به جام باشگاههاي جهان رفته بوديم حتي در مقطعي دو روز يک بار بازي مي کرديم ولي صداي هيچ کسي در نمي آمد و هر چه اعتراض مي کرديم هيچ کس نمي گفت اصلاً شما چه مي گوييد! حالا بسياري از تيمها ظرفيت بازي هايي با فاصله 5 روز را هم ندارند. گفتوگو:احسان بعيدي
|
Shervin (22-10-09)
|
|
|
#29 |
|
بازیکن ذخیره
![]() ![]() ![]() |
يك بار ميگويند بازيكنان ميخريم و يك بار از داوري حرف ميزنند
سيد جلال حسيني: كريمي را به خوبي ميشناسم ![]() خبرگزاري فوتبال ايران- سپاهان اين هفته در ديداري سخت به مصاف شاگردان حميد استيلي ميرود. حضور علي كريمي و ديگر مهاجمان استيلآذين باعث شده تا مدافعان سپاهان روز سختي را براي خود پيشبيني كنند. سيدجلال حسيني مدافع مليپوش سپاهان در مورد اين بازي به خبرگزاري فوتبال ايران گفت: «ميدانيم كه بازي بسيار سختي مقابل استيلآذين انتظار ما را ميكشد و به همين دليل حسابي خودمان را آماده كردهايم. به خصوص كه در اين بازي اگر با يك يا دو گل جلو بيفتيم نميتوانيم به بردمان مطمئن باشيم چون اين تيم نشان داده كه استاد عوض كردن نتيجه در نيمه دوم است و ما تا آخرين ثانيه بازي بايد تمام حواسمان به بازي باشد و حتي يك دقيقه هم از مهاجمان اين تيم غافل نشديم.» وي در مورد رويارويياش با علي كريمي ادامه داد: «من چند سال با علي كريمي در تيم ملي بازي كردهام و او را به خوبي ميشناسم. اينكه براي مهار علي كريمي چكار بايد بكنيم برعهده كادر فني است و مطمئنا مربيان بهترين راه براي مقابله با اين بازيكن را انتخاب خواهند كرد.» حسيني در پايان در خصوص شايعاتي كه در مورد داوريها كه به نفع سپاهان در فولادشهر انجام ميشود گفت: «ما به اين شايعات اصلا اهميت نميدهم. متاسفانه آنهايي كه دوست ندارند تيم ما نتيجه بگيرد هر دفعه يك شايعاتي را مطرح ميكنند.. ما ديگر به اين اتهامها عادت كردهايم و كار خودمان را انجام ميدهيم.»
|
Shervin (22-10-09)
|
|
|
#30 |
|
بازیکن ذخیره
![]() ![]() ![]() |
خاطرات خوبي با علي كريمي دارم
قلعهنويي: از فردوسيپور ميخواهم حرفهاي مرا در رختكن پخش كند ![]() خبرگزاري فوتبال ايران- رويارويي امير قلعهنويي و حميد استيلي در هفته سيزدهم رقابتهاي ليگ برتر و در قالب بازي سپاهان و استيلآذين جذابيتهاي خاصي خواهد داشت. به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، استيلآذين در شرايطي به مصاف سپاهان خواهد رفت كه در هفتههاي اخير امتيازات حساسي را از دست داده است ولي در طرف مقابل سپاهان به روزهاي اوج نزديك شده و در اين ديدار خانگي هم به دنبال كسب سه امتياز است. امير قلعهنويي در آستانه اين مسابقه به سئوالات خبرگزاري فوتبال ايران پاسخ ميدهد. بازي اين هفته مقابل استيلآذين را چطور ميبينيد؟ ابتدا بايد از حسين هدايتي كه در بخش خصوصي سرمايهگذاري كرده تشكر كنم و معتقدم كار آدمهايي مثل هدايتي و علي انصاري كه قسمتي از سرمايه خود را خرج ورزش خصوصا فوتبال ميكنند با ارزش است. در مورد بازي با استيلآذين هم بايد بگويم كه يك مسابقه سخت را در پيش داريم و بايد هوشيارانه و حرفهاي بازي كنيم. من با آقاي استيلي و رضا عابديان در كلاسهاي مربيگري همكلاس بودم و با استيلي بچهمحل هم هستم. آنها شروع خوبي داشتند و در هفتههاي ابتدايي نتايج بسيار خوبي گرفتند. استنباط من اين است كه يك بازي سخت در پيش داريم ولي در خانه به دنبال كسب 3 امتياز هستيم. آنها تيم باانگيزه و دوندهاي دارند ولي سپاهان در صدد انجام يك بازي تهاجمي است و سعي داريم با بستن نقاط قوت حريف نبض بازي را در دست بگيريم. فكر ميكنيد مهمترين شاخصه تاكتيك استيلآذين چيست؟ محور اين تيم علي كريمي است، فوتباليستي كه از لحاظ فني و وزني مهره بسيار تاثيرگذاري در استيلآذين محسوب ميشود. از طرفي آنها يك هافبك باتجربه مثل حامد كاويانپور را دارند كه قوتي به اين تيم اضافه ميشود خط هافبك را خوب جمع ميكند. در مجموع آنها بازيكنان خوبي دارند. در ضمن اجازه بدهيد كه در مورد نقاط ضعف استيلآذين صحبت نكنم. امير قلعهنويي در اين بازي از علي كريمي نميترسد؟ من كه گفتم او يك فوتباليست بسيار بزرگ است ولي ما بايد از همه بازيكنان استيلآذين بترسيم و براي آنها برنامه داشته باشيم. اين تيم بازيكنان خوب ديگري مثل حسين كعبي، ميثم خسروي، حامد كاويانپور، مهدوي، چاوشي و ... را دارد كه هركدام از آنها در تيمشان تاثيرگذار هستند. براي مهار كريمي از شيوه يارگيري نفر به نفر استفاده خواهيد كرد يا منطقهاي؟ ما از شيوه منطقهاي استفاده ميكنيم و در ضمن اين موضوع براي تمامي بازيكنان استيلآذين وجود دارد. پس از بازي با استيلآذين حاشيههايي براي علي كريمي به وجود آمد كه باعث عصبانيت شديد او شد. نظر شما در اين مورد چيست؟ من در مدتي كه در تيم ملي با علي كريمي كار كردم هيچ حركت منفي از او نديدم و خاطرات خوبي با كريمي دارم. او فوتباليست باشخصيت و توانايي است و حتي در بازي با چين كه در بين دو نيمه تعويضش كردم روي نيمكت نشست و تيم را تشويق ميكرد. من در مجموع خاطرات خوبي با كريمي دارم. قبول داريد كه غيبت حسين كعبي در اين مسابقه به سود شماست؟ به هرحال حسين يك بازيكن بزرگ و باارزش است كه سالها در تيم ملي و رده باشگاهي تجربه كسب كرده است. در هفتههاي اخير خيلي از كارشناسان فوتبال تاكيد كردهاند كه كيفيت فني ليگ برتر نسبت به سالهاي گذشته افت كرده است. نظر شما در اين مورد چيست؟ وقتي كارشناسان گفتهاند، حتما افت كرده است. ولي ما ميخواهيم نظر شما را بدانيم. اولا كه قضاوت كمي زود است در ضمن من اعتقاد دارم كه اين افت مربوط به الان نميشود. در سالهاي گذشته وقتي بازيكنان به ليگ امارات كوچ ميكردند من نسبت به اين موضوع اعتراض كردم و فكر ميكنم اين افت حاصل رفتن بازيكنان ما به ليگ امارات است. وقتي اين ستارهها رفتند جاي آنها پر نشد و همين موضوع افت فني ليگ را به همراه داشت. محرم نويدكيا مقابل استيلآذين بازي ميكند؟ خير، او در اين بازي غايب خواهد بود ولي از بازي مقابل راهآهن مشكلي براي قرار گرفتن در فهرست 18نفره نخواهد داشت. حضور تماشاگران سپاهان در ورزشگاه فولادشهر براي آنها سخت است و همين موضوع باعث اعتراضشان شده است. خبر داريد كه ورزشگاه نقشجهان چه زماني آماده ميشود؟ ورزشگاه فولادشهر بيش از 30 كيلومتر با اصفهان فاصله دارد و همين موضوع سختيهايي را به وجود ميآورد. من اطلاعي ندارم كه نقشجهان كي آماده ميشود ولي اميدوارم هرچه زودتر اين ورزشگاه تكميل شود. مثل اينكه رئيس سازمان تربيتبدني تاكيد كرده كه چالشها و اختلافهاي شما با اميررضا واعظي آشتياني به پايان برسد. در اين مورد صحبت ميكنيد؟ ما كه 5 ماه پيش همه چيز را تمام كرديم و حتي موقع جدايي از استقلال در بيانهاي اعلام كردم كه ديگر در مورد اين تيم حرف نخواهم زد و شما ديديد كه در اين مدت هيچ حرفي در مورد تيم استقلال نزدم. وقتي در فيلم قهرماني استقلال آن حركات را انجام ميدهند، وقتي به اصفهان ميآيند و عليه من مصاحبه ميكنند و ديگر مسائلي كه همه ميدانند، من هم نميتوانستم ساكت بنشينم. جا دارد در اين مسابقه يك موضوع ديگر را بگويم. من از آقاي فردوسيپور خواهش ميكنم كه فيلم حرفهاي مرا در رختكن يعني زماني كه مربي استقلال بودم از آقاي عطار بگيرد و در برنامه 90 پخش كند. نكته جالب در برنامه اين هفته 90 تصاويري بود كه عادل فردوسيپور از مصاحبههاي قبلي شما پخش كرد، يعني زماني كه از واعظي آشتياني تعريف ميكرديد ولي به يكباره موضع شما در مورد او 180 درجه تغيير كرد. بهتر است ديگر در مورد اين مسائل صحبت نكنيم و رئيس سازمان تربيتبدني هم گفته كه اين موضوع تمام شود ولي اگر دقت كنيد من در همان برنامه گفتم كه اگر نتوانم با كسي كار كنم ميروم و در نهايت همينطور هم شد. گفتوگو: كريم اعظمي
|
Shervin (22-10-09)
|